Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megint szeretném a segítségeteket kérni egy eléghülye kérdésben. ugye nem rég vettem egy olyan aoc-ot amihez ajándék a war mammut és a 16-os táska beírtam az accountba a kódot minden szép és jóó csak annyi lenne a kérdésem hogy játékba mikor, hol, kitõl, tudom beszerezni ?
Punky
Soulkiller
Drutar
Soulkiller
Drutar
sziasztok! egykérdésem lenne az enslave tagokhoz hogy kit kell keresni most tagfelvétel kapcsán ?
Hi Soul!
Szoktam felszagolni ventrire, de soha nincs fönt senki.<#szomoru1>#szomoru1>
Gondolkoztam rajta, hogy csinálok megint egy karit Aquiloniára. Múltkor teljesen elszállt az agyam, mert káosz volt amit mûveltek Khes-ben Fury-n. Milyen kasztra van szükségetek?
Szoktam felszagolni ventrire, de soha nincs fönt senki.<#szomoru1>#szomoru1>
Gondolkoztam rajta, hogy csinálok megint egy karit Aquiloniára. Múltkor teljesen elszállt az agyam, mert káosz volt amit mûveltek Khes-ben Fury-n. Milyen kasztra van szükségetek?
Szia Viledj! Örülök,hogy újra hallok felõled.Igaz a hír megerõsíthetem,hogy az Enslave guild most Nyári szünetel úgyhogy 3-7 játékos aktív általában.De majd Õsszel😊 Kb. Szeptemberben lesz újra aktív a guild (akkor fizetünk újra be).Jó játékot mindenkinek.
Hehehe:p
Mind az én karakterem. Egyébként hol szokott lenni ez a felvonulás? Illetve ez csak fun kép? Ott a helyünk, nekünk rider-eknek.<#vigyor1>#vigyor1>
Mind az én karakterem. Egyébként hol szokott lenni ez a felvonulás? Illetve ez csak fun kép? Ott a helyünk, nekünk rider-eknek.<#vigyor1>#vigyor1>
A klán: <#bohoc>#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Viledj vagyok. Anyám levadászom, vért hugyoztam mire rájöttem az SG forum rejtelmeire... Nah, mind egy. Igen, szó volt róla, ráadásul komoly elhatározásba került a játék abba hagyása. Végül is maradtunk, mert talán egy kicsivel javult a helyzet Furyn-n. Az öten-hatan jönnek rád és megölnek dologra csak annyit tudok mondani: ''Ököllel jönnek, mi késekkel jövünk, ha késekkel jönnek mi bluntal ütünk.'' Amikor még Cencével meg a többi régi ismerõsömmel kolbászoltunk Furyn még más volt a helyzet. Azóta jelentõsen megnõtt a létszámunk, 80-as karakterekbõl is van egy-kettõ. Senkit se rettentsen el a Fury szervertõl a ''nem tudok fejlõdni dolog''. Engem például nem igazán hatnak meg a murderer pontok. Blazzy is egy vadállat. Netán ha valakit gankelnek akkor oda szoktunk kacsintani holocaust-ot rendezni. Az új embereknek maximális segítséget nyújtunk (questekben, item farmban, anyagi ügyekben, PvP XP szerzésben, PvP gyakorlásban). A más szerverrõl származó tapasztalt játékosokat power level-lel, 16-60-as szintig húzzuk mindezt 3-4 nap alatt. Kizárólag csak ingame jelentkezés van nálunk! Cence aki beszólt neked az már nincs a guildben, ezt garantálom. Amennyiben még egyszer többes számban beszélsz az értelmi szintünkrõl, bele húzom a fejed a monitorba. Mellesleg ne magyarázzon nekem egy olyan ember akit két szerverrõl is elkergettek a játékosok. Tény, hogy az összes szerver közül a Fury-n a legnehezebb az élet. Jelen pillanatban valóban mi vagyunk a legnagyobb magyar guild. Az Enslave sajnos a nyár miatt sok játékost vesztett, és sokan abba is hagyták a játékot. Személy szerint én is tõlük váltam ki, mert túl PvP orientált voltam az Aquilonia szerverhez.
