1974
  • ScarY MAN
    odamesz emberkéhez...megfolytod...es pafff...akár drogos is lehett már:D
  • zolo
    Swatos autóhoz fel kell tornászni a körözést maxra, és kicsit üldöztetni kell magad, idővel jönnek a Swatosok.

78'-as kamiont New Yerseyben a gyárnegyedben találsz a legkönnyebben.

Melizzano utcai változat pedig 78'-ban a Street Race Hard második versenyén lesz ellened, emiatt pedig verseny közben fognak parkolni az út szélén ilyen kocsik, mert kénytelen a játék végre betölteni =)

Buldózerhez játsz újra a börtönös küldetést.

Alulról a negyedik cheat a kinézetváltó?Hogy kell használni?Mert on-ra rakva nem történik semmi...
  • tzsoltika
    én egy olyat vettem észre hogy a rendörkocsit bele lehet nyomni a mögötte álló kocsiba :)
  • tzsoltika
    igen, 650 mérfőldnél kaptad ezt, majd 800-nál és 900-nál is kapsz valamiket
  • grebber
    67.5%-nál vagyok a véleményem eddig:

Nem rossz game vannak benn hibák meg sok az uncsi versenyes küldetés ahol ugyanazon a pályán mész meg ezek a pénzszerzős küldik kapd el vidd vissza nem igazán jók.
    A főküldetések viszont nagyon jó élvezetesek!

Hibák amikkel eddig találkoztam volt már párszor olyan hogy szálnék ki a kocsiból és nagy meglepetésemre a kocsi alol jött ki a csóka hátul :D Ha amikor egyszerűen csak a csukott ajtón egyszerűen kilép.
    Tolattam és a mögöttem lévő motor egy része beleolvadt a kocsimba.
  • theodor
    mert picit bogaras
  • theodor
    nincs még patch hozzá?
  • ScarY MAN
    probaltatok mar a cheateket amiket kapni lehet? :D
    en eddig egyet kaptam... ellehet lopni az emberek kinézetét...tiszta vicces
    szal hogy lehet tobb ilyet szerezni?
  • tzsoltika
    azt hiszem Corrigan a neve, rendőr és miatta jutunk börtönbe, majd őt kell megölni 2006 utolsó küldetésében
  • grebber
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Aki lelö minket még 1978 az kicsoda a bandába beépült zsaru vagy ki ? És miért lö le minket?
  • tzsoltika
    Végigjátszás
  • tzsoltika
    Hogyan juthatok be a repülőtérre?
  • Baggio73
    A kocsi tuningolásánál, sikerült már valakinek az 1-es motoron kívűl a többit is felpakolnia?
    Talán egy kocsinál engedte a 2-est, de már ebben sem vagyok biztos.
  • theodor
    My Favourite Mutiny" by The Coup, Black Thought, Talib Kweli ez csak a konzolos verzióba került bele.
  • Prézli
    És valami szűkebbet tudsz mondani? Azt tudom, hogy a középső szigeten, de melyik sarkában? Vagy hol? Vagy hogy néz ki az építkezés?
  • Nohab
    A belvárosabn '78-ban volt valahol egy építkezés. Onnan szedtem az enyémet. Jó lassú gépezet, de a tuning, amit rá lehet rakni nagyon vad :)
    SWAT-os autó egyszer már üldözött, de nem tudtam elkötni. A másik kettő meg nem tudom hogy néz ki...
  • Pretorian
    Végignyomtam, kicsit rövid...de tetszett.
  • tzsoltika
    Hogyan juthatok be a repülőtérre?
  • tzsoltika
    huh, ez kész! Hallgathatom a kedvenc számom :)
  • Prézli
    A bulldózer lelőhelyéről nemtud valaki valamit?
    A SWAT-os autót a Melizzano-t a Sanmarino-t a Bulldózert és a 2006-os mentőt meg a '78-as kamiont leszámítva minden gépet összeszedtem. Ezekről nem tudtok vmit?
  • BIZ0906
    Működik. Ezt én sem tudtam de most már igen :)
  • tzsoltika
    kösz! Ki kell próbáljam :)
  • AntiHero
    "- lehet váltani a zenék között?"

