DrIVer: Parallel Lines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma2ska
/mint a godfather/

Ma2ska
Annyira nem rossz azért.

Ma2ska
Igen. Hatalmas terület igy.

csak a driver 3-4 hajaz a gta-ra az 1-(2) nem

Ramore
a gta játékokkal össze sem lehet hasonlítani, legalábbis pc-n nem, az irányíthatósága egy katasztrófa szerintem a Drivernek.
korrekt?Fényévekre van a driver 1 töl sajna <#rolleyes>.Ha driver 1 et adnánk 10esre akkor ez kb egy 4 es

Kit--Kat
New York kiteszi a 3ban lévõ 3várost összeadva, ugye?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ma2ska
Aztán vannak olyan dolgok, ami manapság már alap, napszakok változása, golyónyom kocsin, de mégse rakják bele minden játékba. Ebben meg benn van, tehát azt kell mondjam látszik vmiféle minõségre törekvés aztán hogy ez mennyire sikerült, mindenki döntse el maga, szerintem részben. Pontmániásoknak nálam mondjuk 10 böl 7 pont, a godfatherhez viszonyitva ez jó mert az nálam 5 kb. Ha nagyon ragaszkodnék az elsõ driver feelingjéhez, akkor azért le kellene huznom nagyon mert ez inkább GTA klónnak tünik igy elsõre.

Mert xboxon elég gyatra legalábbis számomra.
Lesz ez valaha még pc-n?
Ma2ska
Nos, én tolom ps2 n, az elõzõnél mindenképpen jobb, amit nem nehéz felülmulni, GTA szintü szabadság , szinte már gta nem is driver, nem tul fantáziadus küldetések de elég korrekt kocsifizika, emberünk is lazább, kocsiból kiszállás, kilövés, belövés, forgalmas utca, nem sivár annyira a város, uccán szemét, röpködõ ujságpapir, fizika néhány tárgyon...szóval vannak azért jó dolgok benne. Ami negativum, a küldetések primitivsége de talán leginkább a nagy szabadságot a grafika megsinylette eléggé...

Nemcso
Csak bizakodni lehet.
Az elsõ múvik ugyanolyan konzolos valamik, mint az elõdben. Persze bízzunk benne, hogy a 4-ben valamit javítanak is a PC-s verzióban, nem úgy mint a 3-ban.

Gerbill
mármint az elõzõ Driver

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Remélem hogy ez nem lesz olyan brutálisan gyenge mint a másik.

grebber
Aki tolja ps2-ön vagy xbox-on irjon már hohy milyen lett!

Next PC upgrade: 2022

Nemcso
A Driv3r fizikája, tõrésmodellje fényévekre jobb bármelyik GTA-nál.
Villanyoszlopból max. a vasbeton oszlopot tudnád kocsival kitõrni, mivel nem dinamikus terhelésre vannak megépítve.
De egy acél oszlopnál, vagy egy fánál már ne várd el egy személyautótól, hogy úgy szelje ketté, mint kés a vajat. Rátekeredne, mint egy rugó, vagy eltõrne, mint egy ropi. (persze ne facsemetére gondolj)

Nemcso
Nem PC-s verziót látsz, úgyhogy a részletességet, minõséget ezzel (még) meg lehet magyarázni. Majd HA ténylegesen kijön, majd akkor meglátjuk.
Nézd meg pl. a Godfather grafikáját, ami semmivel sem jobb ennél...sõt, mégis nemsokára már a kezedben lehet.

Gerbill
Ezeken a képeken még annyi járókelõt sem látok mint a Driver 3-ban. Meg most vagy a képek minõsége nagyon rosz vagy a játék grafikája

Én meg Xbox-on próbáltam ki de nem rossz jobb mint a 3.része.
báttyó02
szvsz igenis jöjjön,nekem pl. a 3is tetszett-.-

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Csuhai G
Nem ebbõl kell kiindulni! 😊)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Istencsászár
ha olyan "szar" lesz mint a 3 akkor ne is jöjjön...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Csuhai G
Remélem most nem kell rá annyit várni, mint a 3. résznél!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

M@TriX
a 3. résznél is ez volt nyugi...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zolo
Nagyon remélem hogy kijön pc-re.Nekem a 3 uis tetszett a hibái ellenére.
Driver Paranell Lines (c) Atari *FULLDVD* *PAL*
Ps2-n márkint van😞

http://flickr.com/photos/zolika90/

Csuhai G
Jaja, és a videók végén sincsen PC!! 😞(

zaki
honlap

kár, hogy pc-s verzsönrõl semmi kép, hír :c

12346
te tényleg ilyen idióta barom állat vagy? láttál már olyat, hogy egy személyautó kidönt egy valag villanyoszlopot, meg fát és vígan autókázik tovább? még csak egy darab oszlopot se fog neked kidönteni... azért ebben a 18-25 év közti életkorban ez elég cinkes elképzelés. menj már ki egy kicsit a való életbe. ne kockulj annyit...

