12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#7695 Felejtsd el szerintem. dx10 ahogy nézem még mindig csak test szinten van benne. Olyan bugos legalább meg instabil, mint megjelenésnél a 9es volt. Még 1 év és rendben lesz :p -
#7694 ahhoz, hogy directX10-el fusson a jatek szepen (1920x1200) mennyire kell eros gep? c2duo e8500 @3.2GHz, 4G RAM, xfx 8800 GTX 768MB mennyire vinne? -
Tababo #7693 Én a megjelenést követően fél után mentem vissza és már az is hatalmas nagy változás volt. Most megint egy kis pihi, aztán kiegre megint visszamegyek és folytatom.
Amit Tomy linkelt az brut.
Szerintem nagyon jó kis játék lett és kieg után még jobb lesz.
-
#7692 Az a gond, hogy MO jó lenne, de mégse lesz az a most jelenlévő problémák miatt. Tudod te is hogy mik ezek. WAR kipukkadt, alig megy bele pénz. Patchek is soványak. AoC tudjuk milyen volt és hallani, hogy milyen lett. Teszek még egy próbát vele, lassan úgyis kieg ami rakat új tartalmat ad hozzá. Ugye nem lesz se szintnövekedés, se új class, ami aoc esetén jót is tesz neki, mert eléggé kibővítik az 1-80as tartományt. Csak tanultak a megjelenésből. Meg amióta ez a craig morrison srác van, azóta csak pozitív fejlődéseket láttam. Tudom sokszor voltunk ilyen pozitívak, de majd meglátjuk mi sül ki ebből :) -
#7691 hát mmok terén nem :) -
#7690 látom nem nagyon találjátok a helyeteket :( -
#7689 Hát joe, én meg beast is azt mondta kiegre visszanéz velünk -
#7688 Megtaláltam már notet. Nem volt nagy, de ahogy olvastam a kiegre készülnek fel vele -
RaSzTaH #7687 malav, kivel mentetek vissza?! :) -
Tomy Lee #7686 Igen,elég sok idő kellett nekik,hogy eljussanak erre a szintre:DD
Most,hogy más fejlesztő csapat van így még jobb lesz minden.
-
Tomy Lee #7685 Nem tudok róla sry.Az biztos,hogy hamarosan jön 1.7-es update és azzal együtt ugye azonnal kiteszik a patch notes-t is.
Lehet esetleg hivataloson napi frissítésnél találhatunk bővebb infót így az egészről.
-
#7684 Tegnap megnézegettem gamet igaz csak az elején, de hogy basszák meg miért nem tudták ezt így kiadni :/ -
domy75 #7683 Egy kis info: itt a legolcsóbb jelenleg
Én innen vettem, a kód pillanatok alatt megérkezik az e-mail címre és működik. -
#7682 erről az új updateről van valami patch note? -
Tomy Lee #7681 Teszt szerveren meg ott van már a pvp10 váá sietni kell gyorsan meglesz most a 4 Sin-nek és nem is tudom hányas lesz belőle de minimum 8 az tuti ha jön az update és vehetem az új pvp armor-okat neki is
Új gear-ek következő patch-el:PvP Armour
Meglátogattuk ma Toth-Amont,ismét fail:C
-
#7680 Páran régi ismerősökkel visszanézünk mi változott. Megjelenés után 3 hónappal abbahagytuk, meg tavaly nyáron visszanéztünk még a 14 napos triallal. Azt látom, hogy a launcher már megváltozott, egész pofás lett -
Tomy Lee #7679 -
Tababo #7678 Nagyon komoly. Lehet befizetek megint. Már vágyok egy kis zúzdára. -
Tomy Lee #7677 Milyen dungeon már de komoly és mehet HM-ba lol
Celestial Necropolis
-
#7676 Ha jól tudom Empire transferelt városostul, és simán /petition-el beszélték meg egy GM-el :) -
Tomy Lee #7675 Ja a Fearghal nagy rp-s guild valami rémlik,igen.
Na keresek 1 olyan karakterem akivel még nem volt gond(asszem van ilyen:)) és írok a GM-nek azaz rákérdezek erre.
Peticióval oldjam meg vagy tudsz esetleg egy segítőkész gm nick-et adni? -
#7674 Amúgy lehet egész guildet is városostul transferelni, ha esetleg egy egész guild úgy dönt, csak meg kell kérni egy gm-et ;)
Lehet még addig lenne érdemes amígy ingyenes a transfer.
(Nem piszkálódásból mondom, de esetleg megoldaná a problémát amit felvetettél :) ) -
#7673 Baromira nem így van :)
Még mindig van rengeteg event, és minden nap van RP :D
Igaz egy Enslave-est sem láttam soha egyik eventen sem :P Tesso event van minden hétfőn, Gambling eventek is vannak, Koragg megint lovas játékokat szervez, plusz mi (Clan Fearghal) is tervezünk az elkövetkezendő hetekben ;P -
Tomy Lee #7672 Nagy semmi az rp része a szerveren.ooc chat is full üres mindig.
Event sincs.Régebben még csak csak de jó ideje ez már kihalt aquilonian.
Új kérdőív kellene,az alapján döntést hozhatnának így Sirillion véleménye is változhat.
