1974
  • Attila889
    de hogy hogy indul.stb......annyival nem mek hogy a nevét leírod :D :D
  • Grove4
    OK köszi.
  • Lacelow
    ez nem jött ösze :P
  • Lacelow
    berakok egy képet is ahol kilép
  • Lacelow
    codegen
  • Lacelow
    300W
    os a tápom
  • Lacelow
    a leges legelsö küldetés amikor le kell rázni a zsarukat.fél percet jácok és elöjön egy tájékotato hogy nyomjak szoközt a játékon belül
  • godan
    1105-nél írtam Pls!
    Köszi
  • Attila889
    akkor én nemtudom.Tegyél fel féreg írtót.És futasd le.Am.mekkora tápod van?Hány Wattos?
  • Attila889
    írj egy kis leírást hogy az melyik küldi pontosan.Mert név alapján nemtom.
  • Lacelow
    jah és a windowst nemrég raktam ujra a Dark messiah miatt :P
  • godan
    Help!!!
    A Gate Crasher címü küldibe mi a fitty fenét kell csinálni?
    Ha valaki túl van rajta pls!
  • Lacelow
    hát
    haver szar Laptopján megy amit az én gépem ezzel a CFG vel simán hazavág. a másik meg a mentést késöbb kértem el mert azt hittem hogy a játékban van a a hiba
  • Attila889
    jah de bocs....úgy kezdted.Elösször próbáld meg a virúsírtást,utána meg az spyvare Terminatorral keress kémszoftvereket...utána ha az sem segít akkor Windows telepítés esz belőle.Ha utána se jó akkor írj részletes gépigényt...mindent.
  • Attila889
    mentés....jólvan....ha legalbáb magad játszanád végig akkor biztos nem jönne elő értesitő....próbáld meg úgy :)
  • Lacelow
    amugy
    elkértem haver mentését és ott is elöjött egy kis tájékoztato és ott is kilépett!!
  • Lacelow
    okés
  • macesz
    Vmi vírus vagy esetleg a tápegységed szarakszik futtass le egy vírusírtást vagy egy féregírtást és majd utánna nézd meg.
  • Lacelow
    tudtok segiteni?
  • Lacelow
    hellosztok!!pls segitsetek!! olyan bajom van hogy amikor az elején elkezdem a játékot akor 1 küldetés le kell rázni a zsarukat és amikor elöjön közben egy kis tájékoztató, és irja hogy nyomjam meg a szóközt akor az egész gépem ujraindul.ez miért lehet??pls irjátok meg nagyon megköszönném!!!Configom: CPU:AMD athlon 2500+ VGA:ati Radeon 9600 PRO 256mb RAM:768 mb Alaplap:matsonic XDXD Jah és 2 crack el is kiprobáltam.egyikel sem jo.CD biztos ne mhibás mert havernak jo. PLS HEEELP MEEEEE!!!
  • Attila889
    honnan veszed?A lényeg az ami a FAQ-ban van írva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    És minden kártyával megy kivéve MX440-el :D :D
  • Grove4
    Sziasztok ATI 9200-as kártyával nem indul el a game?
  • erx13
    amikor indulsz hátrahuzod az egeret ugy egykerekezik
    megállásnál pedig tartod a féket és előre nyomod az egeret igy elsőkerékre áll
  • Attila889
    nemtom...nekem annyi a gond hogy néha szercseg...utána visszaáll.....
  • Alwares
    Azt alapból levettem 1x-re, főleg miután láttam futni egy kicsit XD
  • Attila889
    de itt nem a low-a lényeg..hanem a shader......a video-ban...2x-sen van és azt 1x-sre kell levenni.
  • Attila889
    load games...ráviszed az egeret a nevedre és alul kiírja h hány százaléknál jársz
  • gplay
    Meg csináltam. :D
  • Alwares
    Hmm letekertem teljesen low-ra, de így se akar jól futni, lehet már nem ártana a gépet töredezettségmentesíteni.....
  • godan
    Hi!
    Már a végefelé lehetek de elakadtam! 3 helyszínt ad a küldetésben mind a 3-nál fegyveresek várnak hiába állok a sárga jelzésbe nem ad tovább amúgy 10 percet adna a küldire!
    Tipp?
  • tzsoltika
    az a jó :) újra végigviszem :P
  • maffioso
    sztem jövőhéten kész a forditás
  • tzsoltika
    van egykerekezés? hogy kell? melyik egérgomb?
  • Gyocsika
    Valaki légyszi aki tudja!?
  • tzsoltika
    én manhattanben találtam a time square melletti utcában volt leparkolva :) teleportáltam rögtön ray javtójába és mentettem el :)
  • KOVU
    Hi all
    nekem egy olyan kérdésem lenne hogy: 2006 -ban hol találok gyorsasági motort ha van egyáltalán és hol fordul elő sürübben?
    mert én már napok ota csak kocsikázok de nem találok gyorsaságit.
    elöre is thx
  • Met
    írha hogy kell...
    lassan nekitolatsz a kocsi elejének a vontatóval
  • Balazs15
    hi all
    hogy kell az auto mentöövel fel "csatolni" a másik kocsit???
  • tzsoltika
    nekem is! szerintem ott jobb volt
  • FlyHigh
    arra gondoltam, visszaizzítom az alaplapi kártyát asszem, remélem úgy jó lesz:D