12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • DragonKnight
    Hali,

A CE-hez két exclusive item jár. De ezeknek nincs külön kulcsa (legalábbis nem emlékszem rá, és a dobozban is csak egy kulcs van)
    Ring of Acheron: low level kariknak buff gyűrű.
    Drinking Cape: egy semmire se jó köpeny.

A többi item a preorderért járt, itt már nagyobb volt a variáció mert a boltok döntöttek hogy mit adtak abból amit a FC adott nekik (ez meg függött pl a földrajzi területtől).

A preorder itemeknek viszont külön kulcsa volt amit a bolt osztogatott.

Preorder itemek:
    EU: War Mammoth mount, Bag of Mammoth Rider táska,
    USA,AU: Killer Rhino mount, The Rhino Bag táska,
    Amazon: Amazon Curved Bow fegyver

• ricsaj
    Elvileg telejesen ugyanaz vagyis csomagoláson kívül és azon hogy azon azon az accon amit ezzel aktiválsz ahoz talán kapsz 1 "drinking cape" nevezetű palástot ami szép és jó csak nem tölti már be az eredeti funkcióját.
    Ennyi.
  • Nuclearity
    akkor még mindig a Honap végén lesz egy international klán (vegyes nem only, cél a pvp és pve tartalom üzése de természetesen a pvp t szeretnénk jobban tolni, ventri van, közös nyelven, avagy külön szobába felölem magyarul is lehet karatyolni, nem hiszem, hogy only magyar klán lenne vagy lesz ezen a szerveren (ez köszönhető nekünk magyaroknak).
  • Ákos90
    sziasztok! Érdeklődnék valakinek van-e gyüjtői verziós age of conana. És az lenne a kérdésem hogy amiket kap bonusz itemeket hozzá az külön key vagy cask 1 keyt kap ami maga a játék + a bónusz itemek?
  • [HUN]Crassus
    őő én játszottam anno találtam is egy 74-es tank guardiant Crassus néven a karilistában:P:)
  • fejnelkuli
    Fury-n vok! Capua neven.
  • MrStokes
    Jelenleg a korabbi elmondasok szerint nincs tisztan magyar klan, csak olyan amiben kulfoldiekkel vegyesen vannak magyarok.

Korabban azt irtak a bennfentesek, hogy a honap vegeig akarjak osszegyujteni a Fury-n levo normalisabb magyar jatekosokat, de meg igy sem biztos, hogy tisztan magyar klant alapitanak.
  • MarkBlade
    Fury-n van már magyar guild? Vagy alakítunk egyet? :)
  • MrStokes
    Melyik szerveren inditottal karaktert amugy?
  • MrStokes
    Koszi az infot, meg is nezem ma azt hiszem! :)
  • ricsaj
    Ami UI-t illeti én a StrangeUI3-t javaslom benne vannak az új cuccok is.
    Felrakással kapcsolatban pedig
    ..Age of Conan\Data\Gui\Customized\ mappába bemásolod az egészet.
    minden .xml kiterjesztésü fájlban van 1 ilyen rész: <!-- $Change: 83844 $.
    ezt a számot kell az összesben frissíteni.
    van hozzá progi is de nem használom mert kézileg is megoldható, és a memóriából is foglal le ami nekem nincs sok.
  • JethroHUN
    ha a curse.com ról szedsz cuccot, akkro az a legjobb ha leszeded a cursemanafer, vagy donwloadert vagy akármi is a neve, lényeg letölti amit akarsz és még magától telepíti is.
  • MarkBlade
    tudsz ha akarsz.. mégha lassan is :P
  • [HUN]Crassus
    közben megoldódott van dx 10-es indító exe:P
    Ui-t meg találtam amihez van installer...Stonerune UI ez 2 soros minden belefér:P:)
  • MrStokes
    Nekem amikor betelt az also vizszintes actionbar, akkor en fogtam az egyik jobb oldali vertikalisat, ra jobbgomb es atvaltott horizontalis elnredezesbe es azt huztam a masik vizszintes fole.
  • MrStokes
    Ugy nem ment, hogy a launcher options-ben atallitod dx10-re es ugy probalod inditani ?
  • [HUN]Crassus
    indítóban van options az dobja fel.....

