DrIVer: Parallel Lines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenét ki lehet venni a játékból valahogyan?

w77d
valaki nem tudja hogy a kormányt hol lehet a játékban kalibrálni? mert van egy óriási holtjátéka, és így nagyon szar az irányítás

Kit--Kat

Ez a kép mégjobban egyértelmüsíti, hogy Pantera.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

M@TriX
kétségkívül, márcsak az ablak mögötti beömlõk miatt is.

'72-es DeTomaso Pantera

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Kösazi, ennek segítségével megkeresem a maradékot.

Nemcso
Hitman-t nem jáctam, de az említett zeneszám <#wink><#eljen>

ha kellene valakinek az összes csillag (igaz ez PS2 -re találtamcsak, de elképzelhetõ, hogy PC -n is ugyanott vannak) :
1978
2006

Az egyik zene, a White Noise valahonnan ismerõs volt, és nem véletlenül: A Hitman 4-ben ez szól a adárgyilkosságok pálya rock pub-jában 😊

Nemcso
Én is levadásztam Corrigan-t, úgyhogy már csak a mellékküldetések vannan hátra, meg a gondtalan autókázás. A kedvencem 1978...

spoiler : Corrigan misszió megoldása a Youtube-ról

gabo91
Tegnap este befejeztem a küldetéseket. Elég érdekes a játék story-a, a küldetések is jók. Játékélmény 10/10 nálam... igaz van pár dolog ami nem tetszett benne, de attol még jó a játék...
Furcsa volt hogy nem lehet ugrani benne, vagy mászni. Ha nyitvamarad a kocsi ajtó és neked megy valami, vagy elakadsz vele egy oszlopban akkor nem szakad le, hanem jol megpörget... oszlopok táblák mögül még nitroval sem tudsz indulni, és legalább 40-50 -el kell nekimenned egy jelzõlámpának, vagy oszlopnak hogy kivigyed...
Viszont a kocsik sérülése jobban kivan dolgozva mint egy gta-ban, és a jaték is reálisabb ezáltal.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

bodesz
sztem a detomaso panterara hasonlít a leginkább.

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

A valódi 3 autó melyike a játékbeli Raven ?

Nemcso
Kisügyes ! <#vigyor>

Én még csak a mexikói nyírtam ki a tavalyi évben. Sokat kocsigázgatok, nézelõdök és idegesítem a rendõröket. Például sokkal jobban megírt a rendõri üldözés mint amilyen a Driv3r-ban volt, és a mellékküldetések sem rosszak (annyira).

Végigvittem. 😊

Nem volt akkora hajtépés, mint a Driv3r, de jól szórakoztam. ÉS mé nincs vége, van egy rakás mellékküldetésem.

megoldottam,de köszi a segitséget
<#taps>
Töröld ki az alábbi fájlt :

Documents and Settings / ...NEVED.../Dokumentumok/My Games/Driver Parallel Lines/ Config.DPLUser

Abban vannak eltárolva a beállítások, a játék az elindításakor
majd automatikusan az eredeti beállításra áll rá, azt
tetszésed szerint átállíthatod.

Lehet, hogy írásvédetté vált az a fájl, azért nem tudtad átállítani.

kisebbe,de ezt irtam is
Fido4life
kisebb vagy nagyobb felbontásra szeretnéd állítani ?

Hi!!!
nem tudom állitani a felbontást,azaz tudom,csak automatikusan visszavált,mindenáron 1024*768 ban akarja nyomni,nem azt mondom hogy igy nem játszható csak hát a gép is jobban örülne ha valami kisebb felbontásban menne..<#conf>mit lehetne vele csinálni?
Lehet, hogy az csak valamelyik konzolos verzióban van, de
nem túl fontos, mert úgyis csak ugyanazt lehet csinálni ott is,
mint a 3 másik garázsban, ahova a T gombbal lehet azonnal
teleportálni.

egyéb érdekességek PC verzióhoz

XBOX verzióhoz

egyéb oldalak
Csak a fõmenûk, a garázsmenük az összes fõlüldetés átvezetõ videóinak
szövegei és a fontos infók, hogy abban a küldetéseben mit kell tenni,
meg a térkép segítség.

Az mind magyarul van.

Néhány szöveg a küldetésekben, hogy menj oda, amit a térkép jelez,
az NINCS, MERT NEM LEHET MEGTALÁLNI, hogy hol vannak elrejtve,
azok a szövegek.
Ha valaki meg tudja találni, akkor kell egy editor amivel át
lehetne írni.