Akit ezek után is érdekel egy masszív PvP guild, keressen minket ingame a Fury szerveren: Viledj, Kiscsillag, Kicsialrog, Blazzy, Vingador, Puncis, Punciska, Picipuncis, Picipunciska, Kronosz
Akit ezek után is érdekel egy masszív PvP guild, keressen minket ingame a Fury szerveren: Viledj, Kiscsillag, Kicsialrog, Blazzy, Vingador, Puncis, Punciska, Picipuncis, Picipunciska, Kronosz
Én már vettem tõle 2 db-ot és volt még neki jó néhány
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
E-bay-en egy srác postával együtt ~2.100,- HUF-ért árulja a feltöltõkártyát:
Gamecard
Gamecard
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
ja nem nem 14. ig van, ez max készlet ereje de tök 8 ezt csak õk tudják meddig lesz igy mert ez nem funcom event...
elvileg még van 8 napig 😄
6916. hszt olvasd el én arra alapoztam végülis mind1 ha valakinek kell akkor az írjon még így is olcsobban adom...
ugyan már... :
http://cdgalaxis.hu/PC/15305/age-of-conanhoz-feltoltokartya-gamecard-60-napos.html
http://cdgalaxis.hu/PC/15305/age-of-conanhoz-feltoltokartya-gamecard-60-napos.html
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
2db 60 napos bontatlan feltöltõ kártya eladó ha mind2 kell 7500ft ha csak 1 akkor 4000ft (cd galaxisban akcióban volt 4000ft de az ha minden igaz már nincs)
Bontatlan Age of Conan, mamuttal, 30 nap játéklehetõséggel 4e forintért eladó. [email protected], 702-868584
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
Jogos
hja ugyanaz a bagázs csinálja a hackelt klienst mint Darkfall-hoz. Ott picit jobb a helyzet mert legalább bannolják a cheatereket. Volt olyan guild ami gyk megszûnt mert a tagok nagy részét ( kb 80 % ) bannolták.
Úgy látszik fuckcom még erre sem képes 😞
Úgy látszik fuckcom még erre sem képes 😞
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Google-ba beírod hogy aoc cheat és már ki is dobja az oldalakat.Lehet venni szolgáltatásokat meg valami clientet pénzért lelehet tölteni amivel tudsz botokat csinálni.Ha jól láttam a videóban ilyenek vannak hogy:Radar(látod a mappon az összes mobot és hide-ban lévõ játékosokat.Olyasmi mint a ranger track,csak ez folyamatosan).
Teleport (gyors teleportáció egy adott területen,bármennyiszer és nincs castolás idõ tehát instant gyomod).
Lehet valamennyi% ressed mindenbõl.
Mind1 még sorolhatnám...kb ilyenek.
Teleport (gyors teleportáció egy adott területen,bármennyiszer és nincs castolás idõ tehát instant gyomod).
Lehet valamennyi% ressed mindenbõl.
Mind1 még sorolhatnám...kb ilyenek.
bakker, nem vagyok egy nagy szakértõ, hogy lehet "cheatelni" it egy mmoban, azt hittem, lehet venni cuccot meg pénzt, mint máshol, meg power level esetleg... de mit értetek csít alatt? mindenféle plusz egyéb cucc? ez hogy lehet?
naná
mondtam már hogy abba hagytam?
mondtam már hogy abba hagytam?
A Furyn már nincs magyar guild.Elszórva itt-ott találhatsz magyarokat.Csalódni fogsz a Furyban...2-3 hónap játék után szerintem menekülni akarsz majd más szeróra.Nem arról van szó hogy még questelni sem lehet nagyon olyan szinte gankelnek hanem arról hogy rengeteg cheater van akik radarokat,védelmet,teleportot,repülést vásároltak maguknak.A Nastrandir Guildrõl nem is beszélve akik mindannyian 70-90% védelemmel rendelkeznek.Csodás fer játék megy ott.
ma reggel felraktam a játékot és játszotam vele egy másfélórát és hát a véleményem a játékról! 😄 grafika az gyönyörû 1 rossz szavam nincs a grafikáról.(nem azért hogy fikázam a warhammert de ott úgy kezdtem az 5. percnél hogy bele szorultam a földbe) a játékélmény eddig tényleg egy ien hús vér barbárkori világba visz el a játék. A "Real combat" mókázásba meg nagyon bele kell még jönnöm 😄 (3 percig azzal szenvedtem a skilleket hogy lehet használni😄 )a laggot úgy érzem ebben a játékban el lehet felejteni eddig mert 48ms-el játszotam ami egyre több mmorpg-nél ritka. szal eddig nagyon bejön a játék igaz még csak másfélórát játszotam vele de nagyon meg fogot.
