Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jimi Hendrix
ageofconan kukac vipmail pont hú
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
Sanctum of the Burning Souls level 37
Pyramid of the ancients level 40 (not strictly a group area anymore)
Cradel of decas 43
Toirdealbach’s Tomb level 46
Cistern level 52
Main System level 55 & 60
Catacombs level 58
Amphitheatre of karutonia level 64
Prison Colony level 68
Scorpion Cave level 74
Caravan Raider Camp level 75
Onxy (first half) level 77
Aztels Fortress level 78
A maradék pedig lvl 80, abból van jó néhány.
Amúgy ez az egész kiválóan lenézhetõ a minimaprõl.
Azonkívül nem tud valaki egy oldalt (vagy esetleg leírná itt), hogy hanyas sziten milyen instába lehet menni? 😊
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
Imádom ezt a játékot kár hogy ritkán tudok játszani😞((
Csak megsúgom neked én kérte feat tábládat és azt is használom XD
Még lehet hogy egy guildbe is vagyunk, megtudok ölni 2 mobot de 3 nem egyenlõre(olyan mobokra értem ami 1 lvl magasabb vagy azonos).De pvp-be alacsonyan nem valami fényes mondjuk lehet hogy még ezt nem jól tudom lereagálni. Mindenütt azt írják 20 lvl-tõl lesz érdekes majd megnézem!
Egyenlõre maradok Bs-nél, ritkán tudok játszani és nincs kedvem próbálgatni a kasztokat.
Habár az én véleményem szerint bármelyik kaszt lehet erõs, csak jól kell vele játszani. ^^
link
A BS tipikusan egy olyan kaszt ami alacsony szinten nagyon szivatós, de megéri a szenvedés.
Az én BS-om most 32-es és 5-6 velem egyszintû mobbal simán elbírok. 20-as szinttõl sokat fog javulni, csak addig kell kibírni 😊
PvP szintén, 20-as szint felett a healek meg a képességek is sokkal jobbak, és ha jól játszol semmi gondod nem lesz. 😊
Tudom mondom én ezt aki 3 napja játszik, de nem adtam fel a BS-t és nagyon élvezem vele a játékot 😄
ha két mob támad simán kivégeznek, lvl18 szintû vaok és ez elkeseritõ nem jó pvpre-se simán kinyir egy 3 szintel alacsonyabb player is!!!😞
Milyen kasztott érdemes kezdeni ami elsõdlegesen PvE-re és PvPén is megállja a helyét?
Válaszokat köszönöm!
Viszont ha ennyire pörög akkor van egy eladó CE verzióm.
Amin van egy lvl 80 Guard PVE Dagon szerón.
Én nem fogom újra kezdeni. Nálam elvágták magukat teljesen a 3 hónap alatt amíg játszottam az elején.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
magyar age of conan fansite
itt a legnagyobb magyar guild:Aquilonia szerver!
Enslave
Néhány kérdés:
-Jelenleg melyik a leggyengébb class?
-Melyik az a class amiböl a legtöbbet látni és miböl van a legkevesebb?
-Van e aktív magyar klán? ha igen kb. mennyien vannak benne? és melyik szerveren?
Egyenlöre ennyi jutott eszembe elöre is thx a válaszokat!
Érdemes kipróbálni most a játékot?Az elején ugye elég rosszul adták ki ,de maga a játék az bejött már akkor.Ha sokat javítottak rajta gondolkodok ,hogy kipróbálom megint.