9766
FIFA 06
  • The Hedgehog
    JAAAA hát így már mindjárt más... itt sem voltál! Akkor neked öröm egy ilyen foci a 2002 után! Bár így lennék vele én is :)
  • Czud
    Hali!
    Hogy lehet erőböl melőni egy szabadrugást hogy ne csak rácsavarja?
  • Ibron
    Ehh.......
  • Breki33
    ne személyeskedj please
  • Ibron
    ...fizetnék bakker,csak nincs lóvém,vágod?
  • Gabe18
    Nos ha valóban kifizetnél,akkor ez neked valóban bejöhet.Igy szerintem felesleges továb győzkődni arról hogy ez nem jó.
  • mike369
    akkor bizony marhára támogatod a készítőket
    fizetni nem fizetsz, de "küldj nemkik egy levelet", hogy Ibron vagyok és elégedett is vagyok
  • Ibron
    Igen,kifizetnék érte,csak mostanában nem vagyok pénzzel tömve,így ez elég nehezen megoldható..ezért maradt a warez megoldás.
  • examinee
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Amugy irtam EA.-nak hogy eléggé elbaszták a dolgokat és mire lenne szükségünk, legalább az alapdolgokat csinálják meg! Sokan irtak már be remélem olvassák is az oldaluk forumait!:D
  • Gabe18
    Most nem tudom hogy van meg neked,eredeti vagy warez.Ha nem eredeti,és meg kéne venni,kifizetnél érte 13.000 forintot?
  • Ibron
    LOOOL....nem barátnőről,hanem a játékról beszélek te agyatlan...de látom,hogy veletek nem lehet beszélni,ti mindenbe hivát láttok.
  • Breki33
    és azsebaj ha ronda, csak legyen

neked könnyű barátnőt szerezni P
  • Ibron
    fenét....a 2002 volt az első...aztán a 2005-ig nem játszottam Fifával,mert nem jutottam a többihez hozzá...és most a 2006 van...és nekem jó úgy ahogy vaaaaan:P...és láttam a hibákat,de én az az ember vagyok(nem az,amit te írtál),aki azt mondja,miután kipróbálta:oké,nem tökéletes jtáék,de szeressük azta,ami van és becsüljük meg,hogy egyáltalán van!:P
  • The Hedgehog
    nem hiszem, hogy ibron túl régóta fifázhat... sőt biztos vagyok benne, hogy nem régóta nyomja :)
  • The Hedgehog
    na miután kinevettem magam javaslom, hogy most már tényleg menj játszani :)
  • examinee
    A fifa stáb inkább ne örüljön! inkább tegyen össze egy jo gamet! te meg nemtom mit szenvedsz, ugy látom csak egy "huhhh geci jáccunk" ember vagy és nem látod a hibákat! Kb ugy viselkedsz mint aki most ismerte meg a fifát és addig egyet se látott!
    Vagy mint aki most kapott gépet és ez az első gameja?!
  • mike369
    ezt már mondtad és már akkor is jót vidultunk rajta. így 16.-ra még találóbb!
  • Ibron
    Jól,van kuss mindenki és írjatok egy kibaszott levelet akkor a Fifa csapatnak...szerintem akkora lesz legalább,mint a kínai fal,mer nektek a hiba észrevételeitek full végtelen...ehh...Fifa stáb meg vazze örüljön,hogy van aki így védi a cuccukat,mint én.
  • mike369
    majd utána feltétlenül mondd el, hogy én javasoltam!
  • Breki33
    de Forever Young P
  • The Hedgehog
    helyes... jól teszed... csá
  • Breki33
    sztem előbb játszottam fifával mint te

