12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Vagrant
    hmm en Crom ra megyek inkabb Fury - n nemtetszik a nepesseg ennyi anyazast mar reg lattam.
  • Fehercsoki
    Hát ez már aztán pofátlanság,beleírtad azt is hogy véletlen volt?Azt nem értem csak hogy a 2 hónapod miért nem játszhatod le?Annak mi köze az új 6 hónaphoz?Hiszen az nem akkor indult volna amúgysem hanem csak miután letelt a 2 hónapod.
  • Tomy Lee
    Igen,ennyit összesen semmi többet és ezt is 5-6 napra rá.Durva mi?:))
  • Torzonborz
    ???
    képesek voltak ennyit visszaírni ? oO
  • Tomy Lee
    Greetings,

Your account is frozen until your payment for the 6 month upgrade goes
    through. My apologies for any inconvenience.

Kösz funcom,ez ám az igénytelen ügyintézés pff lol
    Na további jó játékot nektek:-)
  • ricsaj
    Alakul:)
    Sztem max 1 hét és én is tudok jönni:)
    Amugy ha kell irj rám PMet és leirkálom azokat a magyarokat akik még mindig aktívak fury-n.
  • Vagrant
    enis viszatertem :P Fury - Golfear nevvel jatszok hox 34 es guild be benne lennek en is szivesen csak csoportosuljunk.
  • ricsaj
    Valaki megtudná csinálni a pre-ordert nekem?
    Az árát áttudom utalni számlára, csak nem értek hozzá h hogy nűködik eza egész:P
  • ricsaj
    Mi az ID-d?
  • Torzonborz
    normális support max pár órán belül válaszolni szokott főleg ilyen esetben.

ha nagyon nem reagálnak semmit akkor még a hivatalos fórumon is próbálkozhatsz 1 topik nyitással.
  • Tomy Lee
    Én bedurcáztam most nagyon.Azóta se jött semmi tehát részemről aoc úgynéz ki finito:(

Torzonborz: úgy mégis sz.ted mennyit kellene várjak?M ár elkültem gc számát mindent és mindig csak a gépi üzenet jön vissza.
    De nem is problémázok tovább itt mivel már unalmas.Nem adják ezek vissza,csalók és én ezt ki nem állhatom.
  • Ákos90
    Ma age of conan: rise of the godslayer video stream lesz x-fire-n játék készítők fognak beszélni közben. link
  • Lonni
    Kaptál e-mail-t amikor feltötltötted?
  • Torzonborz
    szerintem support látni fogja logokból hogy 2 hónapot befizettél , no para csak idő kell hogy válaszoljanak.
    ha megvan még a gc-d akkor az azon lévő sorozatszámmal bizonyítani is tudod.
  • Tomy Lee
    Semmi válasz azóta.Már 3× írtam nekik.Az tuti,hogy fel nem töltöm megint nem fogok pont aoc-ra 10k-t elcseszni 2 hónapért..
  • Tomy Lee
    Igen azzal,múlthéten.
  • Lonni
    Gamecarddal töltötted fel?
  • Tomy Lee
    Írtam supportnak,hogy azonnal állítsák vissza de rosszat érzek ez ügyben.
    Hogyan bizonyítom,hogy rajta volt a 2 hónap?
    Meg nem is csak a 2 hónap hanem most azt kéri,hogy fizessek be 6 hónapot és akkor oldja fel frozen-ból
  • Tomy Lee
    Hát ez k...a jó.Rányomtam a 6 hónapos upgrade-re accountomon véletlenül és kapásból kiírta succes,menjek tovább fizetni na arra már nem mentem inkább visszaléptem account főoldalra és basszus frozen lett az account-om.
    Elment a frissen feltöltött 2 hónapom WTF?!
    Játékba be se enged már ezt nem hiszem el
  • ricsaj
    Most trial accon vagyok pls vegyél fel friendsbe mert nem tudok anélkül tell-t irni.
    a nickem: Bocihee
  • Tomy Lee
    Óóó,prof-prof.Gyertek Viledj-el mi meg hozzátok csapódunk ha lehet
    Idővel én is áthozom mindenem biztos,hogy sikerülni fog addig nem hagyom békén őket:P
  • ricsaj
    Guild a legkevesebb.. ha vissza feltöltöm az accom az 1ik karimnál van 1 T1guild és ha jövök valószinüleg Vile is jön akinek a kariján van 1 T2es is
  • Tomy Lee
    Nagyon idegesít a dolog most,hogy ott maradt mindenem.
    Nem tudok venni normális low lvl armort se lol ez még legrosszabb álmaimba se volt ilyen:)(
    Nem vágom mit csináljak:(
  • Ákos90
    Sajnos én is ezzel szívtam hogy nem váltottam így aquilonián maradtam :( csütörtökön töltöm föl az aoc-ot és go hyborian ;)
  • Tomy Lee
    Most vagy Lonni vagy Ákos(nem tudom kivel PM-eztem ma) meg én ott vagyunk.
    Egyenlőre más magyart nem tudok ott.Ezért is tartok a guild alapítástól.

