1974
  • spy803
    Zenét ki lehet venni a játékból valahogyan?
  • w77d
    valaki nem tudja hogy a kormányt hol lehet a játékban kalibrálni? mert van egy óriási holtjátéka, és így nagyon szar az irányítás
  • Kit--Kat

Ez a kép mégjobban egyértelmüsíti, hogy Pantera.
  • M@TriX
    kétségkívül, márcsak az ablak mögötti beömlők miatt is.

'72-es DeTomaso Pantera

• Vlala #1770
    Kösazi, ennek segítségével megkeresem a maradékot.
  • Nemcso
    Hitman-t nem jáctam, de az említett zeneszám

ha kellene valakinek az összes csillag (igaz ez PS2 -re találtamcsak, de elképzelhető, hogy PC -n is ugyanott vannak) :
    1978
    2006
  • Vlala #1768
    Az egyik zene, a White Noise valahonnan ismerős volt, és nem véletlenül: A Hitman 4-ben ez szól a adárgyilkosságok pálya rock pub-jában :)
  • Nemcso
    Én is levadásztam Corrigan-t, úgyhogy már csak a mellékküldetések vannan hátra, meg a gondtalan autókázás. A kedvencem 1978...

spoiler : Corrigan misszió megoldása a Youtube-ról

• gabo91
    Tegnap este befejeztem a küldetéseket. Elég érdekes a játék story-a, a küldetések is jók. Játékélmény 10/10 nálam... igaz van pár dolog ami nem tetszett benne, de attol még jó a játék...
    Furcsa volt hogy nem lehet ugrani benne, vagy mászni. Ha nyitvamarad a kocsi ajtó és neked megy valami, vagy elakadsz vele egy oszlopban akkor nem szakad le, hanem jol megpörget... oszlopok táblák mögül még nitroval sem tudsz indulni, és legalább 40-50 -el kell nekimenned egy jelzőlámpának, vagy oszlopnak hogy kivigyed...
    Viszont a kocsik sérülése jobban kivan dolgozva mint egy gta-ban, és a jaték is reálisabb ezáltal.
  • bodesz
    sztem a detomaso panterara hasonlít a leginkább.
  • Dzsotin

A valódi 3 autó melyike a játékbeli Raven ?

• Nemcso
    Kisügyes !

Én még csak a mexikói nyírtam ki a tavalyi évben. Sokat kocsigázgatok, nézelődök és idegesítem a rendőröket. Például sokkal jobban megírt a rendőri üldözés mint amilyen a Driv3r-ban volt, és a mellékküldetések sem rosszak (annyira).
  • Vlala #1762
    Végigvittem. :)

Nem volt akkora hajtépés, mint a Driv3r, de jól szórakoztam. ÉS mé nincs vége, van egy rakás mellékküldetésem.
  • SAFIII
    megoldottam,de köszi a segitséget
  • Dzsotin
    Töröld ki az alábbi fájlt :

Documents and Settings / ...NEVED.../Dokumentumok/My Games/Driver Parallel Lines/ Config.DPLUser

Abban vannak eltárolva a beállítások, a játék az elindításakor
    majd automatikusan az eredeti beállításra áll rá, azt
    tetszésed szerint átállíthatod.

Lehet, hogy írásvédetté vált az a fájl, azért nem tudtad átállítani.
  • SAFIII
    kisebbe,de ezt irtam is
  • Fido4life
    kisebb vagy nagyobb felbontásra szeretnéd állítani ?
  • SAFIII
    Hi!!!
    nem tudom állitani a felbontást,azaz tudom,csak automatikusan visszavált,mindenáron 1024*768 ban akarja nyomni,nem azt mondom hogy igy nem játszható csak hát a gép is jobban örülne ha valami kisebb felbontásban menne..mit lehetne vele csinálni?
  • Tiati
    Lehet, hogy az csak valamelyik konzolos verzióban van, de
    nem túl fontos, mert úgyis csak ugyanazt lehet csinálni ott is,
    mint a 3 másik garázsban, ahova a T gombbal lehet azonnal
    teleportálni.

egyéb érdekességek PC verzióhoz

XBOX verzióhoz

egyéb oldalak
  • Tiati
    Csak a főmenűk, a garázsmenük az összes főlüldetés átvezető videóinak
    szövegei és a fontos infók, hogy abban a küldetéseben mit kell tenni,
    meg a térkép segítség.

Az mind magyarul van.

Néhány szöveg a küldetésekben, hogy menj oda, amit a térkép jelez,
    az NINCS, MERT NEM LEHET MEGTALÁLNI, hogy hol vannak elrejtve,
    azok a szövegek.
    Ha valaki meg tudja találni, akkor kell egy editor amivel át
    lehetne írni.

Szóval csak akkor lenne az is magyar, ha meg lehetne találni, hogy melyik fájlba rejtették el...
  • tzsoltika
    nem találta meg még senki mert: "In the 1977 Era..." és a játék 1978-ban játszódik.
  • ropi88
    In the 1977 Era, go out of your safe house, then turn right. Then keep on straight until you find an alley way. In it you can find a place where you can customize your car with new wheels, body kit, side skirts, front, bumper, etc. Note: It is not available in the 2006 Era.

To customize your cars for less, successfully complete the game then choose the car or bike store at Rays. If it is for the 2006 era go to the 1977 era then customize it for ten times less money.

ezt vmelyikőkot megtalálta?
    ha igen, jól jonne egy kis segítség...
  • Vlala #1752
    Igen.
  • bertino
  • SAFIII
    HI!!!!
    na most mi van??ez a játék kint van pc-én??
  • pozsoka
    Tudom,hogy nem teljes a magyarítás de a menü és a kezdő videón kívül nálam semmi sem magyar.Nálam van a gubanc?
  • bertino
    mert ?
  • steweee
    hát egy jó peccs ráférne így első kipróbálás után
  • roberto
    pff mind1 azért kösz
  • Prince23
    Nézd meg a kontrollokat... de sztem nem lehet ugrani vele, amolyan R6 beütésű. xd
  • roberto
    hi all!!azt szeretném kérdezni h nem lehet felmászni a házak tetejére?pl manhattannben?ja és hogy tudok ugrani?
  • PcBalu
    Ja ez nekem sem tetszik annyira. de én a tömeget megnöveltem és már vannak dugók meg ilyesmi :D
  • Vlala #1742
    Mind a négy oldalról eressz bele hármat. Utána manuális célzással a kerekeket, majd az egész autót szét.
  • littleNorbi
    thx
  • kryst
    Azt meg tudnátok mondani, hogy mikor ment a játék? Mert pont a garázsban hagytam abba amikor szét kell lőni az autót.Amikor tanít az a fickó.
  • MaverickSXT
    azert loni sem artana
  • IgH
    vágom,h csicska kérdés,de mi a faszt kell csinálni a lőgyakorlatnál amikor a kocsira kell rálockolni? vagyis azt tudom,h lockolni kell majd körbesétálni,de én hiába csinálom ezt,vagy futkosom körbe percekig folyamatos lockal jobbról,balról indulva,közel,távol nem csinál semmit a feka buzi,vagy elégedetlenkedik..
    arra az esetre ha ez is le lenne írva a faq-ba: nekem vmi miatt nem jön be,sry..
  • PcBalu
    hát ja szerintem ha végigjátszod több minden lehet szerintem.
  • blackfire001
    Nagyon jó a játék! Most jutottam fel 2006-ba, de van 3 különböző kocsi... Gondolom, ha küldetésezek, akkor több lesz...
  • PcBalu
    egyébként nem drága. Én 6990 Ft-ért vettem a Camponai Electro Worldban!