de én kipróbálok vmit mielőtt azt mondom hogy ez jobb
    de nem mondom P
  • The Hedgehog
    szerinted Breki min nőtt fel kicsicsillag? PES 3 éve van PC-n... Breki nem fiatal gyerek. Előtte szerintem malmozott? ÁÁÁÁÁÁ már énis!
  • Ibron
    Szarom le már az egészet...ti baszki mindenbe tudtok találni hibát,semmi se jó nektek úgy ahogy van,csak a fikázás,amint kipróbáltátok....inkább megyek és játszok egyet a Fifával.
  • Ibron
    ne ááázzzáááál..nem mindenki nő el PES-n:P....és Fifa rúllz.
  • The Hedgehog
    most nézzétek meg... a füvesemberünk is szenved mindezek hallatán :)
  • The Hedgehog
    atyaIsten... Te hülye vagy! Márbocs tényleg! Én is FIFA-val feküdtem,keltem sok éven át, de azért objektív maradtam.
  • Breki33
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • examinee
    Visszatérve gamepadra: most már átirtam a 6-ossal kezdődőket 3-asra mert elvileg a kezdő a 3-szám közül adja a gamepadon a gombot! hát igyse megy a 3-as gombom! érdekes!
  • The Hedgehog
    jaja majd hétvégén bajnokin kipróbálom :D
  • Ibron
    Ez egy megoldás,ja,de én most védem a Fifát ezt elfelejtetted?...úgyhogy valamit kellett már írnom.
  • The Hedgehog
    ja meghát persze ne sírjunk, mert a 2007-ben majd jobb lesz... csak tudod mi a gond? Hogy tavaly ilyenkor is ezt mondták sokan. És lám mi lett :) Hangsúlyozom ennek ellenére fejlődött a FIFA, előnyére sok mindenben...
  • mike369
    egyszerűbb, ha rúgsz egy öngólt, akkor tutira nem üldöz tovább!
  • The Hedgehog
    Néztél már te focimeccset vazze? Hülye vagy esküszöm. Én futballozom amióta járni tudok és pont nem csinálok ilyet. Jól is nézne ki ha félpályát menekülnék mert egy szaros csatár letámad. Én befúzöm vagy visszapasszolom a kapusnak :) Mit szólsZ?
  • Ibron
    Szándékosan,ha a csatár a 16-os vonal körül rohanja le és szépen araszol az alap vonal felé...akkor elképzelhető a szöglet:PP.
  • Gabe18
    Szándékossan kirugja szögletre?Már ne haragudj,de a valóságban láttál Te már ilyet?Még a legrosszabb esetben is bedobásra rugná ki egy ember,nem szögletre,ami gyakorlatilag egy gólhelyzet az ellenfélnek.
  • The Hedgehog
    Az a fő gond, hogy már rég nem a PC náluk az elsődleges platform és azóta folyamatosan szarozik a FIFA-ban minden... Gyanítom, hogy a grafika is ezért maradt ilyen amilyen és a multi is ezért ilyen kidolgozatlan!
  • Ibron
    Azért,mert letámadod és visszaszorítod..te mit tennéla helyébe?Gondolom megpróbálnál elslisszolni mellette és előre rúgni a középpályásoknak,csakhát azér a csatár ott liheg a sarkadon és ez elég nehéz...ezért rúgja ki az ellen és lesz szöglet.

examinee:oké,akkor hagyom a gamepad dolgot,majd csak megoldják azt is...és a multi elbaszás....arra meg nem tudok mit mondani..elbaszták,hogy minek azt nem tudom..(talán épp akkor itták le magukat részegre,hogy több PES rajongó lesz és cselekedni kell),de majd megcsinálják a 2007-be.
  • examinee
    Én is asszem a 94-essel kezdtem azztn 98-tol végig toltam összeset! Aztán jött hogy a "w" helyett értelmetlenül e-re tették a sprintet! Volt hogy átse tudtuk configolni! Azrtán jött az OTB- arra azt montuk hogy oké majd jövöre kiszedik mert geci bugos! hát nemszedték ki- kiadtak fél év után egy no otb patchet! Akkor várunk arra hogy most tuti nem lesz otb benne és lám nincs is-> csak ezek a hibák benne vannak amik eddig nem voltak! És alap lenne hogy ezek jol menjenek!
    Nem értem pl hogy ők nem probálták ki? nemvették észre hogy nem lehet menteni a bill config változásokat? meg hogy kilp a game egy meccs után? És Ibron mi mindig arra várunk hogy na most megcsinálják! De... most elszurták! Majd jövöre!
  • mike369
    valószínűleg...