Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szep hogy az a maradek 10 ember aki jatszik ovodaskent vitatkozik 😊 Nem is tudom melyik guild lenne a csabitobb ha megujitanam az elofizetest 😄

Lera,Dynn,Zulgron

Jeffjohnson
Levente!
Én pontosan tudom ,hogy ki vagy mivel láttalak ventrin, sött én többet voltam fent mint te Viledj-et is ekkor ismertem meg mivel kutya nem volt fent rajta kívül (meg Lasses-en kívül de róla késöbb) de amikor fent is voltál egy szót sem szoltál hozzám többnyire mindíg külön szobába vonultál másokkal és 1x sem kérdezted mit akarok minek jöttem stb. úgyhogy ne kamuzz nekem aki hazudik az te vagy !!! Guild leaderként a helyedben szégyelném magam!
Lasses (nem Laserda) ugyanakkor jött a guildbe mint én (késöbb Haakimra változtatta a nevét ventrin ,hogy ne keverjék össze) ö is ugyanazért jött át Fury-ra mint én és gondolom róla sem tudod kicsoda pedig ö is napi sok órát volt fent ventrin. Jelen pillanatban 5 en vagytok ventrin írjak neveket is vagy abbahagyod végre a hazudozást??? de tudod mit mondd ,hogy mikor leszel Ventrin mert most sem vagy és beszéljük meg!

Na akkor kérlek írd le ,hogy azt Mondtam ,hogy "Hazudsz"!

Jeff tény és való fogalmam sincs ki vagy mert biztos eltüntél a ködben.
De nincs is kedvem errõl beszélgetni veled.
Ha tényleg fent lettél volna akkor tudnod kéne, hogy én is fent voltam és a ventrin is.
Ugyhogy a te pinoccio orrod is van akkora mint az enyém😊
nah akkor mivel én hazudok mert te ezt mondtad... szivesen megmutattam volna, rajtam kivül EGY ember volt ott... biztos hazudok egyértelmü... (talán rossz idõbe voltam rossz helyen...) na mindegy hazudok hogy kevesebb magyar van a furyn, irtam is csak olvasni kellene a postokat 😊
nem mondtam h az emberek hova menjenek, nem toboroztam ahogyan TI SEM toboroztatok. a Különbség tõletek jöttek köpködni leszolni a MI guildunkat, mi pedig (nem mentség) folytattuk...
(nem csodálom, hogy Furyról átmennek... bár a tapasztalataim szerint ez fordítva is igaz tehát azt sem hogy onnan jönnek át)

ez legyen az utolsó HSZ errõl a témáról és legyen mrá vége

befejezni!!! 😊

Jeffjohnson
érdekes ,hogy mephisto11 szerint kb. 50 en vagytok de szerinted 75ember közé nem tudtam beilleszkedni miközbe ventrin egy átlag napon 6an vagytok most éppen (5-en)....na akkor ,hogy is van ez.... pinokkió akkora már az orrod ,hogy lassan a szobából nem tudsz kimenni <#idiota>

Jeffjohnson
Azért látom személyeskedést csak sikerült beleírni a hsz-edbe de folytassuk csak a sárdobálást amivel csak az a baj ,hogy egy újonnan jövö embernek nem szimpatikus meghát ,hogyan akarsz te olyanra sárt dobálni akinek a létezéséröl még akkor sem tudtál amikor a guildben volt...

1. fogalmad sincs ,hogy ki vagyok!Mintahogyan azt sem tudod milyen karaktereimmel voltam bent a guildben velem személyesen soha 1 szót sem beszéltél.

2. nem azért nem maradtam a guildbe mert nem tudtam beilleszkedni jópár emberrel jókat mókáztunk WS-en megint látszik ,hogy azt se tudod ki vagyok mintahogyan arról sem tudsz semmit ,hogy miért mentem át a fury-ra.

3. azért jöttem el mert halottam miként megy a loot osztás 80on a dkp csak dísznek van a guildnek pedig semmilyen pvp ambiciója nincs (Battlekeep, pvp5 nincs siegen nem vesztek részt sött még guild nélküli embereket sem lehet megtámadni...megalol)

Jólenne ha a jövöben nem olyan embert próbálnál lejáratni akit nem ismersz.

