FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A data/ cmn/ fe könyvtárban lévõ eng.db fájlt nevezétek át valamire és a hun.db fájl meg nevezétek eng.db re és magyar lesz a játék."
"Ha azt akarjátok,hogy a mentés szövege is magyar legyen:
data/memcard könyvtárban az eng_memc.loc fájlt nevezzétek át valamire és a hun_memc.loc fájl nevezzétek át eng_memc.loc ra."
"Végre sikerült... 1.9.5.3105-ös Alcohol, és onnan futtatom a képfájlt, ahonnan felinstaláltam."
Milyen módon tudom elindítani a game-t???
Avanti Italia!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
de elmentem save profilenel alul de minden újraindításnál(fifa) visszateszi W-re , hogy lehet fixálni ?
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mitöl ekkora,ha ilyen szar a grafika?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
thx
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
mini image + virtual cd-hide-dal hide all virtual drives...
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
próbáltama mini image val is,és semmi
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Ha billentyûzetrõl játszol, akkor az 5-ös gomb a numerikus billentyûzeten meccs közben.
A registryben matattam már próbáltam Dual Actionre is átnevezni nem segített. Nem megy akkor a jobb analog kar. A másik hogy Dual Action felhasználóktól olvastam a fórumban nem egytõl, hogy neki sem megy a jobb analog karja. Namost ha az EA már a Logitech gamepadjait sem támogatja normálisan, akkor mit. Menjenek a ....
Szóval nem emlékszel melyik gombbal állítod meccs közbe a mentalitást?
VAn ilyen probléma, jelenleg nincs megoldás rá.
De mivel ez Dual Action utánzat szerintem a registry-ben dual-nak való megoldása lehet bejönne.
A chanrtokat berakni nem nagy idõ egy meccs idõtartama alatt megvan.
Csak a Fifa06 nem támogatja. Persze a 2005-ben gond nélkül ment. Ebben pedig vagy a jobb analóg kar nem megy, vagy a menü gomb és a mentalitás állító gomb.
Jelenleg "P880" beállítással használom.
A chantokat meg nem hiszem hogy berakom, mert nagyon kevés idõm van mostanában, úgyhogy nem tudok belemerülni a 2006 átszerkesztésébe.