12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#8095 lehet h benyakalt vmi potit és mikor ti szivtátok a hp ját az ugye hotként healelte folyamatosan? nameg a barbárnak ott van a Bloodrage ami szintén szép healt tud produkálni nagyobb szinten, szerintem a 2 vel elég csunyán tud osztani :) -
#8094 Érdekes, nem caster volt.. eddig azokkal nem volt gondom.Barbár volt. Én guardian barátom BS. 2-en ütöttük kb 10-percig. Haveromat megölte 2* vagy 3*.. engem csak azért nem mert vízbe ugrottam mindig.. de akár hogy ütöttük nem fogyot a hp-ja. mi lvl 46 ő meg 51es volt de a szint nem szokott ilyen külömbséget produkálni.. nem ugrált. álltunk egymással szemben és ütöttük és nem fogyot a hpja.Találkoztam ilyennel már assasinal is. Mikor rákérdeztem globálba valami pvp potiróé hablatyoltak de nem fejtették ki. -
DragonKnight #8093 Ha aki betámad caster, akkor van neki mage shieldje ami sebzést amortizál egy bizonyos mértékig.
Ilyen pl a Necroknak a a Runed Flesh buffja ami 25 másodpercenként újul meg és 2500-3000 dmg-et fog fel.
Ha nem caster akkor lehet hogy magas a evade/mitgation értéke amit még skillekkel növelni is tud, ez kis ideig tud sérthetetlenséget okozni.
Poti nincs és ilyen cheater sincs.
-
#8092 Kérdés:)
Van valami sebezhetettlenség vagy sebzéscsökentő pvp poti?
Egy csomószor van olyan hogy betámadnak és szinte semmi sebzést nem tudok ráverni. És nem csak azért mert béna vagyok. :)
Tők olyan mintha cheater lenne.. -
#8091 nah, holnap kezdünk élesben :) -
#8090 Yg-t nem frissítették a BS revamp óta. Spirit totemek már nagyon régóta nincsenek. :)
Az Arctic slumber pedig valóban a Mani of winter-hez tartozik, és majd megkapod az is idővel. :)
Az én BS-em már rég 80as volt amikor a revamp megtörtént, úgyhogy sajnos nem tudom neked megmondani mikor kaptam a különböző spelleket. :P
Itt találtam egy friss spell-listát :) -
#8089 Letezik olyan oldal, ahol meg lehet nezni adott class spelljeit es azok valamelyest frissnek is szamitanak ?
Eddig az aoc.yg.com-ot hasznaltam, de nekem ugy tunik, hogy a spell-ek listaja mar nem vmi friss. Legalabb is szerepel benne tobb spell is, amik mar sztem nincsenek benne a jatekban.
Pl. 17-es szinten kellett volna megkapnom a Spirit Totem:Feral nevu spell-t, de en ilyennel nem talalkoztam.
A Feat-ek kozott van egy Winter's Bite nevezetu, ami az Arctic Slumber vision hatekonysagat noveli. Sejtesem szerint ez a vision a Manifestation of Winter-hez tartozhat. Manifestation of Winter -em viszont meg sehol nincs, de erdekes modon mar a hozza tartozo vision-t mar lehet tapolni a fent leirt feat-tel.
Mondjuk ez megsem annyira meglepo, mert emlekszem, mar korabban a feat faban volt egy Ursine Onslaught nevu feat, ami az Ursine Brawl combo-t erositi. Erre a feat-re mar akkor tudtam pontokat pakolni, amikor az altala erositett combo meg meg sem volt.
Egy szo mint szaz, igen csak jo volna egy aktualis spell lista! :) -
DragonKnight #8088 A kappa petet osztogatták azoknak is akik előrendelték a kieget, szóval ez igaz. Az xp poti mese viszont nem.
-
#8087 Koszi.
Most mar legalabb tudom honnan az a sok kappa pet meg az xp potik.
