12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#7855 9 kor lesz szerver addig még csak updatelni sem tudtam :( -
Vagrant #7854 hmm ejszakas voltam a helyesirasi hibakert bocsi elozo kommentbe is van par :P -
Vagrant #7853 Par valasz.
Helerek pve ben: 3 healer class van. (bear shaman, tempest of set, priest of mithre)
Mind 3 all gond nelkul lehet haladni pve ben, fokent Tos-sal.
Pvp ben is megaljak a helyuket es most nemcsak a healelesre gondolok XD
Sajnos enis most kezdtem ujra jatszani siege-on meg nem vettem reszt mostanaban, de guild vs guild harcrol van szo.
Nuclearity: 3-4 ismerossel ha 1 ut haladtok kuldiztek akkor az mar boven megfelelo:) azzal egesz jo kis word pvp-kbe kerultok majd ahol mar csak ratjtatok mulik ti kerultuk e ki gyoztesen ^^.
Amugy meg fel ora es elvileg van szerver megint, hat en ezt ketlem a lancher meg a patchnek a hiret se ismeri. -
#7852 amugy ha valaki megveszi a kieget, s az uj fajjal kezd, annak is vegig kell tolni lvl20ig a Tortage-os temat? -
#7851 Eszembe jutott meg egy dolog: lehet a jatekban pvp-vel xp-hez jutni,szintezni? -
#7850 baráti kör mit takar? 3-4 en már jok vagyunk? XD -
#7849 Ha meg szeretnem venni a kieget, elso korben nem itthon neznek korbe, tobbszor elofordult mar, hogy kulfoldrol rendelve postakoltseggel es szalitassal egyutt meg mindig olcsobb volt, mint itthon. Az sem mellekes, hogy adott ipopontban sokszor kulfoldon mar kaphato a termek, mig itthon meg nem.
Dragon Age kiegje pl. itthon 8-9 e HUF volt, kulfoldrol meg 4,5 e HUF-ert cakkum-pakk megvolt. Ez egy eleg kirivo eset, de azert neha elofordul. -
Bandeeka #7848 Mert ahogy elnéztem Mo-on nem lehet dobozos kiegészítőt venni:S -
#7847 Illetve lenne meg vmi: a siege pvp lenne a guild vs guild pvp, ahol adott guild varosat lehet ostrom ala venni? -
#7846 Engem az erdekelne, hogy healerekkel mennyire effektiven lehet pve-ben szolozni. -
#7845 Igen, igy szoktak kinezni a digitalis vasarlasok.
Kifizeted, letoltheted a klienst es kapsz hozza vmi key-t, amivel aktivalhatod. -
Bandeeka #7844 Sziasztok!
Ha a kiegészítőt digitálisan veszem meg az mit fog takarni? Kapok 1 cd key-t meg letölthetem a játékot és csókolom? Nem igazán értem ezt a digitális vásárlást sajnos.
Első digitális vásárlásom lenne nézzétek el, hogy ilyeneket kérdeztem:)
Üdv Bandeeka -
Vagrant #7843 Szia Nuclearity!
A jatekban a balance javult, tobb probalkozas is volt.
Casterek cc-i majdnem hogy melle rangebol lehet hasznalni, es nemtudnak stamina potiont se inni.
Ezek ellenere meg mindig felejuk huz a merce 1 v 1 ben.
A kiegben nem lessz uj cast csak faj.
Uj content 20-40 ig es 80 on. Keleti jellegu tajak es rengeteg uj item.
Uj mount.
Feat kiegeszito Advenced system, amitol a karaktered meg sajatosabba valhat, ezek kihatassal vannak skillekre, vedelemre vagy sebzesedre, esetleg uj skilleket szerezhetsz vele.
A classok mind pvp, pve ben megaljak a helyuket.
Bar szerintem nagy atlagba mondom (vannak elvetemultek··) peldaul 1 Dark Templar inkabb csoportos pvp ben eros minigameba zaszlot vinni :)
Meg 1 assasin az 1 v 1 et szereti jobban.
A szerverek allasa szerint en 3 rol tudok mondani par szavacskat:
Fury: rengeteg ember jo barati kor nelkul idegesitoen sokszor levagnak.(Red is Dead)
Aquilonia: joval kevesebben vannak de a szinvonal szemmel lathatoan jobb (sajat velemeny) 80 on itt is azert van mit csinalni.
Crom: ez pve szerver Fury szintu populacioval. Konyu fejlodeni, segitokeszek az emberek. Word pvp hianya miatt csak Bori, Mini, Siege marad pvp re. mind 3 hoz jo guild vagy barati kor ajanlott. -
#7842 Üdv!
Érdeklödnék a játék felöl, játszottam már vele, de abba hagytam (akkoriban még Age of Casters volt a játék neve) mennyit javult meele téren a játék? illetve a RotGben lesz uj kaszt? vagy csak uj contet több cuccal?
vannak karakterek amik kifejezetten pvp re és pve re vannak? illetve solo vagy csoportos pvp re?
Furyn még mindig megy az észnélkül mindenkit ölünk?