"y" ás "x" gomb.
  • tzsoltika
    - csak a főküldetések kellenek
    - nem tudom
    - lehet váltani a zenék között?
  • stargatelost
    thx a választ :)

még 3 kérdésem lenne:D
    -a 100%-hoz csak a fő küldetések tartoznak bele, vagy a csillagok begyűjtése, mellélkküldik is...?
    -ha volt már bocsi, de nincs olyan térkép, amin rajta vannak az ilyen mellékküldik? (azok a rózsaszínesek :D)
    -nitro nektek megy? mer ugye alapban a 3-as gomb a nitro, no én átraktam az x-re, de rohadtul nem nitrozik, hanem a zenéket váltja...tudjátok mi a gond? (lehet csak hüle vok XD)

köszi a válaszokta!! :)
  • tzsoltika
    XD
  • ScarY MAN
    nekem spec elloptak az automat...kiszalltam kocsibol emberke odajott mellem es beszallt...es elment... :/
  • erx13
    nah megcsináltam az összes mellékküldetést 78ban...
    nincs semmi bonusz érte
  • [HUN]FaTaL
    Kipróbáltam 1024x768 + shader 1 + high aa-t nemtom mert játékból nem lehetállítani de szépen megy
  • erx13
    jah amugy ez a kettő verseny mind 2006 ban mind 78as korszakban megtalálhato
  • erx13
    az az egyik GP verseny a másik pedig a jobboldali sziget jobb also kanyarulatába van a félszigetetre valo letérő után (ha nyugatrol keletre megyünk)
  • [HUN]FaTaL
    Most csomagolom ki a játékot nagyon kiváncsi vagyok, remélem nem lesz diavetítés az egész:)
  • tzsoltika
    jah azt én is a tegnap fedeztem fel (Manhattan circuit) csak egy törött autóval voltam és nem tudtam nyerni, különben elég király verseny, nekem tetszik mert le van zárva a város és elég hosszú mert 3 körös és én 2.10 mp-nél jártam amikor összetörött az autóm és nem tudtam folytatni a versenyt, ma még megpróbálom egy versenykocsival, remélem a safe house-tól odáig nem fogom összetörni :)
  • Prézli
    Találtam egy viszonylag eldugott versenyt ami nincs feltüntetve a térlépen. A középső szigeten van kb a safehouse helyén csak az átellenes oldalon. A következő rész annak aki ebből sem ért:

SZIGET SZIGET SZIGET[SAFEHOUSE]SZIGET
    SZIGET SZIGET SZIGETSZIGET SZIGET SZIGET
    SZIGET SZIGET SZIGET SZIGET SZIGET SZIGET SZIGET
    SZIGET SZIGET SZIGETSZIGET SZIGET SZIGET
    SZIGET SZIGET SZIGET[VERSENY]SZIGET

Asszem ebből már érteni lehet
    Amúgy egy gyárszerűséget kell keresni, olyan mint ahova kamionokkal szoktak beállni, hogy pakoljanak róluk, egy bejárata van őrbódéval és fal veszi körül. Amúgy egy átalakított taxit egy Torrex Racer-t kapsz ha nyersz.

• tzsoltika
    nem
  • grebber
    Itt nemtünnek el autók a játékban pl ha én feltuningolok egy kocsit és csak szimplán otthagyom egy helyen akkor az ott is fog maradni?
  • erx13
    elég lett volna fél oldalt visszaolvasnod.... 1271. hozzászolásba van a link
  • gplay
    THX
  • Prézli
    Nem rajtad maradnak még ha felrobbantod őket akkor is.
  • streetracer
    el lehet adni a garázsból a tunningolt autókat?