Amikor kerdeztem ingame, a petekre azt irtak h a kieg elorendelesekor osztogatta a funcom, az xp potikra meg azt a valaszt kaptam, hogy foleg server leallasok es elhuzodo karbantartasok miatt osztogatta a kiado oket, es hogy nem mindenki kapott. -
DragonKnight #8086 Collectors Edition Upgrade - 9.99
This is an upgrade to the expansion. The expansion is not included in this offer. The CE upgrade can also be purchased for an expansion bought in retail. The expansion is required to be able to use this upgrade.
Includes
* The Loyal Kappa (Pet)
* Ravager of Jhil (Pet)
* Ring of Dreaming Demons
* Tattoo Kit – 3 unique Tattoos for Female and Male characters
* 10 Pack Experience potions – 100% regular xp for 12 hours
* 10 Pack 10% AAXP potions – 10% AAXP for 12 hours
-
#8085 Marmint RotGS normalrol CE-re upgrade? Az mit tud? :) -
DragonKnight #8084 Ja a dobozos verzió tartalma:
Kieg + alapjáték + 30 nap játékidő + Tortage Survival pack + puma pet = 30USD (USA szerverekre)
Ha a CD kulcsot hozzáadod egy létező accounthoz akkor NEM kapsz 30 napot csak a kieget. 30 nap CSAK új accounthoz jár.
A létező accountokhoz a digitális letölthető verzió jár ami szintén NEM tartalmaz 30 napot.
Az EU digitális verzió 24.99 EUR volt az account oldalon meg 9.99 a CE verzióra az upgrade.
-
#8083 én 7,5k ért vettem, ha jol tom a digitális is ekörül van (posta költséggel együtt volt ennyi) -
#8082 oksa thx a választ :) -
DragonKnight #8081 Nem.
Ha veszel dobozos kieget akkor az tartalmazza az alapot is. Ehez jár a 30 nap, de ez drágább is mint amit digitális letöltéssel tudsz venni.
Nálunk nincs dobozos kieg tehát ez az opció kifújt.
Ha van alapod akkor az account oldalon vehetsz magadnak kb 24 euróért kieget, ami nem tartalmaz játékidő hosszabitást.
-
#8080 Szi!
Én arra lennék kiváncsi hogy azt írták hogy a kieg mellé van 30 nap játék. Mert úgye egyben van az alappal. De ha megvan már az alap és ráaktiválom a kieget akkor is ad 30-at? -
Redmarlboro #8079 Milyen egyébként a kieg?
Érdemes vele foglalkozni?
Még mindíg az a tokenből vásárlós marhaság van?
a Siege lag, crush ki lett javítva?
Szexi a Khitan csaj?
Előre is köszönö a választ!
Viledj -
Redmarlboro #8078 Sziasztok!
Elég sokáig conanoztam.
Nagyonsok embernek ugyanez a problémája. Pöccre megy a játék, kis idő elteltével egyszer csak beáll a kép, aztán megint megy és így tovább.
Ez a játék hibája, nem a számítógépeteké. Inditsátok újra a játékot, előtte egy frissítés nem árt az asztalon. Hiba van a játék Ram kezelésével, nem frissíti/tisztítja a memóriját.
Fél, illetve egy óránként tanácsos kilépni és újraindítani a játékot.
-
#8077 de már nem tudok mire gondolni, egyszerüen amit lehetett mindent megcsináltam :S -
Probatbicol #8076 A 32 bites oprendszer valóban 4 Gb-ot tud címezni, csak az a baj, hogy ebbe bele kell venni a videómemóriát is, tehát ha van neki egy 1 Gb-os kártyája, akkor a fizikai memóriából már csak 3 Gb-ot tud használni és ez már pazarlás, oda kell a 64 bit.
