Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van még OP levelezés catacomb-ban?Nem mintha visszamennék csak kiváncsi vagyok.

A ToS-ok 6K helyett 3K-t lõnek, 1 shot egyik karakternek sincs, duppla hp van. Személy szerinti véleményem, hogy a mostani caster-ek nem versenyezhetnek a régebbiekkel. Legalább van a demoknak alkalmuk kihasználni a 99999 stuntjukat, rootjukat, stb.<#nevetes2>
Húzom a sin-em Aquilonián!
Stigmata
Aquilonia is pvp szeró, bocs. ;P
Egyébként csak egy kérdés hogy mit ártottam neked azonkívül hogy megjegyeztem hogy hülye neveket adsz a karaktereidnek, ami a te dolgod. 😊
Nem szeretek az életkorral dobálózni de kb 10éves szintjén van az hogy ha valakinek más a véleménye azt el kell hordani mindennek. 😛

Abban viszont egyetértek hogy bármelyik karakter lehet op, csak jól kell vele játszani ennyi. 😊
Én úgy vettem észre hogy erõsebbek a mage-ek, más szerint meg nem, evvan. 😉

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Elkényeztetsz! <#worship>

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Stigmata könyörgöm, csak egy randit egy PvP szerveren.
Könyörgöm! Tönkrement a hús bolt. Sajnos muszáj dekára eladni
Szeretettel várunk, aranyfaszú barátom!
<#wink>
Hozzászoktam a gyûlölethez! Engem sem szerettek az allysok, amikor a hunteremmel beléptem. 😄
Elõre is köszi a segítséget. 😊
Már csak 8 órát és 20 percet kell várnom a trial letöltésére. omfg... <#wow1>

Level 60-ig semmi gondod nem lesz, amennyiben mégis, csak szólj.
Engem nem érdekel a murderer pont, csak 300 fölött.
ÁM van csomó kis karim!
<#eplus2>
Glesthor elõre szólok gyûlölnek minket.<#gonosz2>
Van melléd egy íjászom, szóval majd védem a segged.<#hehe>
Késöbb van melléd egy assassin-om egy tos-om egy guardian-om és egy barbárom.
Na, akkor megyek hozzátok. 😊
Már csak le kell jönnie ennek a remek kis szarnak. 😊

A PvE magában nagyon unalmas.<#schmoll2>
Javaslom, szagolj be hozzánk.<#hawaii>
Amennyiben nem tetszik, soha sem késõ.
Ám nálunk sokat tanulhatsz!<#eplus2>
Inteligens válasz!
Ez valóban elgondolkodtató.
Tiszteletem!

Köszönöm az információt! 😊
Nos, a WoW-ban pvp szerveren vagyok, de nagyrészt már csak a pve részét ûzöm. Vegyes beállítottságú vagyok. Mikor mi ízlik jobban. Jelenleg még gõzöm sincs, hogy a Conan világának melyik része fogna meg inkább...

Kei-nek elég volna az egér, hogy lenyomjon.<#hehe>
(Keihun üzenete.)
fanboi

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Keihun üzeni neked Stigmata:<17:43:25>: hello. Na mint tapasztalt szürke mágus pontot teszek a vita végére!
A Casterek jelen pillanatban gyengébbek mit valaha.
Most ehelyett fel kell állnom spell wavere és minimum 4-5 lövésel tudok megölni valakit.
Azelõtt a legnagyobb critem 16k a normál 7-9k volt most örülök ha 4-5k sikerül lõni.
Aki tud játszani annak minden karakter op.
Glesthor, tistelete!
Amennyiben szereted a PvP-t, de az Age of Conan-ban inkább PK-nak (player kill) nevezett dolgokat, a Death Wish guildet ajánlom neked.
Amennyiben a nygodtabb játékmenetet szereted, az Enslave-t.
Ám ha Inkább PvE beállítottságú vagy, miden féleképpen a Crom szervert ajánlom!
Crom - PvE server! Nem tudom pontosan a guild nevét, hozzánk járnak TS-re.
Aquilonia - RP-PvP szerver! Enslave a guild neve. RP-t nem nagyon találsz, de barátságokat szerezhetsz. Felnõtt mentalitású emberek többnyire.(Kidolgozott adó, stb...)
Fury: Death Wish a guild neve. A leg elvetemültebb, masszív PvP játékosokat várjuk. Senkit sem kímélünk. Fix adónk nincs! Amennyiben szükségünk van valamire, összedobjuk.
Stigmata
Aquilonia ;P
Viszont pvp gearem nincs, tehát meh, de tõlem aztán összezörrenhetünk. 😄
És köszönöm hogy a normális véleményemre csakis bunkó módon tudtál válaszolni 😊 Jah igen, a tieid a puncis karakterek nem?
Mit is vártam ;P

