9766
FIFA 06
-
steve90 #5959 PRO EVOLUTION SOCCER!!
-
Ibron #5958 Mire kezdek ráérezni?.....és könyörgöm..valaki írja le a PES full nevét...ha már ennyien pampognak róla,utánna néznék,hogy mi is ez valójában. -
#5957 jah hát abban biztos vagyok, hogy FIFA 07 már így fog kinézni. Ezt eddíg is mondtam. Félreértettelek sorry! -
LimPeti #5956 Közelről mutatnak egy játékost ,háttérbe röhejesen néz ki a közönség,mint ha commondore64 lenne a graf :) Sztem nem olyan rossz a játék,mint ahogy sokan írták,de nem sokat fejlődött az tény és sok benne a hiba! PES-é a korona nállam! A 4 is jobb mint ez,5 alázni fogja :D -
fatallerror #5955 váááá nemérted :DD, a következő FIFA-ra(a FIFA 07-re vazze a FIFA07-re :)) gondolok h addig nemlenne nagy cucc megcsinálni a next gen motort PC-re -
#5954 aham... kezd Ibron ráérezni a dolgokra :D
Mert felesleges. Én már vágtam anélkül is gólt. Szerintem a mostani rendszer sokkal jobb. A FIFA 2005-ben kis gyakorlás után nagyon könnyú volt gólt lőni szabadból. Itt azért nehezebb. -
#5953 csak értsd meg, hogy párhuzamosan fejlesztettek 2 féle FIFA játékot, mert az XBOX360-as fejlesztőcsomagokat kb az év elején megkapták a FIFA 06 egyes elemein már tavaly nyár óta dolgoztak... szal' ez komplex dolog! Nem a lustaság volt szerintem itt a mérvadó, hanem az idő. Szarul jött ki a lépés! -
Ibron #5952 A 2006-ba miért ninsc a aszabadrúgásoknál olyan kis izé...célzó eszközke,vagy mi....mint a 2005-ben?Hiányolom..eddig nem tudtam szaabdrúgásból gólt lőni. -
#5951 majd persze, de mint mondottam még nincs működő verzsön :) -
fatallerror #5950 de én azírtam h 1 év elég rá h megcsinálják(tehát a következő FIFA részig) -
#5949 próbáld ki, hogy a chantokat be lehet-e vele rakni -
#5948 :D
NA! ÚJABB JÓ HÍR! Igaz ha Chau Le tudna magyarul és ezt most olvasná levágná a fejem.
KÉSZÜL A CREATION CENTRE 2006!!!!
Most kaptam meg a hírlevelét amit a tesztelőknek küldött ki - mivel én is az vagyok HE-HE :D - és elkezdte a munkát, hamarosan itt az első nem publikus próbaverzió. Majd informálok mindenkit :D -
#5947 oké PP
Nemértem az embereket majd egy hete kész van kiraktam a képeket senkise reagált erre ma hirtelen elkezdte érdekelni őket.
Pedig tegnap mondtam magamban, hogyhas nem érdekel senkit felse töltöm.
MOstmeg 444-en nézték meg -
#5946 jójó most töltöm az ACD see -t :) -
#5945 én FIREFOX-ot használok... PNG-ben menti el a képet csak, mivel az ImageShack-ra PNG-ben vannak felnyomva. De nekem tök mindegy. Select All->Convert oszt jóvan :) -
szabolcs17 #5944 oké -
#5943 ÉN 25 mezt raktam be manuálisan aztán meguntam
ma feltöltöm -
#5942 A soccergaming fórumról?
NEmár tavaly mindig BMP-ben mentettem -
#5941 gyűjtögetek... hogyan haladnék... nem mostanában lesz kész :D -
#5940 nem biztos, hogy tud, pl nekem is csak PNG-ben enged menteni... -
szabolcs17 #5939 Hogyan haladsz vele? -
#5938 Ismerős az ötlet PP
Ezt már beraktam a patchembe manuálisan
zdatakat csak akkor érdemes feltölteni ha nem csak mezt cserélsz. -
#5937 minek?
Egyből bmp ments és kész -
#5936 elkezdtem gyűjteni a mezeket :D elhatároztam, hogy idén minden csapatét kicserélem a játékban és a végén kiadom a ZDATA-imat publikba, hasonló patchben mint a Wolf féle PES kiegészítők :D
csak Breki kedvéért a Juve mez Lancertől:
-
#5935 ACDsee és convert funkció :) -
#5934 Ez a mezimportáló progi jó lenne csak éppen az összes mez .png ben van és a program csak bmp-t hajlandó megnyitni...nem lehet ez ellen vmit tenni azon kivul hogy egyenként átrakom bmpbe a mezeket? -
#5933 Na ezért azért többről van szó. Itt az a gond, hogy a motor amin a játék fut nagyon kényes a PC-s platformra és így sok PC-n a bug.
Na itt egy gyönyörűség LOL
-
#5932 Állitom hogy ezt a gamet megirták 1 hét alatt:D Patchet meg nemtudják kidobni... -
#5931 Hát igen! Nálunk is a WotB-ben azért nem indul még mert igy élvezhetetlen az egész! -
#5930 nem tudom egyébként megérteni, hogy egy olyan szintű cégnél mi tart ennyi ideig... pl most az FH-n úgy néz ki ezért nem indulhat a FIFA 06-al a liga :( -
#5929 lehet zúzni a szebbnél szebb mezeket innen
-
Ibron #5928 Jó,de fordítsd le magyarra nekem légyszi. -
#5927 De dolgoznak hibákon! Legalábbis azt mondják:DDD
"Many thanks for the time taken to feedback the items you have connected. It will help identifying the direct cause of the USB problem so that a fix will arrive quicker.
We are working on a solution to this problem, and we'll update you as soon as we know when to expect it." from EA!
Nekem ez nem elég quickly!:D -
#5926 "I have taken every damn USB hardware out of pc including my 2 logitech dual action gamepads but still FIFA 06 has a problem with menu system for god's sake how can madden 06, nhl 06 & work without a poblem whatsoever but FIFA just refuses to work properly."
Na erröl beszélünk! -
#5925 Már nem, mivel már megvettem :) -
#5924 Szerintem ezt a fifát te se fogod megvenni!:DD
Én gondolkodtam rejta amikor éég nemjött ki! mondom ha jó lesz megveszem! De ezekkel a hiábbkal 2000-ret se ér nekem! -
Ibron #5923 Jah,hát igen....de nem tehetek róla..nem kapok zsebpénzt:DD...majd,ha lesz melózm,akkor megveszem mindet eredetibe:P és végre nyomulhatok az EA online-on:DD. -
#5922 hmmm.... azt hiszem lehet a rúgástípusokat állítani. Nem tudom megmondani melyik gombbal, de bejön egy kis ikon a játékosod mellett.. próbálkozz úgy! -
Ibron #5921 Hm?mer?....miért....régebben rossz volt,vagy mi? -
#5920 Képzeld én kb 4 éve dühöngök a FIFA miatt és mégis minden évben megveszem... hogyvan ez most? Temeg itt "véded" őket aztán warezolsz. Ejnye!