12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • ricsaj
    Valaki mégehhez?
  • Stigmata
    General fa szerintem felesleges, T3 raideket + minigame-eket healelek és még soha nem fogytam ki manából :)
    A far reaching spirit pedig fele annyira se hasznos szerintem mint az iron hide, dehát kinek milyen a játékstílusa. :)
  • Tomy Lee
    Ja ez nem rossz csak annyi,hogy IH kapásból le és az 5 blood healing meg a rampage -2 és ezt a 8 pontot general-ba Ether Discharge-ra vagy far-reaching spirit-re pakolni,hurry
  • Nuclearity
    Skacok, olyan gondom lenne, semmisem megy a héttérben csak a ts 3 és a game, nem is szaggatott a game miota ujrapakoltam a windowst tehát szerdán még pöccre ment a game semmi szaggatás, most viszont a legfosabb low grafkon is szanaszét szaggatok, játszhatatlanul :S és nem értem mitől, vagy hogyan, valaki tudna nekem erre valami megoldást? v valami ötletet? már töredezéstelenitettem, conant is verify-ztem 1000x amit lehetett megcsináltam windowsban, 4 giga rambol 1 giga folyamat szabadon van, 1 folyamatban készen áll ha kéne valaminek, szal conannal együtt 2 giga van használatban csak, és nem értem mért szaggat most :S

várom a tippeket, elöre is köszi
  • Stigmata
    Elcsesztem a linket...

Tehát ez... :P
  • Stigmata
    Pl ez ;)

Nem tudom melyik szerveren játszol, de ez a feat elég jó dps, és pvp-ben is szépen megállja a helyét ami pvp szerveren szintezésnél elég fontos. :)

A lényeg BS-nél tulajdonképpen hogy nem érdemes egyik fára se keményen rámenni a másikat kihagyva, mert mindkettőbe vannak nagyon jó / hasznos featek.
  • MrStokes
    Vki aki ert BS-hez, nem tudna nekem egy feat tervet osszedobni, vagy leirni hogy melyik agbol miket erdemes valasztani inkabb szintezeshez?
  • ricsaj
    nagyon sokminden beszámít a géped teljesítményébe..
    a hardwarek mennyire passzolnak össze, hány programot futtatsz háttérbe,milyen sűrün ganézod a géped, használsz-e memória frissítő progit.. és még sorolhatnám
    nem minden a vas.. úgyszint conanban ismertem meg 1 srácot aki az FPS-e miatt panaszkodott, pedig elég kemény gépe volt-van, de mégis fullon ~15 fps-e volt..

am Robcuskillának üzenem nem véletlen test vagy beta vagy miaz.. amig nem csinálják meg rendesen nem is lessz 1920x1080 felbontáson sok fps-ed vele.. és a 64bites vista is biztos visszafogja.
  • MarkBlade
    Szóval már válaszoltak :) Aki szeretne társaságban magyarul beszélgetve játszani/szórakozni az keresen meg minket. Nincs kötötség csak játék.
  • [HUN]CJ
    Flames of the North
  • Nuclearity
    szabadna megtudni a klán nevet? :)
  • MarkBlade
    Igaz :() elgépeltem :)
  • [HUN]Crassus
    Bruld
  • MarkBlade
    Sziasztok!
    Ha valaki a FURY szerveren van és szeretne magyarokkal játszani alakult egy csak magyar guild. Ha érdekel keresd Darions, Tariq, vagy Burld -ot a játékban.
    Bocs a reklám miatt. :)
  • Stigmata
    Nem.
    Az egyetlen dolog ami a BS-t healing spelljeit növeli az egy feat a spirit fa alján.
    A wisdom a manád növeli, semmi mást.
    A másik két priest-nek spellpowert ad a wisdom, de mivel BS nem használ spellpowert, ezért szinte használhatatlan.

Fejlődésre constitution and strenght amire főleg menned kell.
  • MrStokes
    Lenne egy nagyon noob kerdesem:
    Befolyasolja a wisdom erteke azt hogy mekkorat gyogyit egy-egy heal spell?
    Az elejen BS-sel milyen statokra menjek ra?
  • Tomy Lee
    <-Core 2(E7400),2×1GB hyper memory,HD 4830 1gb vga,1920x1080 Dx9-el minden maxon win7 32 bit-el van stabil 40 fps.
    Dx10 van 25 max 30 fps úgy,hogy pár dolog le van húzva de tök mind1 mert nálam dx10 van fps ingadozás amitől pvp számomra játszhatatlan.

