DrIVer: Parallel Lines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
Nézz meg pár képet a google-ban, vagy néhány videót a youtube-on, és le se töltsd a játékot. Úgy jártál volna a legjobban.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

oniel
Én nem ártotam neki!
Csak szíveséget kértem!

oniel
Inkább, ne szólalt volna meg!
Csak tudnám mittöl lett ilyen ideges????

bertino
számolj csak, ez az SG

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

oniel
Azt gondoltam ,vannak itt rendes emberek!
De ugy láttom tévedtem!
Tisztelet a kivételnek!

"vidd végig b+, ha naponta játszasz 2 órát, akkor egy hét alatt végigvitted"
Ilyen emberekre ,meg végkép nem számitotam!

oniel
Akkor játszon hetente egy órát és két hét alatt lesz kész. Nem értem mit kell annyira türelmetlenkedni. Mit akarsz a 100%-os savegametõl? megnézni 2006-ot aztán törölni a játékot? Vagy mi célotok van vele?

pont az! 😊)))

Gerbill
Akkor játszon hetente egy órát és két hét alatt lesz kész. Nem értem mit kell annyira türelmetlenkedni. Mit akarsz a 100%-os savegametõl? megnézni 2006-ot aztán törölni a játékot? Vagy mi célotok van vele?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

maffioso
héten lesz elvileg magyar

\"If in doubt, flat out!\"

Jah, csak nem mindenki akkora gépmániás mint te!!!

vidd végig b+, ha naponta játszasz 2 órát, akkor egy hét alatt végigvitted!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

oniel
hello!
már találtam itt a topikban egy mentés 100% de hibás oldal!
felraknátok nekem mégegyszer!
köszi!

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Volt egy érdekes küldetésem aminél szerintem az átvezetõ videót nem játszotta le a gép nemtudom miért.

Az volt a dolog hogy menjek el egy helyre ahol felszálltam egy kamion hátuljára fegyverrel.Ekkor bejött az átvezetõ videó hogy kikanyarodunk majd pár másodperc szünet és ott vagyok a kamion mellett egyedül.

Itt mi történt amúgy???

Next PC upgrade: 2022

grebber
Nincs még,de készül!

Endiman
sziasztok!

van magyarosítás a gémhez?

utána meg a kerekét kell kilõni úgy hogy a görgõvel klikkelsz vagy a középsõ egérgombbal célzol és kilövöd a kocsi kerekét!

hp 4ever!

azzal a kcsioival azt kell csinálni hogy rácélzol a kocsira jobb klikkel és futsz körbe úgy lövöd meg a kocsit és lehetõleg shotgunnal csináld és balra kezdj el futni!

hp 4ever!

Hali! Segítségetekre lenne szükségem. Már az elején elakadtam. Mit kell csinálni azzal a roncs autóval, a hordok után?Kérlek segítsetek.
zolo
Zenei listában nem találtam meg, de a készítõk oldalán is van fent vele interjú, tehát egy szám tuti van tõle , tudom hogy melyik, de a címét nem tudom.
Audio Bullysról van szó, ah valaki tudja, mi a zene címe, ami 2006-ban szól tõle az kérem segítsgen.Electro vagy trance stílusú a zene, nem tudom pontosan 😊

http://flickr.com/photos/zolika90/

stingray
Labi Siffre - The Vulture
A legjobb szám
Szerintem

Tűz Csucsu !

pl:gamecopyworld.com
sziasztok a segitségeteket kérném letöltötem a gémet de nincs hozzá crack keresgetem és nem találok sewhol ha valaki tudna adni nekem egy linket honnan tudok cracket letölteni hozzá vagy ha valaki tuna nekem küldeni nagyon megköszöném segitségeteket elöre is köszönöm.sziasztok az msn cimem:merse [email protected]

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

caprine
Hát erre a missionre úgy kéne érkezni, hogy már van ilyen csuzlid, de ha mégsem lenne akkor ahogy bemész rögtön a kapunál meg még vagy 2-3 helyen körbe találsz aknavetõt. 3 lõvés a tank és game over. Épp csak annyi hogy csúzlival a kézben átmész a keritésen ami becsukodik m ögötted, manuális célzás kicsit jobbra fordulás és pont elötted fog elsasszézni a tank. 3 gyors lõvés és kész, ezt egymás után leadhatod, nem kell keringözni. A motor sajna utána eltünik.

AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....

Csao! Tudna nekem valaki segíteni, elakadtam, vagyis nem tom annak a négernek a tankját kilõni a végén, vagyis õ lõ ki engem túl gyorsan. Van benne valami titok, vagy csak lõnikell azt kész, ja és nincs rakétavetõm, azt hol tudok beszerezni?

Üdv

akkor lehet,F.A.Q! ott ír egy crack hibát.

http://gamecopyworld.com/ Driver: Parallel Lines v1.0 Proper Fixed EXE Én ezt használom és egyszer nem fagyott még bár a memorám 1Gb

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Hello valki meg tudja mondani hogy miért fagy le állandóan a játék ahogy elkezdõdik a rendõrõs üldözés 1 perc még talán annyi se és le fagy
A gépem
Intel pentium 4 3ghz
asus p5p800 se alaplap
geforce 6600 256mb
512mb ddr memória
lehet hogy a crackal van a baj mert én a game.epyx.hu oldalon regisztráltam és ftp-sen leszedtem a gamet kérlek seggitsetek mi lehet a baj
arty
valósághûbb igy. figyelj oda jobban 😉

Forza.

szevasztok valaki megtudja mondani miért fagy le állandóan a játék pár perc után még lehet annyi se és nem is szaggat.
Nohab
Bocs, fogalmam sincs. Én is csak kétszer találtam oda.
Akkro már értem thx

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

trackmaniac
Ezt már én is próbáltam, de azért kitalálhattak volna erre valamit. Mert pl. hogyha épp egy race közben borul fel, akkor az überfa..a! <#gun><#boxer>

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

Prézli
Ha a Ram Raider-re gondolsz, akkor azt megkapod a garázsba.

