DrIVer: Parallel Lines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasztok!

Gyerekek kérhetek töletek valamit valaki megadná nekem a jelenlegi mentését!? valahogy nemsikerül megcsinálni sose kérlek adjátok meg!
Elõre is köszi!
zolo
Manhattan csücskétõl kb 2-3 utca befelé, és egymással szemben építenek 2 ugyanolyan épületet, no az lesz a WTC maradványa😊

Írta itt valaki hogy a grafika nem jön be neki.Sztem a kategóriájában a legjobb, a törés szépen megvan csinálva, autók is jól néznek ki, házak kockák, de hát a valósában is , nem? 😊
GTA SA fényévekkel le van maradva, pedig a célplatform ugyananaz---->PS2

http://flickr.com/photos/zolika90/

Attila889
milyen limuzint?Nem 3 testõr megy mögötte véletlenül?

Attila889
állitgasd vissza...aztán majd visszaváltozik rendes modjára 😄

Attila889
tele van pixelell is...már próbáltam....(mármint bejön egy lila háromszög a csávóba..meg ilyenek 😄
De a Proper féle verzióban nem volt nálam ilyen,ezért is Proper verzióval tolom 😄

Attila889
dokumentumok/mygames

trackmaniac
Sziasztok! Nekem olyan kérdésem van, hogy hogyan lehet "visszacserélni" a kinézetemet az eredetire? (bodysnatchers cheat be volt kapcsolva és átváltoztam rendõrré)

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

Pepsi Twist
Hi!

Savegame könyvtár holvan? Mert amit találtam nem igazán... (sztem)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Azt nem tudja valaki,hogy amikor a limuzint kell megszerezni,ott mit kell csinálni?Elõre is köszi

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

nekem is normálisak a fegyverek az flt crack miatt 😊, meg nekem is akad néha de élvezhetõ a játék fullon, 1280x960x32-es felbontáson 😊
Én 2006-ban nem találom sehol a WTC helyét 😞 tudsz adni egy térkép képet hogy hol van (nem muszály 2006-os)?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Nekem normálisak a fegyók néha kicsit akad mert nem atom gépem van, de döcög élvezhetõen a game úgyhogy ez a Driver rész most nagyon megtetszett elsõ sorban a World Trade Center miatt. <#vigyor>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

milyen hibák vannak az átlátszó fegyveren kivül?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Attila889
ezt hogy érted? 😄 😄
Írd meg privibe...beszéljük meg ott...Ne offoljunk itt ennyire 😄 😄

TommyC
bocs az offért csak hirtelen meglepõdtem =)

dixitque deus fiat lux

TommyC
TE nem mondod hogy idejársz a szomszédba 😄😄😄😄asdad

dixitque deus fiat lux

Attila889
szerintem a sztori nagyon jó.Az az eggyetlen igazán jó fénypontja ami élvezhetõ.....a kis videók.A graffal én se vok megelégedve de el lehet játszani vele. 😊

TommyC
=)
nektek.
Olvasgattam, hogy miket írtatok ide és gondoltam én is írok valamit.

Egyébként én is jáccom a gammával, de sajna nemnagyon jön be.
Ami teccik az a városba a nitrozgatás meg üldözgetés, de úgy grafikailag, mint forgatókönyvileg, illetve megvalósitáslag egy kicsit sztem el van qrva....de nem szeretném senkinek elvenni a kedvéd,
nekem eccerûen nem jön be a DRiVER feeling úgylátszik.

Ugyanazt érzem ezen a játékon is, mint a driver 1-en, pont olyan a hangulata...nem látok mást, mint az autó kocka seggét, meg oldalt a kocka házakat....

Bocs a negatív hozzáálásért, nem szeretnék vele senkit sem megbántani, de nekem ez a véleményem....és tdom inkább tartsam meg magamnak 😛

egyébként a videóji azok élethúen vannak megcsinálva,
kárhogy a játék ilyen bugos =(

dixitque deus fiat lux

lehet de minden havernak ugyanaz a VITALITY s verzio van meg mert haver irta nekünk és 5 böl csak nekem rossz 😛
Attila889
nekem ezzel jól megy...de ha ezzel is az lesz...akkor nemtudom :S

dobjál meg egy MSN cimmel hátha tucc segiteni
Attila889
Próbáld meg ezzel: -Driver.Parallel.Lines.PROPER.DVD.CRACK.ONLY-FLT
Mert a Vitality féle verzióval sok hiba van

-Driver.Parallel.Lines.DVD-VITALITY
torrentes
Attila889
mondjuk a FAQ...két verzió van...abból melyiket szedted le? 😊
MIELÕTT KÉRDEZNÉL - KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN A F.A.Q.-T!!!

Attila889
melyik gombal mit kell csinálni????Nálam oylan nincs.Elinditod a játékot a new gam-nél és neked kiadja hogy melyik gombal mit kell csinálni? 😮

torrentes
háát
a verzioszámot hol nézhetem meg?
Attila889
de nem úgy...melyik verziót szedted le?Vagy eredetiben vetted meg?(bár még nem kapható 😄)

sima alap verzio amikor ilyen kis train ingek jönek ki az elején hogy melyik gombal mit kell csinálni meg stb és ilyennél lép ki
Attila889
fogadjunk hogy ott motorral kell menni.Ugye?

Attila889
öhm...ezt most kinek írtad? 😊

Attila889
1980 vagy 2006?

Attila889
érdekes.....nálunk iylen nincs.Melyik verziód van?

"lore the cops of the smugglers" ezt írja ki utána kapok 3 helyszínt
"3 sárga pötty a térképen" ahová el kell menni erre van 11 perc!
mert azt irja press space to continue
ezaz hogy semi nem történik muszály megnyomnom a szóközt
TommyC
mármint driver 5, csak nem volt bekapcsolvava num lock =P

dixitque deus fiat lux

TommyC
még kell legyen driver is, mert még azt is kitudják hozni a nevébõl =)
(driVer)

dixitque deus fiat lux

Attila889
hmmm...nemtudom.Majd a többiek elolvassák és megmondják neked a helyes választ.Amúgy ha nem nyomsz szoközt akkor mi történik?

Attila889
szivesen.Amúgy nyugodtan tedd fel,tuti hogy menni fog...a leglégenyesebb hogy 64 MB-s kártya legyen...vagy annál feljebb.

Attila889
de hogy hogy indul.stb......annyival nem mek hogy a nevét leírod 😄 😄

Grove4
OK köszi.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ez nem jött ösze 😛
berakok egy képet is ahol kilép
codegen
300W
os a tápom
a leges legelsö küldetés amikor le kell rázni a zsarukat.fél percet jácok és elöjön egy tájékotato hogy nyomjak szoközt a játékon belül
1105-nél írtam Pls!
Köszi
Attila889
akkor én nemtudom.Tegyél fel féreg írtót.És futasd le.Am.mekkora tápod van?Hány Wattos?

Attila889
írj egy kis leírást hogy az melyik küldi pontosan.Mert név alapján nemtom.