9766
FIFA 06
  • dadek
    Ez a legújabb
  • Breki33
    Ezekről a videokrol van szó

klikk
  • mike369
    azzal mindig vannak... de most talán nem olyan vészes azért. bár...
  • DJ Bee18
    Látom kicsit lekéstem a megjelenést :DD, a játékélménnyel még mindig bajok vannak?
  • BaziJoe
    Sziasztok a Gamepad beálításait,hogy lehet elmenteni?
  • mike369
    nem tudom, de - ha már fifa - én legjobbakat a '98-cal játszottam és sose zavart, hogy pl. nem mozog a játékosok szája...
    inkább maradjanak ezen a grafikai szinten, de a játékélménynek alaposan neki kellene feküdni.
  • Breki33
    registrációt kér

amúgy már volt kilinkeelve egy video
  • dadek
    Nézzétek meg a videót nagyon ott van..
  • fatallerror
    a fejlesztőknek egyre nehezebb lesz,hisz jönnek a 2 magos procik és 2 szálra kell megírniuk a szoftvereket
  • mike369
    A probléma nem abban van, hogy ne mírná el a pc az ilyen minőségű grafikát, erre volt már példa (FarCry, Riddick, Dumm 3...) ráadásul mire igazán befut az új xbox, addigra a pc-k is nagyot fognak fejlődni.
    A gond ott van, hogy amíg konzolra adnak a fejlesztőknek egy konkrét specifikációt, amire írni kell a dolgot, addig pc-nél figyelembe kell venni rengeteg féle processzort, videókártyát,... ezért gyakran hanyagok és jönnek sorban a gagyi konzol átiratok, amik hol futnak, hol nem, rondák,... stb.
  • fatallerror
    na ilyennek kellene lennie PC-n is,és úgy belőni h minden részletet lehessen állítani a grafikán h gyenge gépeken is játszható legyen
  • dadek
    új videó az xbox 360-as FIFA06-ról
  • dadek
  • dadek
  • dadek
  • dadek
  • The Hedgehog
    Szép jó reggeltet mindenkinek...
  • rumos
    vááá, ez a 06 tök olyan mint a 05 és a 04. most komolyan, ha elém tolja vki játék közben, meg nem mondom hogy éppen melyiket látom. 3 éve tök ugyanazok a fapofa béna arcok, ugyanaz a grafika, minden.
    ja és Romában ottvan még Ferrari, Zotti, Corvia a csapatban...
  • Breki33
    Erre volt egy külön topic a 2005-höz a Fifahungary-n azt érdemes átolvasgatni.
    Volt ott egy elég részletes beállítási leírás is .

De tűzfal, router illetwe switch az elég rizikós.

Nm tanácsolhatnék ilyet de próbáljátok meg egyszer tűzfal nélkül kipróbálni.
  • Breki33
    mit?
  • Breki33
    Konfigot ugye szokás szerint nem írtál.

Próbáld meg kilőni a felesleges procceseid pl alg, esetleg spysweeper ilyenek.

Utánna sokat fog javulni érdemes mergnézni mi mennyire fogja.
  • Tigerson
    Hello!

Neten szeretnék a játékkal játszani, de ez eddig sosem jött össze.
    A haverommal próbáltuk, akinek ugyanolyan nete van, mint nekem.
    Az IP-nk 172.16-tal kezdődik, ez vmi router szerűségre utal, de nem az, hanem switch, ha jól tudom.
    Hogyan tudnám beállítani a tűzfalamban, hogy fusson a játék neten?
    Tehát melyik portokat, címet engedélyezzem a FIFAnál.
    Sygate tűzfalam van.
  • attiGT
    Mióta The Hedgehog a házigazda, egyre kevesebb baromságot látok. Ez köszönhető annak is, hogy törli a buta üzeneteket. Mindenki nevében köszönjük The Hedgehog.
  • Ramore
    én az nba06 játékkal jártam így
  • sideris
    Hali,probáld meg a daemon 3.47 -tel a mini imaget!
  • Matte
    Légyszi segítsetek!

Van egy nagy problémám. Az idei EA játékok, így a Fifa06, NHL06 azt csinálják, hogy elindítom, akad az EA logo mint a barom, a menü jó (bár NHL-ben ritkán adja be) elindítok egy meccset és olyan mintha mézbe játszanának. Atom lassú a játék, picit akad is, teljesen élvezhetetlen. Felraktam a Macromedia Shockwavet ami a telepítő DVD-n van, kipróbáltam 3 drivert, de mindennel ugyanezt csinálja. Ha valaki tud valami megoldást az légyszi segítsen.

Előre is köszi.
  • sideris
    Srácok,online game,senki??? :P
  • mosley
    thx
  • Breki33
    nem én most pes3 demot nyomom P
  • bodesz
    2.szezonom 4.meccsét akartam tolni amikor 1szercsak kiírta a 2csapat mögé hogy file not found...mondom pff debugos :D na mind1 gondoltam akkor inkább gamelek csak jobblehet :D indít game amikor választom csapit akkor is fili not found háttérben aztán elkezdte tölteni a gamet de kifagytam mint állat :D buggos kicsit...
  • gabber_saviola
    elünt az ingyenreklám :(
  • sideris
    Hali all!! valaki online match?
  • The Hedgehog
    ja ok... megnézem! te próbáltad már?
  • The Hedgehog
    tartalomhoz a forma... :)
  • Breki33
  • Breki33
    stilus, forma amfora
  • The Hedgehog