12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Robcuskilla #7815 pedig van ott olyan gild, engem ma inveltek. Szóval ha pve-crom szerver - fekete sereg. másról ne mtudok, de ők biztos vannak. -
Ákos90 #7814 Egyébként Aquilonian van még aktív magyar guild vagy társaság? -
#7813 Nekem hetfon jon meg a game.Es full pvp szerverre szeretnek majd menni. -
Vagrant #7812 Ha valamelyikotok most kezdene es venne uj jatekot az irjon nekem privatba kuldok neki 7 napos trialt ezzel tul lepheti a 20 as szintet is es tud say be is irni. Utana ha feltolti akkor kapok egy ingyen honapot en is. Ez jo nekedis 7 nappal tobbet jatszhatsz es jo nekem is mert enis kapok feltoltest. Ja es persze szivesen segitek ingame is. Crom on tudok segiteni szintezni 20 rol 40 re felkapom par ora alatt, Fury n max par goldot tudok adni. Gondoljatok meg. Es irjatok privatot ide. naponta nezem -
csgomez #7811 Sziasztok!
A Crom szerveren nem találtam Fekete Sereg nevű klánt, de lehet, hogy valamit benéztem.
Szivesen csatlakoznék valamelyik magyar guildhez.
-
#7810 Valaki el tudna mondani, hogy hogyan nez ki az endgame pvp? -
ati11 #7809 Sziasztok!
Nico! Magyarokat a Crom szerveren A Fekete Sereg klánban találsz! -
Nicco #7808 Azért tegnap este úgy 10 körül sikerült bejelentkeznem, indítottam egy karaktert a Crom szerveren (van egy 80-as bear shamanom, de most inkább újat kezdek, biztos rengeteg változás volt mióta utoljára nyomtam). Ha esetleg ott (vagy másik szerveren, még kicsi a kari, tudok újat kezdeni) lenne magyar társaság, akkor jó lenne, ha tudnék hozzájuk csatlakozni... Nem fontos, hogy full magyar legyen, csak legyenek magyarok is, annyira nem jó az angolom, hogy csak külföldiekkel játszak. -
Ákos90 #7807 őő igen mostanába játszik iet lehet te is úgy jársz mint Tomy Lee vagy Hentes75 -
Nicco #7806 Hát ez nem kezdődik jól... kifizettem a játékot egy hónapra, az oldalon "playable" státuszban van. Mikor belépnék, kapom a hibaüzenetet, hogy account frozen. Ez még rendben is lenne, ha pár perce fizettem volna be, de már másfél órája utaltam, és még mindig semmi... -
#7805 Enslave széthullott úgyhallottam, Aquillonian (vagy mi a neve) szerón volt. Én spec már nem tolom. -
Nicco #7804 Sziasztok! Én is elgondolkodtam, hogy talán újra játszok kicsit AoC-vel 2008 után. Úgy hallottam, sokat fejlődött a játék. Ez mennyire igaz? Még egy olyan kérdésem lenne, hogy melyik szerveren találok magyarokat? Végigolvastam amit itt írtatok... akkor most csináltok új guildet ezen a Fury szerveren? -
Ákos90 #7803 Nagyon fílinges a trailer! :) sajnos eddig csak amerikaiak bétázhatnak :(. Remélem azért mi is kapunk 1 kis időt majd hozzá :). -
Tomy Lee #7802 -
Ákos90 #7801 dehogynem kell lennie azon a szerveren minimum egy 50 szintű karakternek azt hiszem és kezdhetsz ugyan azon a szerveren egy 50 szintű karit kapsz egy alap felszereltséget meg pénzt. (Ha jól emlékszem természetesen) -
Hentes75 #7800 Nem .
Most PVE szerveren kezdek új életet.
Kicsit nyugisabb mint PVP.
Az örökös,gyakjuk le a kicsiket elég volt.
Én kisebbet max egyszer csapok le,de utána hagyom létezni.
Nem genkelem folyamatosan őket.Nem tudom egyesek miért lelik
abban örömüket.
Nem volt olyanról szó,hogy akinek van nagyobb karaktere,ha újat kezd nem kell nulláról kezdeni??
-
Ákos90 #7799 nah ennek örülünk hogy a funcom nem egy taplo senkiházi aki leszarja a klienseit -
Tomy Lee #7798 De War online-ozok most inkábbXD
Persze leszek itt is.
Hentes te nem Enslave tag voltál úgy kb tavaly tavasszal??
-
Tomy Lee #7797 Bezony,nálam is minden a régi.Hatásos volt az a levelem tegnap este!
Playable az acc-om:D
Elnézést is kértek mail-ben:P -
Hentes75 #7796 Ha valakit érdekel,a FUNCOM megoldotta a problémámat .
Óriási köszönet nekik.
Törölték az átutalás előkészítését.
Tomy Lee,neked is ez volt a problémád.
Bár én megadtam nekeik a belépési kódomat.
Lehet análkül is meg tudják oldani.
Tegnap írtam nekik,ma megoldva.
