Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
elõre is kösz a válaszokat.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mondjuk assassinnal startoltam és eddig azzal se volt semmi gond, de megnézném, hogy mennyire erõsebb nála a "legerõsebb" egyelõre szigorúan pve/játékeleje tekintetében.
Már a kezdetek óta játszok napi szinten.Igaz a játék nagyon bugos volt és nem akarok hazudni naponta találkozni 1-2 jelentéktelen bugal de ez a játék már rég nem az amit tavaly a piacra dobtak.A funcom-os srácok rengeteget javítanak rajta(naponta,hetente).Nemrég kijött a dx10 és nagyon szép lett.
Amit tapasztaltam a kasztokról.:
Ranger:Erõs pvp kaszt,sokan játszanak vele,szerintem azért mert könnyû vele pvp-zni.Nekem legalábbis az volt.Én hamar meguntam.
Bear Shaman:mephisto11-et idézem:"igaz nem könnyü vele játszani mert tényleg jójózni kell a szemnek és a kéznek a sok spell miatt de ha valaki tud vele akkor nagyon jó mindenben!!!a barbárnál jóval nehezebben játszható de brutális!!!"
Tempest of Set:A legjobb pvp kaszt.a lvl80-as Dark Templart úgy veri le hogy mire összeroskad a DT a ToS max hp-val jön ki a harcból.
Mondok mást:lvl47 ToS vs lvl54 guardian,kb 10 perc harc után a guardian futott.😊
Barbarian:Kezdetben nagyon erõs de a végén kicsit gyenge.
Herald of Xotli:Battle-Mage.Nagyon szerettem vele játszani.Nem nagyon tudtam megunni.PvE-ben õ az ász.Sokat soloztam vele.Látványos featek,kombók.Nagyon szeretem.PvP-ben nem nagyon próbálgattam.
Assassin:Ez a fõkarim.Lopakodós,settenkedõs,hátbaszúrós,ha gáz van gyorsan futós.Nem a legjobb pvp kaszt de megállja a helyét pvp-ben és pve-ben is.XD
A többit nem nagyon ismerem nem játszottam velük.
Csak ajánlani tudom a játékot érdemes kipróbálni.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Én kb 1,5 hónapja belogoltam, de a bs-m bebaszták 3 sec a alatt, gyak. insta haltam..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ja a Tempeströl még annyit ,hogy nagyobb méretü pvp ben könnyü célpont hamar hullik ha páran rámennek csak 1v1 ben tápos.
Igazából az a kérdés te mit szeretnél?
Conan nagy újítása a combo rendszer és azt csak közelharci karik tudják nyomni meg a ranger igaz ezekhez kell a legnagyobb gyakorlat is.
Ha ütésálló közepes dps karit akarsz akkor a soldierek közül válassz (Conqueror,Guardian) Dark Templart ne mert a ballance patch-ig elég hurka bár van néhány ember aki atomkemény vele.
Ha rambo akarsz lenni aki berugja az ajtót és mindent szétcsap akkor HoX,Assa,Barbár hátrányuk ,hogy könnyen hullanak és nagyon kell velük pörögni 1 valamit rosszul nyomsz el akkor halott vagy de bárkit legyöznek.
Ha szeretsz az ellen elöl futkosni és eközben szétszivatni akkor Necro,Demo,Ranger hátrányuk ,hogy ha az ellen közel ér akkor hamar véged van.
Maradtak még a healerek általában az elsöszámú célpontok Bear Shaman bírja legjobban közülük a közelharcot. Priest of Mitra a játék legjobb healere.
Amikor 8 hónapja abbahagytam ugyanez volt a helyzet. Látom figyelnek a balancera 😄
Herald of Xotli: Nagyon élvezetes class közelharci mágus, meglehetösen nagy dps viszont mivel mage ezért papírból van át tudsz alakulni rövid idõre démonná ekkor emelkedik a sebzésed akik közelében vagy folyamatosan sebzödnek stb.. Ha szereted a pörgös karikat akkor a HoX jó választás.
Assasin: Viledj mesternek a mainje kérdezd õt 😄 szerintem nehéz vele fejlödni de ahogy olvastam 80as szinten az egyik legerösebb de a HoXhoz hasonlóan papírból van. Rogue class ezért lopakodni tud anélkül ,hogy fogyna a staminája (minden class tud lopakodni).
Ranger: medium páncélos íjász lassítással, csapdával stb...Assasinnál kisebb sebzéssel rendelkezik .Ranger is rogue class ezért ö is tud stamina fogyás nélkül lopakodni. Van track skillje amivel a körülötted lévöknek a nevét és töled mért távolságát írja ki még akkor is ha éppen láthatatlanok (lopakodnak).
Többiröl nincs tapasztalatom ill. csak annyi amit olvastam a Tempest of set a conan tápcsíter classa ami egylövéssel le tud szedni valszeg nerfelni fogják legalábbis elegen sírnak ahhoz ,hogy ez bekövetkezzen.
Aoc Europe
Aoc US
érdemes megnézni öket sok okosság található és kb. helytálló képet kapsz a class-ok erösségéröl.
+ és a tempest of setrõl 😊
de ha van vmi oldalt adtok ahol minden fent van az is jó
Bear Shaman
Herald of Xolti
Assassin
Ranger
köszi
mindenki azt élvezze amivel játszik.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
amugy észrevettem hogy jön sok uj arc a guildünkbe és ennek örülök!a rossz pletykákkal ellentétbe a jó is eljut mostmár sok játékoshoz és kipróbálja!abban egyetértettünk a srácokkal hogy aki most beloggol és kipróbálja ideragad...szerintem van jövõje a gamenek!csak sokan ki se próbálják mert azt hallották hogy szar...de ez nemigaz!<#eljen>#eljen>
a beszólásaimat meg nem mindig kell véresen komolyan venni lásd #6653
itt azért erõs szarkazmus is volt benne 😛
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
szóval ha bejön akkor max 1 hét és megvan ha nem akkor koplalok 😄