DrIVer: Parallel Lines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thrash \'Till Death
Next PC upgrade: 2022
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Szóval szerintem hülyeség az egész.De lényegében marha jó játék,az egész akkora GTA koppintás h az nem igaz 😊
De így a jó game 😉
Mert mindenki nagyon láma...aztán nemtudja használni azt a *****-szott FAQ-t.Mert mindenki csíra
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
mit kel lcsinálni a kemény 3.dik miisonál mikor megtanulok löni a hordokat szét löttem de a kocsinál mit kell csiálni?me elkezdem löni azt kiirja hogy mission faild
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Thrash \'Till Death
viszont én nekem meg az a problematisztikám, hogy már 2006-ban vagyok, viszont '78-ban kihagytam pár 'pirospontos' küldetést, és ezt még belehet pótolni valahogy?:S
thx
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
\"If in doubt, flat out!\"
Meg tudnátok mondani, hogy az autó irányításával lehet valamit kezdeni? Mert elég tré billentyûzettel, a kormányt meg nem lehet kalibrálni, olyan nagy a holtjáték, hogy irányíthatatlan. Nektek nem rossz az irányítás?
http://flickr.com/photos/zolika90/
fegyver nem látszik, lehet vmit tenni ellene?
\"If in doubt, flat out!\"
2. ugratóval 😊
Két kérdés:
1. Hogy lehet gyorsan csökkenteni a körözési szintet?
2. Hogy lehet begyûjteni a csillagokat, melyek egy kicsit magasabban vannak?
Köszi elõre is!
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Van ennek valahol kiadott soundtrackje?
Eddig csak az itunes-t hallottam, de ott sem találom a weboldalas keresõvel...
elõre is köszi a helpet...
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
Volt akinek nem tetszett hogy sok a motion-blur (nekem se) õnekik jóhírem, hogy az Options-Game -ben ki lehet eme élvezetromboló eszközöket kapcsolni.
Hassanb: de vannak lámák akik szétküldik a verdát és csodálkoznak
amúgy a faszi is azt mondja, hogy lyukakat akar látni az orrán, oldalain és a farán (mármint a kocsién <#vigyor>#vigyor>)
][ ВАЗ ][
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
(most elbizonytalanítottál, úgyhogy kipróbálom mégegyszer)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Annyira jó! <#taps>#taps>