1974
  • Katun
    Nagyon jó a játék, nem kell neki nagy gép. Azo a konfigon simán elfut minden reccenés nélkül.
  • FLeT
    Igen????
    Mér???
  • ChevyG work
    nem hivatalos auto lista van?

(gondoom a gyártók nem adták a nevüket hozzá, de felismerhetőek? esetleg teljsesen fiktív autók?)
  • rekettyes
    szar
  • FLeT
    csá nép!!!
    Mien a gém???
    Megéri letölteni?
    Maxon Mien vas kell neki?
  • bertino
    én meg legszívesebben így játszanék minden játékot
  • Dave000
    Sziasztok, nálatok is szélesvásznú alapból a játék? normal ratio mellett (van két fekete csík alul meg felül), ha átállítóm a ratio-t widescreenre, teljesen kitölti a monitort, de akkor nagyon tojás minden, nagyon idegesítő, hogy a 19-es monitor egy kb. 17-es szélesvásznúként működik... amúgy jó gém, tetszik.
  • MaverickSXT
    valaki esetleg nem tudja hogy a neha jobb oldalon megjeleno radiot melyik gombal kell hasznalni?mert en neztem a bill kiosztast ,de nem jottem ra
  • Blinkye
    Szasztok. Felraktam a gémet és valamiért az irányitás nem megy normálisan. mintha későn reagálna a gombokra irányithatatlan. Gépem: ASUS A8N SLI,AMD 3200+, 4X512 ram,2x200 SATA,Geforce 7900GT 256MB,
  • MaverickSXT
    nalam a rarok is szamozva vannak es azokkal egyutt 93 file
  • Hassan B
    Szerintem? Nem...
    Ugyanis már sok olyan darabolt cuccom volt, amihez nem volt *.rar és mégis teljessen jól működött.
  • Hassan B
    Ok, javítom és köszönöm. :)
  • Supersix
    Nah hát szóval sokkal jobb lett mint a 3 véleményem szerint kellemeset csalódtam benne az elődhöz képest!Viszont 2 óra játék után van egy pont ahol mindig kiakad és fagyás van...volt valakinál hasonló vagy vm ötlet?!
  • gyuri00
    nekem már telewpítésnél hibát ír ki másnál nem fordult elő ilyen????:S
  • bertino
    de bizony, készülj csak fel nyugodtan a visszaszámlálós küldetésekre xDD
  • ProGabe #479
    most próbáltam ki,hát ez jó lett,így röviden :)

najó:az autók fizikája érdekes,úgy rugaszkodik el a taljatól ahogy kell,de ahogy fordul az már kicsit természetellenes
    gépigény igen jó,az én 5-6 éves vasamon is fut egészen jól,hangulat megvan,remélem nem valami idegesítő,hajtépő "verseny a másodpercekkel" játék lesz ez is...

#463:mindegyik fájl fontos,lévén mindegyikben van "anyag" :D rarral kezdi a tömést,tehát abban van a fájl eleje,és szerinted az nem fontos? :P
  • bertino
    nem vmi szembetűnő :\
  • hykao
    FAQ benn, javítsa az illetékes a "Driver: Parallel Lines-al"-t "Driver: Parallel Lines-szal"-ra. :)
  • Hassan B
    Már megvolt...
  • Alwares
    Hehe azokat a sorozatokat én is szerettem No ha felteszik valami rendes warezre meg is nézem mien játék ez, remélem tényleg jó :)
  • rekettyes
    Na megvan átállítottam, azt a fehér nyilat nem vettem észre, így elsőre sikerült.A Yard miért ered folyton a nyomomba mikor nem is csinálok semmit? Na jó egykét cserbenhagyásos gázolást leszámítva.Király,hogy
    nem robban fel olyan könnyen a kocsi mint a San andreas -ba. Ez a hetvenes évek hangulata marha jó, tisztára mint a San Fransico utcáin sorozat.Meg a Starsky és Hatch. A magasvasutat lehet használni?
  • PLackó
    köszi
  • Hassan B
    Gyerünk! Gyerünk! Hykao, vagy valaki, PLS! :)
  • Videe
    néztem de semmi!
  • Seth
    gépigény sem volt gyanús a FAQ-ban? :D
  • rekettyes
    azzal játszunk!
  • Hassan B
    Nem, sajnos nem.
    Már megjelent!
  • malter
    a versenyzésböl szedd össze az 1500at hardon 2000et ad utánna már jövöget a lé(de vannak kis kuldik is ha más kell térképen nézd)
  • Taranov
    PC-re megjelenik a DrIVer? A FAQ-ban még erre nem tértetek ki, úgy látom. Köszi.
  • Hassan B
    Még 1 valamit tudok mondani. Ha letöltésvezérlővel töltesz, nézd meg még1x az oldalt, hátha fennvannak a hiányzó fájlok is, csak a program hagyta ki őket.
  • Videe
    hát lehet... na mindegy azért kösz!
  • Hassan B
    Én sem akarok vitatkozni, de a rar télleg nem fontos...
    Abban viszont igazad van, hogy 93, mert van 0 is.
  • PLackó
    Üdv! a versenyzésen kívül lehet valahogy pénzt keresni?
    (még az első küldik között van,hogy 1500 Dolcsit kell szerezni)
  • Hassan B
    82-től végülis már csak fél giga... mire azt valaki feltölti te meg le, addig lejön torrenten.
  • lalakov
    Nem tudom, én simán átállítotam.
  • Videe
    Nem küldi el nekik az emailt, a torrent kur.a lassú kb 7k és én meg lassan agyvérzést kapok... Valaki nem lenne olyan kedves hogy feltölti 82-től+a rar-t? Nagyon megköszönném!
  • Gerbill
    Miért csak az volna a lényeg? A rar a legfontosabb, ha az nincs el sem tudja kezdeni a kicsomagolást. (Amúgy 93 part van, mert nullától kezdődik) De mindegy, felesleges ezen vitatkozni, a lényeg, hogy hiányosan szedte le Videe.
  • tzsoltika
    torrentről tudod folytatni és csak azt töltöd le ami kell
  • Hassan B
    Hát.. sok választás nincs...
    Vagy vársz, hogy feltegyék, vagy küldesz 1 másik oldalra sms-t, vagy torrent...
  • Hassan B
    Igen,de part csak 92, és az a lényeg...