DrIVer: Parallel Lines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyerekek kérhetek töletek valamit valaki megadná nekem a jelenlegi mentését!? valahogy nemsikerül megcsinálni sose kérlek adjátok meg!
Elõre is köszi!
Írta itt valaki hogy a grafika nem jön be neki.Sztem a kategóriájában a legjobb, a törés szépen megvan csinálva, autók is jól néznek ki, házak kockák, de hát a valósában is , nem? 😊
GTA SA fényévekkel le van maradva, pedig a célplatform ugyananaz---->PS2
http://flickr.com/photos/zolika90/
De a Proper féle verzióban nem volt nálam ilyen,ezért is Proper verzióval tolom 😄
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Savegame könyvtár holvan? Mert amit találtam nem igazán... (sztem)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Én 2006-ban nem találom sehol a WTC helyét 😞 tudsz adni egy térkép képet hogy hol van (nem muszály 2006-os)?
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
nektek.
Olvasgattam, hogy miket írtatok ide és gondoltam én is írok valamit.
Egyébként én is jáccom a gammával, de sajna nemnagyon jön be.
Ami teccik az a városba a nitrozgatás meg üldözgetés, de úgy grafikailag, mint forgatókönyvileg, illetve megvalósitáslag egy kicsit sztem el van qrva....de nem szeretném senkinek elvenni a kedvéd,
nekem eccerûen nem jön be a DRiVER feeling úgylátszik.
Ugyanazt érzem ezen a játékon is, mint a driver 1-en, pont olyan a hangulata...nem látok mást, mint az autó kocka seggét, meg oldalt a kocka házakat....
Bocs a negatív hozzáálásért, nem szeretnék vele senkit sem megbántani, de nekem ez a véleményem....és tdom inkább tartsam meg magamnak 😛
egyébként a videóji azok élethúen vannak megcsinálva,
kárhogy a játék ilyen bugos =(
dixitque deus fiat lux
Mert a Vitality féle verzióval sok hiba van
MIELÕTT KÉRDEZNÉL - KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN A F.A.Q.-T!!!
a verzioszámot hol nézhetem meg?
"3 sárga pötty a térképen" ahová el kell menni erre van 11 perc!
(driVer)
dixitque deus fiat lux
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
os a tápom
Köszi