DrIVer: Parallel Lines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
köszi a linket

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Driver PL
Na itt a link pontosan.

http://www.driver-dimension.com/driver-parallel-lines-pc.html
Gondoltam egy kis érdekesség, hiszen nem sokára itt a megjelenés. Sajnos az oldal francia, de szerintem egyértelmû minden, ami rajta található. Kíváncsi vagyok a PC-s verzióra, mennyit javult a grafika a Ps2-es változathoz képest. Nekem amúgy Ps2-n nagyon bejött a gamma, máig nem tudom abbahagyni. Leginkább az elsõ rész hangulatát idézi.

adam first
Tényleg Driver4 Pc-s verziójában lesz valami extra, ami konzol verzióban nem volt benne errõl tud valaki valamit???

adam first
WOW csak te játszol ilyen fizetõs szarokkal, szerintem inkább kösd fel magad.<#bdead>

adam first
Akkoriban Ps1-en a Driver2 csúcs volt/én nem vagyok egy grafika b@zi/de az a grafika igen is jobb és komolyabb volt mint az 1 részé. Az átvezetõ videókról pedig ne is beszéljünk, álleejtõs és hihetetlenül részletes volt. Nekem a 2 jobban bejött pont amiatt hogy ki lehetett szállni a kocsiból+ a storya is 100X jobb volt mint az elsõ résznek. Bár a küldetések az 1-ben izgalmasabbak voltak+ötletesebbek. És a második rész vége áh nagyon durva volt. Ordított a folytatásért a játék,emléxem még a credits felirat végén ki volt írva "Taner & Jones Back 2002".Ha akkoriban a Reflections nem a Stuntman nevû gémmel tökölt volna akkor valóban visszatértek volna 2002-ben.

báttyó02
😄D!!

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Kit--Kat
WOW? Menjen hókuszpókolni akinek 2 anyja van és rá van szorulva...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bence45
jaja az 1 az jó volt, de a mai mércéhez képest azért már eléggé elavult, a 2. egy xar sztem, inkább mindenki MENJEN WOWOZNI

Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU

Kit--Kat
Sztem DRIVER az alap, a 2 nem tetszett nekem annyira már, bár elmegy, PS grafja elég gyatra volt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bertino
oké 😊

adam first
Hidd el én egy olyan fajta barom vagyok aki él-hal a Driverekért,de amit a 3-al csináltak úgy ámblok(Pc-n botrány,konzolon is nagy szemét de még úgyahogy csak-csak elviselhetõ,igaz ez a rész még igazi Driver az összes hibája ellenére bármilyen platformon)./Driver2 a legnehezebb és legjobb részt anno Ps1-en 3X kipörgettem na ezt csinálja utánam bárki, a világ legnehezebb TPS-e ez már nem játék/.Aki tényleg Driver fan az hiányolni fogja a Parallel Linesból a nehéz küldetéseket, azt hogy nem minden küldetés után van átvezetõ múvi és hogy nem Taner a fõszereplõ(ez elég lényeges momentum lenne). Ez nem fikázás akart lenni és nem is megkülönböztetés mert játszok én minden platformon,de a 4. rész nem Driver. Ennek ellenére jó gém,aki szereti a Gta-kat az jobban fogja szeretni a Driver4-et is.(és ezzel senki kedvét nem akarom elvenni,csak egy jó tanács annak aki érti még mirõl beszélek és egy igazi DRIVER fan, pont mint én).:-)

Kit--Kat
Hmmm. Átállítani a billt tényleg kiba... nehéz dolog. Bár csak ez lenne a legnagyobb gond vele.

bertino
nah gta... jolvan nc 😄

adam first
Alapba szar irányítás,nagyon szar.Itt egy pl: a Pc-s gta:vice citynél alapba faxa irányítás volt/értsd:kényelmes nem kellett testre szabni/,nehogy már a billenyûzet maitt sz@@jak.Bikagép,még több bug.Nekem egy rémálom volt az a verzió.

bertino
csak egy jó gép kell hozzá
a fák villogásán kívül semmi egetverõ nem volt benne <#vigyor3>

adam first
Pedig Pc versionra én is kíváncsi lennék. Megint eltolták,csak ne az legyen mint a Driv3r-nál jobb lesz mint a konzolverzió/aha persze tologatták jobbra-balra a megjelenését/.Aztán a nyomába sem ért a Boxos/Ps2-es változatnak, mert annyira szar lett.

bertino
én számítottam rá :|

PLackó
<#wow2><#rinya>

Xboxos eléggé gázos volt nem tudom mit tudnak még gyúrni rajta..

