DrIVer: Parallel Lines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pontosan elõször a kerekeket kell kilõni (a fegyvernek szórása van, ezért ne a gumira, inkább a kerék közepére célozz), aztán az egész autót szét. 😊

Hali elakadtam!!! egy kis segítség kellene, az elején akadtam el a lõgyakorlatnál, az elsõ kettõre rájöttem (hordók,kocsi körbelövése),a harmadiknál mikor pontosan kell lõni megakadtam, nem tudom, hogy mit lõjek meg, hogy hogy? elõre is köszönöm a segítséget! Ha tudtok végigjátszást akkor vevõ vagyok rá! honnan lehet letölteni?
Attila889
én azért nem szerettem a vásznon képernyõjü játékot mert nem láttam messze el,meg nem láttam a kocsi elejét 😄

gabo91
videonál probáltam, nem müködött de azthittem csak azért nem jo mert video...
szerintem használj valami képlopo programot, azzal biztosan menni fog

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
hát elég nehéz kezelni az biztos. Motorversenynél is elsõ kanyarban féket nyomtam (kézifék) aztán fordultam 3-4 -et... nem ugy van mint a gta-ban vagy nfs-ben...
Ha gyorsan megyek akkor meg mindig ott hagya a csomagot :S

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

ffxi
Hogy lehet csinálni pillanat képet? Csak mert Printscreen nem mûxik 😞

Fákjúal!

Húzz egy kövér gázt! 😊 Elõtte nem árt mocival gyakorolni egy kicsit városban.

Akkor neked jó. De én inkább maradok a normál nézetnél, mert kicsit élethûbnek néz ki szerintem.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

gabo91
Elakadtam annál a küldeténél mikor motorral kell a helikopterbõl kiszort csomagokat felszedni. Valami ötletet nem tudnátaok adni, hogy hogy lehetne megkönnyiteni. Mert igen szar a motor irányithatosága és ha a rendõr észrevesz márpedig 2. csomag után észrevesz akkor vége a dalnak. :S

Attila889
tudom.Meg oylan nagy mozivásznunak néz ki.De ez általában még monitor függõ is.Mert nekem 17-snél kellemes ha megszokom.És én általában megszoktam szokni 😄
És úgy már tök jó votl játszani.

Köszi Vlala....Már minden gombot végignyomogattam megnéztem csak az egeret nem huzogattam elöre hátra
Összesen 50 van mindkét idõben, 10-enként ad valami bónuszt.

10 csillag: 150 élet
20 csillag: több nitro
30 csillag: több lõszer
40 csillag: masszívabb autók
50 csillag: ingyen tuning

De teljesképernyõn széthuzza a képet és nyújtott kesz az egész azért tré szerintem.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

gabo91
Üdv.

Bocs ha hülyeséget kérdezek. De azok a nagy csillagok mire jok, és mit kell velük csinálni? (visszakeresnék, de nem jo a keresõ nálam )

Attila889
olvass vissza és találsz képeket a csillagokról!

Attila889
50%-ig menj már el!!

Attila889
hát ne széles vásznún játszd...egy ideig szokatlan lesz a teljes képernyõs,de utána megtod szokni 😊

Egér fel-le. Kis egyensúllyal végigegykerekezhetsz New Yorkon 😊

Hol találok dózert? Egyszer láttam, a börtönben használnom is kellett, d eazóta mintha leleményes magyarok elvitték volna a MÉHbe az összeset...

Kit--Kat
köszi!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Egy kérdésem lenne
Hogy lehet e egykerekezni motorral tehát lehet e elöre hátra dölni ha igen melyik az a funkcio?😊
gabo91
<#falbav> már meg csináltam... rájöttem hogy nem szabad a célzást levenni a kocsirol csak körbe kell sétálni...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Lõgyakorlaton a kocsival mit csináljak??? Találtam végigjátszást ott azt irták minden oldalba 3 golyot eresszek... de vagy 20-at eresztek mindegyik oldalba meg mindenhová, és semmi sem tõrténik, ha viszont a kocsit célzom be a piros célzoval akkor a gyerek szövegel és 10 rõl viszaszámol és el van rontva a küldetés.... Valaki légyszi segitsen? (egyébként az normális hogy 999999 golyom van a pisztolyban és nem csökken?)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Valakinek nincs 5lete hogy honnan szerezzem meg az elrejtett csillagok térképét az új korban??? PLZ help me....
gabo91
Valaki tudna adni egy végigjátszást? Sajnos a F.A.Q. -ot nem jeleniti meg nálam... :S (lövészetnél akadtam el)

