1974
  • jinmaster
    Jó hirem van kész a magyaritás.Én tagja voltam a csapatnak es nemsokára letölthető lesz. :)
  • Fillmore Dude
    Hát ez az! Ezért kérdezem én, hogy minek jáccik az ilyen. Rögtön new game aztán már megy is a sírás, mert a control settings-t sem volt képes megnézni. Képzeld el később mekkora játékélménye lesz ha már az oktatásnál a fórumhoz rohant :D
  • Prince23
    Hát nem tom h vagy vele, de nekem ilyen problémám (rögtön az elején elakadok egy kis xaros oktatőlövöldözésnél)a San Andreásnál nem volt.
    Útközben úgy is rájöttünk volna a fegyverek kezelésénél, mert ugye mindenki kipróbálja a right klikket, szal nem csak bal klik azt cu+lövöldözések...+ hozzá néhány f+e kombók nyomogatása...
  • Fillmore Dude
    Hát abban pedig semmi különös nem volt, és azért mert valami szerepel a faq-ban az nem feltétlen azért van, mert nehéz. Jó helyesbítek: első játékosoknak, bambáknak és 10 éveseknek tényleg nehéz. Először Options-t kell nézni aztán indítani a játékot, nem pedig rögtön new game! De könyörgöm: OKTATÓ! No comment.
  • Prince23
    Köztük én is:DDD És nem hiába szerepel a faq-ban:DD
  • BIZ0906
    Már nem azért de nem ő az egyetlen ha jól látom és olvastam sokan elakadtak ott.
  • Fillmore Dude
    Azért ne vedd b*sztatásnak, de ha egy oktató küldin elakadsz, akkor minek játszol vele, mire számítasz később? :)
  • Fillmore Dude
    Vagy mondjuk nem ártana elolvasni a FAQ-t!!!!!!!!!!

Nagyobb betűvel már nem lehet kiírni.
  • BIZ0906
    Egyszer se vedd le a szemed a kocsigól folyamatosan célozz rá mert ha nem célzól vége a küldinek és kezheted elölről.
  • Prince23
    És futni kell közben...majd körbe a kocsit...
  • bertino
    keresőt kell használni, például
  • Lacee86
    Hali! Amikor még a legelején van az oktató küldi, h hogyan kell lőni, akkor azzal a tragacs kocsival mit kell csinálni??
  • tzsoltika
    megunták csinálni :S
  • Attila8805
    Nem tudja vki mért akadt el a magyarítás 85%-on?
  • Seagal
    Végül is minden gép más. Nézd öreg nem akarok én se veled, se mással vitázni, mert minek?De nagyon felqrtam az agyam ettől a játéktól fél éccaka ezt próbáltam belőnni. Amógy, ha Ati kártyád van, lehet ezért nincs gondod. Ahogy olvastam többeket ez az Nvidiásokat szoptja.Eredeti játékkal meg pont a napokban csesztem rá,-nem kicsit,nagyon:D- úgyhogy ezt a témát meg inkább hagyjuk...
  • JaSoN HuNTeR #1519
    nekem nem...De mind1.Nekem is 9800pro-m van és Mediumba tökéletesen megy.Minden extra bekapcsolva.
  • Atika :o)
    Es az miert lehet hogy jatek kozben fogja magat es restartol :( Ati 9800pro-s kartyam van semmi masnal nem csinalta eddig ezt csak ennel. Nincs valakinek valami otlete? Elore is koszi
  • Seagal
    Nem ezt magyaráztam te nagyokos? Tudod nem mindenkinek apuci veszi meg a legújabb gammákat, és nem mindenki engedheti meg hogy mindent megvegyen, aztán majd kiderül, hogy jó-e. Persze neked gondolom minden játékod eredeti...
  • AlexCross
    egyetértek.
    amiket kiadnak nem is optimalizálatlanok, éppen csak az aktuális legújabb-legdrágább összeállításokhoz vannak fejlesztve.
    a témában szereplő játékkal ilyen szempontból elégedettek lehetünk, legalábbis amennyire én látom. majd egy éve fejlesztettem, és legszebb megjelenésében 70 fps fölött produkál.
    mindez azonban nem a fejlesztők vagy a kiadó munkatársainak nagylelkűségére utal, csupán alacsonyabb gépigénnyel szélesedik a potenciális vásárlók száma. elvégre mi kellemetlenebb egy bukott játéknál? hát kettő!
  • JaSoN HuNTeR #1515
    probáld meg...
  • Seagal
    Mielött még rákezdenéd a fúj csúnya warezolók nótát, közlöm veled, hogy ép elég játékot vettem meg eredetibe. Erről azóta szoktam le, amióta a drága fejlesztők-tisztelet a kivételnek-félkész,optimalizálatlan szarokkal bombázzák a jónépet. (Terméktámogatás meg persze nuku-szintén saját tapasztalat) Szal nem, nem valószinű, hogy megoldódna a dolog, ha megvennénk eredetibe...
  • CoD23
    #1503 ?? valaki
  • AlexCross
    a profilokat hol tárolja?
  • AlexCross
    nekem meg nvidiám van és nekem is jól megy.
  • Seth
    Nem a videókarival lesz itt a gond, hanem inkább hangkártyával, vagy inkább kodekekkel. Mert lenémítom a hangot és röccenésmentes lesz . Jól megfigyelhető,elérek egy diavetítős részre, ott leveszem a hangot és elmúlik az akadozás
  • JaSoN HuNTeR #1509
    talán ha eredetibe megvennétek a játékot megoldodna a dolog.
  • arty
    én játszottam az 1950PRO-mon és most a 7300GT-men is tolom, midnkettőn jol fut (előbbin persze szebb volt, hiszen gyorsabb kártya). néztem x700as ATI-s noteszen és 6100as nvidiáson is, mindkettőn teljesen jol megy a játék (butitgatva persze)

