DrIVer: Parallel Lines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila889
tehát a játék végén már 2006-ban toljuk New York-ban? 😄 😄

GTA klón? Inkább annak klónjai a többi game pl Driver de ne nyissunk témát mindenki gondol amit akar én azt gondolom hogy a GTA az elsõ mászkálós szerep game (is).

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

bertino
kár, hogy a driver alkotta meg a városokban játszódó autós üldözések világát, a GTA meg egyfajta klón :\

persze lehet, hogy volt esetleg más elõtte, de nem tudok rola, szal nekem így ismert a történet

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Én GTA fan vagyok mert az eddigi Driverek hát, hogy is mondjam kuka volt de most végre vannak bõven +-ív jelzések és ezért gondoltam kipróbálom.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

bertino
senki se ismeri a történetet ?
jo nagy driver fanok vagytok

a történet 70es években kezdõdik, csak TK-t lecsukják és 2006ban fog kijönni a börtönbõl

Ez a játék 78-ban kezdõdik és megy 2006-ig vagy 78-ban játszódk?
Vagy mivan?<#wilting><#confused>

Gyadi
Esetleg spoiler, aki még nem tart a játék vége felé:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi a jóeget kell csinálnom az elsõ modern küldetésben?
Nem igazán tudom utólérni a vonatot, vagy csak szimplán lassú voltam?

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Attila889
ez egy mód vagy alapból benne van? 😄
Vagy ez a Driv3r? 😄

bertino
már itt jársz ? a Driv3rt én is hamar kiakasztottam, de ezzel nem megy olyan könnyen 😊

és megint ték

Prézli
Gondoltam megnézem mi a különbség az 1978-as és a 2006-os vontatóautó között, úgyhogy kiszedtem a vezetõt az autójából és eltulajdonítottam. Azonban a rend éber õrei észrevettek és rámszálltak...szó szerint: kép

(Mindezt úgy hogy nekemjöttek hátulról)

Örülok, hogy tudtam segíteni. Jó játékot
AntiHero
mer nem megfelelõ hercen vagy min megy a monitor...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kezdük ott hogy ki melyik verziót használja?

Húú kroky3 nagy vagy, így már elindult! 😄 Köszi, meg mindenkinek aki próbált tippet adni. Nah húztam jáccani. 😊
Mindjárt kipróbálom, remélem így már menni fog. Amúgy a system32-ben benne van plusz még 1 másik mappában is.
streetracer
miért kapcsol ki a képernyõ, amikor elindul a játék? No Signal

bertino
ezt sztem el is felejtheted
másrészt épp, hogy irányítható, a 3ban nem volt az

Attila8805
ÉÁpp az😄
Hogy belemennyél a sárga izébe.
Ennyi ilyen egyszerû😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila889
mit kell csinálni annál a küldinél ahol a kocsit tuningolni kell utána belekell menni 60-al abba a sárga izébe...vagy mi a lényeg ott? 😄

Gerbill
Ha a thrill Cam-ra gondolsz, akkor T alapbeállításon.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Nekem az elsõ motorversenynél voltak gondjaim, amikor a mexikóinak kellett versenyezni. Egyszerûen nem értettem, hogy néha miért pördül ki teljesen a motor, máskor meg alig kanyarodik. Aztán rájöttem, hogyha ráhajtok a járdaszegélyre kanyarodás közben, akkor könnyen elszáll a motor. Utána meg olyan kanyarokat le lehet vágni, hogy utcahosszal meglehet nyerni a versenyt. Nekem az nem tetszik, hogy most olyan küldetés van, ahol mindenképp kapok üldözési szintet a fickóra, mert motorral kell menni zsernyákokkal tûzdelt környéken.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gyadi
Slow-motion vagy Slo-mo, asszem

Attila8805
Nekem az a rádiót állítja😄
hogy keressem a beállításoknál?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Hogy lehet egy ilyen jó játéko egy ilyen ki semmiséggel így elrontani.
Remélem lesz valami javítás a motor irányítására mert az MONSTER LOL.
Lol!!! Ez a gamma a motoros része miatt írta le elõttem magát: Nagyban zsír meg mnden és jött egy motoros misszió ahol a motort egyszerûen NEM LEHET IRÁNYÍTANI. És sajnos ez a játék azok közé tartozik ami fetudja húzni az ember agyát de nagyom. Ezt nem vártam.
Remélem azért menni fog.

nincs (még) + a játék 😊

És neked megy?

