FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudtok fejelni normálisan, mert nekem mindeg 7-8 méterrel mellléfejel bármerre is nyomom a z irányt.
Egyébként megörülök a Fifától, a gép teljesen íreélis dolgokat mûvel.
musha
<#falbav><#falbav><#falbav>

Örm
Hello!
Crack van már a játékhoz?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

VEGYÉL MÁSIKAT😊

Ha tud valaki az USB-s egér hibájának a megoldására valamit az írja le köszönöm

Valaki tudja, hogy a lezárt dolgokat, hogy lehet megnyitni "pontvadászat" nélkül? Mert a config.dat common.ini-jében vannak. Azokat átneveztem 1-re vissza tettem a config.dat-ba de semmi változás. A FIFA 2005-nél mûködött, itt nem. Megoldás?

Én is átneveztem elõször azokat amiket írtál, persze így is lehet, de aki azt akarja, hogy a telepítés és a nyelvválasztás is magyar legyen, mintha a magyar DVD-t vette volna meg a boltba, annak írtam

Õszintén nekem szimpatikusabbnak tûnik dadek megoldása 😊)

\"Hard to see, the dark side is.\"

Figyu aki azt akarja hogy magyar legyen neki ezt csinálja meg! Ezzel nem történik semmi sem ha elcseszne valamit és csak átnevezni kell nem fájloktartalmában nyúkálni!

Innen-onnan idézetek:

"A data/ cmn/ fe könyvtárban lévõ eng.db fájlt nevezétek át valamire és a hun.db fájl meg nevezétek eng.db re és magyar lesz a játék."

"Ha azt akarjátok,hogy a mentés szövege is magyar legyen:
data/memcard könyvtárban az eng_memc.loc fájlt nevezzétek át valamire és a hun_memc.loc fájl nevezzétek át eng_memc.loc ra."

"Végre sikerült... 1.9.5.3105-ös Alcohol, és onnan futtatom a képfájlt, ahonnan felinstaláltam."
akkor uninstall?😞 és rakhatom újra?

#4914 ezt

BUDA > miskolc.

akkor most mit csináljak hogy jó legyen?

Innen-onnan idézetek:

"A data/ cmn/ fe könyvtárban lévõ eng.db fájlt nevezétek át valamire és a hun.db fájl meg nevezétek eng.db re és magyar lesz a játék."

"Ha azt akarjátok,hogy a mentés szövege is magyar legyen:
data/memcard könyvtárban az eng_memc.loc fájlt nevezzétek át valamire és a hun_memc.loc fájl nevezzétek át eng_memc.loc ra."

"Végre sikerült... 1.9.5.3105-ös Alcohol, és onnan futtatom a képfájlt, ahonnan felinstaláltam."
Remélem mindenki kifejti nézõpontját de nem úgy hogy a másikat szapulja!
mindegyik image jó!
gercse
a 2. biztos jobb...azért van kettõ, de fogalmam sincs...

NAh gyerekek egy pozitívum van benne hogy ha átírod a fájlokat akkor magyarnyelvû lesz a game! A többi pedig negatívum, a pes4bõl vettek át egy csomó mindent de mindegy azon csinosítgattak egy két dolgot! Az irányítás gagyi emberváltás rossz! Nah jót nem igen tok mondani! Tehát ezerrel vároma pes 5 megjövetelét! Ps2ön nagyon nagy lett remélem át irat lesz azt akkor valóban ütni fogja a fifa06pt bár nem nehéz mert szerintem a pes4 még nagynagyon veri a fifa06ot!
Vissza is vontam 😄D
És melyiket szedjem le a kettõ közül?

gercse
te vagy a vak...😄

most újra telepíthetem újra a játékot?

meg újra rakjam fel?

a fifa tartalma az az a mapaa ahova felraktam arra gondolsz?

Ez tutkófrankó?? Amúgy én azt hittem, itt már mindenki magyarul tolja 😊

Breki33
ugye Orbán Viki benne lesz? P
Magyar nyelvû FIFA!

Az Alcholba vagy Daemon Tools-ba bemountolt FIFA "tartalmát" másoljátok a vinyora egy mappába. Ezután az autorun mappában az autorun.cfg-t nyissátok meg worldpaddal és ott a nyelveknél a hungariannál a 0-át nevezzétek át 1-re és mentsétek el. Ezután az Alcholban csináljátok ebbõl egy mds nevû képfájlt. Ha ez megvan mountoljátok be és már magyar nyelven lehet feltelepíteni a játékot. Ha ez kész a gamecopyworld-rõl szedjétek le fixed mini image mds fájlt és azt is csatlakoztassátok az Alcholhoz vagy a Daemon Tools-hoz. Ezután indítsátok el a játékot és a nyelvválasztásnál már ott lesz a magyar is.

grizzly21
ja jo. egyébként öcsém megcsinálja 10bõl 10szer hogy középnél felsõ lécet lõ. hogy miért? mert a fifa még mindig egy scriptes szar

The Hedgehog
ahogy a FIFA 2005-ben, nyerj rivális ellen, lõj mesterhármast, nyerj bajnokságot stb-stb. ... ha nem így akkor sorry... de szerintem ez nem változott 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

grizzly21
Nos, a FIFA megjelenése alkalmából szerintem rendezhetnénk egy kis mini bajnokságot mára. Akit érdekel az irjon és ha lennénk elegen lehetne. Semmi komoly, visszavágos meccsek, egyenes kiesés. esetleg körmeccsek? na mindegy irjatok ha jo 5let

grizzly21
pontgyüjtés?

