1974
  • Prézli
    Dehogynem!
    A La Guardia versenyen is van egy ilyen. Az utcai verzióval még nem találkoztam de a honlapom azt mondják van. Sztem ezt ritkán nézegetitek
  • Attila889
    sztem azt az autót nem lehet megszerezni :)
    Ezek általbáan csalókás képek :)
  • bertino
    google a barátod
  • grebber
    Van valami magyar oldal ahol a Driver részek történetét leirják?
  • erx13
    nekem ugyanez van 1küldetés sikerült eddig visszajátszanom de a többit nem... nekem pedig xp-m van... ugyhogy szerintem játék hiba, bár aztán ki tudja....
    amugy még senki sem tudja hogy a bannerban szereplő autot hol lehet megszerezni? vagy egyáltalán meg lehet-e?
  • zolo
    2006-ban először a Mexikóit kell megölni.Az áruló-rendőr sebbzett meg minket, utána börtönbe kerültünk.Bishop a játék elején látogatott meg minket valamikor egy reggelen, amikor csajjal volt hősünk.A Kolumbiai tervének kidolgozásakor is ott volt, a katonaszerűű néger.

Újra szeretnék játszani néhány küldetést a Mission Replay menüben, de játék rögtön lefagy Vistán, amint rányomok a gombra.Tapasztalt valaki hasonlót?
  • Attila889
    de hisz lelött az a csávó...megis sebzett nem?
    Néger ember....az akit 2006-ban megkell ölni nem?Az első küldijében.
  • zolo
    78-ban nem öltek meg minket :DDDD Szép is lett volna :DDDD

Asszem Bishop a titokzatos nigger pofa, akivel egyszer ébredtünk :))
  • Attila889
    ki az a bishop? :D
    Az aki 1978-ban megölt minket és 2006-ban metrót kell üldözni...s.tb.....?
  • Attila889
    én próbáltam...és beszáltam...de hogy küldi nélkül ott van-e azt még sajna nem néztem :S
  • zolo
    Igen, én írtam le neked, hogy kell megcsinálni azt a küldit...

Akkor ezekszerint még sincs pótkocsis kamion, mert azt nem lehet felvenni szerintem, mivel küldetésben vagyunk :((

• maci007
    Sziasztok!
    Tudnátok segíteni?
    Ott akadtam el,hogy meg kell ölni bishopot,de nem sikerül.
    Nektek hogy sikerült?
    Válaszotokat előre is köszönöm
    (Nekem a driver 3 jobban tetszik,mint a 4,nektek)
  • Attila889
    de nemtom.VIP fórumozó leszek majd...és akkor megmutatom majd térképen.D biztos vágod te azt a küldit(ha eljutottál odáig)és vágod is hogy holvan...annál a parknál ahol 1978-as résznél középen volt egy autóút)2006-os résznél meg 3 út vágja szét a parkot
  • bakvarnyu
    kössz
  • Attila889
    én a HARD-ot nemtudom megcsinálni...mert ott már az irányithatóság is nehézkes egy kicsit.Jól megcsinálták :D
  • Attila889
    eljutotál odáig a küldiig ahol az a három testörös marhaság votl a limó mögött?Nah annál a küldinél volt egy benzinkút és ott volt egy....
  • zolo
    Nem tudsz egy térképrészletet mutani, hogy hol található az a benzinkút?
  • gematta
    hali!
    erx13
    köcce a segitséget
  • BIZ0906
    Azért nem rossz az a versenypálya a nehézfokozatot még nem tom megcsinálni. De majd megoldom valahogy.
  • Attila889
    hát az is igaz.De mondjuk nem értem ezt a pályás dolgot.Az a nyerő benne hogy legalább a nehézségi fokozat erősebb :)
    Engem nem a pálya érdekelt,és nem is untam azokat a verseny pályákat :)
  • BIZ0906
    A Driverben nem ugyanazon a helyszinen mész? Max a korszak változis de a helyszinek nem.
  • Attila889
    már megint a GTA.Haggyuk már abba a GTA-zást.Nah mind1. :)
    Amúgy a GTA helyszíne egy részt unalmas volt mert mindig azon mentél nah bumm
  • grebber
    Vannak benne rettentően uncsi küldetések pl ezek a pénzvisszaszerzősek amikor kocsit kell lezuzni azt elvenni a pénzt utánna meg vissza a csókához.Sok versen yugyanazon apályán zajlik :(
    Egyszer végigjátszható.

