Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello,en meg a vateran vettem,de nem is tudtam hogy jar hozza + cucc,ezeket hogyan tudom aktivalani?es utanna hol latom majd.koszi.

Jimi Hendrix

[HUN]Crassus
lol

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Jeffjohnson
Cd galaxis 5990 Ft

Vatera bontatlan 3500Ft
<#wow1>
mind2 höz jár a bag és a mamut

Mamutos, 16 slotos táskás Aoc-ok bontatlan, eredeti csomagolásban, 30 nap játékidõvel 7,5e ért eladók.
ageofconan kukac vipmail pont hú

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

próbálj meg screenshotot betenni az ablakról ami felugrik..úgy talán többet tudunk segíteni.
Nekem is volt ilyen problémám. Aztán magától megjavult.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Stigmata
Köszi. 😊

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Hober Mallow
a billem jól mûködik beírom jól a jelszót..nem fogadja el....úgyérzem kb ennyi volt a pályafutásom😄

Akkor szerintem ne az aoc-ban keresd a hibát hanem lehet a billentyüzeteddel van valami gát a játékon belül vagy nem tudok már mire gondolni....
Hober Mallow
Nem nincs caps lock....egyszerûen beírom a jelszóm és vmi note pad meg nem tudom mit ír ki.Aztán változtatok jelszót azzal se enged be:S

dr Kotász
Black Castle level 33
Sanctum of the Burning Souls level 37
Pyramid of the ancients level 40 (not strictly a group area anymore)
Cradel of decas 43
Toirdealbach’s Tomb level 46
Cistern level 52
Main System level 55 & 60
Catacombs level 58
Amphitheatre of karutonia level 64
Prison Colony level 68
Scorpion Cave level 74
Caravan Raider Camp level 75
Onxy (first half) level 77
Aztels Fortress level 78

A maradék pedig lvl 80, abból van jó néhány.

Amúgy ez az egész kiválóan lenézhetõ a minimaprõl.
Felgolos
Ez engemn is érdekelne hogy hanyas szinttõl van az elsõ insta és az is hogy itt van valami külön LFG channel.

hali.én még eddig nem találkoztam a 10 hónap alatt jelszó problémával!!!Én eddig még mindig gond nélkül be tudtam lépni!!!és a guild sem panaszkodott még soha hogy valami gebasz lenne...caps lock nem volt benyomva?<#wink>
Stigmata
40es szint körül hova érdemes menni fejlõdni?

Azonkívül nem tud valaki egy oldalt (vagy esetleg leírná itt), hogy hanyas sziten milyen instába lehet menni? 😊

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Hober Mallow
Felmentem volna aocra de nem fogadja el a jelszavam aztmondja rossz...honlapon megint jó...kicsit idegesít hogy ezzel nemtudnak valamit baszni**😄

Felgolos
Kösz majd kérek tanácsokat mert még sok mindent nem értek.
Imádom ezt a játékot kár hogy ritkán tudok játszani😞((

jah amugy én a 6 mobot a velem azonos szintre értettem!
én most nem játszom mult hét péntek óta mert banoltak 7 napra egy kis csalafintaság miatt meg a bosst is!<#eplus2>pénteken érkezem ismét!bocs hogy nem vettem észre hogy te kérted a feat táblát!Ja és ugy pakold a pontokat hogy kb.vegyesen mind a két táblára!Arányosan gyere lefelé!Péntektõl ventrin kérdezhetsz nyugodtan állok rendelkezésedre!Amugy a barbár fivérem is most huzott fel egy bs-t 80ra és nagyon elégedett vele!!!Légy türelmes lehet az elején kicsit döcögõsebb de majd beindul hidd el!Amugy is vannak folyamatosan xp grindek fejlõdni vágyóknak és akkor hamar rádugrik 6-8 szint ilyen kicsin!
Felgolos
Csak sejtem XD

Jeffjohnson
lol ha egy guildben vagytok akkor nem egyszerübb ventrin/Ts en megkérdezni <#vigyor2>

Felgolos
hello!
Csak megsúgom neked én kérte feat tábládat és azt is használom XD
Még lehet hogy egy guildbe is vagyunk, megtudok ölni 2 mobot de 3 nem egyenlõre(olyan mobokra értem ami 1 lvl magasabb vagy azonos).De pvp-be alacsonyan nem valami fényes mondjuk lehet hogy még ezt nem jól tudom lereagálni. Mindenütt azt írják 20 lvl-tõl lesz érdekes majd megnézem!

