DrIVer: Parallel Lines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaverickSXT
ja mert hogy te mar nyomtad vele es tudod

bertino
igen

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prince23
Hopsz, igazatok van... nem voltam figyelmes a Faq-nál.

Ui: mi az a Ban Plz? Esetleg figyelmeztetés?

elõször is kikéne nyitni a szemed, látod itt a topik tetején a kép alatt jó nagy betûkkel mi van kiírva? na arra ügyesen rákattintasz akkor bejön egy FAQ-nak nevezett oldal, ehhez még nem kell angol tudás....
ott szépn kikeresed a megoldást, nem nem ehhez sem kell angol tudás mert emberi nyelven (magyarul) levan írva mit kell tenned😉<#hehe><#banplz>

Hát ja az egyértelmû. Viszont a GTA IV kenterbe fogja verni az eddigi összes ilyen típusú gammát.
F.A.Q!!!
Prince23
Én még mindig ott vaok, ahol tanitanak lövöldözni😄
és azzal a kocsival gõzöm sincs, h mit kell csinálni, mér keresõztem meg minden, nem tok englis

grebber
Le van irva már!
De 1978 börtön és 50%-nál a börtön után 2006.

Next PC upgrade: 2022

bertino
<#lama><#lama><#lama>

JaSoN HuNTeR
mikor zárják börtönbe TK-t?Mikor lesz 2006?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Attila889
ah majd megkapod 😊
én megkaptam ...de nemtom hogy...a végén a garázsomban láttam meg 😊

Attila889
az még nincs.....Azt kerestem de nincsen meg...de viszotnaz a hotrod járgány nagyon brutál 😄
Tuningolva akár kétkerékre is áll 😄

joeperry
Bishop tankját lehet valamiképp vezetni a játékban?

http://joeperry.blog.hu/

JaSoN HuNTeR
nem értem miért mondják azt hogy ez olyan rossz gama.Sokkal jobb mint az eddigi GTA-k.Nekem nagyon tetszik jó történet,GTA Feeling stb stb.Ennél csak a GTA4 lesz a jobb😊)<#nevetes1><#gun><#violent><#kocsog>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

köszi szépen. Mûködött a dolog. Az elsõ körben hármat össze is törtem😊
köszi szépen. Mûködött a dolog. Az elsõ körben hármat össze is törtem😊
MaverickSXT
a start utan egybol fordulj meg es vissza fele menj ugy konnyen szet lehet oket torni,de a box kozelebe maradj hogy gyorsan tudj autot cserelni ha a tied is szetort,a boxba van meg 2 kocsi

Próbálom de alig bírom utolérni õket pedig maxra tuningoltam az autómat.
CivicVTi
Zuzd le a tobbi versenyzot.

Hello mindenkinek!
Nagyon tetszik a játék csak el vagyok akadva. Amikor versenyezni kell és el kell intézni azt hogy a kijelölt autó nyerje meg a versenyt,akkor vagyok elakadva.
Ha van valakinek vmi jó tanácsa hogy milyen autóval milyen technikával tudnám megcsinálni ezt a küldetést, akkor segíthetne rajtam. Vagy hasonló jó ötlete van, ami segíthet, akkor az is jó lenne.
Megtaláltad a rejtett garázst a Save House-tól jobbra az egyik sikátorban? Állitólag ott van, de még senki sem kapta meg

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Attila889
Sziasztok.Itt vok újból.Végig toltam,meg van minden autó,és csillag..húú...nah én is beállok a segítségbe ha kell majd 😊

stargatelost
vagy elolvasni a faq-ot

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

bertino
semmi egyebet nem kéne, csak használni a keresõt

Prince23
Én még az elején járok, oktatnak, h kell lõni. De a kocsis résznél vaok, ott mit kell csinálni? Gumit kell szét lõni vagy a motorháztetõt, már egy csomó tárat elhasználtam

nemcsak egy van, van olyan hogy a kamionoknál, buszoknál lehet festeni a lökháritot, az autóknál pedig a motorháztetõt de nem tudom mi értelme van ennek... a többi nem tudom miaz

trackmaniac
Csak az érdekes az, hogy a "rendes" garázsban ott, ahol a kocsikat lehet felszerelni különbözõ dolgokkal, van egy festékjel, de az szürke, így nem lehet rámenni...

