DrIVer: Parallel Lines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
1. ne ezzel a szar hárommal legyen már vége az egésznek! Legyen legalább egy nagyon király játék az utolsó Driver!
2. ha megcsinálnak egy tök jó negyedik részt, akkor megbocsátanánk a fejlesztõknek! 😄
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
de ez itt a driver4 topik 😉
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Mihez képest?Amikor a 3 kijött az maga volt a csoda Ps2-n.Hogy utánna a VC még jobb lett az egy dolog.
A Drv3r egy vicc,mindenhez képest...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Mint a GTA-nál, ott is gyengébb minõségû volt a hármas, aVice City már kiforrottabb volt.
Én azért pozitívan várom, okultak az elõzõ hibáiból, meg abból, hogy túl sok mindent akartak belezsúfolni, és persze a küldetések lis lehetnének leheletnyivel könnyebek, a Driv4r :-) jó játék lesz.