DrIVer: Parallel Lines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nem csak egy honlap mondja ezt
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Nem jön ki ezen mi nem lehet érteni?????
Bannerként semmi kifogásom
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Az utobbi nagyon jó lett cask a TPs részt rontották el
Namost a 4-ben úgy ígérték (még az ATARI-s emberek) hogy 15% lesz a TPS, tehát ha nem is javítanak rajta akkor is nagy lesz az elõrehaladás
Így amin elvileg izgulni lehet az a grafika, bár nekem a driv3r grafja is tetszett, bevallom
UI: akit érdekel, Auchan újságban olvastam 249ft a játék elsõ része😊
http://goo.gl/gd6Zi5
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
<2007. január 12. @ 16:28 - Chesario>2007. január 12. @ 16:28 - Chesario>
Konzolon jó ideje elérhetõ a Reflections autós akció játéka, ám most úgy néz ki a Ubisoft PC-re és Wii-re is ki fogja hozni az új részt.
A totalvideogames.com szerkesztõi biztos forrásra hivatkozva jelentették, hogy az Atari kiadótól vásárolt Driver licenszet kihasználva a Ubisoft a 2006 elején rajtolt Xbox és Playstation 2 változat mellett végre PC-re és Nintendo Wii konzolra is ki akarja hozni a Driver Parallel Lines programot. Úgy tûnik tehát, hogy jól jártunk, mikor az Atari a fejlesztõket és a Driver nevet is eladta a Ubisoftnak.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
:-((
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Remélem azért játszható lesz, jó történettel és bugmentes grafikával
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A 3ban is szebb lett, de több bugot hagytak bene, így talán a PS2es lett a jobb.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Az eljövendõ pécés konverzió minõségére azért kíváncsi leszek. Mind az elsõ, mind a harmadik rész messze alúlmúlta a konzolos inkarnációkat.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
A driver 1 irányítását még egy GTA sem tudta überelni (kocsik irányítása) és ha az 1 szintjét hozza a 4 akkor nemtom mirõl beszélsz😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n