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

M@TriX
annyira rejtett, hogy még nem találta meg senki, pedig létezik...

vagy nem

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

szerintem nincs semmi garázs, vagy ha van akkor tényleg rejtett garázs

trackmaniac
Sziasztok! Megtalálta már valaki azt a garázst, ami a Safehouse közelében van és lehet autót festeni benne? Ha igen, mutassatok már légyszi egy képet róla! Köszke!

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

reménytelen
Láttam a hozzászólásokban a játék zenéinek a címét. Meg tudná valaki mondani, hogy melyik az, amelyikben sokszor az van, hogy
"I'm addicted to speed" (2006-ban van)
Prince23
Vistád van?? 😮 És fut rajta rendesen?
(a vistához legalább 2 gb ram kell, s 1-el akadásmentesen fut?)

oniel
nekem amd 64 bit es a gép
és a vista is 64 bittes!
2,2 a proci!1 gb ram

Alwares
Nekem is ilyen gondom van, csak nekem 9600-osom van...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Prince23
És te szted nem mindig jó az új driver? Haver azt mondta az a jó, ha minnél friss driverem van.... de ahogy látom a driver parallel linesnál szaggat, és akkor mikor üldöznek a rendrök.

oniel
Igen!
DE a 3,0 át nem tudja

oniel
Amugy ezt ismeritek????http://www.simsporttv.com/index.php?option=com_content&task=view&id=46&Itemid=73

Prince23
az 256 ramos vga?
és sm 3.0-ás?

oniel
nekem ati x 800 om van és nem szagat!
olvastam itt hogy volt akinek xp je volt és mikor felrakta vistára a hiba elmúlt!
milyen az op rendszered?
mert vistára meg van directx amit le kell tõlteni!
Bár ha neked elindul akkor biztos nem az a baj!

oniel
Tzsoltika!

köszi a mentést!
semmi baj, megesik mással is!

Prince23
Hi
Letöltöttem a 94.24 frissitést a vgahoz... mintha szaggatna vele.
Kinek van 7300 Gt karija? Annak jól mûxik a 94.24-sel? Valamikor hibátlanul fut, de mikor a zsernyákok üldöznek 60%-ban szaggat.

grebber
Aztarohadt ez a szerintem uccsó küldetés hogy kapjuk el Corrigant nagyon nehéz 😞

Menekül a rohadt helikopterével azt még véletlenül sem érem utól,mert a rohadt rendörök széjjeltörnek állandóan 😞

grebber
LOL most kaptam egy küldetést valami truck akármi nemtom pontosan idõre kellett menni a dolog felé közben persze akkorát pereceltem a kocsimmal mint az atom fel is borult na mondom uzsgyi egy másik autóért erre hirtelen eltünik a jel a térképrõl és jön az üzi hogy a csávó meghalt elvégeztem melót enyém az 5000dolcsi 😄

Biztos szivrohamot kapott a nagy melegben 😄

amúgy tényleg leül az ember két délelöttre aztán meg is van a game 100% én pl már le is töröltem mert nekem végülis bejött csak annyira nem fogott meg h elõvegyem a végigjátszás után is!
van ilyen kis rakéta vetõ és van hozá muníció is elég a kertbe! Hát ügyesen ki kell játszani a faszt majd beleereszteni egy pár rocketet! De szerintem mák is kell hozzá, nekem is kellet<#zavart2> sok szerencsét!
grebber
Bishop kinyirására tud valaki megoldást mert én kb már 2millioszor nekiugrotam sikertelenül 😞 ?

bocs, ideges voltam

100%-os save game

ScarY MAN
50% tol meg már '06 van...

...

ScarY MAN
2nap alatt vegigviheted....nem hosszu game.... leulsz...2 ora kb az 50%...

...

oniel
azért egy pár kört hagy menjek már rajta!