DrIVer: Parallel Lines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az elsõ múvik ugyanolyan konzolos valamik, mint az elõdben. Persze bízzunk benne, hogy a 4-ben valamit javítanak is a PC-s verzióban, nem úgy mint a 3-ban.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Villanyoszlopból max. a vasbeton oszlopot tudnád kocsival kitõrni, mivel nem dinamikus terhelésre vannak megépítve.
De egy acél oszlopnál, vagy egy fánál már ne várd el egy személyautótól, hogy úgy szelje ketté, mint kés a vajat. Rátekeredne, mint egy rugó, vagy eltõrne, mint egy ropi. (persze ne facsemetére gondolj)
Nézd meg pl. a Godfather grafikáját, ami semmivel sem jobb ennél...sõt, mégis nemsokára már a kezedben lehet.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Driver Paranell Lines (c) Atari *FULLDVD* *PAL*
Ps2-n márkint van😞
http://flickr.com/photos/zolika90/
Szerintem nagyon király lesz! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Drivert sokmindenért lehet fikázni, de 1 valamiut rendesen összeraktak, mégpedig az autós részét sé a fizikáját. És az, hogy valamit kitudsz-e dönteni vagy nem, jelentem semmi köze nincs a fizikához, lehetõség.
1ként számomr grafban sem gyengébb csak más stílust követ.
Driver 4 videójába láttam, teljesen a legvégén, amikor autóval nekimennek a fának, és a fa meg sem reccsen.
Az is vicces volt, amikor kanyorodás közben kidukta a fejét a fõszereplõ, mert sokkal lassabb volt maga az animáció, mint a jelenet. Át is ment a feje az autón 😄
Olyat mint a GTA-ba, de vicces😄
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Én azt tartanám a legjobb megoldásnak, ha jobb grafikai motorra váltanának, és rendes fizikát tennének bele.
Ezt Driver III-ra alapozzák. Grafika egy része jó, de hogy nincs benne levegõ, az már nem tetszik. Nem nozognak a fák. GTA-ban legalább voltak levél és újságdarabok, ami azt az érzést kelltette, hogy nem csak vagyunk a semmi közepén. A textúrák kinézete mûanyagra emlékeztet, az árnyékok szerintem nem lesznek jobbak, mivel a fény csak egy irányba fog menni ennél a résznél is...
Én az õ helyükbe azonnal leállítatnám a projektet.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Nagyon úgy tûnik, hogy a 70es években fog játszódni ami nagy + és 1 városra már nem rossz arány a 80 kocsi (New York) mind emellett a járókelk száma is meg 10xõdött😊 Remélem a 3. részbõl tanultak és azokat a hibákat kijavítják, így nagyon jó kis Game lehet belõle.

én ps2-n nyomtam a driver3-al, hát eléggé siralmas volt, nem is játszottam vele sokat, max egy órát, de nekem elég is volt enniy, sa mellett labdába sem rúghat. kíváncsi leszek milyen lesz a driver4, ha kijön kb 3 év múlva 😄
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!