Ventrin elérhetö vagyok bármikor ha problémád van velem (írj priviben és felmegyek) hamár akkor nem vetted a fáradtságot amikor a guildben voltam (kb.3hét alatt majd minden nap fent voltam)

Hmmmm. Látom elég szépen elfajult a vita.
Na akkor én vagyok az Enslave guild vezér és nem toborozni jöttem meg nem szidni a másikat csak tisztázni pár dolgot.
1- Maga a fury szerver népesebb viszont a magyar guild kisebb
2- Az olyan állítások,hogy 1 insta van és azon is egy ember??? Azért te is tudod,hogy ez nem helytálló.
3- Mindenkinek a saját dolga,hogy melyik szerverre megy.A furyról is jöttek át hozzánk nem is kevesen.
4- Jeff azért mert nem tudsz beilleszkedni nem a másik 75 ember hibája (Ezen azért el kéne gondolkodni).Tehát ez a dolog nem arról szól,hogy A miénk a legjobb és nem is arról ,hogy szidjuk a másikat, hanem magáról a játékról.
TEHÁT Jó játékot mindenkinek OTT ahol van
kk persze h nem gond 😊 szivesen várunk

ha nálunk kezdesz és kell guild whisper me
ign: Cenci

Az Aquilonia-n játszok és azért questelés közben folyamatosan gyaknak.szal vannak elegen ott is.Nem az Enslave-be vagyok de ismerek onnan nagyon fasza srácokat.

Ha nem gond Cence akkor holnap jelentkezik nálatok egy Nekromanta bácsi.<#eplus2>

én se szeretek tankolni ennek ellenére conquert huzok fura mert meele karit se szerettem soha de a véres gamekban... 😄

necrorol azt mondják nagyon tápos pvp ben
kb ennyi amit tok rola 😄

Holnap megnézem a Furyt.Necrót akarok indítani.Nektek mi a véleményetek róla?pvp?
A tankok nem jönnek be.soha nem is jöttek be.a ranger és a tos nekem nagyon unalmas.az assát gyengének érzem.
a BS-t imádom de nem akarok megint.

a necro még tetszik csak nem tudom milyen.

noh sry elragadtattam magam... idegesít ha valaki ugy beszél, hogy gõze sincs a dolgokról...

ja igen még valami, GANK: honnan az úristenbõl veszed, hogy MI GANKELÜNKM? a pvpnek köze sincs a GANK hez.... de te(ti) biztos jobban tudod(játok) elvégre ti is pvp ztek =) Viledjet nem kell szóba hozni, tudjuk hol kezdett tudjuk, hogy tõletek jött sok más emberrel együtt (Biztos a véletlen mûve 😊 ) de még valami AoC elött meg velem játszott más MMO val noh? :o

nah látom kezdõdik, nos akkor nem kell jeffnek hinni...

A Fury a játék egyik legnépesebb szervere... Forumon is utána nézhetsz hivatalosan. Nem kell, hogy csípje a szemüket meg semmi, nem is csípi nem is gond. Jártam Aqualonia szerveren kicsit durva hogy 1 instance van és azon a mapon is 1 player rajtam kivül... o.O jó népes szeró meg kell hagyni, arról nem is beszélve, hogy csak a következõ írások voltak láthatóak a globalba: "Cheater/ Cheater u killed me / Cheater... Fuck you" és társai...

Hallottam Guildotok felõl is, van pár tagunk aki tõletek jött ( NEM HIVTA SENKI ÖKET)
Hallottam a Raidjeitekrõl is, hogyan jártok meg minden, nem fontos, ha ti igy érzitek jónak fairnek csináljátok, nem ügy de ne kezdjétek itt szidni egymást mert felesleges, ill az újakat is elriassza

ennek a "vitának" meg itt legyen vége

köszi

Jeffjohnson
Nem kell gankernek lenni viszont egy valamire való "veterán" guildnek illene battlekeepnek lennie meg néhány pvp5ös tagnak persze csak akkor ha tényleg pvpznek mert gankelésböl nem lesz egyik sem.

Elhiszem ,hogy csípi a szemeteket ,hogy itt is van egy magyar guild és ,hogy miért nem csak hozzátok mennek az emberek de ez van....

elhiszem ha temondod...<#nyes>nekem elég az aquilonia népessége is bõven!amugy ha valakinek a guildje nem ganker guild akkor már pve inkább ugye?mi is pvpzünk eleget...mondjuk tény hogy nekünk nem csak ebbõl áll ez a játék!számomra unalmas is lenne egész nap pvpzni!izlések és pofonok...
Jeffjohnson
Onnan ,hogy voltam a guildbe és inkább átjöttem Viledjékkel aminek megvan az oka... Fury szerver meg népesebb nem is kicsivel ha nem hiszed járj utána...

amugy viledj a gildveziretek is köztünk nevelkedett...ismerem attól fogva hogy elkezdte a játékot...jah és aquilonián kezdett!idáig ott is volt!a többi szeró magyar népessége nulla volt máig!egyedül mi tartottunk ki a kezdetektõl...csak a mi guildünk maradt fönn a magyarok közül!és aki "veterán" az tudja kik vagyunk!
jah a fury-n annyian játszanak mint a wow-al...<#vigyor2>
amugy honnan veszed hogy pve guild vagyunk jeffjohnson?
Jeffjohnson
sokkal több szinte mindíg kerget valaki 😊

jaaa

igen a Furyn mint szerveren több játékos van mint Aqualonián

Lehet én tettem fel hülyén a kérdést.A népesség több e a Fury-n?
Szal több ember játszik a Furyn?

pure pvp ^__^

Jeffjohnson
nomeg mi nem pve guild vagyunk mint az Enslave

hát szerintem 25 de majd meglesem nektek furyn szerintem kevesebb magyar van mint aqualonián nem tudom megmondani igazábol toborozni majd most fogunk el kezdeni eddig csak haverok jöttek szoval majd ezután tudok véleményt mondani nektek. hallottam felöletek mephisto 😊 sajnálom is meg nem is igazábol hogy ilyen kevés magyar játszik, sajnálom mivel igy egy jó társaságra kisebb az esély viszont más mmok bol tapasztalatbol tudom, hogy magyar guildot nem lehet összehozni normálisat. van egy társaság pár fõvel, de nagy jót sose lehetett...

