FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
nah kerestem gamecw.on cracket, de az a baj hogy azt no cd-nek írja. jó lesz nekem az? valami 50 mega:S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

akyyy
mit csináljak ha azt írja ki tegyem be a cd-t?:S mikro ez dvd:S

Breki33
leszedem a no-cd rar fájlt azzal már elvileg jó lessz nem?

akyyy
császtok mizu?

nekem a Fifa2005-nél is volt ilyen gondom (kilépés után elszált a pad-konfig) én akkor ezt tettem:
a pad profiler-ében beállítottam a konfigot és a profilerben nyitottam meg a fifa-t (hozzá lehet rendelni az exe-jét), ezután mindig amikor gémelni akartam elõször megnyitottam a profilert és abból a fifát, így jó volt a konfig (ha az asztalról indítottam egybõl a gamét, akkor default konfig 😞()
remélem érthetõen írtam le, azt nem tudom, hogy a 2006-ban is mûködik-e, mert még nincs meg 😞, ja és nekem Logitech Wingman Rumble (1) van.

ja lehet <#confused>

Breki33
olvass vissza és megtudod

énis leírtam illetve a gamecopyworld-rõl is letölthetõ a megoldás
Nézd meg mit vár el tõled a klub. Lehet azt, hogy sokat veszíts, és ezért rúgnak ki a sok gyõzelem után<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Est Sularus Oth Mithas

Breki33
Azok a beállítások ott lehet manuálisan átírni, de most nem másznék bele mert nálam jó

Ez nem a megjegyzésre megoldás esetleg a gob beállításra.
Én is képfájlból telepítettem nálam mûködik is de haveromnál ezt írja és ha jól tudom nem kell crackelni😄 ja és ha a karriermódba megyek és szinte mindig nyerek akkor miért rugnak ki?

Breki33
D pad?

MIlyen gamepad?

A chantokat berakod?
Én eddig csak képfájlból telepítettem, de úgy mindig müködött.
crack? <#vigyor3><#vigyor3>

Est Sularus Oth Mithas

Haveromnál felraktam és ezt írja, hogy helyezze be a megfelelõ dvd-romot mit csináljak hogy jó legyen? ti még nem találkoztatok ilyen problémával?

Igen megnéztem, de mik azok a számok a devdata-ban? A txt-t pedig nem találom.
sammy
Meg tudnátok mondani, hogy a gamepadotokon melyik (vagy hányas?) gombbal állítjátok a csapat mentalitását(támadó, védekezõ vagy semleges)?

Nekem nem mûkszik két funkció (a menü és mentalitás állítás), úgyhogy meg akarom kicsit hackelni a dolgot. A menüt tudom hogy melyik gombbal kéne behozni, de a csapat mentalitást nem tudom melyik gomb kéne hogy állítsa.
Thanx

nekem nem válaszol senki?

Breki33
megnézted amiket mondtam?
mateus33
Ez engem is érdekelne<#szomoru1>

Breki33
mités??
gabber_saviola
hova tünt a sok szárjatratés megmondom a frankót Brekinek júzer? 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Mit is kell tenni azért hogy ne kelljen minden kilépés után újrakonfigurálni a gamepadot?
Üdv a Karrier módban játszok és sûrûn nyerek de akkor miárt rugnak ki? mit csináljak?😊

The Hedgehog
szerintem suliban vannak, majd dobok rájuk privit, hogy figyeljenek oda

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
szólj neki

mintát én azért figyelem mert unom ezt a cswikozást
The Hedgehog
minta? mármint az összes stadionban? hmm bevallom nem is figyeltem 😊

The Hedgehog
hmmm nekem idõm nincs rá, rajtam kívül meg van ott aki vállalta a modolást... egész nap nem tudom figyelni, de azért átnézem

Breki33
ja amúhy az fh tele van warezzal törölgetni kéne a fórumban
Breki33
és a minta neked is mindig ugyanaz volt?
The Hedgehog
nem láttam még... igaz nem is nagyon nézegettem a külföldi FIFA-s fórumokat...

Breki33
kéne nekem egy lista hogy melyik zdataban vannak a füvek adboard stb

láttál valahol ilyet?

szeretném a füveket cserélni de máshogy van mint a demobasn
The Hedgehog
noshát... elsõ benyomásaim szeretném megosztani a FIFA 06-al kapcsolatban. Egy egész estét betöltõ meccselés és menedzser módos játék után.

Elsõként ami nagyon tetszett a hangulatos intro. Tudom, hogy sokan ez nagyívbõl lexarják, hogy van-e vagy nincs, de akik rég játszanak a FIFA sorozattal azok tudják, hogy a retro részek bevezetõ képsorai nagyon is ott voltak a topon és remekül bevezettek bennünket a játékba (WC98 kakasos mozija, huh...). Sajnos a menü már nem tetszett ennyire. Szinte ugyanaz, mint a FIFA 2005-é ami nem is lenne ugye gond, csak éppen már abban is kényelmetlen volt a navigálás. Én szeretek gyorsan, billentyûzettel lavírozni a menükben. Itt ezt nem lehet! Lassú, körülményes, nem találsz meg mindent elsõre.

Játékmódok terén nem kell panaszkodni, tavaly sem kellett, de már évek óta hiába könyörgünk nem pakolnak bele egy fránya VB selejtezõ, BL, UEFA kupa módot. Ilyeneket hiába is keresünk, külön nem tudunk játszani. Kreálhatunk saját kupát igaz, de az nem gyanolyan. Immár a PES mintájára tudunk saját játékosokat kreálni. Sokkal részletesebben, mint az elõzõ részben. Illetve ha akarjuk módosíthatjuk a már meglévõket is (egy két dolog pl mint arc stb a sztároknál le van tiltva). Ezeket a játékosokat utána szabadon mozgathatjuk a csapatokban illetve a válogatott kereteken is módosíthatunk. Sokan nagy hasznát veszik majd, bár engem itt is nagyon zavart a hülye menünavigálás így hagytam a fenébe.

