Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
kösz , viszont <#mf2>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

hehe degáz vagy ember...<#mf2>
Torzonborz
ja olyan pvp nincs máshol....csak jobb <#hehe>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jeffjohnson
Nem kell foglalkozni azoknak a sírásával akik nem aktív Conan játékosok és ebben az évben be se logoltak! Nagy patch kijavította a fõ hibákat a játékban. Kezdenek visszaszivárogni a régi játékosok és egyre több új ember jön Fury meg az Aqulonia szerveren van ember böven és ilyen pvp nincs egy nagy névü játékban sem. A játék nem fog megszünni emiatt felesleges aggódni.

Jeffjohnson
Ha a Vaterára gondolsz akkor én onnan vettem bontatlanul azóta is azzal játszok

Felgolos
Én jó idõbe kezdtem el ezek szerint.Elég gáz lehetett akkoriba a játék!
A lényeg az hogy nekem ujat tud nyujtani a játék egyenlõre XD!

Felgolos
http://www.conanarmory.com itt az armory bár vanak benne variációk de szerintem régiek.ezért kérem ranger feat táblát, ha valaki tud valamit segítsen.
http://www.ageofconan.hu/ itt tudsz informálódni AoC-ról

TDC Geronimo
Én betaztam és rögtön megvettem játékot megjelenésnél. Asszem 4-5 hónapig bírtuk és azután otthagytuk mind.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

veteránról 100%-ban bontatlanul adják? Vagy lehet átverés is?

armory? a linket megtudnátok adni meg a játékkal kapcsolatos oldalakat mint pl wiki meg ilyenek?

elöre is köszi

Felgolos
valaki tudna adni egy ranger FEAT táblát(bow) armoryn!elõre is kösz

Felgolos
Lehet hogy így van, de én nem így tapasztaltam (lehet azért mert a "nagy patch" után kezdtem játszani.

TDC Geronimo
AoC siralmas indulása után nemhiszem, hogy nagy sikerre számíthatnak még, ha jó is lesz akkor se. Az emberek bizalmát ez a cég elveszítette tavaly :s

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

veteránról 100%-ban bontatlanul adják? Vagy lehet át b..szás is?

nem nagyon hallottam róla még csak a conannal kapcsolatban, vannak akik azt mondják h bezárják a conant ha kijön vannak akik azt mondják h csak kevesebb szerver lesz.

továbbá nem tud vki vmi oldalt esetleg torrentet honnan tudnám letölteni Conant? ahonnan leszedtem hibás mindig arra hivatkozik h nincs vége az arhívumnak...

csak amit egy cikkben olvastam 😞

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Felgolos
Valaki tud valamit a Funcom új mmorpg-rõl? Secret world a neve.

<#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Felgolos
Szerintem is az AoC a legjobb én is próbáltam mindegyiket.

Jeffjohnson
Véleményem szerint az AoC a legjobb

Wow: vérpistike barát farmolsz 1000 el szinte nulla pvp cél legjobb pve

Eve: hosszú idõ kell a játék elsajátításához és kicsit jellengtelen ,hogy ülsz a kariddal az ürhajódban és kb ennyi szinte minden ugyanúgy néz ki az ürben elég nehéz változatossá tenni a tájakat pvp elég jó de sokat veszíthetsz ha kilönek.

Warhammer: többnyire populációs inbalance és az egyes classok közötti 0 balance bugyuta ostrom pve tartalom nagyon gyenge pvp csak csapatban jó és ott is csak bizonyos classokkal

Lotro: (keveset játszottam anno) jó feeling talán az egyik legjobb pve viszont pvp ebben van a legkevesebb a játék a pve-röl szól

AoC: Fentiek közül messze a legjobb grafika és a legjobb pvp élmény. PvE valahol a wow után jön. Ezt kapod meg a legolcsobban kijavították a régi hibákat az én véleményem szerint jelenleg ez a legjobb a fizetös a nagy nevek közül.

sikerült meg minden majd most fogom leszedni ujra meg kirpboálni mert requiem kezd uncsivá válni... 1 gamet keresek ahol a megszokott társaság elvan tudunk mit csinálni...stb

Eladó egy bontatlan Collector's Edition 5.500,- Ft

Személyesen átvehetõ Kecskeméten vagy elõreutalás + posta.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Jeffjohnson
játékon belül a chat-be írd be: /claim és egyböl megkapod de csak 40 körül tudod majd használni a hátast viszont a bag az jól jön kis szinten is. Sikerült életre kelteni a gamét?