9600 osom van nekem is , de a ram is számit 😊

AntiHero
talált süllyedt

Hi! Miért van az, hogy ha átállíom a Shadert 2.0-ra akkor szggat. Gondolom,hogy a 9600 asom miatt van.
Hello! Feltudná nekem valaki sorolni a szereplõk nevét? Nagyon megköszönném...

Attila8805
Thx

A Win/system32-ben is kell legyen egy ilyen fyle.
bertino
simán y

Attila8805
Azt szeretném megkérdezni hogy ennél a résznél is van olyan belassító funkció mint a 3-ban?

Már próbáltam azt is, de nem jó még mindig.
Nekem annó a flatout 2 akadékoskodott egy ilyennel.Fogtam egy d3dx9_30dll file-t beraktam a játék fõkönyvtárába és elindult. próbáld ki hátha segít.
easyn a versenyt motorral is megcsináltam 😊
utcahosszal nyertem a 3 kört 😉
igaz, elsõre hárdon próbáltam, na úgy esélyem se volt 😊

bertino
ezt nem tudtam, kösz 😄

bulba
Nyomsz egy TAB-ot akkor bejön a nagy térkép, ahol a pirossal jelölt pontokon vannak kisebb akárhányszor elvégezhetõ feladatok.
De ha szerzel egy jó autót szerintem a versenyt is meg lehet csinálni easy fokozaton

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

bulba
Ha a nagytérképen rámész az adott helyre és nyomsz egy T-t akkor odarak.
Sajnos szerintem is túl szigorúak a zsaruk egy ilyen játékhoz.

bulba
Esetleg próbáld meg a VGA drivert frissíteni

rekettyes
Magyaritás pedig jó volna, az a helyzet én valamennyire beszélek angolul de ezt az alvilági szlenget alig értem.

Gyadi
Nekem is x64-es xp van telepítve, de minden további nélkül elindult.
Bocs, hogy nem tudtam ezzel sokat segíteni...

Hali
végigolvasgattam nagyjából a hsz.-eket, ezekre nem nagyon reagálnék 😊
egy ilyen játéjkhoz pl. minek magyarosítás? 😊 nem értem... nem egy szerepjáték, ahol a játék vezérfonala 99%ban a párbeszédeken múlik 😊
a játékról... nekem nagyon bejött.... tegnap este 11 után raktam fel, éjjel 2ig nyomtam... 😊 nehéz volt abbahagyni. azthiszem most végre az van meg ebben a játékban, amit már nagyon rég nem éreztem sehol... van történet 😊 hangulatos videók, remek zenék, amik teljesen illenek a játékhoz. az irányítást én leginkább a driver 1hez tudnám hasonlítani, ami viszont biztos, a driv3r-el összehasonlítani teljesen értelmetlen és felesleges, ég és föld a kettõ. tény hogy az irányítás nem egy gtr2 vagy egy wtcc... és kormánnyal se lehet játszani (bár igazság szerint nem is néztem... mert szerintem értelmetlen 😊 gta-t se hiszem hogy játszotta volna bárki is kormánnyal... kiszállsz, stb, nem ehhez van..), de szerintem a rengeteg pozitív ötlet és a hangulat bõven kárpótol ezért... és egyébként is csak megszokás kérdése 😊
rengeteg remek apró újítást, ötletet fedeztem fel, ezekre részletesen nem térek ki... szerintem mindenképpen érdemes kipróbálnia annak, akinek valamelyik driver is tetszett 😊
a grafika is jó, igaz hogy egy kicsit többet vártam a max grafikától, de azért panaszkodni így se lehet... és persze az se utolsó, hogy még így is tökéletesen akadozásmentesen fut 😊
egyszóval: királyság 😉

Azt már próbáltam, de semmi. Nem értem mi lehet... :S
AntiHero
Rakd fel a játék dvdjérõl a DX-et.

szevasztok. Az lenne a problémám, hogy amikor el akarom indítani a játékot, hiányolja ezt a fájlt: d3dx9_30.dll Pedig fennt van 4 helyen is a gépen, nem értem mi lehet a gond. A legfrissebb DirectX van fennt, x64-es XP-m van. Ha vki tudna segíteni azt megköszönném. 😊