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Már szedem is a trialt! 😊

Stigmata, fussunk már egy összefejelést!
Melyik szerveren játszol?
Had tanuljak már tõled valami újat.<#nevetes2>
Csak, hogy meghozzam a kedvetek.
Egy PvP 5-ös demot 80%HP-ról fatalyti-vel eszek mega PvP 2-esemel.
Stigmata!
100%-ban nem értek veled egyet!
Szerintem te valami nagyon elvetett szerverre tévedtél!<#ravasz1>
Esetleg, ha PvE szerveren vagy, igazad van.
A Demo OP mobkill-ben, de ha rárongyol, egy fejlett assa/barbár, két batyu faszt sem ér a te Demo-d.<#wink>
(Nem kötözködés, csak tájékoztats)<#gonosz2>
Alapjáraton wow-os vagyok, de mostanában kacsintgatok más játékok felé is, mert kicsit már unom a blizzard-féle remekmûvet. Jelenleg próbálgatom a LoTRo-t. Azon gondolkodtam, hogy beszerzek magamnak még egy AoC trialt is. Nem rosszak a videók, amiket láttam a neten.

Stigmata
A casterek nerfelve??? O.o Ugyanarról a patchrõl beszélünk? 😄
Épp hogy OP lett az össszes caster, fõleg a demok. 😊
Nem véletlenül nyávognak a hiv fórumokon hogy át kéne nevezni a játékot Age of Casters-re. 😄

A Culture armor pedig messze nem jobb mint a raid cucc ;P Fél Culture set megvan a BS-emnek és lényegesebben jobb statokat adnak a T1 cuccok. Habár lehet kasztonként változik ez is. 😊

Nem beléd kötni akartam, csak érdekesnek találtam a véleményed. ^^

Mindenkibõl lehet ''Over Power gonosz császár''!
Az erõ legyen veletek ifjú Jedi-k!<#boxer>
Meg tudjátok csinálni!<#gonosz2>
A legközelebbi ptch-ben a rogue-k még több sebzést kapnak. <#hawaii>
Nem kell megijedni, én anno garantálom, hogy Aquilonia egyik leg bénább Sin-je voltam.
Ám mos egy PvP 5-ös sin csak egy harapás a bundás kenyérbõl.
Mindent bele gyerekek!<#hehe>
Uraim, hölgyeim!
A caster kasztok iszonyat szinten le lettek nerf-elve, hála az égnek.
Ám ez a HoX-ra (herald of Xotli) nem vonatkozik.
Jelen pillanatban az Assassin-t tartom Over Powernek, jogosan.
Iszonyat mennyiségû sebzést kaptak a Rogue-k, a cheater-eket kemény szinten elkezdték kiganézni.
A Barbár és az Assassin mindent visz jelenleg.
Elég jól haladok karaktereimmel, ezáltal hamarosan fel fogok tölteni különbözõ guild-en belüli duel-eket, egyben éles PvP harcokat.
Az 1.05-ös patch nekem személy szerint nagyon bejött, azon kívül, hogy a culture armorok jobbak lettek, mint a Tier 1-es raid cuccok.
Pedig a raid-es cuccokért vagy 10-szer többet kell gürizni.

bélanéni
Én még eléggé a játék elején vagyok, de "sajnos" NAGYON jó!!! ("sajnos" = sok szabadidõt elemészt)
Iszonyatosan hangulatos, addiktív a game. A WoW-nál nekem jobban bejön, pedig az is nagyon tetszett. Az elején a küldetések is változatosabbak. Mindenkinek szívbõl ajánlom, aki gondolkozik rajta! 1-2 apróbb hibát felfedeztem, de ezek nem befolyásolják az élményt. Ráadásul most még olcsó is.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Gyere/gyertek csak nyugodtan,szépen alakul kis magyar közösségünk a Crom-on. Egyre több a lvl 40 feletti kari meg a 80-as társulat is alakul szépen. Lassacskán készül a T2 es GuildCity is.
Név változáson esett át ma a klán. Magyar Kalandorok voltunk az új nevünk: A Fekete Sereg.