• Jacek
    aham:) hajnali 4 kor a foldet nezve:)
  • Robcuskilla
    nekem intel core2duo ( E8400 vagy mi a piccs ) 3 ghz, szal ez még tán nem olyan ratyi, 8 gb ddr2, 9800 gt - 1gb rammal és 1920x1080 maxolva dx 9-ben elég klassz, sőt fut rendesen... gond nélkül, egy 64 bites vistával... gonodoltam már rá, hogy szerzek win 7-et, de még nem vagyok ott
    DE
    dx 10-ben max 14-15 fps ( persze ugyanekkora felbontásban és sok minden felhúzva, lehet tudnék rajta finomítani ) de én is azt mondom, hogy azzal a konfiggal tuti nem hozhat 50 fpst a cucc dx 10-ben, vagy az én gépemben gagyi minden...
  • Tomy Lee
    Ja most nézem ki is vagy,sry de új logo megzavart viszont továbbra is azt gondolom,hogy nagyon mellé írtál?Ss
  • BoneDragon
    Ezzel 40-50 fps? Szépet álmodtál.
  • Tomy Lee
    lol:)
    Fury-n world pvp-n voltál e már ezzel a csodagéppel?!
    Akár siege-n...
  • MrStokes
    Nekem is ugyanez a konfigom egy Core i5-os procival, de nekem is eleg gyalazatos volt dx10-szel a teljesitmeny.
  • ricsaj
    jah és ezzel m1 full grafon is akár DX10be is 40-50 fpsel win7en :)
  • ricsaj
    de leírom nem vagyok én olyan jófej hogy ne:)
    főbb jellemzők:
    amd athlon 64 x2 3800+
    nvida 9800gt
    1gb ddr2
  • ricsaj
    ha én leirnám hogy mien géppel van 40-50 fpsem elsírnátok magatokat...
    mondjuk raideket csak frissen vagy resi után birja
  • [HUN]Crassus
    Nekem is össze-vissza ugrál az fps....
    5850-es kari maxos amd proci,4 giga ram, win7 és 50-60 majd gondol egyet és paff 10-15 fps....
    minden bekapcsolva ofc.
  • DragonKnight
    Azért ez a "terítéken" lassan annyi idős mint maga játék. Igazából attól függ mikor lesz belőle valami, hogy az új MMO project a Secret World hogyan halad. Az engine-t egy külön részlege csinálja az FC-nek és jelenleg az kerül bele ami a Secret World eladásához kell. Amikor majd ez a verzió megszületik akkor megkapja az AoC is.
  • DragonKnight
    Semmibe ha azt választod hogy elszegődsz védeni a karavánt. És ez amúgy is jobb mert akkor random szóló questeket kapsz utazás közben.
  • Robcuskilla
    köszi. Ennek azért örülök, hogy terítéken van az optimalizáció, akkor küzdök és bízva bízok :)))
  • kerek1224
    Én DX10-zel játszom, Corei7 4 magos cucc 4 giga RAM, Win7 64 bit és egy gtx275-ös kártya. Játszható, szép. Godrays bekapcsolva, ambient occlusion ki. Legrosszabb fps 20-25, átlagban olyan 40.
    De egyébként, igen, optimalizálatlan a dolog.
    A kieg rendeződése utánra ígérik a grafikai optimalizációt.
  • Robcuskilla
    Hi!

Előrebocsátom, hogy nem ez a legfőbb gondom :)), de hátha többinfóval rendelkeztek mint én, vmi aoc-s fejessel készült interjúból vagy más oldalakról, amik érintik/-ették a témát...
    szal szép a dx 10 ( test ), de egyelőre úgy néz ki hogy atom vas kell hozzá ( olvastam aoc fórumon hogy kb i7-es proci legalább 8 gb ram meg legcsúcsabab videókari, amivel hajlandó igazán jól menni ), hogy ne röcögjön a rohadék, különben az egész egy szemfényvesztőjátszthatatlan szar... kissé siralmas. Átlépi vmikor a test fázist és lesz ebből optimalizált dx 10 vmikor, ígértek erre vmit?
  • Nuclearity
    nem khitai karakterrel mennyibe kerül Khitaiba egy ut?
  • Ákos90
    Nah beszereztem egy CE-t + gamecardot 5000ft-ért :D igaz már meg volt a játék de ez a CE nagyon megfogottt nagyon tetszik az artbook meg az egész doboza:D vasárnap online leszek aquolonián Hukain néven ! aki ott van még az vegyen fel barátnak !
  • MrStokes
    Igen, multkor en is eloszedtem igy 1,5-2 ev utan ujra a CE dobozat es megnezegettem mik vannak benne. Az artbook tenyleg nagyon ott van a szeren.
  • kerek1224
    Az artbook nagyon fasza, mai napig szoktam nézegetni.
  • Nuclearity
    Barbár voltam lvl 50 ig, azt a karit ismerem addig a többit még nem nagyon, 1-2 nek megvan még mikor mit csinál de majdcsak belerázodom :)

köszi a választ mindenesetre :)
  • MrStokes
    Ha valamiert erdemes meg CE-t venni, sztem az csakis az artbook.
    Ez viszont digitalisan vasarolt verziohoz tobb mint valoszinu, hogy nem jar.
  • Tomy Lee
    Assassin ha jól ismered a többi class-t és jól mozogsz vele ill.kurva gyorsan kombózol,barbár ha nem..
  • Nuclearity
    pvp re, group solo mindenfajtára, assassin v barbár szerintetek?