Felemás a szélessávú helyzetkép az Egyesült Államokban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem ebbõl kell kiindulni, hogy ha nincs warez, akkor minek. Ez ilyen magyaros felfogás. 😊
De ott kinn használhatják online TV-re, rádióra, vagy akár jogtisztán filmek, zenék letöltésére. Úgy, hogy rendesen fizetnek érte. Ha nem kell érte elmenni a boltba, akkor szerintem már megéri, az se kerül benzinbe, annyival kevesebb a CO2 kibocsátás. Bár nem mintha az amikat ez nagyon érdekelné... 😞
Meg a sok mocskos "jogvédõ" céget, meg kereskedõt ki lehetne hagyni a láncból, és mind a két vég jól járna.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Jajaja. Az amcsik szeeeerencsétlenek. Itt van pl a HUNGAROTEL amerikai tulajdonú cég. Iszonyat drága. Az adsl meg nagyon sok: cash $$$$$$
<#boxer>

Ha annyira olcsó meg nem tudnak vele mit kezdeni építenék ki Magyarországon is az üvegszálas rendszert az amerikaiak, pénzük, idejük van. Egy ilyen DC++-országnak kell a sebesség nekik, meg elég az 1-3Mbit <#nyes>

#3 --> igazad van 😄

Stimmel. 😄

Az univerzumban a sötétség is fénysebességgel terjed...

smv
Hm. Akkor ott nem is DC-znek? 😊

Starcraft + Diablo III - esemve

Mégi mire használnák? A levelezéshez, böngészéshez bõven elegendõ az 1megabit. Filmeket, zenéket meg ugyebár pénzért illik letölteni arrafelé, mindjárt nem is lesz olyan fontos a sávszélesség. Az olnline video-hoz akár még ez a sávszélesség is elég.
Hmm az emberi hülyeség... Ott a jelenlegi legobb technologia az üvegszálas rendszer, erre mégse használják ki, erre nem lehet mitmondani...

Azt hiszem egyet értek veled........ Addig-addig szopatják saját magukat, hogy végén Kínában nagyobb lesz a szélessávot használók aránya.<#eplus2><#hehe>
immovable
Sztem ezek az amerikaiak úgy hülyék ahogy vannak!<#hehe>
mrzed001
Amerikában nekem sem kellene DSL (még ingyen sem).
Ott aztán ezerrel szivatják a warezolókat
Warez nélkül pedig mi értelme van a nagy sávszélnek? Nézzenek Big Bráner online :-)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mert mesterségesen magasan vannak az árak. Amúgy kevés lesz az, ha megindul a képátvitel 😊 3G here we come.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.