Szóval csak akkor lenne az is magyar, ha meg lehetne találni, hogy melyik fájlba rejtették el...
nem találta meg még senki mert: "In the 1977 Era..." és a játék 1978-ban játszódik.

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

In the 1977 Era, go out of your safe house, then turn right. Then keep on straight until you find an alley way. In it you can find a place where you can customize your car with new wheels, body kit, side skirts, front, bumper, etc. Note: It is not available in the 2006 Era.

To customize your cars for less, successfully complete the game then choose the car or bike store at Rays. If it is for the 2006 era go to the 1977 era then customize it for ten times less money.

ezt vmelyikõkot megtalálta?
ha igen, jól jonne egy kis segítség...

Igen.

bertino
<#lama>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

HI!!!!
na most mi van??ez a játék kint van pc-én??<#wow1><#wow1><#wow1>
Tudom,hogy nem teljes a magyarítás de a menü és a kezdõ videón kívül nálam semmi sem magyar.Nálam van a gubanc?
bertino
mert ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hát egy jó peccs ráférne így elsõ kipróbálás után

roberto
pff mind1 azért kösz

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

Prince23
Nézd meg a kontrollokat... de sztem nem lehet ugrani vele, amolyan R6 beütésû. xd

roberto
hi all!!azt szeretném kérdezni h nem lehet felmászni a házak tetejére?pl manhattannben?ja és hogy tudok ugrani?

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

Ja ez nekem sem tetszik annyira. de én a tömeget megnöveltem és már vannak dugók meg ilyesmi 😄
Mind a négy oldalról eressz bele hármat. Utána manuális célzással a kerekeket, majd az egész autót szét.

littleNorbi
thx

kryst
Azt meg tudnátok mondani, hogy mikor ment a játék? Mert pont a garázsban hagytam abba amikor szét kell lõni az autót.Amikor tanít az a fickó.

MaverickSXT
azert loni sem artana

vágom,h csicska kérdés,de mi a faszt kell csinálni a lõgyakorlatnál amikor a kocsira kell rálockolni? vagyis azt tudom,h lockolni kell majd körbesétálni,de én hiába csinálom ezt,vagy futkosom körbe percekig folyamatos lockal jobbról,balról indulva,közel,távol nem csinál semmit a feka buzi,vagy elégedetlenkedik..
arra az esetre ha ez is le lenne írva a faq-ba: nekem vmi miatt nem jön be,sry..
hát ja szerintem ha végigjátszod több minden lehet szerintem.
blackfire001
Nagyon jó a játék! Most jutottam fel 2006-ba, de van 3 különbözõ kocsi... Gondolom, ha küldetésezek, akkor több lesz...
egyébként nem drága. Én 6990 Ft-ért vettem a Camponai Electro Worldban!
ja ezt ki is másoltad. <#crazya>
Benne van a F.A.Q.-ban:
Valószínûleg VITALITY-féle tört verziót használsz. Ennek a crack-je hibás. Erre a problémára megoldás ha mini image-t vagy proper crack-et használsz.(esetleg meg is veheted eredetibe a játékot, ez biztosan segít)

Y, X gombokkal zeneszámokat lehet váltani. Asszem, más adó nincs.

volt már olyan h vkinek nem látszott a fegyver a gyerek a kezébe? most raktam fel a magyarítást,elvittem a lõgyakorlatig és ott tapasztalom,h csak a nagy semmit tartja a csávóka..elég illúzióromboló..
littleNorbi
Rádiót lehet váltani, esetleg saját rádiót lehet készíteni ?

littleNorbi
Nem csak ott van a gond, hanem a feladközben elhangzó szövegek sem magyarok.

Nem is csak a játék készítõi... Néhány helyen olyan félrefordítások vannak benne, hogy sikítva ugrok ki tõlük az ablakon. Ilyet egy nap alatt össze lehet hozni anélkül, hogy elindítanád a játékot.

a másik probléma azeredeti autónevek, máig sem értem, hogy lett a deTomaso Panteraból Esprit, a Mercedes CLS-bõl pedig Saab...

Én a járókelõkrõl beszélek de mibd1.
szabad módot ki lehet választani, a játékban hogy ne csináljak küldetést?
azért a játékba belehet menni clubbokba meg ilyesmi?