Sokan vannak fury-n.Látom már 3 nagy guild is ott van akik eddig aquilonian voltak.
    Már réges régen nekem is váltanom kellett volna szervert még lehetett:-((((
  • ricsaj
    Hahóó hányan mentetek át Furyra?
  • Tomy Lee
    jaa 30+.Profi
  • Tomy Lee
    Ez akkor csak lvl30-ig szól?
  • Tomy Lee
    Ez itt nem gyenge lol

1.07.2
    New Feature – Offline Character Progression

With this new feature you will get additional levels gained over time that can be allocated to characters in the character selection screen if you wish. It is designed to earn and allocate additional levels to gain over time even while being offline and it’s only available to put on characters that are at least level 30. The progression will not be so huge that it will make it unnecessary to actually play that character but it gives a nice little bonus even during times when you are on holiday or have to take a break from playing. This offline character progression feature is not available to Trial players.

• MrStokes
    Sziasztok!

A jatek PvP rendszererol, hogy hogyan mukodik az egesz hol tudnek kicsit reszletesebben utanajarni?
    Esetleg temaba vago videokat szivesen vennek! :)
  • ricsaj
    Hali!
    hányan mentetek át furyra?
    és hányan vagytok fury mármint a magyarokra gondolok.
    szívesen visszamennék ha több magyar lenne a szerón, de amikor abbahagytam 5nél is kevesebb magyar volt a szerón és mind1ik másik guild meg semmi összetartás stb..
  • Tomy Lee
    Már megint update van?Ez a játék felül múl mindent szerver leállásokban OMG
  • Tomy Lee
    Nincs sajnos.Fizetős meg nem akarják átvinni fury-ra,tiszta gáz:(
  • Ákos90
    egyébként gondolom már nincs ingyen karakter átpakolás másik szerverre ?
  • Tomy Lee
    "Menduza" néven vagyok Fury-n de support-al felvettem a kapcsolatot,hogy transfer-eljék mindenemet aquiloniarol.
    Egyenlőre ezen a néven futok:P
    Este 22h-tól leszek.Pm me majd
  • Tomy Lee
    Az volt is igen de nincs benne a bag hanem csak a 2 pet+quest+mamut+low lvl weapon ennyi,bag sehol pedig az kell nekem nem a többi..
  • Lonni
    Milyen néven vagytok?
  • Ákos90
    én is furcsáltam trialnál de csináltak neki bal fölső sarokba egy fület ahol azok a dolgok vannak amik account itemek. Rengeteget fejlődöt az aoc amióta nem voltam.
  • Tomy Lee
    A bag-ot ami az acc.-omon van miért nem kapom meg?Eddig mindig odaadta
  • Tomy Lee
    Nagyon komoly új cuccok vannak,armor-ok,fegyverek(epic,rare),receptek

Más:tényleg elég jól népes lett Fury server.Egyik player ma késő délután csinált 1 guild-et"internationale" néven és már vannak 40-en benne.
    Látom nyílnak meg az új guild-ek.Megcsinálhatjuk mi is de tudnotok kell,hogy mindent az alapokról kell kezdenünk VAGY veszünk 1 guild city-t.
    Én is nulláról indultam most fury-n mert egyik karakterem sem tudom áthozni.Ha át hozhatnám nem lenne gond a guild city megvétel simán van több száz gold-om meg material-om vagy 6-7 80-as karakterem de ez mind ott maradt a francba:(((