DrIVer: Parallel Lines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila889
amúgy van valami térkép az összes csillagról meg azok a lila bigyós küldestések h holvannak?Meg amúgy hogy lehet ugranni?Mert van egy hotdogosnál a tetején egy bilincs...próbáltam valamhogy elérni,vagy valamit csinálni de nem ment.Eddig kocsikba kellett beülni a küldikért..de most az elötte lévõ kocsikba beülve nem inditott egy küldit se.Ott mit kell csinálni hogy elinditsa?

Attila889
este lesz a gammába.

akkor jó 😊

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Ha jól tudom akkor ennek a csalásnak a használat nem engedi, hogy nappal legyen így mindig éjszaka van. Legalábbis én eddig ezt tapasztaltam a csalás használata során és ez megmagyarázza a csalás nevét is. Ha jól tudom akkor 800 mérföld után jön majd a "Shortest Day" nevû csalás.
Hassan B
Próbáld ki...

][ ВАЗ ][

700 mérfõldnél megkaptam a nightnight cheatet, mire való?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Na végig vittem minden csalás nélkül. Kaptam néhány extra dologot. A lényeg, hogy ez a rész sokkal jobb lett mint az elõzõ.
Nincs még valamilyen patch a gammához. Csak mert van egy-két bug még benne.
sziasztok!a problémám a következö!teszt szerint minden ok!a loading képnél a gép nem tölt semmit alt+ctrl+del el tom csak leállitani a progit!tud vki segíteni?elöre is köszönöm

AntiHero
FAQ

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

felesleges lenne, nem illik ehhez a játékhoz 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ha nem gyûjtökm össze a bónusz csillagokat vagy miket akkor nem lesz 100%

gabi89
Multi nincs.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ezen van multi és ha van eredetin megy csak?
Hi all!Valaki nem tudja miért nem látszik egyik stuker se.Földön látszik de mikor a csávonál van akkor nem.Valaki mondja meg plz miért?!
Attila8805
DrIVer: Parallel Lines - Állapot: ~ 51% Na már nem sok kell😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

scorpeeon
Akkor csak egy gyors véleményt ha kérhetnék...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

bertino
minden benne van a nevében...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

báttyó02
www.google.co.hu

itt össze van minden foglalva-.-

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

scorpeeon
Össze tudná nekem vki foglalni, hogy milyen ez a játék/mikor jött ki/hogyhogy nem hallottam róla?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Köszike!!!

HI!
c:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\My Games\

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

Hello! Most akarom újra rakni a windowst és azt akarom megkérdezni hogy hol van a játék mentése? Tudna valaki segíteni?

Csabesz6
ezta gta koppintást el lehet felejteni szerintem

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ffxi
HELP!!!
Újra felraktam az XP-t és eltûnt a motionblur skála, elõtte volt, de most eltûnt, mitõl van?

Fákjúal!

Hassan B
Jelentkezz be a szemészetre... nálam olvasható...

][ ВАЗ ][

bertino
szar géped van 😄DD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

nekem az a gáz hogy már rálövök a kocsira és kifagy a játék is 😮

Azt már próbáltam. Nem jött be. 😞

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Köszi.
Még nem póbáltam ezt a módszert. 😄

BiG G
Annyira nem zavar, csak ne csodálkozzatok ha x+1-edszer is felteszik ugyanazt a kérdést, és nem a FAQ-ot nézik... én se nézném.

@Szabi1991: el kéne olvasni amit kiir a feladat elõtt... nyomd meg az egered középsõ gombját hogy "közelebb" hozd a fegyvert, és úgy lõdd ki a verda kerekeit.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Hassan B
Csinállj másikat ha zavar...

][ ВАЗ ][

nah sikerült végre a 100%, annyi h ad pár új verdát a garázsba meg kapsz egy extra menü-t
és vissza lehet menni 78-ba + meglehet ismételni azt a missziót amit szeretnél
Helló!
Mindenkinek wide screen-es a kép?Mármint,ha options-ba bekapcsolom,akkor széthúzza az egész képet,ha normalon van akkor szélesvásznú.
N3v3rland
A feladat eredetileg, hogy lõdd ki az elsõ, hátsó és két oldalsó ablakot <#hehe>

Unleash Your Inner Monkey

ezen van multi és ha van akkor eredeti kell hozzá?
Supersix
nyomod folyamatosan a jobb egérgombot és lõsz mint állat miközben körbe körbe rohangálsz a kocsi körül és nem veszíted el a célt asszem max 2 kört kell menni a kocsi körül lövöldözve!

Szomorú vagyok, hogy ilyen apróságon bukom meg az elején. 😞
Remélem ez csak egy kis bug amit lehet orvosolni valamivel.
Ha nem akkor kell egy mentés ami ez után van.

FlyHigh
Srácok! Akinek Creative sb kártyája van az elmesélhetné hogy hogyan tudja frissíteni a driver-t. Én most tökre legyalultam azt amit a gyári cd rakott fel(driver cleaner stb). Nem engedi felnyomni a frissebbet, valamiért nem találja a kártyát, windows pedig felismeri, próbáltam úgy is hogy usa-t jelölöm be telepítés elõtt és arra próbálok lehúzni usa drivert, de úgy sem engedi. Valami tipp?

Thrash \'Till Death

adhatnának egy "kis" ramot meg egy jobb videokártyát 😊

kár hogy nemlehet uszni..

igen megcsináltam és vissza vittem a kocsokát a sárga vizébe és utánna mit kell csinálni?

én is is tartok (mégmindig) , 1 nap alatt nembírtam továbbmenni :S

Hali!

Komoly gondom van. Most kezdtem a játékot, de már elakadtam.
Annál a küldinél ahol a kocsit kell körbe lõni nem tok tovább menni. Próbáltam, hogy minden oldalába csak 1 golyót, meg azt is, hogy porrá lövöm minden oldalát, de nem enged tovább. Hogy kell ezt meg csinálni?

Egyébként kegyetlen jó lett a gém. A város az nagyon él. Hangulat az van. Csak sok a zsaru. 😄

most jöttem ki a börtönbõl (kemény volt) <#vigyor2>!! de az elsõ küldetést nem tudom megcsinálni 2006-ban! help

Ev1L
Tsáó mindenkinek! Hát ez valami kegyetlen hangulatos játék!😊 Most értem még csak át 2006-ba, de ámulok és bámulok. Amíg nem jelenik meg a GTA4 ez nálam az etalon.

I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.

igen megmaradnak, de a pause menüben a stats menüpontban írja hogy miket csináltál meg eddig...szerintem ha mindegyiket megcsinálom tuti ad érte vmi extrát de így hogy a '78-ban kihagytam párat elég gázos:S
arra gondolok hogyha kiakasztom és utána lehet választani hogy 2006-ban vagy '78-ban menjek akkor ott belehet pótolni...remélem:S

Köszi, segített a faq a probléma megoldásában. Erre is gyanakodtam csak nem sok esélyt adtam rá hogy az lehet a hibája 😊
bulba
El kéne olvasni a FAQ-t (banner alatti szövegre kattints)

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Sziasztok! Nálam mûxik a cheat, és trainert is töltöttem le hozzá. Nekem csak egy bajom van... az hogy vagy a videokari miatt(radeon9800pro) vagy driver, esetleg Vista miatt nem látom azt a rohadt fegyvert a krapekom kezében! Egy láthatatlan valamivel lövök!!! rohadtul idegesít