GTA szerintem jobb.
  • Attila889
    van egy egy benzinkútnál!És egybe van kapcsolva vele
  • Annihilator100
    Üdv mindenkinek
    Lenne egy egyszerű kérdésem,mivel a játék még nincs meg.Hogy van-e a kamionhoz trailer.Mert már átnéztem az autó listát és ott csak a kamion volt trailer nélkül.
  • hannibal01
    má megcsinátam :D feltuningoltam egy ralligépet és ment simán csak eddig motorral nyomtam és hát azzal... de most megcsináltam elsőre maradt egy percem
  • erx13
    nem nehéz az se... probálkozni kell me nem árt összehozni egy jo "látogatás" összeállitást. én a sikátor, kikötő illetve a parkoló sorrendet ajánlom... a sikátorba 3életem ment le kikötőbe sok, de a parkolo mellett van nem messze a safe house és oda bemész életért ez mondjuk 10másodperc utána meg mehetsz a parkoloházhoz.... így élet is marad és idő is
  • hannibal01
    87% nál vagyok és olyan szar küldim van hogy három pontra oda kell csalogatni a zsarukat de vagy megölnek midnig vagy lejár az idő :(
  • ATi0021
    Az úszás tényleg jó lenne. Szerintem szégyen, hogy a DRIV3R-ben volt és a jobbra sikerült folytatásba már nem tették bele az úszást.
  • BIZ0906
    Meg az úszás is joljönne meg egy kis mászás és akkor fullosabb lenne a game.
  • Pepsi Twist
    Én tuggyátok mit hiányolok? az ugrást... elöbb is beragattam a sarokba 2 konténerrel melletem :S azt csak kilépni meg belépni tuttam :S de sebaj :D:D
  • SD456
    Hy all!

Csak az egérrel lehet egykerekezni a motorokkal? Mert így nem olyan jó Bill-el jobb lenne mert az egeret hogyha lehúzom akkor csak felemeli aztán meg leteszi...

Előre is kösszönöm!
  • Nohab
    Szerintem a kézifékes a legegyszerűbb. Csak találni kell egy nagy szabad területet. Van arra bőven.
  • Attila889
    játszd mrá végig.Mit nem tudsz végig csinálni benne? :D
  • Attila889
    beviszed a garázsba és kész.Aztán kimész gyalog bemész felmész oldalt a lépcsőn és ott a kocsi kiválasztásnál ki lehet választani.(a fegyver vevés melletti ikon)
  • erx13
    rá kell ijeszteni a csávora kb 4x ezt ugy lehet elérni hogy 100felett mész vagy ütközöl(nem ajánlott) illetve kézifékkel csinálsz téréseket...
    nekem ezek közül leginkább a 100felett menés jöttt be
  • gematta
    Hali
    tudnátok segiten?
    annál a résznél mitt kel csinálni mikor kijön egy ör csávó egy piros kabrió sportautóval és beszállsz mellé és vany egy csik de se nyil semmi hogy merre kellene menni
    Köcce
  • erx13
    ha látsz ut közbe egy choppert szálj fel rá, nekem avval 23mp-m maradt, és nem a sineken kell menni hanem uton...
    1x nézd meg hova meggy a vonat aztán meg térképen nézd meg a legrövidebb utat
  • Pretorian
    Kíváncsi vagyok már a játékra, a Driv3r nálam kimaradt, azt mondják, nem is baj mert hulladék lett, 1-2-t viszont nagyon szerettem Playstationön. Délután kipróbálom.
  • tzsoltika
    el kell jutni 54%-ig azt hiszem. Jelenleg hol tartasz?