DrIVer: Parallel Lines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
HELP!!
Ott tartok, hogy össze kell gyûjteni 1500 cash-t. Piros pöty a térképen levõ race-t +csináltam 1x. És nincs több piros pöty.

Fákjúal!

bulba
A jármûjavítóban (zöld casvarkulcs) tudsz fegyvert venni

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

totyak
Hátnemtom,de nekem térkép csak mentési házat, javítómûhelyt, meg piros és sárga küldiket jelez. Sehol egy fegyverbolt, vagy bármi ahol ilyen kaliberû fegyót adnának. Valaki megoldotta aknavetõ nélkül is, mert akkor mondja el hogyan.

nem tom valahol kapsz
totyak
És honnan szedjek rakétavetõt? Van fegyverbolt valahol? Az autótuningnál lehet stukkert venni, de ilyen nehezebb fegyvereket már nem.

Amikor a rabszállítót kell követni és megállítani úgy, hogy ne menjen tönkre, azt hogy kell megoldani? a rendõröket kiiktatom akik autóval követik de akik a rabszállítón vannak azokat nem tudom, és megállítani se a kocsit, mert mindenen átmegy 😞 Köszi elõre is a segítséget!

heliosz007
100 % !!!😄 jó kis game volt. habár a vége szerintem 1 kicsit könnyû volt... én a legtöbbet az 1. motoros küldetésen idõztem, az nagyon felhúzott.

rakétavetõvel v mi a rákkal😊
totyak
Ja, azaz. Hogy tudom a limót elkapni. Engem kb. fél perc alatt szitává lõnek.

Kit--Kat
Ez nagyon el GTA-sodott rész, és ezt nem negatív értelemben írom.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hiba
Nekem jobban bejon, ott valahogy ez az allando idoremenos szagudozas es emiatt 100x ujrajatszott kuldetesek miatt a hajam kihullott.

Ez kisse mas jellegu, szerintem jobb, valahogy porgosebb es viccesebb.

littleNorbi
Jobb lett ez, mint a 3. Driver ?

AntiHero
ja olyan nekem is volt😊
Üldöztök a fakabátok én meg "E" és kiugrottam egy kanyarba. Aztán szépen tovább gyalogoltam. A kocsi meg a parkba landolt valahol)Mikor elmentek mellettem a zsaruk már nem is vettem észre😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

hiba
ezt csak cheat-el lehet elerni vagy normalisan is van mod erre a jatekban?

hiba
Nem tudom volt e mar mas jatekban is, talan a mafiaban de lehet rosszul emlekszem, ha viszonylag nagyobb sebesseggel karambolozunk az utkozestol kifingnak az autoban ulok, es ugymaradnak raborulva a kormanyra.

Meg ez is tok jo ahogy a karakter a volan mogott ide oda himbalozik, neha szinte majdnem kifejeli a szelvedot 😊

Kar hogy nincs replay.

Meg ez talan mar a korabbi driverekben is volt de marha jo hogy koroznek a zsaruk egyket auto valtassal ha nem veszik eszre le lehet razni oket legfejjebb gyanusak leszunk, de gyorsan el lehet akkor szelelni. Meg neha egyket esemenynel nem is ismernek minekt csak az autot, igy ka kisszallunk neha egykis seta, es elszelel mellettunk a rendorauto 😊

Regen csainaltak mar ennyire egyszeru es megis valtozatos, elvezetes jatekot. Meg egy csomot lehet rohogni az esemenyeken 😊
Eleve hogy nez mar ki a foszer, meg az a mozgas 😊 Nameg az utca emberei...hehe- szuper az egesz.

Lehet váltani a két korszak között, miután végigviszed a fõsztorit megjelenik az Extra menü, azon belül pedig az Era Change.

Amúgy nekem az a szám kéne aminek ez a refrénje kb.: "i'm addicted to speed" Egy faszi "énekli", nem tudja valaki a címét? 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Attila889
majd biztos lesz valami progi amivel ki lehet venni,vagy be lehet tenni zenéket!

Attila889
nem az mikor elkell kapni egy csávót és három testõr van mögötte egy terepjáróban?

