DrIVer: Parallel Lines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bulba
Csak idõközben átkerültek a jogok az UBI-hoz, és lesz wii-re is és PC-re is
Egyébként nem csak egy honlap mondja ezt

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

<#worship>tavaly bejelentették, hogy nem lesz csak ps2 és psp!!!!!!!!!pc-re is készült s Driver 4 csak abbahagyták a fejlesztést!!!

gabesz752
Képzeld, van aki még olvasni is tud és nem csak a képeket nézi.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

márola a nyakatokat egy honlapra kivan téve, hogy PC és leszopjátok magatokat Istenem.
Nem jön ki ezen mi nem lehet érteni?????

gabesz752
😊 Megjelenik PC-re. Király.Hátha jó lesz.
Bannerként semmi kifogásom

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

bulba
Mármint bannerként

bulba

bulba

bulba
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=26119

Minden féle Driver jön ki...ATi,Geforce...soha többi.help!

DRIVER 4 NEM LESZ PC-RE!!!!!!!!!!!!!

[HUN]FaTaL
google letiltva?

http://goo.gl/gd6Zi5

Tudna valaki linket a patchhez?

És a patcht honnan lehet megszerezni?

bulba
belegondolsz a driv3r-ben az volt a legnagyobb probléma hogy úgy állították be a marketniget h kapsz egy GTA klónt izgi lövöldözésekkel jó autós jelenetekkel
Az utobbi nagyon jó lett cask a TPs részt rontották el
Namost a 4-ben úgy ígérték (még az ATARI-s emberek) hogy 15% lesz a TPS, tehát ha nem is javítanak rajta akkor is nagy lesz az elõrehaladás
Így amin elvileg izgulni lehet az a grafika, bár nekem a driv3r grafja is tetszett, bevallom

[HUN]FaTaL
Na ez jó hír hogy kijön, hátha nem basszák el mint a harmadik részt😞

UI: akit érdekel, Auchan újságban olvastam 249ft a játék elsõ része😊

http://goo.gl/gd6Zi5

De elindul. Kompatibilitásnál válassz: win98-at. Vagy ha ez nem akkor van rá patch. Nem emlékszem, de tavaly én is játszottam vele.
Kit--Kat
mert 98ra tervezték

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

már csak azé mert ugyanezeket mondták a Driver 3-ról...

folytatják a szart, hogy fos legyen? grat...

Sziasztok!Valaki ismeri az elsõ részét?Ha igen akkor megtudja nekem mondani miért nem indukl el XP-n?

MÁR nem, eddig volt ez, de mivel az ubisoft szöröstül böröstül felvásárolta a reflections-t és a driver jogokat, már amit hoznak, az ö dolguk, a parallel lines PS2-es és Xboxos jogai vannak még talán az Atarinál, a PC-seké már az Ubi tulajdona, ergo ök azt csinálnak innentöl amit akarnak...

a kiscsicsak aki a nagyok játékába ütötte az orrát és mikor azt hidte h. nyert lekoppantották (mindig az utolsó meló a legszívatósabb)és a börtönben cseszte el a fiatalságát 40 évesen kijön a börtönbõl és eggyesével leszámol mindenkivel aki ezt tette vele és végül a napra néz, nagy levegõt vesz és végül elsétál.......a történet jó a kivitelezéssel volotak problémák ps2-n kiváncsi leszek rá pc.n

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

grebber
Na ez jól hangzik!

Next PC upgrade: 2022

ugy legyen, remélem vmi minöségi driver-t kapunk végre!!!

báttyó02
Driver Parallel Lines PC-re?
<2007. január 12. @ 16:28 - Chesario>
Konzolon jó ideje elérhetõ a Reflections autós akció játéka, ám most úgy néz ki a Ubisoft PC-re és Wii-re is ki fogja hozni az új részt.

A totalvideogames.com szerkesztõi biztos forrásra hivatkozva jelentették, hogy az Atari kiadótól vásárolt Driver licenszet kihasználva a Ubisoft a 2006 elején rajtolt Xbox és Playstation 2 változat mellett végre PC-re és Nintendo Wii konzolra is ki akarja hozni a Driver Parallel Lines programot. Úgy tûnik tehát, hogy jól jártunk, mikor az Atari a fejlesztõket és a Driver nevet is eladta a Ubisoftnak.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

hy olvastam én is hogy lesz de kib***ot nagy gépigénye lesz.
:-((
Colton
ez f***ság az ataritol és a Reflectionstol

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

adam first
Hol olvastál ilyen hülyeséget?