amit a forumban olvasok: bizonyos embereknél szaggat a játék ... szvsz ezt mindenkinél megoldaná egy win reinstall ;) amugy ... van olyan PC-s játék topik, ahol nem olvasni anomáliákrol? ;)
  • BIZ0906
    Jóvanna most nem kell felkapni a vizet csak itt sokan írják, hogy trén fut.
  • bertino
    7600 GTm van, én linkeltem az első képeket, hibátlanul fut...
  • BIZ0906
    ez ? te olvasod a fórumot az nvidiáknál elég trén megy nekem jó mert ATi-m van :D
  • arty
    hiábtlan program nincs.

viszont ez egyike a jól optimalizált programoknak...
  • CoD23
    ezt mért írja ki????
  • BIZ0906
    Optimalizálás itt sem hibátlam szokás szerint.
  • tzsoltika
    tényleg mióta megjelent a játék azóta nincs is patch?! Azt hiszik hogy tökéletes :)
  • Seagal
    Lehet hogy mégis megpróbálom az SP2 nélkül, hátha igaza van a havernak...
  • Prince23
    Kell várni ez ellen a pecset, és kész. Remélem a szaggatást helyre hozzák.
  • Seagal
    Persze, lehúztam a shadert, meg amit csak lehetett, de ugyanaz van. Az dühít legjobban, hogy amúgy vinné mint az állat, szal száguld, de bizonyos részeknél jön az akadás. Pedig a gépem majdnem duplája a minimum konfignak.
  • Dency
    Seagal:
    A driver 3- is szagatott a legújabb videókártyákon is szóval nem a gép a gondod ahogy nekem sem. Az új driverrel ez a gond megmaradt. Nekem is szaggat ahol többen vagyunk pedig énis lehúztam mindent.
  • tzsoltika
    a shader le van húzva 1.x-re?
  • Seagal
    De az is lehet, hogy nem csípi az Nvidia kártyákat, akikkel beszéltem, és ez a problémájuk volt, mindnek Nvidia kártyája van.