Prézli
Ki kell szállni és otthagyni, vagy egy másik autóval addig löködni míg visszaborul.

grebber
Nekem sajnos az egyik küldetésre kapott páncélozott kocsim borult fel pedig az über volt nagyon de otthagytam mert nemtudtam "visszaforditani"

trackmaniac
Hali! Gondolom már veletek is elõfordult, hogy felborult a kocsitok. Olyankor mi a teendõ? Mert a R lenyomásával semmit sem érek el (ugye ez lenne a reload)...

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

arty
texturahibák, árnyékhibák, lassu, optimalizálatlan, bénán mozgó fõhõs, gagyi emberrelmászkálok küldetések

Forza.

trackmaniac
Sziasztok! Keresgéltem egy kicsit a neten (google jó barátunk segítségével) és ezeket találtam:

autólista + egyebek

hali vki nem tudna nekem segíteni a Paggy Wagon nevû küldiben?
azt kell hogy rabot kell kiszabadítani 1 transfer kocsiból
a kocsimat megcsináltam úgy hogy a kereke és az üvege golyóálló és így is ha lõnek hamar tönkremegy a kocsim
pls vki segítsen!

hp 4ever!

Bár nem értem miért fikázza mindenki a Driver 3-ik részét, én azonkívül hogy az opcióban el kellett egy órát szarakodni a billenyûzetbeállítással, más hibát nem fedeztem fel. Volt benne 3 nagyváros, jó sportkocsik stb.
Prézli
Azt értem, hogy le kell nyúlni a küldetésben szereplõ bulldózert...de hogy? Minotauros a labirintusban feeling az egész építkezés.

Prézli
2006-ban megfojtja (vagyis nem öli meg csak megszorongatja) 78-ban meg leüti

Amúgy a játék nekem is tetszik de szvsz autótörés és grafika terén borzalmasan messze elmarad a Driv3r-tõl. Ami nagyon nem tetszik, hogy ha pl oldalbakapok egy falat akkor elõl hátul kinyílik a motorháztetõ/ csomagtartó, és a tetõ is megrogy ami kb a GTA szintjén van. Nem ömlengek a 3-ról de abban szép, igényesen kidolgozott autók és hihetõ törések voltak, itt nem.
Amúgy mikor elõször felraktam nem hittem a szememnek, olyan szarnak tûnt, hogy azt hittem valami elfelejtett izé a Driver 2 és a Driv3r közötti idõkbõl. De persze a hangulat mindent feledtet mert az tényleg van. Az Ubisoft helyében csinálnék egy patch-t ami csak a grafikát javítja.

Amúgy ha a bugoknál tartunk az egyik StreetRace nálam úgy indult, hogy a rajtoltató hullaként feküdt az úton (ennek ellenére beszélt) és a jobboldali autók meg keresztben állt az úton orral belefúródva egy másik ott parkolóba.

zolo, neked meg nagyon köszömön, hogy válaszoltál

De akkor nem megfolytja hanem leüti

ScarY MAN
odamesz hozza...kozel...bal klikk...fegyverrel vagy nelkule 😄

...

Meg folytom? Mivan?

ScarY MAN
kb ugyanezt erzem en is.
mondjuk az azert eleg idegesito hogy a rendorok a legkisebb koccanas latvan is leakarnak lõni 😄
de az jo hogy pl. lerázhatóak kis furfangossággal😄 , gondolok itt arra hogy látotávolsagon kivulre kerulsz es elbujsz egy sikatorba es latod hogy szirenazva tovabb megy mert nem latott😄
es az is teccik hogy uldoznek es egy nagyobb fal,kocsi mogott beallok hogy ne lassanak/gyalog.../ es elmennek mellettem😄

[sry az ékezetes és nemekezetes betükert😄/

...

Atika :o)
Sziasztok az mitol lehet hogy jatek kozben egy ido utan fogja magat es restartol gepem de erdekes hogy csak ennel a jateknal csinalja

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

No, végigjátszottam a történetet.

Az elõzõ rész pc-s próbálkozását meg sem említem, nem is hasonlítgatom össze a kettõt, itt igencsak örültem, hogy egy normális, jó játékot kaptam.

Minden maxon röccenésmentesen ment, bár amúgy sem mondanám grafikájára, hogy "ejha, de szép lett" (néhol egy hm...hm.. is elhangzott nálam, kicsit spóroltak a dolgokkal itt-ott), nem is szabadott volna röccennie.

A történet rendkívül rövid volt (még legalább ennyi küldetésre számítottam), talán ha volt 30 fõküldi összesen, talán kevesebb, kb ennyinek éreztem. (a credits után még írta, h vannak side-missionök, de akkor is kevés más hasonló játékokhoz képest)
Ezt sajnálom, mert az átvezetõ videk igen tetszettek, a fõhõst nagyon frankón megcsinálták, bõven ki lehetett volna még hozni vmit az egészbõl.

Hangulatra ötöst adok, már többször is láthattunk hasonló megvalósításokat, ismerõs dolgokat, az új köntösben is nagyon jól szórakoztam.

Kicsit úgy érzem, csak egy részletét kaptam meg a játéknak, ott volt minden, csak nem teljes egészében.

Ettõl függetlenül élveztem, s bár jópár negatív dologgal elõ tudnék rukkolni, ezek egyike sem volt egetrengetõen zavaró.

Mindenkinek ajánlom, aki még nem próbálta😛

Pepsi Twist
ez az "alulról a 4." csít?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.