1974
  • drot
    hogy lehet 2006ra váltani????kurvára unom ezt a régi szart
  • tzsoltika
    a sinek mellett menj, nekem 3. ra sikerült de úgy is még 2 mp-em maradt :)
  • ScarY MAN
    am egy nagy gond:D vagyis szamomra... 2006 elso kuldije...mexikoi tag felszall metro...kovetem mindenhogy..sinen...uton...de nem erek oda idon belul...otlet? :S
  • ScarY MAN
    van...itt...mondjuk rakhattam volna spoilerbe is de mind1...hatha valaki masnak is kell -.-'
  • drot
    van már valami 100%os save?
  • Balazs15
    hogy leeht a kocsinkat el menteni??vam garázs vagy vmi vhol????
  • Attila889
    jah bocs....Elnézést :)
    Azt elfelejtettem.
  • erx13
    ha kiviszed a játékot lehet majd korszakot váltani
  • hannibal01
    hogyan lehet megszerezni esetleg egy oylan kocsit ami 1976-ban volt és elfelejtettem elrakni de kellene?
  • zolo
    (Zárójelben megjegyzem, ez teljes egészében az én korábbi üzenetem, amit neked írtam , legalább tedd idézőjelbe, vagy tüntesd fel valahogy, hogy nem te írtad)
  • moralosan
    amúgy ez jogos, aki nem tud valamit nyomjon TAB-ot, fekete-fehéren ki van mindig jelölve az irány...
  • Attila889
    próbálkozz minden oldalról
  • Attila889
    Először lerobabntod a táblát.
    Utána követni kell őket , utolsó dzsippet szintén felrobbantod.
    Ezután megpróbálsz eléjük kerülni, a vasúti hídhoz elmész, felteszed a bombát, beállsz a kijelölésbe.Várod az üzenetet, amikor kell robbantasz.
    Ugyanez a benzinkútnál.
    Utána már világos lesz a többi teendő.

(Mondjuk nem értem mi a bonyolult ebben, én meg tudom csinálni nagyon alap angol tudással, soha nem tanultam angolt.....Deutsch rlz :P)
  • BIZ0906
    Hát a minőség is számít ám :)
  • Hassan B
    Nekem vezeték nélküli az egér is meg a bill is, de még soha nem volt ilyen...
    (cserélj elemet :D)
  • Blinkye
    állitólag vezetéknélküli bil meg egér miatt szokta ezt csinálni.. de fogalmam sincs mi lehet..
  • ttibi
    nekem is volt ilyen gondom a battlefield 2-vel! mentem előre fordultam, és kb 2-3 mp eltérésel csinálta is! megoldást nem találtam rá inkább uninstaláltam a játékot!
  • moralosan
    Jersey, de én azelőtt is találtam már
  • KOVU
    hi all
    megint 1 járműves kérdésem lenne:
    hol találhatok olyan kocsit amit az utolsó küldetésben lehet vezetni.
    két hátsó lapos széles kipufogoja van és felfelé nyilik rajta az ajtó.
    elöre is köszi
    és a motoros helpet is thx ^^.
  • trackmaniac
    Sziasztok! Már végigvittem a játékot, most a csillagokat gyűjtöm be. 2006-ban vagyok, és ezt sehogy sem tudom elérni:

• Hassan B
    nm
  • erx13
    options menübe van egy cheat nevű részleg ott bekapcsolod amit akarsz aztán rákattintasz az elfogadásra
  • kicsirobi
    Köszi szépen,sikerült
  • bakvarnyu
    a csalást hogy kell aktiválni?
  • PLackó
    sikerült kijátszanom,sajnos tényleg elég rövid.
  • Hassan B
  • kicsirobi
    Senki nem tudja mit kell csinálni a limuzinos résznél amikor követi 3 testőr?
    Már fullok meg az idegbe
  • BIZ0906
    Lejtőnél értelemszerüen gurúl a verda meg ha a régebbi korban vagy akkor meg a kicsit szarabb verdák miatt van bár lehet, hogy a 2006-os korban is ilyen ? vagy nem? mert még bőven nem járok ott.
  • BIZ0906
    Hát gondolj 2001.09.11-re és rá is jössz miért nincs WTC :(
  • totyak
    Na én is kipörgettem a gémet 100%-ra. A vége az kiverte a biztosítékot nálam, de azért meglett. (Most erre nem kell azt mondani, hogy pedig könnyű volt.) Nagyon tetszetős kis game, fényévekkel jobb a 3-nál szerintem. Bár elég rövid volt, de el lehet vele lenni.
  • FLeT
    thx...(én kérek elnézést)
  • moralosan
    nem is a legjobb a framerate PS2-n sajna :P
  • moralosan
    vaze, csalogass oda zsarukat, ennyi az egész, de ha fogod magad és megnézed mi a fityfenét jelent a "lore" szó te is rájöhetnél > <
  • FLeT
    csá nép!
    Ott tartok hogy vmi főnöknek a verdáját kell ellopni! Beszállok és nincs semmi a térképen, hogy mit, merre, hova!
    Szal mit kell csinálni?
  • kicsirobi
    Igen az a rész amikor 3 testőr van mögötte.
    Mindenhogy próbáltam és semmi
  • Attila889
    szenvedj meg érte.Ne bénázz...majd rájössz.
  • Blinkye
    Sziasztok.. Van egy kis gondom a játékkal.A hiba a következő: Grafika gyönyörűen megy(nem akad),de pl az előregom elengedésénél nem áll meg az autó,ember..stb hanem még egy kis ideig megy tovább. Későn reagál a dolgokra.. Ezeknél a játékoknál tapasztaltam.. Driver 4, ManHunt,Rainbow Six vegas. A gépem ASUS A8N SLI lap,Geforce 7900GT 256 vga,4x512 Ram,AMD 3200+ proci, Logitech G15 bill, Logitech G7 egér... A G7 beszart helyette egy 900FT os hama egér van most.. HELP..
  • erx13
    hány verseny auto van a játékba? nekem eddig 20at sikerült összeszednem...
    a bannerban szereplő autot meg lehet valahonnand szerezni?
    és az utolsó kérdés Melizzano autot lehet szerezni valahonnand? versenyautoba van olyanom és bejövős a formája de járkálás közbe még nem nagyon láttam olyat...
  • Kit--Kat
    ez így van
  • bertino