Elöre is köszönöm a segítséget
Nuclearity -
Vagrant #7841 termeszetesen nem emiatt, az amugy is hasznavehetetlen (pve) hide meg kisebb rejtetseget biztosit. :P -
Tomy Lee #7840 Ezzel együtt növelték a hide skill-t is illetve a többi attribute-ot is? -
Vagrant #7839 80 a maximum szint tovabra is viszont a mob ok 85 ig vannak. -
Ákos90 #7838 nincs max szint növelés ha arra gondolsz -
Nicco #7837 Új szintek is vannak? Egyik ismerősöm azt mondta, hogy nincsenek... ami nem biztos, hogy rossz :) -
Vagrant #7836 5-6 odikaig asszem.
Eddig nem talakoztam bugokkal, lagg is csak neha volt.
Dungeon ok nehezek bar elsore Sanctum is az volt XD
uj talentboosterek frissitoen hatnak :D -
Ákos90 #7835 meddig tart a nyílt béta? -
Vagrant #7834 hat lejott a kliens :)
most oszerakom kicsomagolom telepitem lesz vagy 100 gb a vegere XD
-
Vagrant #7833 A Godslayer mar maga a kiegeszito amit megkell venni hozza.
-
#7832 Ez a Godslayer egy uj content patch lesz, vagy a kieg, vagy micsoda? -
Ákos90 #7831 Belehet szerezni dobozos verzióba is csak eddig magyarországon nem lehet még kapni. Cdgalaxisnak írtam egyszer, hogy mi a helyzet a kieggel meg gamecardokkal de azt mondta hogy sajnos ők is csak annyit tudnak segíteni hogy amint lesz valmi age of conanos cucc azzonal ki rakják honlapra. :( -
Tomy Lee #7830 Na de most akkor csak digitálisan lesz elérhető rotd?? -
Tomy Lee #7829 Hogyne lenne igény,jöhet minden észrevétel:)
Gvg összecsapásokra gondoltam+1v1-re bárhol kis szinten is:P -
Vagrant #7828 En lazulosan Crom on huztam fel 1 karit elsonek.
Ott megnezem az Dungeonokat.
Word pvp alatt pedig azt erted hogy csapatba campeljuk a tobbit vagy oldosom a kissebbeket quest eles kozbe, vagy engem hentelnek elsore idegesitonek tartom.
Fury es Aquin is huzok mar karit azert ha kis pvp re vagyom igy az is megvan. Sztem a jatek nagyon sokat javult.
Meg 1 ora es mehetek Godslayer betazni csak ne kellene 16 gb ujra letolteni miatta :(. Ha sikerul belogolnom meselek valami erdemlegeset, havan ra igeny :D
-
Tomy Lee #7827 End game meg így sincs rendesen és még aki nub pve szerveren van annak world pvp is kiesik.Húzzák borin a pvp szintet meg prof.-ont mert azt lehet ez tény viszont a játék egyik fun része ott nagyon kiesik.
Ez ilyen "hamar felhúzom a karimat" dolog rosszabb mint a kemp.Többet lehet veszteni a játékélményből szvsz -
Tomy Lee #7826 Arkenstone promo vidi rotg-re:)
-
#7825 Ertem es koszi. Ha mas nem, megprobalok a hivatalos honlapon kicsit utananezni, csak elso korben probaltam magam ettol megkimelni. :) -
RaSzTaH #7824 kérdezem b+ :D feljössz ma ts-re du./este? -
csgomez #7823 komoly? -
RaSzTaH #7822 argh ! empthy is ott van a fekete seregbe?:D -
Nicco #7821 Nos, én a guildkeresőben állítottam át a keresési feltételeket. Ott a tagok száma alapból 1-100-ig van beállítva, de a klánban több ember van. Átírtam 1-900-ra és máris megvolt a guild, egy perc múlva már bent is voltam.
Az endgame pvp-ről én csak a 2008-as tapasztalataimat tudom elmondani: akkor olyan nem létezett :). Volt két minigame, meg pvp szerveren egymás gankelése és kész. !!!! DE ahogy hallom, most ennél jóval többről van szó: pvp szintek, több minigame, a Border Kingdoms-ban mennek az ostromok (már alig várom, hogy mehessek)... Szóval biztos jól néz ki, és nem hiszem hogy van annál nagyobb faszább dolog, mikor az ember pvpben kivégez valakit :D (imádtam, amikor a medvesámánommal letéptem valaki fejét :D) -
csgomez #7820 OK feladom
Akragil néven leszek bent.
Nem tudom, hogy mit kell állitgatni, hogy megtaláljam őket.
-
csgomez #7819 Én is próbálom állitgatni, de egyszerűen nem találja meg őket, lehet, hogy azért mert trial accom van?
Ha valaki van bent van, akkor Messor néven vagyok elérhető.
-
#7818 Erre esetleg vki vmit?
Legalabb egy leirast? Pretty please? -
Nicco #7817 Én is csatlakoztam ma a Fekete Sereghez. Először hiába kerestem, de aztán állítgattam a keresést, és megtaláltam, szóval tényleg ott van a guild. -
Tomy Lee #7816 Nincs