DrIVer: Parallel Lines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a kép mégjobban egyértelmüsíti, hogy Pantera.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
'72-es DeTomaso Pantera

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
spoiler : Corrigan misszió megoldása a Youtube-ról
Furcsa volt hogy nem lehet ugrani benne, vagy mászni. Ha nyitvamarad a kocsi ajtó és neked megy valami, vagy elakadsz vele egy oszlopban akkor nem szakad le, hanem jol megpörget... oszlopok táblák mögül még nitroval sem tudsz indulni, és legalább 40-50 -el kell nekimenned egy jelzõlámpának, vagy oszlopnak hogy kivigyed...
Viszont a kocsik sérülése jobban kivan dolgozva mint egy gta-ban, és a jaték is reálisabb ezáltal.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
A valódi 3 autó melyike a játékbeli Raven ?

Én még csak a mexikói nyírtam ki a tavalyi évben. Sokat kocsigázgatok, nézelõdök és idegesítem a rendõröket. Például sokkal jobban megírt a rendõri üldözés mint amilyen a Driv3r-ban volt, és a mellékküldetések sem rosszak (annyira).
Nem volt akkora hajtépés, mint a Driv3r, de jól szórakoztam. ÉS mé nincs vége, van egy rakás mellékküldetésem.
<#taps>#taps>
Documents and Settings / ...NEVED.../Dokumentumok/My Games/Driver Parallel Lines/ Config.DPLUser
Abban vannak eltárolva a beállítások, a játék az elindításakor
majd automatikusan az eredeti beállításra áll rá, azt
tetszésed szerint átállíthatod.
Lehet, hogy írásvédetté vált az a fájl, azért nem tudtad átállítani.
nem tudom állitani a felbontást,azaz tudom,csak automatikusan visszavált,mindenáron 1024*768 ban akarja nyomni,nem azt mondom hogy igy nem játszható csak hát a gép is jobban örülne ha valami kisebb felbontásban menne..<#conf>#conf>mit lehetne vele csinálni?
nem túl fontos, mert úgyis csak ugyanazt lehet csinálni ott is,
mint a 3 másik garázsban, ahova a T gombbal lehet azonnal
teleportálni.
egyéb érdekességek PC verzióhoz
XBOX verzióhoz
egyéb oldalak
szövegei és a fontos infók, hogy abban a küldetéseben mit kell tenni,
meg a térkép segítség.
Az mind magyarul van.
Néhány szöveg a küldetésekben, hogy menj oda, amit a térkép jelez,
az NINCS, MERT NEM LEHET MEGTALÁLNI, hogy hol vannak elrejtve,
azok a szövegek.
Ha valaki meg tudja találni, akkor kell egy editor amivel át
lehetne írni.
Szóval csak akkor lenne az is magyar, ha meg lehetne találni, hogy melyik fájlba rejtették el...
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
To customize your cars for less, successfully complete the game then choose the car or bike store at Rays. If it is for the 2006 era go to the 1977 era then customize it for ten times less money.
ezt vmelyikõkot megtalálta?
ha igen, jól jonne egy kis segítség...
na most mi van??ez a játék kint van pc-én??<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
arra az esetre ha ez is le lenne írva a faq-ba: nekem vmi miatt nem jön be,sry..
Valószínûleg VITALITY-féle tört verziót használsz. Ennek a crack-je hibás. Erre a problémára megoldás ha mini image-t vagy proper crack-et használsz.(esetleg meg is veheted eredetibe a játékot, ez biztosan segít)
a másik probléma azeredeti autónevek, máig sem értem, hogy lett a deTomaso Panteraból Esprit, a Mercedes CLS-bõl pedig Saab...