A fury szerveren vagyok ramseshu néven 6lv barbár
A fury szerveren vagyok ramseshu néven 6lv barbár
Jól van már.Azthiszed sírunk minden 3.hsz-odnál mikor kijelented,hogy abbahagytad?lol
★ 汤姆 李
Szombaton határoztunk úgy viledjel hogy abba hagyjuk.A Crome szerón elég nagy magyar guild van.A furyn a Death Wish feloszlott akik nem hagyták abba a Crome szerverre mentek.Tényleg jó kis guild van ott.
én pl abba hagytam, ma beszéltem viledjel õ is abba hagyta a sok csiter miatt...stb
Enslave/Aqualonia.
Bár még nem régóta vagyok tag de eddig úgylátom jó minden.
Bár még nem régóta vagyok tag de eddig úgylátom jó minden.
★ 汤姆 李
és akkor most aki itt van sg-n ki hol játszik ?😄
ha jól tudom Aqualonián is ott van még az Enslave aminek számomra egy fura rendszere van de voltak ott is magyarok ugyhogy rajtad áll, hogy tetszik a játék,
én nem azért hagytam abba mert nem jo game v vmi, számomra az egyik legjobb MMORPG, az én problémám, hogy 8k-t nem fogok tudni fizezni érte 2 hónapért, és mosz az, hogy fizetek még 2 honapot majd utána lesz 8k v 4 et az nem éri meg...
én nem azért hagytam abba mert nem jo game v vmi, számomra az egyik legjobb MMORPG, az én problémám, hogy 8k-t nem fogok tudni fizezni érte 2 hónapért, és mosz az, hogy fizetek még 2 honapot majd utána lesz 8k v 4 et az nem éri meg...
szerintem igen a Furyn még elég sok magyar van ahogy értesültem (nem tudom ez kinek elöny kinek hátrány) viszont az PvP szerver, Conanban ez azt jelenti, hogy 4-5 ember egyfolytában leöl, illetve bárhol meglátnak betámadnak!
sziasztok! érdeklõdnék a játék iránt hoyg most még érdemes-e bele kezdeni vagy már mindenki megy el a játéktól! most szedem a trial és csak érdeklõdök hoyg érdemes-e kiprobálni még! warhammer online-t kiprobáltam és sajnos elég nagy lag van benne és így letöröltem! szal akkor érdemes még bele kezdeni hyborian föld kalandozásaiba?
Jeff hogyhogy nem játszol már?
Ha marad az akció visszatérsz?😊
Aha jöhet a mail cím.Köszönöm.
Aha jöhet a mail cím.Köszönöm.
amugy veterán ha érdekel szolj és adok egy mail cimet
nah, a gamecardokkal kapcsolatban új info...
Tisztelt Érdeklõdõ!
Jelenlegi akciónk június 4-ig tart. Meghosszabbodása elképzelhetõ, ezzel
kapcsolatosan jelenleg még nem tudunk nyilatkozni.
ahogy látom mindig a válaszlevél után 1 pár napra írják ki... 😊
Tisztelt Érdeklõdõ!
