1974
  • Bandi 18
    Olyan mint a 3 hogy lehet benne szabadon őrültködni ?
  • kroky3
    Lehet ffb-s kormánnyal is irányítani.Csak nekem legalábbis idáig elég sz.rnak tünik az irányíthatósága.Ha valaki talált jobb beállítást írjon. Egyébként van motorháztető nézet.Az én nyelvtudásomnak sem ártana egy magyarítás de hamarébb fogjuk végigjátszani mint ahogy lesz. Egyébként szerintem baromi jó a játék. a graf se rossz. Jó játékot mindenkinek.
  • dvst2001
    Köszönöm! Bulba
  • bulba
    amikor már elővette a stukkert akkor rá kell célozni (jobb gomb), és el kell kezdeni körbejárni és az elejébe a két oldalába és a hátuljába bele kell ereszteni pár golyót amíg a főnök el nem kiáltja magát hogy "bum" vagy valami ilyesmit mond.
  • Maxtreme
    Igen, sőőt már magyar szinkron is
  • Hassan B
    F.A.Q. (lesz:))
  • tzsoltika
    Van hozzá magyaritás?
    Hykao neki fogahtnál
  • Maxtreme
    Akkor mit keresel itt?
  • Scapolite
    Nekem az van.
    Megoldás az invert-re:
    Az irányítás beállításnál(g.pad-nál) tegyél mindent default-ra(vehicle stb...)Majd a vehicle menüben az elsőnél amikor beállítod,hogy mire funkcionáljon a steering right/left ott elsőre balra huzod az analogot vagy bal oldalit nyomsz a digital gombokon ha úgy akarod tolni.Így jó lesz.Rezgést ON-ra érdemes mert jól használja ki ezt a funkciót is!
  • dvst2001
    Sziasztok! Elakadta ma gameben mikor be kell menni és lelőni azokat a hordókat és utána van egy zöld autó s nemvágom mit kell csinálni hiába fordítottam le ahogy nyomva tartom a jobb egérgombot és megyek jobbra balra azt mondja failed
    Előre is köszönöm a megoldást ! :)
  • martinho040150
    nem naon szeretem a driver gammákat
  • Hassan B
    Ha van valami haszos info-tok vagy észrevételetek, azt nyugodtan leírhatjátok, mert elkezdtem írni a FAQ-t...
  • mucius
    vki próbálta cordless rumblepad 2-vel?
  • Maxtreme
    Illetékesek vethetnének 1 pillantást a gamere, azüyben hogy honosítható é :)
    Mivel a 3 az volt, gondolom a 4-el sem lesz gond, hisz ugyanaz a motor :)
  • gabi89
    Még pár link a jól mükődő crack-hez:
    http://rapidshare.com/files/39060265/dpl-prop.rar

http://www.2xupload.de/file/d839c1bc5c2db85665f679d4fcb1eafd/dpl-prop.rar.html

http://www.uploading.com/en/files/9FB6W7VB/Driver_Parallel_Lines_PROPER_DVD_FLT_CrackOnly.rar.html
  • hykao
    Szvsz a TDU-ban is SM 2.0 van, hisz nem alapkövetelménye a játéknak az SM 3, még 9600-asokon is fut. Illetve ne feledjük, hogy a TDU-ban nincsenek járókelők, nincs fizikája a karaktereknek, valamint saját autó sérülés, stb...

Még nem volt alkalmam játszani ezzel, de a képek alapján úgy tűnik teljesen elfogadható a grafikája (is).
  • Maxtreme
    Szerintem sincs :)
    Mint azt mondottam, bármelyik GTA-nál sokkal szebb. Stílusában igazából csak a just cause néz ki jobban.
  • M@TriX
    hát szerintem a graffal nincs probléma jó lesz ez ;)
  • vasko22
    Sziasztok!

Egy gépígényt tudtok nekem írni?
    Köszi
  • Maxtreme
    na a ferlájt féle krekkel már van fegyó valóban:))

• Katun
    Iszonyatosan hangulatos lett ez a játék, végre egy JÁTÉK.
    és Gamepaddel hihetetlenül jó (X360 joystick )
  • theodor
    Pedig ez a gamma fel fog izgatni XDXDXDXDXD
  • Scapolite
    Hangulat van.Én is előnyben részesítem eme játéknál.
    Go to NY City:)
  • Vinsanity15
    Engem graf nem izgat különösebben csak legyen faxa hangulat és kész.
  • Scapolite
    Az biztos!
  • kill3r21
    most kérdezzem meg valaki hol a Crack....de a LOL az hogy nekem a játékból még 1 kb sincs lent :D:D:D:D:D
  • heringer
    Köszi szépen
  • mucsácsó
    Driver.Parallel.Lines.PROPER.DVD.CRACK.ONLY-FLT

nah, itt a Fairlight-féle crack, feldobtam, mert unalmas mindenütt ez a sok sírás és semmittevés...egészségetekre! :D

megelőztél kill3r :P
  • kill3r21
    Emberek Grafika melléékes ,attol még lehet jó egy játék hogy nem egy Crysis
  • kill3r21
    FTL CRACK
  • OrioN the S
    csalódááás :( nagyon nagy csalóóódás :\ gondolom szebb graffal meg olyan gépigény lett volna ,hogy vérthányunk...
  • rotator
    Egész jó lett, olyan kábé GTA 3 szintű. A grafikája a TDU után "enyhén lepusztult" kategória (kicsit archaikusnak hat ez a SM 2.0), de még tűrhető. :)
  • heringer
    Nem tudnád vhova feltölteni.
  • AntiHero
    Van
  • heringer
    Valakinek megvan már az Flt-s crack?
  • AntiHero
    Hát ha lassu a vinyód:) nekem max 2 perc és kibontja.
  • mucsácsó
    Ha valakinek kell a csít, az használja őket, akinek nem, nem, ennyi :) Az már részletkérdés, hogy én is útálom őket használni, meg gondolom még jónéhányan..

És igen, néztem gamecopyn, gameburn-ön is, különben nem is írtam volna, de nincsen fennt még ott sem az FLT-s crack =/
    Maxi-imaget meg tudod ki szedi le, 20 év lesz még kibontja azt a 4,5 GB-t..főleg, hogy még eredeti .exe-m sincs.. :P
  • mucius
    kanyarodás másnál is invert?
    cordless rumblepad 2
    és sehol nem lehet átállítani
    :(
  • Scapolite
    Jó game lett!
    Optimalizálás is megtörtént rajta korrektül.Középkategóriás gépeken max-on fut árnyékkal és minden egyébbel(igaz nem a legjobb grafikus motorral készítették de minden más helyettesíti ezt a dolgot).
    GamePad-al tolom cool vele

Pár s.shot-om:
    kép1
    kép2
    kép3 (18:)

kép4
    kép5
  • AntiHero
    Mer drogos vagy:D Én kibírom:D mivel minyá megyek dolgozni szval elleve kikell bírnom:) (nem is rakom fel, mert még itthon maradnék:D)