Lesz PC DRIVER 4!!!!év végén fog kijönni bocs
adam first
Nem,mert az Atari eladta a Reflectionst.És úgye a Driver jogai továbbra is a reflectionsnál maradtak.De a Driver😛arallel Lines jogai az Atarinál vannak(mivel ezt volt az utolsó olyan driver rész amit az atari és a reflections közösen csináltak,felelõs kiadó(Atari)+Fejlesztõk(Reflections) és eszük ágába sincs átportolni,híbákat javitani a játékban stb.Mert a régibrigád nélkü nem nyúlnak a játékhoz hozzá,meg ez az állapot tökéletes az Atarinak a lové továbbra is az õ sebüket üti.Csak Ps2-re és X-boxra van.

Colton
Lesz PC-re???

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

adam first
Sziasztok!Én is olvastam a GameMaster kritikáját,sõt a DVD-n is megnéztem a kis verkfilmet,de bekaphatják.Jövõ hónap elején csak úgy zörög úgy fogom megrendelni Ps2-re a cucot.Szerintem a Driver2 és a Driver😛arallel Lines a legjobb driver részek.Ja és nem Gta klón,nehéz lenne úgy eladni megint egy játékot mint amilyen a Driv3r volt(kelletek ezek az újítások a játékba mint pl:minõségi rádiók,anno a Driv3r átvezetõ videoi között is minõségi zenék szóltak igaz csemege,pörgös küldetések,normális sztori,értelmes A.I,ja és normális lövöldözös részek normális irányítással ezeket a dolgokat csak azért írtam le mert ezek a dolgok miatt tartják Gta klónak a játékot,de hát ezek kelletek az istenért 2006-ot írunk).És sokkal de sokkal kevesebb bug van a driver4-be, anno a Driv3rba 200db bug volt,a Driver😛arallel linesbe már csak 80db bug van azért ez is elõrehaladás.A 80db viszont már teljesen elhanyagolható a 200dbhoz képest.Látszólag is!Szóval gta,driver rulez.

Gerbill
Hát a Driver 3-nál nem volt nehéz jobbat csinálni<#hehe>
Remélem azért játszható lesz, jó történettel és bugmentes grafikával

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

A GameMaster szerint megint nem lett jó játék.Minimum 1x kipróbálnám.

Ma2ska
Ez a legjobb Driver rész .

Kit--Kat
Szerintem a 1. 1000x jobb lett grafikailag.
A 3ban is szebb lett, de több bugot hagytak bene, így talán a PS2es lett a jobb.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Pretorian
Mondjuk a 3. rész minden mást is alulmúlt.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Most jelent meg a PS2-es verzió, és határozottan jó lett. Persze a grafika nem nagy szám (bár a SA-t azért odavágja), de rengeteg újítást passzíroztak bele, és a harmadik rész ratyiságait (gyalogos irányítás) is kijavították, plusz 2 külön idõsíkban játsszhatunk, és ez JÓ.
Az eljövendõ pécés konverzió minõségére azért kíváncsi leszek. Mind az elsõ, mind a harmadik rész messze alúlmúlta a konzolos inkarnációkat.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Kit--Kat
Az melyik, Automex?

vandyke
Nem dolgozom ott, de mi forgalmazzuk itthon az Ataris játékokat szóval a kapcsolat szinte minden napos velük. Jelenlegi állás szerint 100%, hogy nem lesz. Változás még lehet, de nagyon kicsi az esély. Én nagyon sajnálom, mert jobban tetszik, mint a 3.

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

M@TriX
Te az Atarinál dolgozol?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

báttyó02
mét

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

vandyke
Nem lesz Pc-n Driver: Parallel Lines.

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Ma2ska
A legtöbb találkozási ponton amugy is csak körözésmentes állapotban tudsz bármit is csinálni...

Ma2ska
Nem játszottál te a driver 1 el mondjuk. Legtöbbször el kell kerülni a yard ot. Azért van a kis map amint látod ha a közelben van, sokszor elég volt lehuzódnom az utrol és elkerült. Viszont volt olyan is hogy komoly körözésnél, ami a helikopteres megjelenésével jár együtt, sikerült megcsinálni, az adott küldetést. Amiröl te beszélsz az a gta ban meg a nfs szériában volt. Esély mindig van.

ez a játék szerintem alapjában véve "geci" az hogy 800 rendõr össze vissza üldöz a városban meg roncsá törnek minden irányból és alig van esélyed abban mi a jó?
Ma2ska
Nekem teccik, jó ez a gém. Sok rossz játékkal játszottam már, ez szvsz nem tartozik közéjük.

????
A driver 1 irányítását még egy GTA sem tudta überelni (kocsik irányítása) és ha az 1 szintjét hozza a 4 akkor nemtom mirõl beszélsz😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Gerbill
Ponos PC-s megjelenési dátum van már?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.