DrIVer: Parallel Lines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Motorháztetõ nézet:opció/controls/customize controll/change camera. Alapból nem tudom mire van téve, de beállítod amire tetszik. Én már átállítottam azért nem tudom.
Hassan B
9500-tól támogatott... 9200-al nem fog menni...

][ ВАЗ ][

Alwares
Ilyen kártyával? Nemhiszem...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

nem próbálta még valaki?

Alwares
Elvileg igen de valószínüleg szaggatni fog...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

sziasztok 9200-as kártyán hajlandó elindulni?😊

arty
motorháztetõ nézetet hogyan? 😊

Forza.

tep
nem is rossz a gamma...

\"SLICE of LIFE\"

bertino
automata mentés van benne

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Guillotine
Hol kell menteni a játékban?
Egyébként ez a rész jobban tetszik mint az elõzõek.
Szebb is.

www.guillotine.atw.hu

Bandi 18
Olyan mint a 3 hogy lehet benne szabadon õrültködni ?<#ravasz1>

Lehet ffb-s kormánnyal is irányítani.Csak nekem legalábbis idáig elég sz.rnak tünik az irányíthatósága.Ha valaki talált jobb beállítást írjon. Egyébként van motorháztetõ nézet.Az én nyelvtudásomnak sem ártana egy magyarítás de hamarébb fogjuk végigjátszani mint ahogy lesz. Egyébként szerintem baromi jó a játék. a graf se rossz. Jó játékot mindenkinek.
Köszönöm! Bulba
bulba
amikor már elõvette a stukkert akkor rá kell célozni (jobb gomb), és el kell kezdeni körbejárni és az elejébe a két oldalába és a hátuljába bele kell ereszteni pár golyót amíg a fõnök el nem kiáltja magát hogy "bum" vagy valami ilyesmit mond.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Maxtreme
Igen, sõõt már magyar szinkron is <#idiota>

Hassan B
F.A.Q. (lesz😊)

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Van hozzá magyaritás? <#idiota>
Hykao neki fogahtnál <#papakacsint>

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Maxtreme
Akkor mit keresel itt?

Nekem az van.
Megoldás az invert-re:
Az irányítás beállításnál(g.pad-nál) tegyél mindent default-ra(vehicle stb...)Majd a vehicle menüben az elsõnél amikor beállítod,hogy mire funkcionáljon a steering right/left ott elsõre balra huzod az analogot vagy bal oldalit nyomsz a digital gombokon ha úgy akarod tolni.Így jó lesz.Rezgést ON-ra érdemes mert jól használja ki ezt a funkciót is!

Sziasztok! Elakadta ma gameben mikor be kell menni és lelõni azokat a hordókat és utána van egy zöld autó s nemvágom mit kell csinálni hiába fordítottam le ahogy nyomva tartom a jobb egérgombot és megyek jobbra balra azt mondja failed
Elõre is köszönöm a megoldást ! 😊
nem naon szeretem a driver gammákat

Hassan B
Ha van valami haszos info-tok vagy észrevételetek, azt nyugodtan leírhatjátok, mert elkezdtem írni a FAQ-t...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

mucius
vki próbálta cordless rumblepad 2-vel?

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

Maxtreme
Illetékesek vethetnének 1 pillantást a gamere, azüyben hogy honosítható é 😊
Mivel a 3 az volt, gondolom a 4-el sem lesz gond, hisz ugyanaz a motor 😊

gabi89
Még pár link a jól mükõdõ crack-hez:
http://rapidshare.com/files/39060265/dpl-prop.rar

http://www.2xupload.de/file/d839c1bc5c2db85665f679d4fcb1eafd/dpl-prop.rar.html

http://www.uploading.com/en/files/9FB6W7VB/Driver_Parallel_Lines_PROPER_DVD_FLT_CrackOnly.rar.html

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

hykao
Szvsz a TDU-ban is SM 2.0 van, hisz nem alapkövetelménye a játéknak az SM 3, még 9600-asokon is fut. Illetve ne feledjük, hogy a TDU-ban nincsenek járókelõk, nincs fizikája a karaktereknek, valamint saját autó sérülés, stb...

Még nem volt alkalmam játszani ezzel, de a képek alapján úgy tûnik teljesen elfogadható a grafikája (is).
Maxtreme
Szerintem sincs 😊
Mint azt mondottam, bármelyik GTA-nál sokkal szebb. Stílusában igazából csak a just cause néz ki jobban.

M@TriX
hát szerintem a graffal nincs probléma jó lesz ez 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

vasko22
Sziasztok!

Egy gépígényt tudtok nekem írni?
Köszi

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

Maxtreme
na a ferlájt féle krekkel már van fegyó valóban😊)

Katun
Iszonyatosan hangulatos lett ez a játék, végre egy JÁTÉK.
és Gamepaddel hihetetlenül jó (X360 joystick )

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Pedig ez a gamma fel fog izgatni XDXDXDXDXD
Hangulat van.Én is elõnyben részesítem eme játéknál.
Go to NY City😊<#hawaii><#gun>

Vinsanity15
Engem graf nem izgat különösebben csak legyen faxa hangulat és kész.

Vinsanity is back!!

Az biztos!

kill3r21
most kérdezzem meg valaki hol a Crack....de a LOL az hogy nekem a játékból még 1 kb sincs lent 😄😄😄😄😄
Köszi szépen

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

mucsácsó
Driver.Parallel.Lines.PROPER.DVD.CRACK.ONLY-FLT

nah, itt a Fairlight-féle crack, feldobtam, mert unalmas mindenütt ez a sok sírás és semmittevés...egészségetekre! 😄

megelõztél kill3r 😛
kill3r21
Emberek Grafika melléékes ,attol még lehet jó egy játék hogy nem egy Crysis
kill3r21
OrioN the S
csalódááás 😞 nagyon nagy csalóóódás :\ gondolom szebb graffal meg olyan gépigény lett volna ,hogy vérthányunk...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

rotator
Egész jó lett, olyan kábé GTA 3 szintû. A grafikája a TDU után "enyhén lepusztult" kategória (kicsit archaikusnak hat ez a SM 2.0), de még tûrhetõ. 😊

Nem tudnád vhova feltölteni.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

AntiHero
Van

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Valakinek megvan már az Flt-s crack?

AntiHero
Hát ha lassu a vinyód😊 nekem max 2 perc és kibontja.

mucsácsó
Ha valakinek kell a csít, az használja õket, akinek nem, nem, ennyi 😊 Az már részletkérdés, hogy én is útálom õket használni, meg gondolom még jónéhányan..

És igen, néztem gamecopyn, gameburn-ön is, különben nem is írtam volna, de nincsen fennt még ott sem az FLT-s crack =/
Maxi-imaget meg tudod ki szedi le, 20 év lesz még kibontja azt a 4,5 GB-t..fõleg, hogy még eredeti .exe-m sincs.. 😛
mucius
kanyarodás másnál is invert?
cordless rumblepad 2
és sehol nem lehet átállítani
😞

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

Jó game lett!
Optimalizálás is megtörtént rajta korrektül.Középkategóriás gépeken max-on fut árnyékkal és minden egyébbel(igaz nem a legjobb grafikus motorral készítették de minden más helyettesíti ezt a dolgot).
GamePad-al tolom cool vele
<#eljen>
Pár s.shot-om:
kép1
kép2
kép3 (18😊

kép4
kép5

AntiHero
Mer drogos vagy😄 Én kibírom😄 mivel minyá megyek dolgozni szval elleve kikell bírnom😊 (nem is rakom fel, mert még itthon maradnék😄)