No figyu:Én nem tudom és nem értem mirõl van szó!Van egy 80as BS-em is aki jelenleg a kedvencem!!!Az egyik legjobb kari pvp-ben és instázásban sem utolsó!!!A mi szerónkon a legjobb játékos is bs-el tolja ha jól emlékszem pvpben 25000 killje van!!!Õt még nem überelték eddig!A bs egy bitang jó karakter csak 1.nem tudsz még játszani vele 2.a kapott skill és feat pontjaidat valószinüleg nem jól osztod el és rossz helyre teszed!!!olvass vissza 1-2 oldalt valaki már kért tõlem feat táblát be van linkelve asszerint rakjad ki!ez jó pvpben is és raidre is!!!Ez egy hülyeség hogy gyenge a bs!6 mobot behuzok vele simán,abból vagy 3at fatality-vel nyirok ki!!!Healje kurvajó és ráadásul még egy kicsit dps is mert akkorát üt mint egy olajtó ha jókor és jó spellt tolsz el vele a kombóhoz!!!Lehet alacsonyabb szinten kb.IvI30-40 ig szar,bár én nem emlékszem hogy az lett volna,de 60-70-80 nagyon jó!!!egy példa:76os voltam vele és összerumliztam egy fos klán tagjával aki 72es volt és guardien,lenyomtam sokszor gond nélkül erre hivta a haverokat,jött egy74es és egy 76os barbár,nekiálltak 3an ütni 2õt kiraktam és csak a 3.nyirt ki!ez igy ment miután megjelent egy 80as demo meg a tököm tudja ki még az a lényeg hogy 6an lettek hirtelen és nekiálltak alázni!én is hivtam segitséget 2 ranger személyében akik megint csak ütõsek pvpben egy 78as és egy 79es volt guild társaim...3an ugy szarrá kapáltuk azt a 6 senkiházit egymás után vagy 10szer hogy a végén kiloggolt 2 közülük...<#mf2>hehe..ugyhogy a bs egy nagyon jó karakter!a barbárom akivel fél éve játszom a közelébe sem érhet!!!Bár csaptak már agyon barbárok is de õk jobban játszanak nálam!ugyhogy a bs-t pont olyan embernek ajánlom aki közepes szinten tud játszani vagy gyengén!Üdv.
Felgolos
Nem tudok angolul😞. Igaz bármely lehet erõs, csak nem mindegy hogy kezdõ vagy haladó az ember XD.
Egyenlõre maradok Bs-nél, ritkán tudok játszani és nincs kedvem próbálgatni a kasztokat.

Stigmata
Próbálj utána olvasni a hivatalos EU/Amerika fórumon, hátha ott többet írnak 😊

Habár az én véleményem szerint bármelyik kaszt lehet erõs, csak jól kell vele játszani. ^^

Felgolos
Közbe utánanéztem ageofconan.hu hogy a kasztról mit írnak, ott is azt írják hogy 20 szintõl indul be a BS de magasabb szinten ujra nagyon meg gyengül (70-80lvl).De ezt még a nagy patch elõtt irták (és azóta nincs hozzászólás hogy mi változott, ugy hogy nem tudom hogy jobb lett vagy rosszabb😞 )

Stigmata
jah, és itt egy elég jó BS guide, érdemes elolvasni ha mégiscsak úgy döntesz h elküzdöd magad 20-ig 😊
link

Stigmata
Én is ugyanebben a cipõben jártam két nappal ezelõtt 😊
A BS tipikusan egy olyan kaszt ami alacsony szinten nagyon szivatós, de megéri a szenvedés.
Az én BS-om most 32-es és 5-6 velem egyszintû mobbal simán elbírok. 20-as szinttõl sokat fog javulni, csak addig kell kibírni 😊
PvP szintén, 20-as szint felett a healek meg a képességek is sokkal jobbak, és ha jól játszol semmi gondod nem lesz. 😊

Tudom mondom én ezt aki 3 napja játszik, de nem adtam fel a BS-t és nagyon élvezem vele a játékot 😄

Felgolos
Tanácsot kérek!Bear Shaman hát a kaszt nem valami erõs (nagyon gyenge)
ha két mob támad simán kivégeznek, lvl18 szintû vaok és ez elkeseritõ nem jó pvpre-se simán kinyir egy 3 szintel alacsonyabb player is!!!😞
Milyen kasztott érdemes kezdeni ami elsõdlegesen PvE-re és PvPén is megállja a helyét?

