12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Lonni #7735 Ha csinálsz szólj :) -
Tomy Lee #7734 Mondjuk aquilonian sincs már magyar guild Enslave is delete lett:-) -
Tomy Lee #7733 Ne menj aquil.-ra.Nincsenek raid-ek sem az új Bori system!Nem fogsz ott tudni pvp lvl-t húzni.
Fury-n pörög minden csak nincs Hun guild.Lehet csinálok egyet azon gondolkozom.. -
Ákos90 #7732 aquilonia nagyon kihalt? Magyar player szemszögből ? én is jövőhéten jönnék vissza aocozni aktívan, csak most trial key-el nyomom. Csak adja a jó isten hogy a kieget ne hiányosan és bugosan adják ki:). -
Tomy Lee #7731 Na én is átköltöztem Fury-ra.
Aquilonia szerver teljesen meghalt,kiürült.
Fury-n van Magyar guild?Vagy melyikben vannak magyarok többen?
Még régen(jó régen) voltam fury-n de teljesen elfelejtettem ki merre.. -
Tomy Lee #7730 HBD Geronimo! -
Tomy Lee #7729 Ezek szerint igaz
Ami biztos,hogy benevezek rá de alap(régebbi) map-ra be nem teszem a lábam:-)
Össze kell hoznunk 1 guild-et ha gondoljátok.. -
#7728 Itt van -
Tomy Lee #7727 igen -
Tomy Lee #7726 Várjunk azért hivatalos infót is de ideje lenne kiadniuk -
Lonni #7725 azért mert ott vannak a legtöbben? -
Ákos90 #7724 godslayer* (bocsi csak siettem) :D -
Ákos90 #7723 Age of conan: rise of the god slayer megjelenés május 11 O_o?? katt -
#7722 Crom serveren mennyire aktívak a magyarok?
(Jól tudom oda gyűlnek a magyar PVE servert preferáló játékosok?) -
Tomy Lee #7721 Menj a Fury szerverre sz.tem azzal jársz a legjobban Lonni. -
Tomy Lee #7720 :DD -
#7719 <<FORDÍTÁS>> AKTÍV
->> Ki hol játszik mostanában? (Lonni) -
Lonni #7718 hol játszik ki mostanában? -
Bhalage #7717 patchelem ;o -
#7716 mekkora nubok vagytok. Kezet foghatsz gatyóval :D -
Bhalage #7715 elfelejtettem a belépőmet, szal inkább kihagyom lol
vagy ki tudja -
#7714 Rakd fel nub :p -
Bhalage #7713 hétvégén megtalááltam a telepitolemezt, kibasszam az ablakon, v telepitsem!? -
Tomy Lee #7712 Free character transfer OFF
(végre már,legalább nem csábítja ezentúl egyik a másikat el másik szerverre!) -
#7711 Van valami installerem az támogatja is a King UIt. Fent volt, ment rendesen, de patch óta nem megy. Lehet meg kell várnom hozzá az új verziót. -
Tomy Lee #7710 Ja,hogy itt a patch??
Na lássuk -
Tomy Lee #7709 Nincs sajnos ehez.
Curse.com itt az age of conan portal-on addonsban van ui installer és azok az ui-k amik ott vannak azokat fel tudod instalállni vele.Minden mást ami máshol van ui az nem működik az installer-el -
#7708 custom UIt patch után hogy lehet működésre bírni? Név szerint a King UIt használtam, de patch után át kéne írni rakat xml fájlt. Nincs erre valami program? -
#7707 Holnap 1.07es patch. -
darkling #7706 Feltöltőkártya ~ 4.000 + 1.000 posta / csomag:
Gameplay -
Tomy Lee #7705 Különben utálom ám Conq-okat mert az az egy karakter akit de nagyon nem tudok leverni Sin-el.
Kritikálozhatok rá 3-4Kt de nem látom,hogy drasztikusan fogyna az élete:S
Cc-ket meg szórja rendesen dps-e elég ahoz,hogy szerény 7k hp-mat leszedje 2 percen belül:-(
Már egy ideje ha éppen duel-ezni kíván 1 ilyen monstrum akkor hide részemről minin meg futáás:DD
Jó pvp-re Conq szvsz
-
Tomy Lee #7704 Conqueror-t meg tudod csinálni,hogy jó legyen pvp meg pve(off tank).
Ehez Brute+general ág kell.
Többi vagy pve vagy pvp de DT és Gua pve karakterek főképpen.
Minap is megjelent 1 polearm-os "pvp-s" Gua raid-re.El is küldtük át feat-elni magát hamar gyorsan -
#7703 -
#7702 Ezt sem cafolni, sem megerositeni nem tudom! -
#7701 ertem, koszi az infot.
En meg a megjeleneskor jatszottam vele, de nem emlekszem ra, hogy akkor sok gondom lett volna a dx9-el, bar mondjuk eleg casualban nyomtam, s bar a fovarosban kicsit akadt, ezt a gepem gyengesegenek tudtam be.
az egyik haverom meg nem latta a jatekot, s lehet, hogy befizetek egy honapot vele majd, viszont valoszinu uj karaktert inditanek, mert a meglevokkel biztos csak benaznek, mar nem emlekszem rajuk. a soldier (tank) es cleric classokat nem probaltam, gondolom ezek mindig keresettek.. a soldier kozul melyik tank feleseg az, amelyik mind pve-ben, mind pvpben megallja a helyet? -
#7700 új director's letter -
Tomy Lee #7699 Beletették azt már akkor mikor még szinte nem is voltak dx10-es kártyák:-)
Akkor is már teszt jellegü volt a dolog,azóta ehez a részéhez nem nyúltak.Csak annó tesztelgették.
Kiegészítővel úgy hallom az egész dx10 full kompatibilis lesz -
Tomy Lee #7698 DX9 tökéletes,azt kell használni jelenleg.Különben lenne azzal a gépeddel egy lebutított d10-es grafod ellenben egy maxra feltolt d9-es grafikával.Válassz melyik jobb neked:-)
Nálam pl 64bit alatt borzalmasan szarul futott a játék és máig nem tudom miért(állítólag v.melyik hardwerem nem kompatibilis 64bit-el) kb ilyen gépem van mint neked.
Kis ideje felraktam win7 32bit-et és gyönyörűen fps ingadozás nélkül fut a játék.Hihetetlen de mikor felraktam a 32 bites win7-et és belőttem ugyanazokat a beállításokat amiket 64-nél használtam hát most mintha lenne 2× nagyobb gépem sőt még pakoltam a grafikára szűréseket mindent és stabil az fps-em. -
#7697 9es kliens viszont tökéletes már -
#7696 jah, en azt hittem ezt mar reg beletettek, legalabbis ugy emlekeztem, hogy meg nagyon reg igertek, hogy jon.. akkor ezek szerint meg nem igazan..
thx