FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként megörülök a Fifától, a gép teljesen íreélis dolgokat mûvel.
\"Hard to see, the dark side is.\"
Innen-onnan idézetek:
"A data/ cmn/ fe könyvtárban lévõ eng.db fájlt nevezétek át valamire és a hun.db fájl meg nevezétek eng.db re és magyar lesz a játék."
"Ha azt akarjátok,hogy a mentés szövege is magyar legyen:
data/memcard könyvtárban az eng_memc.loc fájlt nevezzétek át valamire és a hun_memc.loc fájl nevezzétek át eng_memc.loc ra."
"Végre sikerült... 1.9.5.3105-ös Alcohol, és onnan futtatom a képfájlt, ahonnan felinstaláltam."
BUDA > miskolc.
"A data/ cmn/ fe könyvtárban lévõ eng.db fájlt nevezétek át valamire és a hun.db fájl meg nevezétek eng.db re és magyar lesz a játék."
"Ha azt akarjátok,hogy a mentés szövege is magyar legyen:
data/memcard könyvtárban az eng_memc.loc fájlt nevezzétek át valamire és a hun_memc.loc fájl nevezzétek át eng_memc.loc ra."
"Végre sikerült... 1.9.5.3105-ös Alcohol, és onnan futtatom a képfájlt, ahonnan felinstaláltam."
És melyiket szedjem le a kettõ közül?
Az Alcholba vagy Daemon Tools-ba bemountolt FIFA "tartalmát" másoljátok a vinyora egy mappába. Ezután az autorun mappában az autorun.cfg-t nyissátok meg worldpaddal és ott a nyelveknél a hungariannál a 0-át nevezzétek át 1-re és mentsétek el. Ezután az Alcholban csináljátok ebbõl egy mds nevû képfájlt. Ha ez megvan mountoljátok be és már magyar nyelven lehet feltelepíteni a játékot. Ha ez kész a gamecopyworld-rõl szedjétek le fixed mini image mds fájlt és azt is csatlakoztassátok az Alcholhoz vagy a Daemon Tools-hoz. Ezután indítsátok el a játékot és a nyelvválasztásnál már ott lesz a magyar is.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
na mindegy, akkor rájövök valahogyan, csak tudnám hogyan
ha valaki tudja a megoldást szóljon!!!
Avanti Italia!
szóval amit eddig nemsok játék után megállapitok az a következõ:
amíg a menükben nézelõdök,videokat nézegetem,az opciók közt "csemegézek" addig rohadtul tetszik a játék,nagyon királyok ezek a videók(amik mondjuk rengeteg helyet is foglalnak),meg az uj opciók,hogy pl. lehet VÉGRE változtatni a csapatok játékosait,értékeit.
Viszont amint kilépek a pályára,és elkezdek játszani,már fele annyira se tetszik a 2006....mindenesetre letoltok a manager modba egy-két évet,de tényleg csak annyira lesz elég ez a rész,hogy kibirjam a pes5-ig egy másik fociprogrammal,aztán egész évbe pes,mint eddig is
Nagyjábol ennyi a véleményem,az uj opciók bejönnek,viszont ha a grafikán még nemis,gameplay részén jelentõs változtatások kelettek volna..
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Amúgy nekem tetszik a játék, de majd ps2-n lesz az igazi.
György
mi a fakk lehet?
Avanti Italia!
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Hát kipróbáltam én is ezt game-et, de õszintén megvallva így ELSÕRE nem veTt le a lábamról. A 97-es rész óta játszom ezzel a játékkal, de ez most - hangsúlyozom, ELSÕRE - nem tetszett! Lehet, hogy az a baj, hogy billentyûzetrõl nyomom, de nem megy olyan gördülékenyen a játék, mint az elõzõ részeknél. A mozgások tetszenek, bár nekem úgy tûnik, hogy a gép egy kicsit csal magának, mert néha amikor tempóelõnyben fordulok le egy védõrõl, az egy centire sem marad le, nem billen ki az egyensúlyából, és simán szerel!(ez fordítva nem mûködött nekem). Ha meg felvezetek egy támadást, akkor néha olyan érzésem van, hogy a az összes gép által irányított játékos a saját 16-osán belül van, és gyakorlatilag mindig van valaki, akirõl lepattan a lövesém 😞
Viszont a kérdésem az volna, hogy meccs közben az eredmény jelzõ mellett azok a pontok a morált jelzik? Ha igen, akkor miért van az, hogy az elsõ félidõben nekem a maximumon van, az ellenfélnek pedig a minimumon, aztán a második félidõben én is a minimumon kezdek ???
Egyébként nem adom fel, és még biztos (vagy inkább remélem), hogy soxor fogom nyüstölni, csak megosztottam veletek az elsõ élményeket.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
alcoholt kikpacsoltam
De nem is muszáj mindig a játék imidzsét berakni, elég a mini-imidzs is, azzal is megy.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES