9766
FIFA 06
-
#5879 én lennék a legboldogabb ha nem tudnám eldönteni, hogy most FIFA-t indítsam el vagy a PES-t... de látom idén megint PES lesz a dologból és fáj! Fáj mert azért nálam nagyobb FIFA fan ebben az országban alig akadt (most már azért van :D) -
#5878 Ha összeszednének a FIFA scene-ből pár arcot (Ariel, Jinman, Xavier, FEDE) akkor bizony mondom, hogy remek kis játékot raknának össze. Csak hallgatni kellene az ő tanácsaikat. -
Ibron #5877 Igen....megértem,de nemtom milyen a PES,majd egyszer azt is kipróbálom és,ha esetleg az tényleg jobb,mint a Fifa,akkor is top1:Fifa. -
#5876 Nem is ezek a dolgok zavarnak leginkább :) Hanem az, hogy például az ellenfél játékosa miért BUTA... miért viszi vissza a saját kapujáig a labdát, hogy ott kirúgja szögletre?! Miért?! Ezt még a FIFA 2005-ben sem csinálta. Vicc! -
#5875 Jó csak te billel nyomod! Kb 6 privit kaptam már hogy nekik se megy a gamepad és nemtudnak mit csinálni! És valahogy egyteértek velük hogy 1 éve vettek egy jo gamepadot: mert tegyük hozzá hogy jó az a pad: és hidd el billre visszaszokni nellehet ezekután meghát sokkal élvezhetetlenebb ha már gapepaddal nyomtad! Na mindegy hagyom is ezt mert már annyiszor leirtam! CSak értsd meg hogy ilyen hibákat nem lehet elyteni! ha le is számitom a gamepadot-> olyan nincs hogy a multit igy alkurják! -
Ibron #5874 ...annak én is örülnék,még akkor is,ha ez a mostani nekem is tetszik,mer hát azért mégiscsak jobb lenne egy hibákkal mentes Fifa végre. -
#5873 nem érted és nem látod át miről is van szó... Nem arról, hogy itt most meg kell elégednünk hanem arról, hogy már évek óta arra várunk, hogy meghallgassák a rajongókat. Nem teszik!
Én aki több, mint egy évtizede vagyok a FIFA híve átverve érzem magam és szó szerint szarnak arra, hogy mi mit is akarunk. Itt már rég nem az a helyzet, hogy üzleti szempontból nem pakolnak bele dolgokat. Egyszerűen egy rossz háttért alakítottak ki, maguknak ástak gödröt és most abból próbálnak kikecmeregni.
Nem állok le vitázni veled, mert úgy sem lennél képes felfogni miről is beszélünk. Nem benned kell, hogy tudatosuljon, hanem abban a 60 agyonfizetett pancserban akik nem képesek egy nyamvadt játékot úgy megcsinálni ahogy a kor, az őket kiszolgáló rajongók és a média elvárja.
Szerinted miért nyúltak le a PES-ből egy csomó mindent? Miért hasonlít a játék képe a PES-éhez? Azért vazze mert elkezdtek remegni az EA-nál, hogy 1-2 éven belül a PES fanok pont ezek miatt a dolgok miatt többen lesznek. És miből lesz a PES fanatikus? Öreg, a várakozást megúnt FIFA fanból.... EZ A HELYZET! -
mike369 #5872 felőlem... várd a 2007-et, hátha rekordeladások mellett megszólal a lelkiismeretük és csinálnak egy jót... -
Ibron #5871 Igen..de azért ellehet tekinteni ezektől....nekem se engedi meghagyni a módosított biltt..na és?Belépek a játékba,bepötyögöm azt,ahogy én megszoktam és már mehet is amecs....egy perc az egész,gondolom gamepad át állításnál se olyan sok idő... a multihoz nem tudok mit szólni,hogy mennyire szaggat meg ilyenek,de ez van. -
Ibron #5870 ...akkor is..éljen Fifa és kész. -
#5869 Figyi nekem tetszene a Fifa! Nekem a graffal sincs semi gondom! Ati 9600-om van ami nem annyira jo de semmi kifogásom a grafffal... sőt szerintem jobb lett a játszhatóság is!
CSak ugyebár gamepad nemmegy else lehet menteni meg a multi és nekem ezek számitanak! -
mike369 #5868 hagyd már ezt a demagóg marhaságot! -
Ibron #5867 De azért írjál,hogy akkor kapásból benne legyen a játékba. -
mike369 #5866 -
#5865 ahhoz nem kell irni
ígyis összedobtam fél nap alatt -
mike369 #5864 az a baj, hogy pont ez az a hozzáállás, ami miatt b*sznak fejleszteni.
üljünk, várjuk, hogy csináljanak végre valamit a fiúk, állva éljenezzük őket, bármit rontanak is el.
a többség így is mosolyogva pengeti ki a pénzt érte, aztán mikor kipróbálja már nem olyan őszinte a mosoly, de ha már megvette, akkor önmaga számára is bizonyítja, hogy megérte azzal, hogy isteníti.
a játék nem lett rossz, de bőven lehetne jobb is, ez a minden évben elszúrunk benne legalább annyit, amennyit fejlesztünk dolog pedig kezd stratégiának tűnni véletlen helyett.
