Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Az lenne a kérdésem hogy a PVP-arénába való jelentkezés után behív-e egy idõ után? Vagy mint régen kb. semmi nem történik. <#confused>#confused>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Tegnap csinaltam egy necromancer-t, most lvl10, nem olyan rossz, de a castereknek a fatality-je nem olyan jo, mint a meleek-nek, szoval lehet csinalok egy masikat, viszont a spellweaving meg eleg galans, de az csak kesobb lesz:/
Gyakran napokig semmi mást sem csináltak.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A sötétben tapogatózás érdekében:
www.enslave.hu
www.ageofconan.hu
itt nézzetek körül!Ezek a magyar conan oldalak ide nem irkálunk...ott fórumozik mindenki!Sok infót meg lehet az aoc.hu tudni!A classokról meg annyit hogy most már nincsen olyan hogy ez jobb az szarabb!Minden attól függ hogy hogyan tudsz játszani a kariddal és hogy pvp level hanyas!ha pvp cucc van rajta már jobb nálad mindegy hogy milyen kaszt!!!!mindenki olyat inditson akmi neki tetszik!pl.ma reggel duelba levertem egy guardot õ 80as volt én 76os bs!igaz vagy 5 percet nyüttük egymást de letérdelt!utána jött egy másik 80as guard pvp level 2es és 10 másodperc alatt levert!!!!ügyesebb is volt mint az elõzõ mondjuk...stb...
Már irtam elõbb hogy Aquilonia Enslave guild 35-40 aktiv magyar van benn!Üdv.
Ha gondoljátok az Enslave guild vár mindenkit.
Az ,hogy melyik class jó vagy rossz azt nem lehet eldönteni,ha valaki jól játszik vele akkor mindegyik kemény ellenfél.
'-2 Belogolással nem lehet eldönteni
Talan azert hasonlitom az aoc-t a warhoz, mert emlekszem milyen sokan lehuztak az egyiket, s dicsoitettek a masikat, aztan most, par honappal kesobb a sokkal jobbnak titulalt is ugyanugy le van huzva:-)
Az valoban nem ertek, ha valami legalabb ugyanolyan rossz, mint a masik, de azert sztem nem kell atesni a lo tuloldalara, nem egy olyan jatekrol beszelunk, ami egy nagy szar.. Csupan arrol van szo, hogy mostanaban egyre tobb mmo jelenik meg, es az emberek mindig korszakalkotot varnak. Az pedig csak ritkan van. Attol meg hogy valami nem minden teren korszakalkoto, nem jelenti azt, hogy szar. Attol meg sok teren lehet jo, es elvezetes ;-)
Nem gyõzöm hangsúlyozni, az nem érték ha vmi legalább ugyanolyan rossz, mint egy másik rossz.
a zonakkal kapcsolatban lehet, hogy igazad van, viszont a pvp felveteseddel nem ertek egyet annyiban, hogy sztem ez teljesen izles kerdese. tudom, h a war nem 1v1re van kihegyezve, de azert gyakran elofordul, hogy egyedul barangol az ember, es osszefut egy, a masik frakcio jatekosaval (mint lentebb irtam, nekem 1v1-ben csak baromi hosszu, eredmenytelen harcaim voltak, mert megig kihealeltem magam, illetve a dps-em volt tul kicsi). ha a scenariokat nezzuk: 1 favorit/tier, agyatlan lavaba lokdoses stb.. Keep siege: miutan oadeertel a lordhoz 20m2-en kellett elfernie 30-40 embernek.. Illetve nekem az allohaboruk sem jottek be annyira.
Ha már who-val hasonlítjuk, akkor abban több high-end zóna volt, mint aocban, a kraftrendszer kb. ugyanolyan rossz, viszont fényévekkel kevesebb unalmas farmolás kellett hozzá, pvp rendszert ne hasonlítsuk, mert az fényévekkel jobb a warban még olyan állapotban is, amilyenben van.
Gyakorlatilag bakkecske effektus van pvp-be, legalább is régen az vlt, de tegnap is ezzel találkoztam..:-)
látod ütnek dupla klikk hatra kb 2-3ütésnél közbe elindítod te is a kombod és próbálod az uccsó ütésre közelébe kerülni:-)
kaszter annyiban méás, hogy neki a staminája nem kell másra, csak futásra és ugrálásra, míg egy melee karinak ha szökken párat elmegy a fél staminája..:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
A pozitivum.. a legjobban kinézõ kasztok 😄
Én pénteken kezdek el megint játszani, akinek van kedve indítani egy új karit az szóljon aztán tolhatnánk együtt egy darabig. Én épphogy soldieren gondolkozok.
ugyanakkor meg sosem ertettem, hogy a healernek miert nem adnak eselyt, hogy legalabb nehany class ellen m egallja a helyet pvp-ben.. ordogi kor :]
ha ez a server nemreg indult, akkor gondolom van elet alacsony szinteken?
Healerekkel mi a helyzet? PoM-ot nezegettem a necro mellett leginkabb.
PvP-rõl:
a megjelenés óta rengeteg változás volt, jelenleg a necro és a Tempest of Set a király, barbarian/ranger nem annyira, assassin/Herald of Xotli is népszerû még a dps burst damage miatt.
Legkevésbé népszerûek jelenleg a soldier classok (Guardian, Dark Templar, Conqueror). A többségi vélemény szerint pvp-ben gyengék, alig rohangál manapság soldier a nagyvilágban, folyamatos kereslet van rájuk group questekben.
Azonban én azt mondom, értõ kezekben a soldier félelmetes pvp-ben, csak kevesen vannak az értõ kezek tulajdonosai 😊 Egy jó guardiant csak egy másik jó guardian tud megölni pl, DT-vel is döntetlen, mindenki más ellen van esélye, de mivel soldiernél nincs one/two shot kill, a pvp ranglétrán sokkal lassabban halad, pláne, hogy 50/60-as szint alatt még nincsenek meg azok a featek, amelyek ütõképessé tennék pvp-ben.
Amúgy alacsony szinten (kb. 40 alatt) a ranger a király, mire odaérsz hozzá, 50% hp-n vagy... Lvl 80-ra ez eltûnik, és a ranger nem OP ellenfél.