DrIVer: Parallel Lines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
itt össze van minden foglalva-.-
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
c:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\My Games\
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Újra felraktam az XP-t és eltûnt a motionblur skála, elõtte volt, de most eltûnt, mitõl van?
Fákjúal!
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Még nem póbáltam ezt a módszert. 😄
@Szabi1991: el kéne olvasni amit kiir a feladat elõtt... nyomd meg az egered középsõ gombját hogy "közelebb" hozd a fegyvert, és úgy lõdd ki a verda kerekeit.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
és vissza lehet menni 78-ba + meglehet ismételni azt a missziót amit szeretnél
Mindenkinek wide screen-es a kép?Mármint,ha options-ba bekapcsolom,akkor széthúzza az egész képet,ha normalon van akkor szélesvásznú.
Unleash Your Inner Monkey
Remélem ez csak egy kis bug amit lehet orvosolni valamivel.
Ha nem akkor kell egy mentés ami ez után van.
Thrash \'Till Death
adhatnának egy "kis" ramot meg egy jobb videokártyát 😊
kár hogy nemlehet uszni..
Komoly gondom van. Most kezdtem a játékot, de már elakadtam.
Annál a küldinél ahol a kocsit kell körbe lõni nem tok tovább menni. Próbáltam, hogy minden oldalába csak 1 golyót, meg azt is, hogy porrá lövöm minden oldalát, de nem enged tovább. Hogy kell ezt meg csinálni?
Egyébként kegyetlen jó lett a gém. A város az nagyon él. Hangulat az van. Csak sok a zsaru. 😄
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.
arra gondolok hogyha kiakasztom és utána lehet választani hogy 2006-ban vagy '78-ban menjek akkor ott belehet pótolni...remélem:S
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play