hmmm te vágod hova kell rakni a letöltött UI-t?
  • MarkBlade
    őööö ez nem mond sok mindent..
  • [HUN]Crassus
    mi ez a ressource download? mid game,end game stb.... azt lekell szedni?
  • MarkBlade
    Próbáld meg a curse oldalát és töltsél le egy UI-t..
  • [HUN]Crassus
    na még 1 noob kérdés:P hogyan tudom az action baromat 2 vagy 3 sorosra növelni?
  • [HUN]Crassus
    hmm külön exe-je van?:P
  • Tomy Lee
    Dx10 exe-vel indítottad el a játékot?
  • [HUN]Crassus
    csak próba
  • MarkBlade
    Te is fiam Crassus? :)
  • [HUN]Crassus
    hali! miért nem tudom elérni a dx10-es advanced setupot?
    legújabb ati driver fennt 5850-esem van.....
  • fejnelkuli
    Thanks!
  • Tomy Lee
    Trainers
    50 copper az első aztán kb.duplázódik mindig az összeg ahányszor reset-eled.
    1g.-nál többe nem fog kerülni az a max,ha azt eléred mindig 1g lesz a reset..
  • fejnelkuli
    Ha elrontottam a talentezest,hol lehet ujratanulni (lenullazni)?
  • Tomy Lee
    Mindenkinek,még a kb.3 héttel ezelötti patch tartalmazta ezt
  • MrStokes
    Ez csak azoknak elerheto, akik megvasaroltak a kieget vagy mindenkinek?
  • MarkBlade
    Köszönöm a válaszokat! :)
  • kerek1224
    4 naponta kapsz 1 szintet, amit rárakhatsz valamelyik 30+ karakteredre.
  • Tomy Lee
    lvl30-tól választhatod az opciót
  • MarkBlade
    Egy kérdés mit jelent az offline leveling? Lehet hüjeséget kérdezek de a karakterképernyőnél van ilyen opció viszon olyan mintha le lenne tiltva.
  • kerek1224
    Ja és lehet idő alapon is fejleszteni őket, magyarul online és offline bizonyos időnként kapsz egy pontot.
  • kerek1224
    Mielőtt sírsz, tájékozódj!
    1 milla AA Xp-ért 3 mastery vagy prowess és 1 expertise pont.

Ez alapvetően 80-asoknak van kitalálva és méretezve.
  • Nuclearity
    A honap végén megalakulo int klán még mindig várja az érdeklödő embereket Fury szerveren. Ventri adatokért pm me vagy ricsaj
  • ricsaj
    Jah mellesleg nem nehéz embert találni magad mellé.. főleg fejlődéshez.
    Másrészről ha valaki nem akarna jönni annyiszor megölheted ahányszor nem szégyelled, amig elnem dobja az összes haját vagy amig meggondolja magát:)
  • ricsaj
    Nincs még magyar guild furyn valószínűleg szín magyar guild nem is lessz mert kevés magyar játszik rajta, és sok olyan van köztük akivel 1általán nem lehet összejátszani.
    Tervezzük h lessz 1 guild amiben megpróbáljuk összegyüjteni a magyarok értelmes részét, de ez csak hó vége felé.
    ----
    PvE és PvP szeró közt első ránézésre télleg csak ennyi a különbség...
    , de az emberek moralitása nagyon más. pl: ott nagyon kevesen tudják h miaza PvP; T2be nem visznek csak ha megvan a full t1 meg stb..
    jah és 80on nem elképzelni se tudom h a raideken kivül mit tudsz csinálni.. a minigamere nagyon rálehet unni, és minden raidet 1héten csak 1x lehet csinálni.
    ----
    bal felső sarokban az első ikon és ott pvp fül ha jól emlékszem