FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

examinee
Hát ez egy fos ez a multi rész! 3mp mire regál a játékos meghát ez a lagg! Nem is beszélve arrol hogy gamepaddal meccs közbe esc-t akarsz nyomni nem reagál rá kise tudsz lépni! Meghát hogy nem ismer fel gombokat. Ennyit a fifárol: uninstall!<#nemtudom>

Breki33
utoljára konkrétan 6 hozzászólással elõtted
Breki33
van ma csak 6* kérdezték meg
sonico
Sziasztok!

Segítségeteket kérem! FIFA 2006 vmiért és már a demó is ugrál,v h mondjam mintha be lenne ragadva egy billentyûm és állandóan megy vmelyik irányba! Nem értem mitõl, sehol más játéknál nem csinálja ezt még az NHL 2006 nál sem! Miért? Vki másnak is van ilyen hibája!? Kérlek segítsetek elõre is köszönöm sziasztok!

Breki33
jól látom, hogy minden stadionban ugyanolyan gyep van?

három stadionban jéátszottam és mind ugyanaz volt
Breki33
de eddig a multi nem nagyon volt lagos
Breki33
nemcsak azt
Istencsászár
jah csak poén 1 mbites/128k nete ven neki is nekemis és itt lakik pár uccával arrébb😊 és jácchatalanul laggol...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

examinee
Hát ha jol olvastam azt irták hogy usb-s csatlakozoknál csinálja ezt! de olvass vissza és megtudod!

Miért van az hogy ugrál a menü magától ? S nem tudom a nyelvet se normálisan kiválasztani! Valaki megoldást tud ?

Barni
nemtom, én már játszottam több emberrel is, valakivel laggos volt valakivel meg semmi lagg nélkül ment...

Avanti Italia!

examinee
csá Taki! 😛

examinee
Jóhát elirtam😛 írtma hozzá egy +a-t!
Huhh Tottival nyomattam multit! Szoval láttátok mit irt! Dip-re kell majd valami megoldás... 56 k-s modem hangulat volt😛

Istencsászár
na szóval Lordhappy-val probáltuk a multit tiszta slow motion olyanlaggos fos szar igy élvezhetetlen, jácchatatlan........................

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Breki33
és megtanulja leírni a saját cuccát helyesen
Breki33
Ezt keresõbe beír

Wingman Cordless Rumblepad fifa 2006

és utánnaolvasgat
gercse
áhh, sztem szar...

kit látnak szemeim 😊

examinee
jah és mondjuk ez nem régi kb másfél éve jelent meg és akkor az volt logithechböl az über!

examinee
Hát nem tudom! Eddig semmi baj nem volt a Wingmannal, minden gamenél jo volt pl: uj ea gamekhoz is! it meg nem ismeri fel! gg

Breki33
itt azt momndták jó volt
gercse
ha tényleg így van akkor szar, de biztos lesz hozzá javítás

Hi mindenki! Van aki már próbálta itt a gamét direct IP vel? Tényleg rossz a multi része és késöbb reagál a játék az irányításra? Mert idáig akit kérdeztem errõl panaszkodott... Lehet elcseszte az EA a multi részt? <#wow3>
jó a game😄

gercse
csak tudod ajándékba kaptam, és azért nem mondhatom azt h na vigyétek vissza mert gagyi ...😄, nem olyan rossz, de azt se mondhatnám h jó, strapabíró az biztos...

gercse
-egy a 😄D

Breki33
Wingaman :-)
gercse
nekem is egy logitech van(elég gagyi) nem ismer fel 2 gombot, de ez van,majd veszek egyszer ujat.

examinee
Logitech Wingaman Coldress Rumblepadom van! És nem ismeri a játék a 3-as gombomat. nemtodok rá beállitani semmit! Tud valaki megoldást? plz privibe! elõre is thx

egypszichonauta
mé tüntek el hozzászólások(bocs ha ez is hülye kérdés)?amúgy én most szedem le,milyen tapasztalatok vannak?gondolom jobb mint a 2005.bár ha rosszabb is(amit kétlek),akkor is sokat játszok vele me rendkívül szeretem a sportjátékokat

ati2002
Hmmm, felraktam a Fifa 06, és az NBA 06-ot, mindkettõt A120-al mountoltam, és mindkettõ automatikusan indult is, semmi varia, mintha eredeti lenne. Daemon Tools nincs a gépen.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Fyrex
érdekes ha nekem vmi kérdésem van vissza tudok olvasni, tudom használni a keresõt

biztos különleges képességeim vannak

de aki ilyen ( #4696 ) hsz-t ír az ....

Avanti Crociati!

Nah rendben van, h vannak lámák, meg nem olvasnak vissza meg minden, de azér mielõtt leb@sszuk õket, akár válaszolhatnánk is annyi erõvel, nemde??
Más: valaki mondta már, de a fenti Ronaldinho képtõl én is folyton elröhögöm magam.<#nyes> (nem mintha rossz lenne😊

\"Hard to see, the dark side is.\"

attiGT
OK. KÖSZÖNÖM A HATALMAS TÜRELMET. ÉS A SEGÍTSÉGET. MAJD IROK HA BAJ VAN. PÁ.

Shotogan
ja,elõször egyesítsd õket Total Commanderrel,vagy Winrarral

Barni
amúgy gyõri vagyok

Avanti Italia!

Barni
vagy 2

Avanti Italia!

Szega87
HA VALAKINEK MEGLESZ/MEGVAN IRJON PRIVIT NA MEG HA GYÕRI ÉS AKKOR MEGIRHATNÁ NEKEM A JUTALOM SE MARADNA EL ..... <#worship>

Breki33
egyet kéne visszaolvasnod
attiGT
Addig oké, hogy mountolom, de melyiket, van vagy 70.

Shotogan
fogod a Daemon Toolst,bemountolod,installálod,serial kód az nfo fájlban.elindítod.játszol.

attiGT
#4681 Kérem szépen válaszljatok.

Breki33
az nem warezra vonatkozik
Mustang2005
1.MERT MÁR MEGJELENT!!!
2.HOLNAP VAN 30-adika!!

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Forrest Gump
Mielött megkérdezi valaki, hogy mikor jelenik meg a game<#vigyor>
Forrest Gump
ÁÁÁ, köszi<#vigyor0>
De ez kész bolondok háza.
attiGT
Már kérdezni se lehet? Pls válaszoljatok.

Fyrex
áááááááááááááá

Avanti Crociati!

attiGT
Sziasztok. Töltöm a fifa06-ot és ilyen mdf fájlok jönnek le, majd ha lejött minden akkor azokkal mit csináljak? Kösz a segítséget.

Shotogan
nálam elindult,nem tudom milyen csoda folytán.
ha még valakit érdekel nálam sztem az volt a hiba,hogy az mdf fájlt mountoltam be telepítéskor,most megpróbáltam az mds-el és így már ment.