Jelenlegi akciónk június 4-ig tart. Meghosszabbodása elképzelhetõ, ezzel
kapcsolatosan jelenleg még nem tudunk nyilatkozni.
ahogy látom mindig a válaszlevél után 1 pár napra írják ki... 😊
Ezt hol is lehet megrendelni?
fele áron? 6500 Ft ért lehet venni 1 db ot + a posta kötlség ez olyan 7k ra jön ki boltban 12k minden egyes + darabnál -500 Ft lejön, nekem 2 db ot kellett vennem, mert bnömnek is kellett igy nekem postaköltséggel annyi volt mint boltban 1 db
Az mit jelent hogy olcsobban?😊
meglesem még éjont kiv vok a szárnyra repülésre ...stb ha csak funolás szempontjából is az az 1k amit kidobok rá nem pnéz...
gyere gta zni 😄 tok olcsobban 😄
Nemtudom ki írt be oda tényleg nem lehet nagy IQ ember.Én is vártam az Aion-t és voltam kínain is.Nekem is csalódás de ez most mind1.Nekem AOC volt a nagy remény.Kitartottam mellette de már nekem is elfogyott a türelmem.Amit mûveltek most pár napja a Festivállal az maga volt a szégyen.Sajnálom hogy pont én írom le ide hogy kezdem feladni pedig vérre is mentem ha AOC-ról volt szó.Néztem az 1.05 patch-at.Talán még abban reménykedem de tudom hogy nem lessz jó.Talán Star Wars mmo de legjobban a Secret World mmo-t várom de az még 1 év.Addig fogalmam sincs mivel játszok.Utálom a single játékokat.
nem vagyok kibékülve a Click to Move irányítással, nem nem õt dobtátok ki a guildból 😊
én most néztem a fantasztikus Aiont 4 haverommal, fantasztikus ötletek minden és bebasznak egy WOWOS GRAFIKÁT a karakteren kivül minden WoW kicsit több szöglettel... iszonyat nagy csalodás számunkra, barátnõm 3 éve várta, én kb 2 és ekkorát bukni, arról nem is beszélve hogy Eu verzsön szeptember fele lesz maga az alap game 30 nap játékidõvel 15k...
mielött az Aionosok idejönnének fikázni, hogy szart se láttam...stb igen Kinai Aionon vagyok per pill de valóban nem láttam... mostmár értem a bocsozást a szivárvány alatt..stb
Kakimakit ismerem, mikor idejött, hogy Conannak fos a grafkoja és Aionnak igy jobb ugy jobb, már akkor sem hittem nagyon, most hogy tapasztaltam, meg kell hogy mondjam Labdába se rughat...
midnegy röviden ennyi, fingom sincs mivel fogom most tolni majd mert MMOk terén az Aion volt még egy reménysugár számomra, de elbukott az is
Mindegy szerda csütörtök fele érkezik a GTA 4 😊
Neten feledhetetlen élményt fog nyújtani 😉
én most néztem a fantasztikus Aiont 4 haverommal, fantasztikus ötletek minden és bebasznak egy WOWOS GRAFIKÁT a karakteren kivül minden WoW kicsit több szöglettel... iszonyat nagy csalodás számunkra, barátnõm 3 éve várta, én kb 2 és ekkorát bukni, arról nem is beszélve hogy Eu verzsön szeptember fele lesz maga az alap game 30 nap játékidõvel 15k...
mielött az Aionosok idejönnének fikázni, hogy szart se láttam...stb igen Kinai Aionon vagyok per pill de valóban nem láttam... mostmár értem a bocsozást a szivárvány alatt..stb
Kakimakit ismerem, mikor idejött, hogy Conannak fos a grafkoja és Aionnak igy jobb ugy jobb, már akkor sem hittem nagyon, most hogy tapasztaltam, meg kell hogy mondjam Labdába se rughat...
midnegy röviden ennyi, fingom sincs mivel fogom most tolni majd mert MMOk terén az Aion volt még egy reménysugár számomra, de elbukott az is
Mindegy szerda csütörtök fele érkezik a GTA 4 😊
Neten feledhetetlen élményt fog nyújtani 😉
Nekem még van elõfizum aug hónapig de utána abba hagyom.Kifizetném a 4k-t is havonta sõt többet ha látnék fejlõdést vagy új tartalmakat.Sõt lehet még 10.ig nyomom és inkább eladom az utsó GC-t.Mostanában kicsit ráuntam pár dologra és nem olyanra amit itt leírnak a fikázók mert õk szart sem tudnak.
Nemtudom kire gondolsz.Van még egy tippem és szerintem õt dobtuk ki a guildbõl.Mind1 nem ez a lényeg.L2zni nem szoktál?
nem nem viledjre gondoltam