1974
  • theodor
    Arra a BUG-ra nincs esetleg vmi fixed exe hogy, amikor előveszem a garázsomban ( ami 1 m vastagságú téglafallal zár el a külvilágtól) a minigunomat a járokelők "run for your life"( fus az életedért) "call the police" magyarul átlátnak a falon LOL.
  • grebber
    És ha ezeket össszeszedem mit kapok??
  • Prézli
    Nem tudja vki mi annak a számnak a címe ami akkor megy mikor átkerülsz 2006-ba és felgyorsítva látod a forgalmat? (egy nő énekli)
    A játék közben is lehet hallgatni. Ha vkinek ettől ugrana be azért idézek pár sort: "...Drop drop down the floor shoot shoot..." kb ennyire emlékszem :D
  • trackmaniac
    Hali! Találtam két jó térképet, amin a csillagok helyei vannak:

2006-os csillagok

1978-as csillagok
  • stingray
    Hello a zenékről tudtok valamit, hól lelhető fel vagy valakinek esetleg meg is vannak.
    Csak egy I tuneszos linket találtam de abban meg nem hiszek.
    Vagy legalább a tracklist vagy valami ?
  • Gerbill
    Most nézetem meg, a magyarosítás elég jól halad, már 51%.
  • ATi0021
    Honnan lehet letölteni a térképet?
  • Gerbill
    Én egy bilincses fánkbódét letaroltam autóval és egyből max körözést kaptam(Nemtudnak fánkot enni a zsernyákok:D). Amikor leráztam őket 10.000-et kaptam.
  • zolo
    A bilincsesnél rendőrt kell hívni, úgy hogy előveszed a pisztolyt, és lősz egyet.Nemsokára jönnek a rendőrök, körözést csinálsz magadnak, bepattansz egy kocsiba és lerázod őket.Pénzjutalomban fogsz részesülni eztán :D
  • tep
    ki lehet vhogy szedni a zenéket a játékból?
  • Attila889
    amúgy van valami térkép az összes csillagról meg azok a lila bigyós küldestések h holvannak?Meg amúgy hogy lehet ugranni?Mert van egy hotdogosnál a tetején egy bilincs...próbáltam valamhogy elérni,vagy valamit csinálni de nem ment.Eddig kocsikba kellett beülni a küldikért..de most az elötte lévő kocsikba beülve nem inditott egy küldit se.Ott mit kell csinálni hogy elinditsa?
  • Attila889
    este lesz a gammába.
  • tzsoltika
    akkor jó :)
  • ATi0021
    Ha jól tudom akkor ennek a csalásnak a használat nem engedi, hogy nappal legyen így mindig éjszaka van. Legalábbis én eddig ezt tapasztaltam a csalás használata során és ez megmagyarázza a csalás nevét is. Ha jól tudom akkor 800 mérföld után jön majd a "Shortest Day" nevű csalás.
  • Hassan B
    Próbáld ki...
  • tzsoltika
    700 mérfőldnél megkaptam a nightnight cheatet, mire való?
  • ATi0021
    Na végig vittem minden csalás nélkül. Kaptam néhány extra dologot. A lényeg, hogy ez a rész sokkal jobb lett mint az előző.
  • theodor
    Nincs még valamilyen patch a gammához. Csak mert van egy-két bug még benne.
  • Dtomka
    sziasztok!a problémám a következö!teszt szerint minden ok!a loading képnél a gép nem tölt semmit alt+ctrl+del el tom csak leállitani a progit!tud vki segíteni?elöre is köszönöm
  • AntiHero
    FAQ
  • moralosan
    felesleges lenne, nem illik ehhez a játékhoz :)
  • Djemba
    ha nem gyűjtökm össze a bónusz csillagokat vagy miket akkor nem lesz 100%
  • gabi89
    Multi nincs.
  • szapor
    ezen van multi és ha van eredetin megy csak?
  • NIVIDIA
    Hi all!Valaki nem tudja miért nem látszik egyik stuker se.Földön látszik de mikor a csávonál van akkor nem.Valaki mondja meg plz miért?!
  • Attila8805
    DrIVer: Parallel Lines - Állapot: ~ 51% Na már nem sok kell:D
  • scorpeeon
    Akkor csak egy gyors véleményt ha kérhetnék...
  • bertino
    minden benne van a nevében...
  • báttyó02
    www.google.co.hu

itt össze van minden foglalva-.-
  • scorpeeon
    Össze tudná nekem vki foglalni, hogy milyen ez a játék/mikor jött ki/hogyhogy nem hallottam róla?
  • deltoid
    Köszike!!!
  • PENGEinno3d
    HI!
    c:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\My Games\
  • deltoid
    Hello! Most akarom újra rakni a windowst és azt akarom megkérdezni hogy hol van a játék mentése? Tudna valaki segíteni?
  • Csabesz6
    ezta gta koppintást el lehet felejteni szerintem
  • ffxi
    HELP!!!
    Újra felraktam az XP-t és eltűnt a motionblur skála, előtte volt, de most eltűnt, mitől van?
  • Hassan B
    Jelentkezz be a szemészetre... nálam olvasható...
  • bertino
    szar géped van :DDD
  • Szabi1991
    nekem az a gáz hogy már rálövök a kocsira és kifagy a játék is :O
  • gplay
    Azt már próbáltam. Nem jött be. :(
  • gplay
    Köszi.
    Még nem póbáltam ezt a módszert. :D