FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ez egy fos ez a multi rész! 3mp mire regál a játékos meghát ez a lagg! Nem is beszélve arrol hogy gamepaddal meccs közbe esc-t akarsz nyomni nem reagál rá kise tudsz lépni! Meghát hogy nem ismer fel gombokat. Ennyit a fifárol: uninstall!<#nemtudom>#nemtudom>
Sziasztok!
Segítségeteket kérem! FIFA 2006 vmiért és már a demó is ugrál,v h mondjam mintha be lenne ragadva egy billentyûm és állandóan megy vmelyik irányba! Nem értem mitõl, sehol más játéknál nem csinálja ezt még az NHL 2006 nál sem! Miért? Vki másnak is van ilyen hibája!? Kérlek segítsetek elõre is köszönöm sziasztok!
Segítségeteket kérem! FIFA 2006 vmiért és már a demó is ugrál,v h mondjam mintha be lenne ragadva egy billentyûm és állandóan megy vmelyik irányba! Nem értem mitõl, sehol más játéknál nem csinálja ezt még az NHL 2006 nál sem! Miért? Vki másnak is van ilyen hibája!? Kérlek segítsetek elõre is köszönöm sziasztok!
jól látom, hogy minden stadionban ugyanolyan gyep van?
három stadionban jéátszottam és mind ugyanaz volt
három stadionban jéátszottam és mind ugyanaz volt
jah csak poén 1 mbites/128k nete ven neki is nekemis és itt lakik pár uccával arrébb😊 és jácchatalanul laggol...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hát ha jol olvastam azt irták hogy usb-s csatlakozoknál csinálja ezt! de olvass vissza és megtudod!
Miért van az hogy ugrál a menü magától ? S nem tudom a nyelvet se normálisan kiválasztani! Valaki megoldást tud ?
nemtom, én már játszottam több emberrel is, valakivel laggos volt valakivel meg semmi lagg nélkül ment...
Avanti Italia!
Jóhát elirtam😛 írtma hozzá egy +a-t!
Huhh Tottival nyomattam multit! Szoval láttátok mit irt! Dip-re kell majd valami megoldás... 56 k-s modem hangulat volt😛
Huhh Tottival nyomattam multit! Szoval láttátok mit irt! Dip-re kell majd valami megoldás... 56 k-s modem hangulat volt😛
na szóval Lordhappy-val probáltuk a multit tiszta slow motion olyanlaggos fos szar igy élvezhetetlen, jácchatatlan........................
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
kit látnak szemeim 😊
Hát nem tudom! Eddig semmi baj nem volt a Wingmannal, minden gamenél jo volt pl: uj ea gamekhoz is! it meg nem ismeri fel! gg
Hi mindenki! Van aki már próbálta itt a gamét direct IP vel? Tényleg rossz a multi része és késöbb reagál a játék az irányításra? Mert idáig akit kérdeztem errõl panaszkodott... Lehet elcseszte az EA a multi részt? <#wow3>#wow3>
jó a game😄
csak tudod ajándékba kaptam, és azért nem mondhatom azt h na vigyétek vissza mert gagyi ...😄, nem olyan rossz, de azt se mondhatnám h jó, strapabíró az biztos...
nekem is egy logitech van(elég gagyi) nem ismer fel 2 gombot, de ez van,majd veszek egyszer ujat.
Logitech Wingaman Coldress Rumblepadom van! És nem ismeri a játék a 3-as gombomat. nemtodok rá beállitani semmit! Tud valaki megoldást? plz privibe! elõre is thx
mé tüntek el hozzászólások(bocs ha ez is hülye kérdés)?amúgy én most szedem le,milyen tapasztalatok vannak?gondolom jobb mint a 2005.bár ha rosszabb is(amit kétlek),akkor is sokat játszok vele me rendkívül szeretem a sportjátékokat
Hmmm, felraktam a Fifa 06, és az NBA 06-ot, mindkettõt A120-al mountoltam, és mindkettõ automatikusan indult is, semmi varia, mintha eredeti lenne. Daemon Tools nincs a gépen.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
érdekes ha nekem vmi kérdésem van vissza tudok olvasni, tudom használni a keresõt
biztos különleges képességeim vannak
de aki ilyen ( #4696 ) hsz-t ír az ....
biztos különleges képességeim vannak
de aki ilyen ( #4696 ) hsz-t ír az ....
Avanti Crociati!
Nah rendben van, h vannak lámák, meg nem olvasnak vissza meg minden, de azér mielõtt leb@sszuk õket, akár válaszolhatnánk is annyi erõvel, nemde??
Más: valaki mondta már, de a fenti Ronaldinho képtõl én is folyton elröhögöm magam.<#nyes>#nyes> (nem mintha rossz lenne😊
Más: valaki mondta már, de a fenti Ronaldinho képtõl én is folyton elröhögöm magam.<#nyes>#nyes> (nem mintha rossz lenne😊
\"Hard to see, the dark side is.\"
HA VALAKINEK MEGLESZ/MEGVAN IRJON PRIVIT NA MEG HA GYÕRI ÉS AKKOR MEGIRHATNÁ NEKEM A JUTALOM SE MARADNA EL ..... <#worship>#worship>
Sziasztok. Töltöm a fifa06-ot és ilyen mdf fájlok jönnek le, majd ha lejött minden akkor azokkal mit csináljak? Kösz a segítséget.