DrIVer: Parallel Lines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
persze lehet, hogy volt esetleg más elõtte, de nem tudok rola, szal nekem így ismert a történet
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
jo nagy driver fanok vagytok
a történet 70es években kezdõdik, csak TK-t lecsukják és 2006ban fog kijönni a börtönbõl
Vagy mivan?<#wilting>#wilting><#confused>#confused>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem igazán tudom utólérni a vonatot, vagy csak szimplán lassú voltam?
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
és megint ték
(Mindezt úgy hogy nekemjöttek hátulról)
másrészt épp, hogy irányítható, a 3ban nem volt az
Hogy belemennyél a sárga izébe.
Ennyi ilyen egyszerû😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
hogy keressem a beállításoknál?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
utcahosszal nyertem a 3 kört 😉
igaz, elsõre hárdon próbáltam, na úgy esélyem se volt 😊
De ha szerzel egy jó autót szerintem a versenyt is meg lehet csinálni easy fokozaton
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Sajnos szerintem is túl szigorúak a zsaruk egy ilyen játékhoz.
Bocs, hogy nem tudtam ezzel sokat segíteni...
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
végigolvasgattam nagyjából a hsz.-eket, ezekre nem nagyon reagálnék 😊
egy ilyen játéjkhoz pl. minek magyarosítás? 😊 nem értem... nem egy szerepjáték, ahol a játék vezérfonala 99%ban a párbeszédeken múlik 😊
a játékról... nekem nagyon bejött.... tegnap este 11 után raktam fel, éjjel 2ig nyomtam... 😊 nehéz volt abbahagyni. azthiszem most végre az van meg ebben a játékban, amit már nagyon rég nem éreztem sehol... van történet 😊 hangulatos videók, remek zenék, amik teljesen illenek a játékhoz. az irányítást én leginkább a driver 1hez tudnám hasonlítani, ami viszont biztos, a driv3r-el összehasonlítani teljesen értelmetlen és felesleges, ég és föld a kettõ. tény hogy az irányítás nem egy gtr2 vagy egy wtcc... és kormánnyal se lehet játszani (bár igazság szerint nem is néztem... mert szerintem értelmetlen 😊 gta-t se hiszem hogy játszotta volna bárki is kormánnyal... kiszállsz, stb, nem ehhez van..), de szerintem a rengeteg pozitív ötlet és a hangulat bõven kárpótol ezért... és egyébként is csak megszokás kérdése 😊
rengeteg remek apró újítást, ötletet fedeztem fel, ezekre részletesen nem térek ki... szerintem mindenképpen érdemes kipróbálnia annak, akinek valamelyik driver is tetszett 😊
a grafika is jó, igaz hogy egy kicsit többet vártam a max grafikától, de azért panaszkodni így se lehet... és persze az se utolsó, hogy még így is tökéletesen akadozásmentesen fut 😊
egyszóval: királyság 😉