Lényeg,hogy 1 pvp szerver legyen! -
#7671 Aqui még mindig rp szerver elég nagy rp communityval, akik baromira nem szeretnék ha a Fury-s 12évesen szétcsesznék amiért fizetnek... :)
Aqui az utolsó rp-pvp szerver, és Funcom tudja hogy sok játékos elmegy ha összevonják. :) Sirillion mondta is valahol a hivatalos fórumon hogy Fury-val soha nem fogják összevoni, max Hyrkania-val. -
Tomy Lee #7670 A vissza transfer működik amúgy tehát ha átvitted a karaktered valahova azt most megint viheted bárhova.Csak kis infó.. -
Tomy Lee #7669 Itt az a baj,hogy erre a kevés instára sincs player csak nagyritkán.Természetesen a guildes szervezések kivételt alkotnak és mentségemre legyen most,hogy mi Magyarok Aquilonian egyesültünk(összeolvadtunk) a Spanyol guildel így nincs hiány sem raid-ben sem instában sem world pvp-ben.
Így döntöttünk mert már unalmas volt órákat hírdetni pug raid-re és nincs tovább kedvünk úgymond "agyonveretni" magunkat pvp-ben sehol.Most így kiteszünk guild-en belül több minigame group-ot is és vagyunk végre aktívan sokkal többen.Na de még így is siralmas milyen kevesen játszanak aoc-al:((
Magyarok meg,áhh sehol senki szinte és még ki tudja ezekután,hogy GC ár növekedés lett mennyien maradnak még ebböl a "csipet csapatból":D
Nagyon remélem lesz miharabb szerver merge ismét(Aquil+fury összevonás itt a lényeg).Ha ezt megteszik sokat dobnak a játékban való részvételhez az embereknek.
Insták jók meg minden nem is ezzel van a gond hanem azzal,hogy este 22:00-tól másnap 16:00 h-ig tök üres minden szinte.Játszanak a játékkal késő délutántól estig azt ennyi(valamikor még akkor sem lol).
De hangsúlyozom ezt megoldhatják 1 szerver összevonással.. -
ati11 #7668 Helló Soad!
Rengeteg küldi van (több karakterem van, 1 éve tolom és még mindig van olyan küldi, amit nem csináltam meg), emiatt ne aggódj. Az igaz, hogy 80-as szint után nincs értelme megcsinálni őket, hacsak nem kapsz érte valami használható cuccot.
Instából tényleg kevés van és ha valahol voltál már többször, akkor nem olyan vonzó, hogy 52-edszer is bemenj oda ezt aláírom. Tényleg lehetne több (még 3-4, főleg magasabb szinten), úgy változatosabb lenne. Dehát semmi sem tökéletes.
Ez saját vélemény, de remélem segített :) -
Soad999 #7667 hello!
még nem igazán játszottam sokat a játékkal és szeretnék kérdezni róla pár dolgot. tényleg van olyan h nincsenek küldik ezért csak grindelni lehet? valamint hogy az instance rendszer nem vmi jó? köszi :) -
Tomy Lee #7666 Jahh,postával is max 5.5-6 ezer(2 hónapos gc)ha meg többen rendelnénk és megtalálnánk a legolcsóbb helyet akkor kevesebb mint 5k-bol kifutna darabja de legokosabb kártyárol feltölteni mert úgy 3ezer havonta.
Tehát ez a 8 ezres GC-t itthon ne vegyétek meg mert lehúzás.Ekkora hasznot rátenni meg szemétség de tök mind1 mert ezért a játékért nem fogják megvenni a magyarok itthon a gc-ot.
Várni kell vele és akciózzák majd megint,tuti,hehe;-) -
Tomy Lee #7665 Na de külföldön 4k körül van nem?A 2 hónapos gc.. -
arcosharcos #7664 Az elöző ár sokkal barátibb volt,de mint tudjuk az egy akciós ár volt
amit ki is hangsúlyoztak,hogy akció.
Lehetett sejteni,hogy ez az ár nem marad fix csak reménykedtünk,hogy
sokáig lesz akciós áron gamecard.
-
Tomy Lee #7663 8K??
Ki veszi meg annyiért lol?!
Én biztos nem fogom,akkor ennyi volt a játék -
Tomy Lee #7662 Természetesen a bazi nagy lag-al nem lehet mit csinálni! -
arcosharcos #7661 Ismét van 60 napos AoC feltöltő kártya,7990Ft. -
Tomy Lee #7660 Na javítottam rajta sokat de még mindig nem az igazi(tűzfal csere,codec pack,driverek cseréje,dx legfrisebb) és ati kártyámat is dobom a kukába,geforce vásárlás lesz soha többet szar ati vga semelyik fajtája.Ezentúl csakis geforce.. -
Tomy Lee #7659 Már megint akkora lag-ok vannak a játékban 1 ideje,hogy szinte ismét játszhatatlan.
Kész lesz ez valaha is?Lesz ebböl egyszer is egy optimalizált lag mentes mmo?Az fps-em is ingadozik őrült nagyokat egyfolytában fix helyeken is.
Megint ott vagyok,hogy cseszhetem a world pvp-t mert képtelenség ilyen lag-ok mellett játszani.
Jó volt 1-2 hónapig most meg ismét fos az egész mint régen már bocsánat:( -
Tomy Lee #7658 Godslayer - Pai-Kang -
Tababo #7657 Ha valakit érdekel egy GC-t eladok, mert én felhalmoztam belőle párat. -
#7656 Külfölddel az a baj, hogy ugyanannyiba kerül mintha 2 hónapot előfizetsz. Csak itt Magyarországon volt ez az akció hogy 4-5k volt a gamecard.
Ergo, ugyanott vagy mintha simán előfizetnél.
Esetleg még az megoldás hogy kicsit több pénzt összekapargatni és több hónapra előfizetni. Ha 3 hónapra fizetsz, egy hónap majdnem ingyen van.