Csuhai G
Új videó!!
Szerintem nagyon király lesz! <#eljen><#eljen><#eljen>

Kit--Kat
Ájj-ájj!!! Én nem azt mondtam, hogy jobb a GTAnál, de milyen már, ha forma pont ott próbálja fikázni ami a legjobb része lett és magasan veri abban a GTAt?XDDDDDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Íjjj szerinted az normális, ha 1 Mananával kidöntessz 1 villanyoszlopot vagy 1 fát?
Drivert sokmindenért lehet fikázni, de 1 valamiut rendesen összeraktak, mégpedig az autós részét sé a fizikáját. És az, hogy valamit kitudsz-e dönteni vagy nem, jelentem semmi köze nincs a fizikához, lehetõség.
1ként számomr grafban sem gyengébb csak más stílust követ.

TothLaci
De pedig jobb a GTA-ban a fizika, mint ebben. Például GTA-ban ki lehetett dönteni a villanyoszlopokat, és kissebb fákat is szét lehetet törni. Nem azt mondom, hogy túl nagy szám volt, de türhetõ.

Driver 4 videójába láttam, teljesen a legvégén, amikor autóval nekimennek a fának, és a fa meg sem reccsen.

Az is vicces volt, amikor kanyorodás közben kidukta a fejét a fõszereplõ, mert sokkal lassabb volt maga az animáció, mint a jelenet. Át is ment a feje az autón 😄

zaki
mondj 5 dolgot, amiben jobb a driver a gtabál, htx. legyen inkább 3, mert az sem egyszerû 😛

Kit--Kat
Mirõl beszélsz, jobb fizizkát?😄DD
Olyat mint a GTA-ba, de vicces😄

a 3tól nem lesz jó? most mi van? <#ticking>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

TothLaci
Az egyik bemutató videójából ítélve nem lesz sokkal jobb a III-tól.
Én azt tartanám a legjobb megoldásnak, ha jobb grafikai motorra váltanának, és rendes fizikát tennének bele.

Ezt Driver III-ra alapozzák. Grafika egy része jó, de hogy nincs benne levegõ, az már nem tetszik. Nem nozognak a fák. GTA-ban legalább voltak levél és újságdarabok, ami azt az érzést kelltette, hogy nem csak vagyunk a semmi közepén. A textúrák kinézete mûanyagra emlékeztet, az árnyékok szerintem nem lesznek jobbak, mivel a fény csak egy irányba fog menni ennél a résznél is...

Én az õ helyükbe azonnal leállítatnám a projektet.

Kit--Kat
Dehogyis nem<#wink>

Csuhai G
2006 márciusában fog kijönni a játék PS2-re és XBOX-ra. A PC-s verzió még nem biztos, hogy megjelenik !

ducati06
Bocsi a nagy wallpaperért😊

DUCATI FOREVER!!!

ducati06

DUCATI FOREVER!!!

Kit--Kat
Idiota!

cicai
EZ MÁR MEGJELENT

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

báttyó02
hmm...😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Kit--Kat
hmm???

Kit--Kat
valamint:

Kit--Kat
Itt vannak képek, ha valakit érdekelne:
Nagyon úgy tûnik, hogy a 70es években fog játszódni ami nagy + és 1 városra már nem rossz arány a 80 kocsi (New York) mind emellett a járókelk száma is meg 10xõdött😊 Remélem a 3. részbõl tanultak és azokat a hibákat kijavítják, így nagyon jó kis Game lehet belõle.

zaki
ehh, most akartam topicot nyitni a játéknak, de látom, hogy már megtették ezt hónapokkal ezelõtt :c

én ps2-n nyomtam a driver3-al, hát eléggé siralmas volt, nem is játszottam vele sokat, max egy órát, de nekem elég is volt enniy, sa mellett labdába sem rúghat. kíváncsi leszek milyen lesz a driver4, ha kijön kb 3 év múlva 😄

edios
Parallel Lines: Egy újabb esélyes a világ legrosszabb játéka cím elnyerésére!<#gunyos1> (kivéve ha mindenben pont a 3as ellentéte lesz,mert akkor viszont a világ 1ik legjobb játéka lesz<#miaz>)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Kit--Kat
up

eightmiles
de ha megcsinálják a négyest olyan szuperjóra, akkor biztos csinálnak majd ötöst is

egyébként a DrIVer nagyon jó ötlet!