The Hedgehog
magyarul nyomod? semmit sem ír ki, hogy miért küldenek el?

Barni
hejj 😊
na mindegy, akkor rájövök valahogyan, csak tudnám hogyan
ha valaki tudja a megoldást szóljon!!!

Avanti Italia!

The Hedgehog
Voltak jelentõs változtatások csak éppen megmaradt egy csomó bugyutaság amik feledtetik a jó dolgokat... sajnos... ki kéne baszni már ezt az egész motrot a picsbe és újat írni a nulláról. Elavult. És most lehet megint velem vitatkozni!!!

The Hedgehog
jótól kérded... még nem játszottam annyit vele, hogy tudjam 😊 lehet nem is fogok, de már a HSP 2006 készül 😊 és a megjelenésig nem is szándékozom többet elárulni róla 😄

báttyó02
jujj de vegyes lett ez az idei rész számomra.....
szóval amit eddig nemsok játék után megállapitok az a következõ:
amíg a menükben nézelõdök,videokat nézegetem,az opciók közt "csemegézek" addig rohadtul tetszik a játék,nagyon királyok ezek a videók(amik mondjuk rengeteg helyet is foglalnak),meg az uj opciók,hogy pl. lehet VÉGRE változtatni a csapatok játékosait,értékeit.
Viszont amint kilépek a pályára,és elkezdek játszani,már fele annyira se tetszik a 2006....mindenesetre letoltok a manager modba egy-két évet,de tényleg csak annyira lesz elég ez a rész,hogy kibirjam a pes5-ig egy másik fociprogrammal,aztán egész évbe pes,mint eddig is

Nagyjábol ennyi a véleményem,az uj opciók bejönnek,viszont ha a grafikán még nemis,gameplay részén jelentõs változtatások kelettek volna..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Na jó, de most egy kicsit átbillent a dolog a gép javára, nem?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Barni
hogy nyomjam fel?

Avanti Italia!

grizzly21
szar az MI, szal csal a gép ez igy van.
valaki pontgyüjést hogy kõ?

The Hedgehog
én sem nézek le senkit, de aki nem képes visszaolvasni még 5hszt sem az már tényleg hülye... nem?... erõsíts már meg 😊

sapkafej
én nem nézek le senkit, aki hülye a játékhoz 😛 (mondjuk én is az vagyok hozzá)

Amúgy nekem tetszik a játék, de majd ps2-n lesz az igazi.

György

The Hedgehog
rossz a csapat morál (chemistry)

Barni
engem is kirúgtak, pedig sorra nyertem a meccseket, mellesleg romaval vagyok
mi a fakk lehet?

Avanti Italia!

fireball
nah feltettem az új alcololt,faszán meg a gém,nem ugrál a menü,minden oké,és magyar is..😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Na szép napot mindenkinek.

Hát kipróbáltam én is ezt game-et, de õszintén megvallva így ELSÕRE nem veTt le a lábamról. A 97-es rész óta játszom ezzel a játékkal, de ez most - hangsúlyozom, ELSÕRE - nem tetszett! Lehet, hogy az a baj, hogy billentyûzetrõl nyomom, de nem megy olyan gördülékenyen a játék, mint az elõzõ részeknél. A mozgások tetszenek, bár nekem úgy tûnik, hogy a gép egy kicsit csal magának, mert néha amikor tempóelõnyben fordulok le egy védõrõl, az egy centire sem marad le, nem billen ki az egyensúlyából, és simán szerel!(ez fordítva nem mûködött nekem). Ha meg felvezetek egy támadást, akkor néha olyan érzésem van, hogy a az összes gép által irányított játékos a saját 16-osán belül van, és gyakorlatilag mindig van valaki, akirõl lepattan a lövesém 😞

Viszont a kérdésem az volna, hogy meccs közben az eredmény jelzõ mellett azok a pontok a morált jelzik? Ha igen, akkor miért van az, hogy az elsõ félidõben nekem a maximumon van, az ellenfélnek pedig a minimumon, aztán a második félidõben én is a minimumon kezdek ???

Egyébként nem adom fel, és még biztos (vagy inkább remélem), hogy soxor fogom nyüstölni, csak megosztottam veletek az elsõ élményeket.

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

senkinek sem volt ilyen ? #4890
Megcsináltam és úgy sem mûkszik clone és társait uninst.
alcoholt kikpacsoltam
grizzly21
egyébként hogyan lehet pontot szerezni? mert meg akarom nézni a videokat.

ati2002
Alkohol 1.9.5. 3105 -el muntolva simán megy, klóncd ne legyen fenn, (nekem démon túlsz sincs fönn). (az alkoholban az opciókban minden emuláció legyen bekapcsolva).

De nem is muszáj mindig a játék imidzsét berakni, elég a mini-imidzs is, azzal is megy.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Istencsászár
tegéped nálad van a hiba.....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

plííz azt mondja meg valaki mért nem idul el a game ? Kiírja hogy hibát észlet ezért leáll😞 Próbálkoztam már mindennel ,de sehogy se jó 😞
Istencsászár
😊)))) igen? de okosvagy haver..... erre magatól ráse jöttemvolna majd kikapcsolom és akkor nemfog😊))))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES