DrIVer: Parallel Lines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem használj valami képlopo programot, azzal biztosan menni fog
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Ha gyorsan megyek akkor meg mindig ott hagya a csomagot :S
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
És úgy már tök jó votl játszani.
10 csillag: 150 élet
20 csillag: több nitro
30 csillag: több lõszer
40 csillag: masszívabb autók
50 csillag: ingyen tuning
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Bocs ha hülyeséget kérdezek. De azok a nagy csillagok mire jok, és mit kell velük csinálni? (visszakeresnék, de nem jo a keresõ nálam )
Hol találok dózert? Egyszer láttam, a börtönben használnom is kellett, d eazóta mintha leleményes magyarok elvitték volna a MÉHbe az összeset...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Hogy lehet e egykerekezni motorral tehát lehet e elöre hátra dölni ha igen melyik az a funkcio?😊
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A belsejében van az 50 sárga csillag egyike :

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
a gépem:
3000+ AMD
Abit NF-7
GeForce 6600
1 GB ram
370 GB vinyó
de még mindig hibát észlel, de csak, akkor, mikor átmegyek Manhatten-be.
Mitõl van így?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Volna 1 ojan kérdésem hogy lehet valami zenét berakni mint rádió vagy akármi?Eggyáltalán lehet?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
irtam
mikor felrobban az alagut és üldözni kell a helikoptert?
Mit kell anál a résznél csinálni mikor a helikopter
kell üldözni mert egy idõ után leráz?
köcce!
Vmiért a játék kidob az asztalra, hibát észlelt, eztért leáll. Mit tegyek? Ha tudtok, segítsetek, pls.
Elõre is köszi!
térképen (TA😎 a 3 zöld csavarkulcsra kattintva,
majd a T gombot megnyomva azonnal a 3 garázy valamelyikébe
teleportálódsz. Mindegy melyik garázsab,
mindegyikben automatikusan ott lesz az addig
megszerzett összes autód.
Az Esc / Statisztika - adatok jobb alsó sarkában láthatód, hogy mennyi
jármûved van, maximum 76 lehet.
Elakadtam, annál a küldesésnél amikor el kell lopni a Gang Car-t!
Hagyom, hogy rámjöjjenek a zsaruk és amikor lerázom õket, visszaviszem a kocsit a kijelölt helyre és azt írja ki Ditch the Car!
Pls segítsetek, elõre is THX!!!