FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

üdv emberek az a kérdésem hogyha kirugnak egy csapattól és megyek kiseeb csapatokhoz és a karrier módban van egy ilyen hogy edzõi szint pl 2-es egy csomó pénzt erre költök edzésekre meg mindenféle hülkyeségekre még mit csináljak hogy ne rugjanak ki please help😊

gercse
hát probáld birtokolni a labdát és akkor nem õ játszik hanem te..😄

Valaki segitsen már picikét amúgy..
Az mért van hogy elinditom a játékot és nem én jáccok hanem a gép? 😄

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

dunga
Kösz

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

http://spacetarget.com/games/pc_fifa_2006.shtml#FIFA%202006%20%20No-CD/Fixed%20Image%201 😊 sry 😛

Mákod van öcsisajt 😊
Megoldás [url=http://spacetarget.com/games/pc_fifa_2006.shtml#FIFA%202006%20%20No-CD/Fixed%20Image%201]ITT[/url] !

musha
f@szba má` a reklámokkal...

ati2002
Dehogyis. Én, ha tehetem, bele szoktam pakolni a nocd-ket, magyarosítást is, nem zavar be. A lemezcimke stimmeljen, de mivel ez dvd-rõl nem megy, így most az sem érdekes szerintem, de érdemesebb az eredeti cimkét használni.

Tipp: írd át a fájlokat a magyar nyelvhez, és mentsd el azt a könyvtárat, amiben vannak, tedd rá a dvd-re. Késõbb csak felül kell íratni (új telepítésnél). Csak 1x kell vele szöszmötölni, késõbb hasznos lehet. (nem kell elkapkodni a kiírást)

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Hysteria
uj forum nyílt: ITT 😊

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

dunga
Hej, tezsvírek. NOCD nincs valakinek, mert letöröltem a bint, cd-re meg nem írtam ki. 😄😄😄😄

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

De ha pakolok bele a DVD-be plussz könyvtárat akkor megváltozik maga a dvd felépítése és elcseszem nem?

\"Hard to see, the dark side is.\"

gercse
😄DD

ati2002
Na mégegy kezdõ láma! Loooool!<#nevetes2>

ati2002
Neroban egyszerübb: írónak kiválasztod az image-recordert, és sima adatként kiírod a fájlokat. Kiválasztod a helyét, ahová elkészíti neked az image-t, és kész. Tipp: csinálsz bele egy crack mappát, beteszed a mini-image-t, és egy normál telepítés után a mini image-t bemásolva a gépre, lemez nélkül játszhatsz, és + helyet sem foglal.

attiGT
Van erre megoldás?:

musha
sehogy.
mondjuk egy isobuster vagy hasonló programmal tudsz könyvtárból iso-t csinálni, azt meg ki tudod írni pl. alcohollal. csak hogy elindítsalak az úton a haladó lámaság felé...<#vigyor3>

😄DDDDDD

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

gercse
ez jó😄 (kezdõ láma...😄)

Nekem mondtad? Ha igen, tom h hülye kérdésnek hangzott de pls nagyon kérlek segits egy kezdõ lámának is.

gercse
igen?😄

Breki33
istenem
A 4914-es dadek hsz-el kapcsolatban még1x megkérdezném, hogy hogyan kell alcohollal könyvtárból képfájlt csinálni??

asszem a daemonba a másik fájlt kell meg nyitni

attiGT
Nekem jelenleg az a problémám, hogy kiad egy fifa2006.exe hibaüzenetet. Ennek van megoldása?

Szal, minden mikulás figyeljen, aki eddig nem találta a helyes infot itt, pedig fent van vagy 600x. Crack nincsen ehhez a játékhoz, mountolni kell alcoholban vagy deamonban. Az alcohol egyes fajtái nem csinálják meg, mert továbbra is kéri a dvd-t, a deamonnal tutira müxik.
AlieN911
üdv. fennvan ITT

Honda - The Power of Dreams

melyik hubon van fent (dc++) a teljes ami el is indul ?
van messengered?
Én is onnan.
Elöször kitömörited akkor lesz két fájlod, azokat tudod a daemonnal feltelepíteni a telepítés elején kéri a cd-kulcsot. telepítés vége után lehet jáccani.
hello!

Csak nálam kék színû a Fiorentina meze?
attiGT
wanadoo

honnan szedted le
mountold be a képfájlokat és akkor fel tudod telepíteni
Az elöbb már csak cd kulcs kellett, most akkor hogy állsz?
daemon 3.47
legujjab alcohol/daemon kell hozzá 😊

attiGT
De nekem mikor indítom azt írja hogy rakjam be a game cd/dvd-jét. Bemountolni meg mit kéne, mert installnál semmit nem mountoltam.

Nem kell crack csak serial : 4788-7MA4-C2MF-GXEF-QDXQ
attiGT
Jóvan, egy kérdés és itthagyom ezt a topicot soha nem irok ide csak erre válaszoljatok: Hol találok cracket?

gabber_saviola
összekeversz vmi kiskoru haveroddal hogy lekukizol ......

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

attiGT
Rendben. Megígérem miután meghaltam befejezem a warezolást... Te meg ne legyél kuki, hogy minden új játékért kiadsz 10e forintokat. Szerintem... áááá... hagyjuk.

Hogyan lehet könyvtárból image-t csinálni alcoholban??

gabber_saviola
fejezzétek má be a warezolást ........

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

attiGT
BEFEJEZTE!! Már csak a cd-key kell megtalálnom... Hol is van?<#vigyor4>

Tizenegyesnél melyik gombot kell megnyomni, hogy vetõdjön a kapus?

fecoh
Bótba emész megveszed azt kezit csókolom<#puszis><#idiota> olvass vissza te is és megkapsz minden infót.

Y\'oull Never Walk Alone

attiGT
Extractoltam egy tetszõleges "mdf" fájlt és az új "mdf" fájlt megnyitottam és ott két katt az "autorun.exe"-re, és már 25 perce extractolja. Meddig fog még tartani?

fecoh
Te meg még párszór leírod ua. és akkor tuti fogja még a 2 éves kapanyányi monyók is a cuccost kezelni... ne nézd már lámának az itteni törzsforumozók zömét. Elég egyszer is leírnod valamit THX!!

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Mi van itt bõlcsöde?? ne <#lama>-tok már itt ennyien... Benéztem ide és csak azt látom,hogy páran folyamatosan ez nem jó az nem jó... lustaság félegészség<#wilting>

Y\'oull Never Walk Alone

Látom egynéhányan baromi jól lövitek a szabadrúgásokat, elmagyarázná nekem vki, h. pontosan hogy is kell? Köszi<#help>