-
#7795 Amugy meg a fenyegetőzéssel ilyen helyen télleg semmire nem lehet menni, de most van valami új.. -vagy legalábbis volt vagy nemtudom, mert most nem találtam meg- valami rózsaszín kép az oldal alján ha jól emlékszem "Live chat" ott a Customerekkel lehet beszélni.Belépsz, kb 10~30 percen belül elvileg érkezik 1 és lehet vele rendesen beszélni. Ha van 1 kis szerencséd van akk olyat fogsz ki aki tök normális és nem csak leszarja.
Multkor ott beszéltem 1el azért kérdeztem az ID-d akkor. -
#7794 Jah amugy JethroHUNnak igaza van. mikor először lépsz be játékba van aza hosszú szöveg... tudod amit senki nem olvas el. biztos van benne valami arra vonatkozólag h az égvilágon semmire nem vállalnak felelősséget. -
Ákos90 #7793 igen még mindig 20 lv a szint limit trialba -
#7792 Én tudom mit fognak gondolni, (nem azért mert én fogok válaszolni) jól körbe röhögnek, hivatalos útra terelve, semmi esélyed nem lenne... Lenyúltak kész... nem tudsz mit tenni. És hol jelentenéd fel? fogyasztóvédelem? nem az ő hatáskörük, nem tudnak mit tenni. -
#7791 Meg mindig lvl 20 a szintlimit a trial-ban, azaz Tortage szigetere korlatozodik a probamoka? -
Ákos90 #7790 Remélem minden jól fog alakulni gamecard ügyben. -
Tomy Lee #7789 Na kültem nekik 1 szép fenyegető levelet,feljelentéssel minden ilyesmivel.Kiváncsi vagyok mit reagálnak,kicsit elszórakozok én most velük azthiszem:) -
Tomy Lee #7788 Most ezek tényleg ennyire értetlenek??Nem fogják fel,hogy ez az opciójuk szarul van megcsinálva és törli az egyenleget?Milyen kód újraírásról beszélnek,nekünk a meglévő egyenlegünk van frozen-en omg
Ekkora idióta barmok komolyan,hogy lehet valaki? -
Tomy Lee #7787 Nem engedi letiltani -
Ákos90 #7786 de egyébként nem csak ti vagytok ígylink -
Ákos90 #7785 Hát ammennyire tudok angolul annyit takar a a levél, hogy írdbe újra a kódot mert meg tévesztó lehet, hogy az 1-es vagy l meg nem kell szóközt írni sehova. és ha még mindig él ez a probléma akkor írj vissza nekik még1X hogy nem jóó és utána néznek a dolgoknak. Nem vagyok valami húú de nagy angolos de ebből nekem ez jött le. (Lehet egy webfordító jobban lefordítja neked mint én xD ) -
Hentes75 #7784 Tomy Leenek is a payment 6 hónapos előfizetés letiltása lenne a
megoldás . De ha törlöm a fizetés módját a payment history rózsaszínre vált failed lesz.Frozen/Cancalled/reactivate account.
Ezt írja a szemétláda. -
Hentes75 #7783 Már több karim van a játékban.
GC-t is többször aktiváltam már az alatt a fél év alatt ameddig toltam
a játékot.
Ennyire birka nem lehetek,hogy most meg nem vagyok képes aktiválni. -
Hentes75 #7782 Ma írtam neki a payment hystori törlés lehetőségéről.
Ezután olvastam csak az előző napi levelét. -
Hentes75 #7781 Valaki a lényeget le tudná írni magyarul?
Előre is köszönöm. -
Hentes75 #7780 Írtam a GM-ne.Ekkor még csak a GC hibájára utaltam .
A válasz:Hello,
I have taken a look at the key that you provided me and see no items
listed as valid for that key code. Please double check that when you
place the key code on the account that you do not put in any spaces or
dashes. Also make sure you put in the correct key code as sometimes its
hard to tell if the item is a 1 (one) or an L for instance.
If you still are having issues with the code please either contact the
retailer where you made the purchase or reply back to this email and I
will look into it further.
Regards,
GM-Miao -
Hentes75 #7779 Hali !
Hasonló a problémám mint Tomy Leenek.
Game Card kódot talán elfogadta de frosen az acc.
Payment hystori tartalmát nem lehet törölni?
Státus pending ,upgrade sárga alapon.
Ha letiltom akkor rózsaszín az alap,de akkor még mindig frosen.
Acc.kezelés első képernyőjén a bal szélső oszlopban pirossal ki
is van emelve a probléma.
You have a pending paynemt.
Click here to complette payment.
-
Ákos90 #7778 persze van--->Trial link
közben írtam délelött a cdgalaxisnak hogy mi a helyzet age of conan rise of the godslayer és gamecardal és azt írták, hogy amint meg tudják hogy megy hozzájuk valameik rögtön feltüntetik a honlapra. Remélem a héten folytathatom kalandom main karival. -
#7777 Hali.
Van most trial lehetoseg? -
Ákos90 #7776 Sziasztok! valaki nem tudja, hogy most magyarországon kapható lesz-e dobozos verzioba a rise of the godslayer?