DrIVer: Parallel Lines

← ElőzőOldal 40 / 40

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
jáájjjj ez de csúnya:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Csuhai G
Szerintem nyugodtan megcsinálhatnák a Driver 4-et!
1. ne ezzel a szar hárommal legyen már vége az egésznek! Legyen legalább egy nagyon király játék az utolsó Driver!
2. ha megcsinálnak egy tök jó negyedik részt, akkor megbocsátanánk a fejlesztõknek! 😄

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Vááá! 😄 😄 😄

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

oneal1
LOÁL

!Forza Ferrari!

forza milan
láááááááááááááááááááááááááááááááááááááál

Laky
😄DDDDDDDDD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

ja 😊)

edios
Tényleg😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Taranov
😄DD

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

reménytelen
Majd én megmondom, mi lesz a neve: DrIVer <#vigyor3>
Sephi
Mivan bazd+ ? A GTA3 gyenge volt? Mivan? Juj! Te lattad hogy nez ki a Driver 3? Szegyen gyalazat egy mondatba emliteni a GTA3-mal ami erosen veri mindenben.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kit--Kat
szerintem meg elkéne hagynod a topicot mert rohatt unalmas vagy már:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

edios
el kéne hagyni ezt a 4. részt szerintem.. 😄

Kit--Kat
azért a kiszállásokat nem kéne elhagynai csak max a lövöldözéseket, mer nem hinném, hogy olyan bonyolult lenne megvcsinálni jóra a mozgást

eightmiles
a hármas gta csúcs volt. nekem még a vice citynél is jobban teccett'😊
de ez itt a driver4 topik 😉

Taranov
Driv3r4 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

edios
Hát azért a GTA3at és azt a driv3r valamit ne hasonlítgassuk egymáshoz szerintem ég és föld! De tény h VC sokat javult a 3hoz képest.. De ha driv4r<#awink> annyival lesz jobb "nagy" elõdjénél mint a VC a GTA3nál akkor már majdnem normális játéknak lesz tekinthetõ<#eljen><#nezze>

Alien
"Mihez képest?Amikor a 3 kijött az maga volt a csoda Ps2-n"

PC-n is <#nyes>

én azon csodálkozom, hogy a 6. résznek még nincs.

"Mint a GTA-nál, ott is gyengébb minõségû volt a hármas"

Mihez képest?Amikor a 3 kijött az maga volt a csoda Ps2-n.Hogy utánna a VC még jobb lett az egy dolog.
A Drv3r egy vicc,mindenhez képest...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

M@TriX
na ennek már kellett is topig, bravo

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

?
Mint a GTA-nál, ott is gyengébb minõségû volt a hármas, aVice City már kiforrottabb volt.
Én azért pozitívan várom, okultak az elõzõ hibáiból, meg abból, hogy túl sok mindent akartak belezsúfolni, és persze a küldetések lis lehetnének leheletnyivel könnyebek, a Driv4r :-) jó játék lesz.

plas
Driver 5

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

edios
Lol.
"Ez lesz,nézzétek meg,b*meg!" (by Meteorológus Mihály)
Egy ilyen siralmas 3. rész után csinálnak egy negyediket,és ígérgetnek fût-fát. Ilyen a világ..<#shakehead>

← ElőzőOldal 40 / 40