-
Ibron #5863 Amúgy meg....nekem semmi bajom a grafikával és a játékkal se. -
Ibron #5862 Jól van,na,de én megvédem a Fifát a pampogóktól:P és tetszik úgy,ahogy van...nem reklamálok,hogy ááá...nézzétek,milyen fos graf,meg hűűű..de elbaszták a multit....ez van,majd lesz jobb.Elégedjetek meg ezzel..és menj,akkor írj mailt,kíváncsian lesem mit dobsz össze. -
#5861 grafikán természetesen nem grafikai motort értve
bár azis adott régóta PPP -
#5860 má miért ne lenne vészes?
egy sportjátékban mint ahogy az FPS-ben a multi az igazi
Hát tudod én szivesen jelentkeznék mert szerintem vagyunk itt páran akik jóbb grafikát tudnánk fél nap alatt bepakolni.
Ha neked megfelel így hát játsz vele, de ezek elég nevetséges érvek. -
Ibron #5859 "cső lord:)"...de akkor is....ezek ugyan hibák,na és?.. multi elbaszva,de én úgyse multizok...és elvilleg van akinek jó,szóval nem annyira vészes....de én azt mondom akkor is,hogy lesz jó Fifa...és ez is már egy jó,még, ha ti lefikázzátok ezerrel...mondom..írjatok mailt a Fifa csapatnak,hogy pár muksó jelentkezne segíteni és összedobtok közösen egy kúl játékot és akkor végre mindenki happy lesz...különben meg várjatok,míg ők alkotnak valami igazán jót és fogadjátok el,hogy van a mostani..meg örüljetek annak,hogy egyáltalán van Fifa:P...mer,ha nem lenne az a csapat,Fifa se lenne. -
Pardon22 #5858 nagyon igazad van!!!! -
#5857 megnéztem... csúnya... ettől még jó játék persze, de csúnya. Azt azért ne mondjuk már, hogy szép. Meg különben is az zavar, hogy évek óta ugyanilyen, nem az, hogy ilyen! -
#5856 cső lord :)
ibron 3 éve ugyanaz a gém amit javitottak eddig benne beleférrne minden évben egy 1-2 száz megás patchba... de azthogy tavaly óta sikerült a multit jácchatatlanná tenni ehhez ügyesség kell nomeg a gamepad probléma és a ocsméány grafika... ezvan +2.4 giga videóval akarták idén kiszurni a szemünket.. ez az ea ... -
#5855 Madden 2006-ba mértmnegy minden?? Ott pl semmi gond nincs ezekkkel! -
#5854 Haggyad már! ezek olyan alap dolgok lennének! Eddig a multival semmi nem volt! Gamepadok is jok voltak és ellehetett emnteni konfigot... Ez neked javulás? -
Ibron #5853 Akkor talán állj be közéjük és dobj össze egy jó Fifát...aztán kiderül,hogy még te sehol se vagy hozzájuk képest...úgyhogy ne fikázd se a multi,se a single részét...szépen haladnak a javulásba és majd összedobnak egy ütős Fifát.De nekem tökéletesen megfelele a mostani is. -
#5852 Akkor is is fos hogy nem tudnak rendes multit meg gamepad konfigot és elmentést betenni, ráadásul hogy nem menti el a bnill ill gamepad konfigodat ha beállitod! -
Rudee #5851 Most van egy kis időm, visszaolvastam pár oldalt. Sajnos egyre több az idióta. Miért 3,5 giga az egész? Lehet azért hogy beleférjen 5 nyelven is a kommentár. Valaki írta, hogy 100 megába is elfért volna, ilyeneknek csak gratulálni tudok. Akinek nem teccik, annak nem kötelező jáccani vele. A tizensokadig oldal környékén beszúrt képeknek se kell hinni, mind lerontott minőségű jpg. Kár hogy páran azok alapján kezdték a fújj ettől hányok és hasonló szövegeket. Talán meg kellett volna nézni mindenkinek a saját gépén, hogy mit mutat. -
dadek #5850 A cipők megyik zdata-ban vannak? -
Ibron #5849 Aha....hát..lássuk...jegyár:drága...szurkolói támogatás:99.....biztonság:99...csapatösszhang:43...ez az amit még nem annyira értek,de majd valahogy kibogózom....szponzor:Nemzeti Sport.Szóval nemtom...és a Liga kupát már megnyertem a Coventryvel...a fejlesztések most úgy vannak,hogy a csatár a középpályás meg a védő 4,a többi 3vagy2dik szinten...majd fejlesztem őket,csak most pénzt gyűjtök. -
#5848 miértis? -
#5847 nem csak kérik a soccergamingon a 26 megás patchem és előtte érdekel -
dadek #5846 Az a baj, hogy csak a demo csapatok mezei vannak meg -
dadek #5845 Neked nem rakja be vagy a meccs végén kifagy? -
#5844 úgy értem rendesen tesdztelve más csapatopkat is nézve
2005-nél volt olyan hogy más csapatoknál akadt ki tőle -
dadek #5843
nálam nincs gond -
#5842 A kit importálok akik kipróbálták nincs gubanc vele?
-
NiGhTM4R3 #5841 Játékba? sehol - mint ahogy eddig sem lehetett.
Gondolom van fent vmilyen drivered (Detonator?) ott állítsd be.
Nekem ATI-m van, erre ATI Tray Tools-t használok. -
#5840 A driverben gondolom
jobb klikk tulajdonságok beállítások speciális Nvidia
nekem is ilyen kátyám van a legújabb driverrel hibás volt , de van egy tuningolt driver azzal simán megy 87.05 Optimized driver