Válaszokat köszönöm!

Hülye kérdés volt!<#nevetes1>Még jó hogy van hely!Gyere nyugodtan várunk szeretettel!
Magh
Lehet, hogy reaktiválom az accom egy hónapra, érdekel, mit hoztak ki a játékból. Gondolom, érdemes áttransferelni Aquiloniára. Van ott hely egy 80 Demonak?

Jeffjohnson
Köszi a helpet.Különbözö classok mennyire vannak balanceolva? Van olyan class ami nagyon OP? Aquilonia látom PvPRP szerver ilyenen még sohasem játszottam van valami megkötés a sima PvP szerverhez képest?

Az összes szintre van küldi bõven...
Tegnap befizettem a játékot és kezdtem egy új karit az aquilonián.Az elsõ 20 szint mint régen teljesen jó.Annyi kérdésem lenne ,hogy 70 után lesz-e olyan szint amit le kell grindelni mert elfogy a quest vagy ezt már megoldották?
oké!<#vigyor2>
Már azt se tudom mi az accom és a jelszavam 😊
Viszont ha ennyire pörög akkor van egy eladó CE verzióm.
Amin van egy lvl 80 Guard PVE Dagon szerón.
Én nem fogom újra kezdeni. Nálam elvágták magukat teljesen a 3 hónap alatt amíg játszottam az elején.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

szia.itt a magyar fórum:
magyar age of conan fansite
itt a legnagyobb magyar guild:Aquilonia szerver!
Enslave
Jeffjohnson
Látom újraéledt az AoC topic ez nagyszerü jövö héten én is nekivágok a játéknak. Azt még nem döntöttem el mi leszek esetleg tudnátok mondani olyan oldalt ahol a classokról és azok skilljeiröl bövebb infot találok (magyar aoc fórum van-e?).

Néhány kérdés:
-Jelenleg melyik a leggyengébb class?
-Melyik az a class amiböl a legtöbbet látni és miböl van a legkevesebb?
-Van e aktív magyar klán? ha igen kb. mennyien vannak benne? és melyik szerveren?

Egyenlöre ennyi jutott eszembe elöre is thx a válaszokat!

nyugi emberek majd biztos lesz kárpótlás megint!Amugy már jó a játék kipróbálhatod!
Felgolos
Nyugodj meg én is igy vaok ezel, tegnap hazamegyek a munkából mondom magamba: na végre belevethetem magam a játékba, minden ok amikor belépek és aztán kiírja, hogy leállás 2óra hosszára, hát jó gondoltam ezt az idõt kibírom és 20:00-kor játszhatok is majd,utána mikor megláttam hogy még +6 óra szidtam még a ***** anyukájukat is legalább azt is oda írhattnák ne aggódj elõfizetõnk kapsz egy ingyen napot!!!

Sziasztok
Érdemes kipróbálni most a játékot?Az elején ugye elég rosszul adták ki ,de maga a játék az bejött már akkor.Ha sokat javítottak rajta gondolkodok ,hogy kipróbálom megint.
dr Kotász
Amúgy legutóbb, amikor januárban volt a patchelések miatt sok leállás, minden játékos kapott egy ingyen napot... Szerintem most is ez lesz.
Stigmata
Jah csak egy hét várakozás + másfél nap telepítés után már türelmetlen vagyok. 😄

Hober Mallow
2 nap nem a világvége😊

Stigmata
Most írták ki, hogy plusz 6 óráig... -.- Ennyit az ingyen hónapról, már két napot elcsesztek belõle.

Hober Mallow
Meddig állnak a szerverek?

azért nem tudtad mert még nincsen dx10...majd ha kijön utána betudod állitani.a raid&pvp funkció annyit takar ha jól tudom hogy ha rákattintasz belövi neked a grafikát az erre legoptimálisabbra!
Hober Mallow
AMúgy ez a DX 10 teszt illetve a Raid&PvP funkció mi a grafnál?Mert a DX 10 et nem tudtam beállítani.viszont sok érdekes funkció jelent meg a játékban😊

Hober Mallow
Assasin😊Gyors,pontos,halálos.

Felgolos
És eddig melyik kaszt jön be neked?

Hober Mallow
Én már lassan 2 hete csak a kasztokat próbálgatom😄 lesz egy kis idõ mire meglesz a végleges😛