FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a pad profiler-ében beállítottam a konfigot és a profilerben nyitottam meg a fifa-t (hozzá lehet rendelni az exe-jét), ezután mindig amikor gémelni akartam elõször megnyitottam a profilert és abból a fifát, így jó volt a konfig (ha az asztalról indítottam egybõl a gamét, akkor default konfig 😞()
remélem érthetõen írtam le, azt nem tudom, hogy a 2006-ban is mûködik-e, mert még nincs meg 😞, ja és nekem Logitech Wingman Rumble (1) van.
Est Sularus Oth Mithas
Ez nem a megjegyzésre megoldás esetleg a gob beállításra.
Est Sularus Oth Mithas
Nekem nem mûkszik két funkció (a menü és mentalitás állítás), úgyhogy meg akarom kicsit hackelni a dolgot. A menüt tudom hogy melyik gombbal kéne behozni, de a csapat mentalitást nem tudom melyik gomb kéne hogy állítsa.
Thanx
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
láttál valahol ilyet?
szeretném a füveket cserélni de máshogy van mint a demobasn
Elsõként ami nagyon tetszett a hangulatos intro. Tudom, hogy sokan ez nagyívbõl lexarják, hogy van-e vagy nincs, de akik rég játszanak a FIFA sorozattal azok tudják, hogy a retro részek bevezetõ képsorai nagyon is ott voltak a topon és remekül bevezettek bennünket a játékba (WC98 kakasos mozija, huh...). Sajnos a menü már nem tetszett ennyire. Szinte ugyanaz, mint a FIFA 2005-é ami nem is lenne ugye gond, csak éppen már abban is kényelmetlen volt a navigálás. Én szeretek gyorsan, billentyûzettel lavírozni a menükben. Itt ezt nem lehet! Lassú, körülményes, nem találsz meg mindent elsõre.
Játékmódok terén nem kell panaszkodni, tavaly sem kellett, de már évek óta hiába könyörgünk nem pakolnak bele egy fránya VB selejtezõ, BL, UEFA kupa módot. Ilyeneket hiába is keresünk, külön nem tudunk játszani. Kreálhatunk saját kupát igaz, de az nem gyanolyan. Immár a PES mintájára tudunk saját játékosokat kreálni. Sokkal részletesebben, mint az elõzõ részben. Illetve ha akarjuk módosíthatjuk a már meglévõket is (egy két dolog pl mint arc stb a sztároknál le van tiltva). Ezeket a játékosokat utána szabadon mozgathatjuk a csapatokban illetve a válogatott kereteken is módosíthatunk. Sokan nagy hasznát veszik majd, bár engem itt is nagyon zavart a hülye menünavigálás így hagytam a fenébe.
Plusz egy bajnokság ugye. Lengyel. Azért került be a játékba, mert tavaly nagyon jó eladást (dupla annyit adtak el a 2005-bõl mint elõtte a 2004-bõl) produkált a játék Lengyelországban. Dejónekik. Mi nem vesszük hasznát.
Hát a játékmenet...
A demóval játszva nagyon kellemes érzés kapott el. Tetszett! Mert hasonlított a PES-re és mégis más volt. Új élményt adott nekem, FIFA-val még nem játszottam ilyen változatos mérkõzéseket. A teljes játékkal nyomva ugyanezt éreztem, de minél több meccset nyomtam annál több gyermekbetegsége elõjött a fizikai és AI motornak. A mesterséges intelligencia sokat javult, de a gép mégis még mindíg csinál olyan hülyeségeket WC szinten is ami mosolyt csal a tapasztalt játékos arcára. Tök üresen áll a védõ, megindulok félpályáról hogy letámadom erre megfordul és szögletre gurítja... Hihetetlen! A szerelõmozdulat sem az igazi, scriptelés szagát érzem, nem nagyon függ attól, hogy mennyivel gyorsabb, erõsebb, jobban szerel a játékosom. A scriptelt dolgok megvannak még sajnos a motorban, jól álcázták õket igaz, de még mindíg érezhetõ, hogy a valóságban biza ez az ívelés nem így menne...
A menedzser mód nem nyerte el a tetszésemet. Nem köt le. Valamiért... Talán majd ha a játékba jobban belejövök.
Számomra kellemes idõtöltés lesz a játék, de még mindíg nem lesz ahhoz elég, hogy a PES-t féretegyem egy FIFA meccs miatt. Pedig higgyétek el ezt szeretném.
Csalódás is meg nem is...
UI: Csukott szemmel játszottam, mert a grafika közelrõl valami borzasztó. Távolról nézve még emésztem, de vazze már 3 éve ugyanilyen.
devdata.dat: a text file found in data/input in FIFA 06 main folder
FIFA 06.txt: a profile file with the correct button mapping
DE aki RUblepad 2-est vett semmi gondja mert alapból jó
Szerintem ez a FIFA 06 nem lett jó. (finoman fogalmaztam) Amúgy szeretem a FIFA sorozatot, a PES-t még nem próbáltam. Multiról nem tudok még véleményt mondani, de a játékmenetrõl, grafikáról, hangokról kialakult bennem már egy körülbelüli kép (szubjektív):
Grafika: szinte semmi változás az elõzõ FIFA-hoz képest. Sõt, talán még rútabb. A közönség egyenesen felháborító így 2006 tájékán.
Hangok: Kommentár szinte semmit sem változott. Ugyan olyan monoton, mint volt, talán betettek 1-2 új mondatot. Közönség talán jobban hörög és vannak új szurkolások is.
Játékmenet: Talán egy kis elõrelépés van a taktikát illetõen. A mozdulatok alig változtak(azért van egy két új, de minek), a gép néha minden ok nélkül kivezeti a gömböt az oldalvonalon túlra, a kapuson átmegy a labda, sok mozdulatot szögmérõvel animáltak, a Trax a lehetõ legszarabb helyen van, a menü bugos, a partjelzõ nem lenget...stb.
Egyelõre ingyé' vót, ezért nem nagyon szidom, de nekem nagy csalódás, úgy hiszem ezt a sorozatot kihagyom és nem fogom megvenni.
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Kiproszáltam a Fifát, bár ne tettem volna. Nem tudom elképzelni hogy ezt a EA csinálta. Irányítás katasztrofa, játékosok mozgása rondább mint a PES-ben. Átkonfigurálom a gamepadomat ha kilépek nem jegyzi meg. Nem tudom hogy a tesztelõk mit csináltak, de kb olyan mintha a fejlesztés a felénél leállt volna. Ez a vásárlók átvágása. Szerintem ez a legrosszabb az összes Fifa közül, ennél még a Football Generation is jobb. Na csumi
Te hol találtad meg?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Lehet fizetõs is de most ha lehetne!
Ez pl jo?www.fifa.datarider.hu