Stigmata
/claim

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Az account oldalon kell regisztrálni a kódot.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

az acchoz van 1 snow mamut, hogyan tudom elöhozni v vmi?

Magh
Akkor ingyen játék 😊 Mondjuk jól le is gankelték szegény friss 80-as demomat.

Stigmata
Pending - még nem vonta le, ergó nem él az elõfizetés. Legalábbis más MMOknál így mûködik.

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Magh
Igen, közben megtaláltam a fórumon.

Amúgy ha a subscription "pending'-et ír, akkor még nincs feldolgozva? Mert máshol a már aktív elõfizetést jelzik így, itt viszont az én régi (2008-as) ciklusom is "approved". És mivel nincs pénz a számlámon, nem vonhatott le 15 eurót...

Stigmata
Február 28-ig lehetett ingyen transferelni.

Magh
Ez érdekes, van vagy 500 Ft a számlámon, nyomtam egy 1 hónapos subscriptiont véletlenül, erre most tudok játszani.

irtam supportnak hátha elég azcsak

tyazért

Jeffjohnson
esetleg próbáld itt megkérdeznihttp://forums-eu.ageofconan.com/

Magh
Miért nem leeht karaktert transferelni? Pár hete néztem és még ingyen lehetett.

noh valami nagyon nem jo nálam akkor mert reggeltem 7 napos trialt, saját acc már és igy is ugyanez a problema, viszont nem ütök félre és nincs capslock se benyomva...

valakinek valami ötlet?

ty

igen tudom mit jelent de nincs beragadva meg semmi ezért nem értem :S
mert a honlapon beenged és semmit nem nyomok meg csak beirom ugyanazt...

Jeffjohnson
esetleg caps lock benyomva maradt? mert betüméret "érzékeny" beléptetö cucc.

[/img]

ezt miért irja ki? felraktam a gamet elindul minden viszont mikor be akarok loggolni ezt irja ki, a haverom akié az acc pedig feltud lépni vele probléma nélkül bármikor, mindent helyesen irtam be sõt a honlapre is felenged vele csak a gameba nem nagyon valami ötlet? :S

ty

Jeffjohnson
1 próbát megér én nemrég vettem 2hónapos feltöltõ kártyát hozzá akciósan a cd galaxisnál 4000ft még péntekig. Játékosok vannak. Viledj-el egy guildben vagyunk ha jössz gyere fel ventrire egész jó kis társaság van és jó kis pvp mókázás.

én azt ajánlom hogy loggolj be és nézz körül és megkapod a kérdéseidre a választ!viledj éjjt nappallá téve játszik vele...ha ismered gondolhatod hogy nem szar...jah és vannak bõven playerek is!
játékosokkal, hogy áll? olvasgattam és volt aki azt mondta hogy nagyon kevesen játszák..stb volt aki rácáfolt meg ilyenek?

nem hagytammég ott csak viledj ezzel játszik és ki probálom ma, ha bejön akkor megveszem ha nem akkor lesz ami lesz 😊

Jeffjohnson
Hi Cence! Abbahagytad a requiemet? Jó választás ez a game!

Én vateráról vettem a játékot bontatlan volt 30 ingyen nappal és mivel új acc ezért jár hozzá a mamut és a 16 slotos backpack.Ja és aki árulta leküldte a városomba egy autóalkatrész bolthoz így ingyen volt a posta is.
Szerintem baromira megéri olcsobban kapod meg a játékot mint más fizetös mmo havi díja. Jelenleg ez a legszebb és harcrendszerét tekintve a legjobb mmo a piacon.

bocsi a kérdésért de ha veterárol veszem, az miben különbözik a cd galaxisostol? felvan bontva ill nincs hozzá valami vagy miben? és miért olcsobb?

ty

Felgolos
thx majd megnézem ha hazaértem

Stigmata
/claim

Felgolos
Nem tudom mit akarsz ezel mondani sajna 😞(Bõvebben pls!

Jeffjohnson

Felgolos
Én is itt vettem és ennyiért (Cd galaxis) és ez nem limitált!? vagy én tudom rosszul. Ha limitál még is csak, akkor hogy kell aktiválni.

Stigmata
Persze hogy lehet sõt. 😊 A mamut lassú, és inkább épületromboláshoz/nagy csatához jó. Elég nehéz irányítani.

A ló sokkal gyorsabb és kényelmesebb 😊

Utananeztem aoc.hun,es sikerult a jatek chat abalakba kell beirni /claim
Ezek nagyon jol jonnek.Lehet ettol fuggetlenul lovat is vennem?

Jimi Hendrix