Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A lényeg az hogy nekem ujat tud nyujtani a játék egyenlõre XD!
http://www.ageofconan.hu/ itt tudsz informálódni AoC-ról
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
armory? a linket megtudnátok adni meg a játékkal kapcsolatos oldalakat mint pl wiki meg ilyenek?
elöre is köszi
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
továbbá nem tud vki vmi oldalt esetleg torrentet honnan tudnám letölteni Conant? ahonnan leszedtem hibás mindig arra hivatkozik h nincs vége az arhívumnak...
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Wow: vérpistike barát farmolsz 1000 el szinte nulla pvp cél legjobb pve
Eve: hosszú idõ kell a játék elsajátításához és kicsit jellengtelen ,hogy ülsz a kariddal az ürhajódban és kb ennyi szinte minden ugyanúgy néz ki az ürben elég nehéz változatossá tenni a tájakat pvp elég jó de sokat veszíthetsz ha kilönek.
Warhammer: többnyire populációs inbalance és az egyes classok közötti 0 balance bugyuta ostrom pve tartalom nagyon gyenge pvp csak csapatban jó és ott is csak bizonyos classokkal
Lotro: (keveset játszottam anno) jó feeling talán az egyik legjobb pve viszont pvp ebben van a legkevesebb a játék a pve-röl szól
AoC: Fentiek közül messze a legjobb grafika és a legjobb pvp élmény. PvE valahol a wow után jön. Ezt kapod meg a legolcsobban kijavították a régi hibákat az én véleményem szerint jelenleg ez a legjobb a fizetös a nagy nevek közül.
Személyesen átvehetõ Kecskeméten vagy elõreutalás + posta.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
Amúgy ha a subscription "pending'-et ír, akkor még nincs feldolgozva? Mert máshol a már aktív elõfizetést jelzik így, itt viszont az én régi (2008-as) ciklusom is "approved". És mivel nincs pénz a számlámon, nem vonhatott le 15 eurót...
tyazért
valakinek valami ötlet?
ty
mert a honlapon beenged és semmit nem nyomok meg csak beirom ugyanazt...
ezt miért irja ki? felraktam a gamet elindul minden viszont mikor be akarok loggolni ezt irja ki, a haverom akié az acc pedig feltud lépni vele probléma nélkül bármikor, mindent helyesen irtam be sõt a honlapre is felenged vele csak a gameba nem nagyon valami ötlet? :S
ty
Én vateráról vettem a játékot bontatlan volt 30 ingyen nappal és mivel új acc ezért jár hozzá a mamut és a 16 slotos backpack.Ja és aki árulta leküldte a városomba egy autóalkatrész bolthoz így ingyen volt a posta is.
Szerintem baromira megéri olcsobban kapod meg a játékot mint más fizetös mmo havi díja. Jelenleg ez a legszebb és harcrendszerét tekintve a legjobb mmo a piacon.
ty
A ló sokkal gyorsabb és kényelmesebb 😊
Ezek nagyon jol jonnek.Lehet ettol fuggetlenul lovat is vennem?
Jimi Hendrix