"vessetek a mókusok közé" :)

Persze 😊 3-5 fõs csoportokban esetleg, kis pihenõkkel.
Ha AoE dmg-ben "erõs" Priest class-t szeretnél akkor a ToS a te karid.

"vessetek a mókusok közé" :)

AZ igaz hogy a priest of mitra nagyobb szinten akár 30 mobot is le tud ölni aoe-vel? Mert ezt már olvastam pár helyen, de sokan azt mondták ha aoe-zni akarok healerrel akkor inkább kezdjek tempest of set-et... Most akkor melyik jobb sebzõ kari? Inkább aoe-re gondolok itt.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Badnord, kedves Barátom 😊))

anno egy közös barátunk kedvvéért csináltam wowban karit egy RP!!! pvp szerveren, de mikor megjelent a 40 fõs hordás réd ( lvl 60-asok természetsen, ez se most volt 😛 ) westfallban, hogy kegyetlen bosszút álljon a lvl 13 -as magemen és a többi kvesztelõn, akkor attól nekem is elment a kedvem 😄DD ott sem az okosság tört utat magának...
de ahogy tapasztalom magasabb szinten nem olyan sok hülye van, mint amit tortage-ban kellett elszenvedni, egész "baráti". De a Cromos költözést magam sem zárnám ki, nyugis vizeket szeretek én is 😊))
Úgy lesz.<#email>
Na majd írd be ide milyen az 1.5 patch.A héten szerintem én is kipróbálom.

Eredeti, bontatlan Age of Conan, mamuttal, 16-os táskával, 30 nap játéklehetõséggel 4e forintért eladó. [email protected], 702-868584

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Badnord, Assassin-ok, az elõbbi linkemet fokozottan ajánlom!
Tesztelt, mûködõképes dolgokat írok benne, továbbá folyamatosan frissíteni fogom.
Viledj Assassin elméletei:
http://www.ageofconan.hu/phpbb/viewtopic.php?p=17408#17408
<#felkialtas>ÚJ HÍREK!<#felkialtas>
Az 1.5-ös patch feltöltése kezdetét vette.
Ma 14:00-kor lesznek visszakapcsolva a szerverek, elõre láthatólag a patch 2,91 gigabyte-ot fog foglalni.
PVP-zni hamar megtanulsz de csalók ellen nem lehet mit tenni.Max te is csaló leszel.Ez a legokosabb megoldás.Ban-t úgy sem kapsz.<#shakehead>

Egész biztosan.<#papakacsint>
Nagyon köszönöm, a sok jó tanácsot remélhetõleg, át tudom vinni a karakteremet a Crom-ra. Addig is eszem a kefét 😊 Vagy pvp-zek amíg nincs transfer, talán még meg is tanulok játszani 😊
<#nyes>
Na igen, Viledj ért az assákhoz tõle mindent megtudsz.😊

Itt az én Tortage-hunt buildem.(White Sands, Underhalls)

http://www.conanarmory.com/feat.aspx?id=1#::f55ef5ef2def6df2

Excellent Balance a felrúgások ellen.
Toughness, közelharcos védelem, illetve rangerek ellen.
Escape Artist a ranger, demonologist, necromancer, barbarian, herald of xotli lassítások illetve csapdák ellen.(ha egy tapasztalt, jól kifeatelt barbár fel akar rúgni illetve felrúg, root-ot fogsz kapni)
Swift Shadows a gyors mozgásban segít hide-ban.
A Brutality 20 másodpercig magas szintû fatality esélyt ad.A skill használata: az utolsó combo gomb lenyomása elõtt. Azt fogja hinni az ellenfél, hogy 10% életed van és könnyû leszel. Irány Brutality, elvágod a nyakát és jó napot kívánok. Aztán potion és futás amíg nem tudsz elmenni hide-ba megint.
Cult of Assassins:

