DrIVer: Parallel Lines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FlyHigh
már mindent megpróbáltam a játékban, a driver a kártyához adott cd-röl van. Frissíteni meg nem engedi azt írja hogy nem található a kártya😄

Thrash \'Till Death

grebber
Elkell lopni törjél zuzzál vele hogy üldözzenek a zsaruk majd rázd le õket és vidd vissza ahonnan hoztad!

Next PC upgrade: 2022

#868???

nem lehet valami hosszú ez a driver 3 óra után 14.6% vok

Balazs15
majd ha kijön a gta4 az odaver mindennek persze ha egyáltalán lesz pc-re amire nem nagy a valoszinüség

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

bakvarnyu
hát nem tudom szép a játék meg jó az irányítás de igy 40%-nál már eléggé unalmas.Ezek a folytonos üldözések lassan az idegeimre mennek. Azér a GTA ezerszer változatosabb. De a legjobb persze a Mafia.

elakadtam még az elején amikor össze kell a versenyeken szedni 1500 dollárt és elmegyek a kijelölt helyre és a ház mellett egy csávó letesz egy fehér autót én beleülök és mit kell csinálni mert semmi pont nincsen????

Attila889
nem hiszem.Kezdjük ott h nálam mindig egmaradtak még akkor is ha végigcsináltam 😞
Szóval szerintem hülyeség az egész.De lényegében marha jó játék,az egész akkora GTA koppintás h az nem igaz 😊
De így a jó game 😉

Attila889
Nem kéne nagyobb betükkel kiírni a FAQ-s dolgot gyerekek? 😄
Mert mindenki nagyon láma...aztán nemtudja használni azt a *****-szott FAQ-t.Mert mindenki csíra

Attila889
FAQ

Attila889
igen van benne csak nem vezetheted 😄
Load Games egérrel rámész a nevedre és lám alul kiírja

Attila889
nekem is ugyanolyan hangkártyám van.Próbáld beállitani a játékban..vagy pedig szedjél el hozzá drivert!

hajó repülõ vannak benne?jah és hol lehet megnézni, hogy hány % vok?

BiG G
nemtom ki csinálta a FAQ-ot, de a betûk szinösszeállítása kritikán aluli, alig lehet olvasni... felül még hagyján a sötétvörösön a fekete még csakcsak elmegy, de alul a fekete háttéren ez a fos-zöld hogy juthatott eszébe a kreátornak?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Balazs15
bocsi benne volt a faqban...nem gondoltam volna hogy ez pont benne lesz

Balazs15
hi all
mit kel lcsinálni a kemény 3.dik miisonál mikor megtanulok löni a hordokat szét löttem de a kocsinál mit kell csiálni?me elkezdem löni azt kiirja hogy mission faild

BiG G
ha végigvitted a gémet (mármint a fõ sztorivonalat), akkor a játékmenüben lesz egy olyan választás hogy "Change Era", vagy vmi ilyesmi (nem emlékszem pontosan, PS2-õn vittem végig)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

FlyHigh
Kéne egy kis help, a játékban nincsen hangja az embereknek meg az autóknak sincs, szinte csak zene van. creative sb live kártyám van, valami megoldás?

Thrash \'Till Death

igen sajnos nagyon rövid😞
viszont én nekem meg az a problematisztikám, hogy már 2006-ban vagyok, viszont '78-ban kihagytam pár 'pirospontos' küldetést, és ezt még belehet pótolni valahogy?:S

bakvarnyu
a Csalást hogy tudom aktiválni?
MI ez a Toggble-able from Main Menu ?

nagyon rövid.....
én 80%on vagyok
valaki feldobhatna valahová egy 100%save game-t
thx

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Gerbill
Szerintem semmi gond nincs az irányítással, sõt.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

ugyanez a helyzet nállam is..

maffioso
seth neked meg köszi

\"If in doubt, flat out!\"

maffioso
te én két nappal seth válasza után basztam volna lemagam hogy nem faqqoltam

Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy az autó irányításával lehet valamit kezdeni? Mert elég tré billentyûzettel, a kormányt meg nem lehet kalibrálni, olyan nagy a holtjáték, hogy irányíthatatlan. Nektek nem rossz az irányítás?
Hassan B
Esetleg FAQ!!!!!!!!!

][ ВАЗ ][

zolo
1. Lerázod a zsarukat, és átpattansz másik verdába. Ne motorba, mert azon nagyon könyen kiszúrnak...VAgy bemész a Safe House-ba, és ott rögtön leveszi hõsünkrõl a pontokat 😊)

http://flickr.com/photos/zolika90/

Seth
rossz a crack, Fairlight-ost használd

PSN ID.: Beegabor

maffioso
tuti h már volt de nem jo a keresõ vagy nemtom
fegyver nem látszik, lehet vmit tenni ellene?

1. csilagokkal
2. ugratóval 😊

trackmaniac
Bocsi, de nem az OPTIONS-ben van, hanem a sima "pause-os" menüben.

Két kérdés:

1. Hogy lehet gyorsan csökkenteni a körözési szintet?
2. Hogy lehet begyûjteni a csillagokat, melyek egy kicsit magasabban vannak?

Köszi elõre is!

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

pff megnéztem vagy 20x de mindig kifagy ha rácélzok a kocsira :SS (#757)

trackmaniac
Ha végigviszed, kapsz egy EXTRA-t, amit azt hiszem az OPTIONS-ben lehet elérni, és itt van egy olyan, hogy CHANGE ERA - azaz korszak váltás!

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

Prézli
50%-nál az egyik missziónál jön az intro és 2006-ban jössz ki.

Gerbill
50°% környékén vált 2006-ra

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

totyak
Üdv! Erre a %-os dologra lennék kíváncsi. Én 44%-nál vagyok és ez azt jelenti, hogy ha elérem az 50%-ot, akkor megyek 2006-ba, vagy kipengetem 100%-ra és utána 2006-ban is 100%-ra, mert azért a játék hosszának szempontjából nagyon nem mindegy. (Ha lehet ne hülyézzetek le a kérdés miatt, de nekem nem egyértelmû.)

Tsá!

Van ennek valahol kiadott soundtrackje?
Eddig csak az itunes-t hallottam, de ott sem találom a weboldalas keresõvel...

elõre is köszi a helpet...

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

Prézli
Más:

Volt akinek nem tetszett hogy sok a motion-blur (nekem se) õnekik jóhírem, hogy az Options-Game -ben ki lehet eme élvezetromboló eszközöket kapcsolni.

Hassanb: de vannak lámák akik szétküldik a verdát és csodálkoznak
amúgy a faszi is azt mondja, hogy lyukakat akar látni az orrán, oldalain és a farán (mármint a kocsién <#vigyor>)

Hassan B
Lehet, hogy az a helyzet, hogy minden oldalába kell, na de, ha körbe futsz és lõsz rá, akkor minden oldalába kap, nem? És már meg is van oldava a dolog.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Hát sok a zsaru de csak a WTC-t akartam megnézni és már szét is akartak lõni hát ezt meguntam 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Hassan B
Csííít?

szerinted?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Prézli
De nem futkosni kell és lõdözni, hanem oldalanként pumpálni!
(most elbizonytalanítottál, úgyhogy kipróbálom mégegyszer)

Hassan B
200 HP? Hogyan?

max ha elmented a 2006-os év elött

bertino
gondolom nem lehet váltani a 7Oes és '06-os év közt, hogy épp melyikben akarunk játszani, ugye ? :\

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Annyira jó! <#taps>