Attila889
nem.Játszd végig.Szenvedj meg vele!

pls

TDU:Kamarov:HUN

totyak
üdv! 47%-nál tartok és egy olyan küldetés van, hogy kövessek valami limuzint és raboljak el valakit. Tegnap viszont ott hagytam abba, hogy a lakásomban ottvan egy csomó ember és ott tanácskoznak valamirõl, de szerintem nem ez a misszió jött volna. Javítsatok ki ha tévedek, de lehet hogy átugrott egy küldetést.

hi.vki tudna küldeni egy 100%-os mentést? elöre is thx

TDU:Kamarov:HUN

Attila889
dokumentumok/mygames

zolo
A játéknak hol van a mentése?MErt rendszerújratelepítés elõtt állok, de kellene a mentés.Tudja valaki a választ?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Hehh most néztem a World Trade Center helyén építkezés folyik :-D Az a két épület nagyon hiányzik nekem 😞
Kovu, biztosan a vitality-s verziót használod
Hát basszus ez a játék nagyon tetszik! Fõleg amikor 2006-ba kerülök :-) nagyon ott van :-D A rádió zenéje is átvált régi muzsikákról digitális modern zenékre, a kocsik is jók :-D Új hidak, stb... nagyon tetszik!
gplay, azt a küldetést automata célzással kell megcsinálni, nyomvatartod a lövés gombot, és úgy kerülöd meg a kocsit. Az azután következõ küldetésnél pedig a kerekeket kell szétlõnni de csak akkor lesz jó ha zoomolva lövöd szét. (nálam egér középsõ) nálad nemtom melyik van beállítva.
jaj bocsi látom F.A.Q
akkor nem kell válasz thx ^^
hi
az miért van hogy amikor elöveszem bármelyik fegyomat tudok löni meg célozni meg minden csak nincsen a kezében semmi ez van a rendöröknél is ha lönek rám.
ez bug tudok valamit csinálni ellene?
elöre is thx
#916osra tud vki segíteni?

Ev1L
Hát veheted bugnak, de úgy tûnik csak szimplán nem vették a fáradtságot, hogy az AI megkülönböztesse a falat a pusztától. Szóval akár a egy széfbe is lehetsz bezárva ott is észrevesznek!😊

I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.

AntiHero
ne kiabálj! ty

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

FEL TUDOD VENNI MÁSOK KINÉZETÉT HA MGÖLÖD VAGY LEÜTÖD ÕKET.
Mi az a bodysnatchers cheat?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

valahogy csináld meg hogy mind a 2 versenyen õ nyerjen

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

1978-ban a mit kell csinalni annal a kuldetesnel, amikor versenypalyan vagy es egy auto meg van jelolve? :S
Gondolom, hogy azzal kell vmit, de mit?
Elore is koszy!
Én 2006ban vagyok de mind1.
elvileg 1978 a börtönbõl szabadulunk vagy mi

Arra a BUG-ra nincs esetleg vmi fixed exe hogy, amikor elõveszem a garázsomban ( ami 1 m vastagságú téglafallal zár el a külvilágtól) a minigunomat a járokelõk pedig ezt ismételgetik: "run for your life"( fuss az életedért) "call the police". Magyarul átlátnak a falon. LOL. XdXdXD.
történet kicsit zavaros

Arra a BUG-ra nincs esetleg vmi fixed exe hogy, amikor elõveszem a garázsomban ( ami 1 m vastagságú téglafallal zár el a külvilágtól) a minigunomat a járokelõk "run for your life"( fus az életedért) "call the police" magyarul átlátnak a falon LOL.
grebber
És ha ezeket össszeszedem mit kapok??

Next PC upgrade: 2022

Prézli
Nem tudja vki mi annak a számnak a címe ami akkor megy mikor átkerülsz 2006-ba és felgyorsítva látod a forgalmat? (egy nõ énekli)
A játék közben is lehet hallgatni. Ha vkinek ettõl ugrana be azért idézek pár sort: "...Drop drop down the floor shoot shoot..." kb ennyire emlékszem 😄

trackmaniac
Hali! Találtam két jó térképet, amin a csillagok helyei vannak:

2006-os csillagok

1978-as csillagok

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

stingray
Hello a zenékrõl tudtok valamit, hól lelhetõ fel vagy valakinek esetleg meg is vannak.
Csak egy I tuneszos linket találtam de abban meg nem hiszek.
Vagy legalább a tracklist vagy valami ?

Tűz Csucsu !

Gerbill
Most nézetem meg, a magyarosítás elég jól halad, már 51%.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Honnan lehet letölteni a térképet?
Gerbill
Én egy bilincses fánkbódét letaroltam autóval és egybõl max körözést kaptam(Nemtudnak fánkot enni a zsernyákok😄). Amikor leráztam õket 10.000-et kaptam.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

zolo
A bilincsesnél rendõrt kell hívni, úgy hogy elõveszed a pisztolyt, és lõsz egyet.Nemsokára jönnek a rendõrök, körözést csinálsz magadnak, bepattansz egy kocsiba és lerázod õket.Pénzjutalomban fogsz részesülni eztán 😄

http://flickr.com/photos/zolika90/

tep
ki lehet vhogy szedni a zenéket a játékból?

\"SLICE of LIFE\"