1. Légy nagyon gyors! (combo-zás közben egyfolytában sprintel fuss)
2. Mindig maradj hide-ba! (swift shadows feat segít a gyors mozgásban, max run speed, max skulk)
3. Mindig hátulról döfj! (hátulról a legkisebb a védelme mindennek)
4. Légy undorítóan nagy féreg! (akinek a legkevesebb élete van, vág el a nyakát és fuss)
5. Az Agile Mind és az Escape Artist legyen max-on 70 alatt! (szabadulás a CC-kból, fear, lassítás, ranger trap, stb...)
6. Rá kell tenyerelni az Excellent Balance-ra! (felrúgás elleni védelem)
Szia Badnord!
A Crom szervert tudnám neked ajánlani, amennyiben minden áron szeretnéd elkerülni a PvP-t. A Crom-on található egy Magyar guild, páran közülünk velünk egy TeamSpeak-et használnak. Nem tudom mennyien vanak. A Magyarok közül nem sokan keresik az RP-t.
A karakter transfer-en már dolgoznak, hamarosan elérhetõ lesz. Fizetõs lesz.
Én személy szerint magas szintû assassin fun vagyok. Amennyi-ben akármilyen kérdésed van a kasztal kapcsolatban, keress meg Fury-n.
Csinálj valami level 1-es karaktert és írj rám.
Meg fogom adni a TeamSpeak-ünk adatait, ott majd részletes tájékoztatást adok róla.
Szia.
Stigmata jól írta az assassin jó kis kaszt.Ha nyugis szervert akarsz akkor Crom (PVE).Elég nagy magyar Guild van ott és jófej emberkék.Véleményem szerint kicsit unalmas a Crom bár ez az én egyéni véleményem (valaki imádja).Pontosan nem tudom mennyi felnõtt játszik a Guildbe.A szûréssel nem foglalkoznak nem is fognak soha.A játékot sem fogják már "agyon" fejleszteni,1 ideje másik játékon dolgozik a Fuckcom.Transfer lehetõség van ha jól tudom pénzért illetve lesz tuti.
1.5 patch-ben lessz ballance azt mondják (<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>).

Stigmata
Szia!

Elõször is le leszek hurrogva, de ha RP fílinget keresel, azt magyarok között Aquilonián nem fogsz találni 😉 Azonkívül még egy RP szerver van, a Hyrkania, de az teljesen üres.
Az ok nélküli gyilkolást sajnos nem lehet se kikerülni se megelõzni, max ha guild tagokkal vagy megbízható emberekkel questelsz együtt csapatban. Vagy átmész PVE szerverre (elõbb említett Hyrkania).
Ha jól tudom Fury-n van még nagy magyar guild, de az full PVP szerver, szóval nem ajánlanám neked.

Az assasin pedig jó kis kaszt, párom is sokat panaszkodott rá régebben, de mosanában nagyon darál vele 😊 Csak idõ kell hogy rájöjj hogy kell vele játszani, eselteg olvass utána itt-ott, hivatalos fórumon elég jó guide-ok vannak minden kaszthoz.

Karakter transzfer pedig még nincs, de hamarosan lesz, fizetõs. 😊

Sziasztok!

Nem olyan rég vettem meg a játékot. Elsõre Aquilonia szerverre mentem, mert valahol olvastam, hogy ott sok magyar van. Nem foglalkoztam vele, hogy PVP szerver is mert volt WOW os múltamból tapasztaltam, hogy nem olyan rossz az... tévedtem, furcsa számomra ez az agyatlan PVP láz, semmi ok nélkül kaszabolás, csapatba vagyok kilépek és akik csapatba maradtak levágnak...én meg sírva nevetek a gép elõtt, hogy úr isten mi ez ??
Ráadásul gondoltam egy vérbeli gyilkológépet választok karakternek jó kis Assasint.. hát minden csak nem gyilkológép ( lehet bennem van a hiba, ez még beleférhet ). Szegényt még a 10 szinttel alacsonyabb szintû emberek is megölik. Valami gyanús gondoltam utána olvasok. És megdöbbenve látom itt a fórumon, hogy chetelnek, meg nem is foglalkoznak annyira ezek kiszûrésével. Jó mondom ok, a játék tetszik. Nem rossz, szép hangulatos, jól kezelhetõ. Ráköltöttem a pénzem jó kis móka kacagás, meló után ki tudna kapcsolni ha nem lennének ezek. A kis bevezetés után..
Hol tudnék úgy játszani ahol magyarok vannak, és nem PVP szerver, talán van egy KIS RP filling is. És nem gyerekek vannak a szerveren (tisztelet a kivétel )?

Mi a baj az Assasinnal várható e egy kicsit ballanceosabb erõviszony változás karakterek között.

Értelmes választ szeretnék kapni, ne minõsítsd magad azzal, hogy elkezdesz "fikázni" fórumon mert esetleg 1 hónap alatt valamit rosszul csinálok.

40 es a Badnord karim az Aquilonián.. és roppant mód ideges ezek miatt.

Van e Karakter transfer?