DrIVer: Parallel Lines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ui: mi az a Ban Plz? Esetleg figyelmeztetés?
ott szépn kikeresed a megoldást, nem nem ehhez sem kell angol tudás mert emberi nyelven (magyarul) levan írva mit kell tenned😉<#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
és azzal a kocsival gõzöm sincs, h mit kell csinálni, mér keresõztem meg minden, nem tok englis
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Tuningolva akár kétkerékre is áll 😄
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nagyon tetszik a játék csak el vagyok akadva. Amikor versenyezni kell és el kell intézni azt hogy a kijelölt autó nyerje meg a versenyt,akkor vagyok elakadva.
Ha van valakinek vmi jó tanácsa hogy milyen autóval milyen technikával tudnám megcsinálni ezt a küldetést, akkor segíthetne rajtam. Vagy hasonló jó ötlete van, ami segíthet, akkor az is jó lenne.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
vagy nem
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
"I'm addicted to speed" (2006-ban van)
(a vistához legalább 2 gb ram kell, s 1-el akadásmentesen fut?)
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
olvastam itt hogy volt akinek xp je volt és mikor felrakta vistára a hiba elmúlt!
milyen az op rendszered?
mert vistára meg van directx amit le kell tõlteni!
Bár ha neked elindul akkor biztos nem az a baj!
Letöltöttem a 94.24 frissitést a vgahoz... mintha szaggatna vele.
Kinek van 7300 Gt karija? Annak jól mûxik a 94.24-sel? Valamikor hibátlanul fut, de mikor a zsernyákok üldöznek 60%-ban szaggat.
Menekül a rohadt helikopterével azt még véletlenül sem érem utól,mert a rohadt rendörök széjjeltörnek állandóan 😞
Next PC upgrade: 2022
Biztos szivrohamot kapott a nagy melegben 😄