Plusz egy bajnokság ugye. Lengyel. Azért került be a játékba, mert tavaly nagyon jó eladást (dupla annyit adtak el a 2005-bõl mint elõtte a 2004-bõl) produkált a játék Lengyelországban. Dejónekik. Mi nem vesszük hasznát.

Hát a játékmenet...

A demóval játszva nagyon kellemes érzés kapott el. Tetszett! Mert hasonlított a PES-re és mégis más volt. Új élményt adott nekem, FIFA-val még nem játszottam ilyen változatos mérkõzéseket. A teljes játékkal nyomva ugyanezt éreztem, de minél több meccset nyomtam annál több gyermekbetegsége elõjött a fizikai és AI motornak. A mesterséges intelligencia sokat javult, de a gép mégis még mindíg csinál olyan hülyeségeket WC szinten is ami mosolyt csal a tapasztalt játékos arcára. Tök üresen áll a védõ, megindulok félpályáról hogy letámadom erre megfordul és szögletre gurítja... Hihetetlen! A szerelõmozdulat sem az igazi, scriptelés szagát érzem, nem nagyon függ attól, hogy mennyivel gyorsabb, erõsebb, jobban szerel a játékosom. A scriptelt dolgok megvannak még sajnos a motorban, jól álcázták õket igaz, de még mindíg érezhetõ, hogy a valóságban biza ez az ívelés nem így menne...

A menedzser mód nem nyerte el a tetszésemet. Nem köt le. Valamiért... Talán majd ha a játékba jobban belejövök.

Számomra kellemes idõtöltés lesz a játék, de még mindíg nem lesz ahhoz elég, hogy a PES-t féretegyem egy FIFA meccs miatt. Pedig higgyétek el ezt szeretném.

Csalódás is meg nem is...

UI: Csukott szemmel játszottam, mert a grafika közelrõl valami borzasztó. Távolról nézve még emésztem, de vazze már 3 éve ugyanilyen.

Breki33
gamepadnál ezeket kéne megnézni

devdata.dat: a text file found in data/input in FIFA 06 main folder
FIFA 06.txt: a profile file with the correct button mapping

DE aki RUblepad 2-est vett semmi gondja mert alapból jó
Breki33
Breki33
Ezeket privátba intézzétek

kösz
saviola83
Na srácok úgylátom nem valami jó a vélemény a játékról bár én eddig mindegyik fifával csak kipróbálás szinten játszottam valahogy nem tudott lekötni.Engem jobban leköt a madden meg a football manager.Szerintem ezt ki se fogom próbálni.

attiGT
letöltöttem a wanadoo-ról és lejöttek ilyen r30, r31... fájlok is. Ezek azt jelentik hogy nem teljesen volt fönn a játék vagy mit? Ha ezzel kell vmit csinálni kérlek irjátok le hogy mit. Kösz.

Hi,

Szerintem ez a FIFA 06 nem lett jó. (finoman fogalmaztam) Amúgy szeretem a FIFA sorozatot, a PES-t még nem próbáltam. Multiról nem tudok még véleményt mondani, de a játékmenetrõl, grafikáról, hangokról kialakult bennem már egy körülbelüli kép (szubjektív):

Grafika: szinte semmi változás az elõzõ FIFA-hoz képest. Sõt, talán még rútabb. A közönség egyenesen felháborító így 2006 tájékán.
Hangok: Kommentár szinte semmit sem változott. Ugyan olyan monoton, mint volt, talán betettek 1-2 új mondatot. Közönség talán jobban hörög és vannak új szurkolások is.
Játékmenet: Talán egy kis elõrelépés van a taktikát illetõen. A mozdulatok alig változtak(azért van egy két új, de minek), a gép néha minden ok nélkül kivezeti a gömböt az oldalvonalon túlra, a kapuson átmegy a labda, sok mozdulatot szögmérõvel animáltak, a Trax a lehetõ legszarabb helyen van, a menü bugos, a partjelzõ nem lenget...stb.

Egyelõre ingyé' vót, ezért nem nagyon szidom, de nekem nagy csalódás, úgy hiszem ezt a sorozatot kihagyom és nem fogom megvenni.

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

basszus nekem is hibát észlel és nem indul el ,nemtom mit csináljak
nekem se<#szomoru1>
examinee
"Átkonfigurálom a gamepadomat ha kilépek nem jegyzi meg" ---> nálam is ugyanez van! Érted most mindig konfiguráljam ujra?😛 hát lol! Söt egy gombot felsem ismer a game a gamepadombol: persze pont olyat ami kéne nekem!

Hali!
Kiproszáltam a Fifát, bár ne tettem volna. Nem tudom elképzelni hogy ezt a EA csinálta. Irányítás katasztrofa, játékosok mozgása rondább mint a PES-ben. Átkonfigurálom a gamepadomat ha kilépek nem jegyzi meg. Nem tudom hogy a tesztelõk mit csináltak, de kb olyan mintha a fejlesztés a felénél leállt volna. Ez a vásárlók átvágása. Szerintem ez a legrosszabb az összes Fifa közül, ennél még a Football Generation is jobb. Na csumi
megvan kösz
Mert a wanadoo-n sehol se találtam!
Te hol találtad meg?
Istencsászár
istenem netöltsük le helyetted?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hányas szekcioba?
grizzly21
wanadoo.atw.hu

Valaki tudna olyan nem kamu oldalt mondani amin fentvan a fifa06?
Lehet fizetõs is de most ha lehetne!
Ez pl jo?www.fifa.datarider.hu