Megy egyébként szépen a Conan 64 bit win 7-en, nekem is az van, más lesz ott a gond. -
Tomy Lee #8075 Ahoz már 64bites ja viszont neked ajánlott 1 külön partició 32 bites win7 conan-hoz amin csak pár driver+conan van bár nem tudom te említetted e,hogy nálad is rosszul fut a game?! -
Tomy Lee #8074 4 GB-ot lát a 32 bit win7.Ez mellé odaírja,hogy 3.5 használható de szerintem 4-et használ.Neked simán 32 bit win7 kell.. -
Robcuskilla #8073 ah basszus én is ettől félnék, hogy mi lenne.. mer 8 gb ram van a gépemben és 32 bites rendszereknek ez nem barátja, azaz nem látják vagy mi az isten... bah, mondjuk nekem vistám van 64 bit -
#8072 a gond csak az, hogyha én most felrakok egy szép 32 bites wint akkor bukok 2 giga ramot =/ -
Tomy Lee #8071 Valószinü az lesz a gondod mint nálam,hogy valamelyik hardwer nem működik rendesen 64 bit alatt és AoC-nál mutatkozik ez a probléma.
Azért akad illetve ezért van nagy fps ingadozás.
Nálam is játszhatatlan volt felraktam 32 bit win7-et és megy szépen fix(kb.3× nagyobb) fps-el
-
Tomy Lee #8070 Win 7 32 bit,szépen fog futni.. -
#8069 már minden megvolt, driver frissitések, directX frissités, töredezettség mentesítés, hibás szektorok keresése, minden amit lehetett csinálni...
most tértem vissza az utolso dobással a formattal... ha most is rossz lesz, akkor kidobtam 7,5k-t ... -
#8068 Koszi a segitseget! :) -
#8067 Hat en ezt tennem : Letoltod legfissebb videodrivert (regit uninstall)- directx frissites - megnezem ,hogy directx 9-be fusson a jatek - beallitasokba blur off - shadow low. -
#8066 win 7 64 bit
fej nélküli az fps em általában olyan 50, ha szaggat 25 környékére esik le, de ez ugye grafika függö lenne, ezért nem is értem hogy minimum grafikán 1024x768 (ez amin felbontása) miért csinálja ugyanazt mint maxon (hozzáteszem amit BIRNIA kell) mert egy ennél gyengébb gépen pl pöccre fut... (a páromén) ez az amit nem értek, nálam meg játszhatatlanul sz*r -
#8065 Hogy szaggat?Kicsi az fps-ed vagy a winyo teker folyamatosan? -
Tomy Lee #8064 Op.rendszered? -
#8063 senkinek semmi tippje mibaja lehet a játéknak? nem vagyok hajlandó elhinni, hogy kibasztam az ablakon majd 10k-t és nem fogok tudni vele játszani mert egyszerüen szaggat, és tuti, hogy nem a config a gondja, hiszen ennél sokkal nagyobb gépigényü játékokkal simán elbír... -
Tomy Lee #8062 Jövök én is 1-2 hét múlva thx előre is:)
Battlekeep kell bónuszok miatt.Meg hun Premade:P -
Tomy Lee #8061 Jól jönne 1 HG sz.tem ide! -
#8060 Eladó AoC CE + Rise of the Godslayer CE account amelyen Fury szerveren van egy 74-s assassin.
Befizetve 2010-06-16 14:00:05 -ig.
Érdeklődni privátban.
-
Tomy Lee #8059 Ja hát kérem szépen ha már T3-ban vagy akkor tuti fullos T1 vagy 2 gear-ed van.Ott már van mana bőven viszont mikor még fejlődik a karakter vagy 80-on nincs jó cucc akkor sz.tem kell a general,legalábbis nálam annó fogyott a mana durván..
Wing+Toth Amon-hoz nem kell general jah -
DragonKnight #8058 van 3500-ért a tied. -
#8057 van még használatlan? és ha igen eladsz belőle 1et? -
DragonKnight #8056 Én ezt vettem tőle kb. 3 óra múlva már jött is a mail a kódokkal.