Driver: Parallel Lines Ubisoft 06/30/07 US

Ez van sajna. Azért remélem hogy a Ubisoft nem egy tré konzolátírattal ajándékoz meg, ahogy sajnos eddig is tette. 😞
bertino
hája :\

Kit--Kat
Naaaaaaa jöhetne már a 4.....

adam first
Sajnos ezt forró fejjel írtam,még nem voltam tisztában egy-pár dologgal. Csak jó kritkákat olvastam a gémrõl és nem igazán játszottam vele(jobban mondva játszottam havernál pár percet). És akkor még nem tudtam hogy jön Pc-re is.(csoola tökéletesen megfogalmaztad a lényeget hogy mire fogják még kiadni a játékot és miért.Köszönöm😊).Na de mindegy aki teheti szerezze be a gémet. Aki meg DRIVER-ezni akar annak ott vannak a régi részek meg a 3.

adam first
A Driver4 egy Gta klón.Driveres grafikába+kocsifizikába öltöztetve. Hangulatos játék,de nem Driver.Ha Driverezni akar valaki akkor ott a Driver1,2,3(Drivert midig is jobban csíptem mint a Gtakat,kivétel Vice city).Hamarosan kipróbálom Driv3r-at Ps2-n kíváncsi vagyok milyen lesz konzolon,mert Pc-n baromi nagy csalódás volt,eszméletlen hogy elk@]ták.(pedig direkt az a versiont vártam mivel fût-fát ígérgettek a fejlesztõk).Visszatérve Driver4-re érdemes rá várni jó gém attól eltekintve hogy gta klón,lövöldözõs részek faxák lettek. Nincs mitõl félni,csak a kissé primitív könnyû küldetésektõl kell tartani.

Kit--Kat
Grazie!

bertino
nézd meg a hivatalos oldalon a videókat

leszedtem a 3-at, mert a régi gépen szaggatott de.. sjna a sztori nem éri meg ezt a KÍNt... jok lennének az autos részek talán, mert én gamepaddel toltam, de a gyalogos rész ANNYIRA lehúzza... remélem ez a 4 már faja lesz, mert a 3-at annak idején rettentöen vártam, sokkal jobban mint mondjuk egy GTA-t vagy más akármit... ha a grafon tupiroznak, az irányitást megoldják és a gyalogos részek is jok lesznek akkor ez az én játékom lesz!

bulba
link
Bár amikor még a nyáron próbálkoztam vele nekem az volt a gondja hogy a gombokra kb 3-4 másodperccel késöbb reagált

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Kit--Kat
linket pls😊

[HUN]FaTaL
Patchel viszi

http://goo.gl/gd6Zi5

Kit--Kat
Nekem így se ment valamiért.
De most nyomok 1et a 3al, megjött a kedvem😊

bertino
amugy ahogy nézem a hivatalos oldalon a video-kat egyértelmûen letûnik, hogy animácios részek terén ismét büntet a game!

bertino
jajjte!
én 2 honapja vettem meg eredetiben, feltelepítettem és a game.exe kompatibilitását (tulajdonságok) beállítottam win 95-re, így megy! <#eljen>

Kit--Kat
"A '70-es években játszódó történet fõszereplõje "<#worship><#worship><#worship><#worship>
Én máig bármikor leülnék Driverrel játszani, ha XP-m vinné.

bertino

bertino
volt SGn rola film rovatban cikk 😊
elég hivatalosnak tûnt

Kit--Kat
No csak, csicseregj errõl 1 kicsit bõvebben!

bertino
az még hagyján, hogy minnyá itt a 4ik rész, de még filmet is csinálnak a játékból 😊)
milyen szerencse, hogy eredetileg a game egy film alapján készült 😊
én csak örülök, mint állat

Én itt 20.-át látok.
Honnan az infó?
Hassan B
A játék megjelenését eltolták június 8-ra, és valószínûleg még késõbb fog megjelenni, de errõl még nincs biztos info...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Kit--Kat
Jogos!

BiG G
ne okoskodjá már faszfej! idõközben bejelentették hogy mégis kijön, kussolsz, csá

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Hassan B
Elárulom, hogy nem hagyták abba, és Márc. 30-án jön elvileg.... (pár nap eltérés lehetséges)

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

jaj szerintetek mikor jön ki????pc nem lesz a fejlesztést abbahagyták

bulba
A gyaloglós részek kb 5-15%-át fogják kitenni a játéknak (PS2 és XBOX-os tapasztalatok alapján)
A grafika pedig szerintem kicsit jobb lesz mint a 3 és talán optimalizálják is kicsit (úgy tudom h a 3. rész módosított motorja hajtja ezt is, de ez korántsem biztos)

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

gabesz752
<#pardon1><#taps><#banplz><#unalmas>

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Balumann
lol... ez tipikus az az eset, amikor valaki olvas véletlen valamit, aztán azthiszi nem változhat meg, és nem nézne utána még azután se, hogy már 100-an állítják, hogy már fejlesztik ^^

Balumann
Ubisoft?! Na ennek akkor lesz gépigénye attól tartok :| Remélem én is, hogy nem olyan lesz mint a 3, és kivételesen nem egy gépigényrõl híres játék lesz. Graffja az lehet a 3-é, de a gyalogos részen javítsanak, meg a bugokat javítsák ki. (például hogy az ember alól kilövöm a padot, és ül tovább a levegõbe nyugodtan 😄)

öcsém csodáltos vagy használd már a google-t kijön pc-re ha meg nem teccik akkor pattanj meg és ne it spemelj

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"