norbi56
hány küldetést kell csinálnom hogy becsukjanak és 2006-ban legyek?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

bertino
mert így van megírva

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Lehet, hogy már volt róla szó, de miért szélesvásznú a játék? Normál képaránynál széles, 16:9-esnél normál, de függõlegesen el van toorzítva. (bocs, ha már volt a kérdés...)

Attila889
jó kérdés.Videókártya frissitésed volt? 😊

Nohab
A reptér közelében van egy garázsod, ha onnan indulsz akkor a lefele vezetõ úton az elsõ jobbra keresztezõdésnél az út végén lesz egy parkoló. Parkoló és a reptér között van egy kapu.
Kit--Kat
azt mondjátok meg, reptérre hogy lehet bejutni?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ti megtudtátok csinálni azt a legelsõ motoros küldit? Miután beértem a célbe egybõl kidob az azstalra. Mit tegyek ellene???

JaSoN HuNTeR
Ati kártyán nincs ilyen baj😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Nem végleges még, de ha ellátogatsz az oldalra ( www.pcgameshuns.huPcGamesHuns ), akkor minden kiderül! Üdv

A híres orosz Patyomkin (ez poén !) :

A belsejében van az 50 sárga csillag egyike :

arty
végleges?

Forza.

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Van magyarítás!!! www.pcgameshuns.hu Letöltések szekció!!! Jó töltögetést!

Attila889 részére
a gépem:
3000+ AMD
Abit NF-7
GeForce 6600
1 GB ram
370 GB vinyó

de még mindig hibát észlel, de csak, akkor, mikor átmegyek Manhatten-be.
Mitõl van így?

bertino
SP2 már elég régóta alap dolog, ember... 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nah, megtaláltam a szaggatás meg a fagyás okát, ha érdekel még vkit. SP2 leszed, game akadás nélül száguld 😄
LeWyTy
Hy
Volna 1 ojan kérdésem hogy lehet valami zenét berakni mint rádió vagy akármi?Eggyáltalán lehet?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Bocsi rosszul
irtam
mikor felrobban az alagut és üldözni kell a helikoptert?

Attila889
csomagokat kell felszedned.Nyomjad neki tövig a gázt és figyelj oda!

Hassan B
Össze kell szedni a csomagokat amit dobál...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Hali
Mit kell anál a résznél csinálni mikor a helikopter
kell üldözni mert egy idõ után leráz?
köcce!

Attila889
gépedet írd le!

Sziasztok!
Vmiért a játék kidob az asztalra, hibát észlelt, eztért leáll. Mit tegyek? Ha tudtok, segítsetek, pls.
Elõre is köszi!

Az utcán bármilyen jármûvet megszerezhetsz és a
térképen (TA😎 a 3 zöld csavarkulcsra kattintva,
majd a T gombot megnyomva azonnal a 3 garázy valamelyikébe
teleportálódsz. Mindegy melyik garázsab,
mindegyikben automatikusan ott lesz az addig
megszerzett összes autód.
Az Esc / Statisztika - adatok jobb alsó sarkában láthatód, hogy mennyi
jármûved van, maximum 76 lehet.
Hagyd ott az autót, és nézd meg, mi történik.

Hali!
Elakadtam, annál a küldesésnél amikor el kell lopni a Gang Car-t!
Hagyom, hogy rámjöjjenek a zsaruk és amikor lerázom õket, visszaviszem a kocsit a kijelölt helyre és azt írja ki Ditch the Car!
Pls segítsetek, elõre is THX!!!