A fury-n szerintetek többen vannak mint az aquilonia-n?Még nem voltam a Furyn ezért kérdezem.

mi kb.50-en vagyunk...Enslave guild...
Botond
Na de mégis?Hárman? 5-10? 15-20? 25+?
pf hát igy fejbõl megnem mondom de gyarapszunk elég szépen, ventrit is kezdik használni az emberek szóval ninsc panaszra okom 😊

Botond
Hány fõs a guild manapság? 😊
kihaltunk? :o

amugy a Fury-n lévõ Magyarokat szívesen várjuk a Death Wish Guildba pm me vagy az alattam lévõ emberre (Jeff re)

Jeffjohnson
Írj rám estére és beinvellek Viledj most nincs kis problémája van de az élet nem áll meg

Mortein,Paradicsom,Vape
ma este 9 fele leszek

netes böngészés során találtam ezt a hírdetést, hátha valakit érdekel 😊
Conan + 60 napos game card 5eFt ~Conan + 60 napos gamecard olcsón

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

dr Kotász
Hmm... a klánvezérnek lejárt az accountja?
Viledjet ne keresd most nincs feltöltõ cardja és lejá
rt az accja írj pm et nekem forumon ha érdekel és adok ventrit ahol megtudjuk beszélni az invet 😊

dr Kotász
Ajánlom a Death Wish nevû magyar klánt, a vezetõ neve Viledj. Keresd ingame.
Kashim5
Üdv! Hétvégén kezdtem el trialt, egy assassin-al, nagyon bejön a játék, elég valószínû, hogy ha lejár a trial accom, megveszem és folytatom. Mivel egész olcsó a többi mmo-hoz képest, ráadásul végre valami felüdülést nyújt az unalomig sulykolt sablonok közt. Ezért szeretném kérdezni, hogy én sajna a Fury nevû szerverre mentem, van ott is ilyen nagyobb magyar guild? Ha igen, be lehet jutni 20-25-ös szinten is? Jelenleg 22 vagyok. Viszont jól jönne 1-2 tip vagy ilyesmi játék közben, vagy ha vannak azonos szintûek, együtt questelni, mert állandóan begyaknak 4-5-el magasabb szintûek, néha questet se tom felvenni, vagy leadni mert közbe agyonvernek. 😄
Köszi a választ.

mindegyik game tartalmazza az ingyen 30 napot függetlenül attól hogy feltüntették e azt vagy sem, kivéve ha bontott a game akkor sose lehet tudni, tudom ajánlani veterát esetleg én onnan vettem bontatlanul tehát zsír új volt 2400 Ft ért (viccesen olcsó volt)

Amit a CD galaxisban hirdetnek 6000ért AoC-ot az is tartalmazza a 30 napnyi játékot (a leírásából nem úgy vettem ki), mint az amit az 576-ban kapható 11000 Ft-os AoC. Jó tudom ha venni kell mellé 4000ért 2 hónapos feltöltõ kártyát még így is jobb, csak szeretném tudni.

szerintem nincs... eredetileg ez is annyi csak most 50% os leárazás van mig a fejlesztõk vissza nem vonják (gondolom igazából most akarják beinditani a gamet)

b4rc4
ui:
Trialt leszedtem,megnézem milyen lett

b4rc4
az szép...
még a WAR GC is 7.000 Ft 😊

Eléggé kevés elõfizetõ maradhatott,nincs errõl vmi info? 100-200ezer?

Jeffjohnson
4000ft a 2 hónapos feltöltõkártya LINK

mégegyszer? ha 1x megvetted csak fel kell töltened az accod

werkfilm
account managerben ingame passwordot allitsd be

teddymac
15gigát foglal a trial telepites utan.

Regeltem (trial) de nem tudok belépni a játékba, valaki tudna segiteni ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

werkfilm
megnéztem a conan trialt, ahhoz képest hogy megjelenés után 1 hónappal mert játszhatatlan volt lowon, most majdnem wow szinten folyékonyan fut high beállítással, mediumon meg tökéletesen ugyanazon a gépen is (c2d 3.2, 4g, 2600xt). de még 1x megvenni túlzás lenne :x

b4rc4
MI az a sok jó ? 😛

Botond
mortal online