9766
FIFA 06
  • The Hedgehog
    azóta kicsit több mindent tudunk játékmenet szintjén... ez van! fejlődünk vazze!
  • Fyrex
    ezzel a mez importáló progival nektek nem akad ki cserénél?
  • examinee
    Áhhhhh elkezdtewm vele játszani! Nevetségesen buták a játékosok!
    -ütközés ugy néz ki benne mint kick-box-ba egy Stop-semi kontakt!
    -megesik hogy elveszed a labdát ő visszaveszi te megint el és így tovább ideoda pattogva
    -jön az emberem felé a labda és elmegy előlle
  • examinee
    Olyan nincs hogy ninc senki a mircen! Ilyet fölösleges megkérdezned! menj fel és nézd mneg kivan ott!
  • Breki33
    meg Pes-ben meg NHL-ben meg NBA-ban, meg gagyi autós játékokban PPP
  • I.C.ram
    anyira nem vagyok foci fanatikus, hogy most beruházzak egyre, ami csak ennél a játéknál használnék úgy is.

De még mindig nem értem ,hogy hogyan lehet így elbaszni egy tök jó irányítást. fifa 99-ben utoljára jó.
  • NiGhTM4R3
    Na, akkor majd kikeresem.
  • The Hedgehog
    hmmm szerintem már ideje egy gamepadot vennie mindenkinek aki profin akar profi focis játékkal nyomni. Analóg karral nem olyan ám mint a "nyilakkal" :D
  • Breki33
    lehet csak nem érdemes
  • I.C.ram
    ezt a játékot lehet gamepad nélkül is játszani? Képtelen vagyok gólt rúgni, de még az is gondot okoz, hogy elszedjem az ellenféltől a labdát. Sajnos csak billem van. Régi Fifa-nak miért volt tökéletes billen is az irányításuk, ezt meg képtelenek jól megcsinálni.
  • Taranov
    Köszi egyébként, megpróbálom.
  • Taranov
    Nem tudom.
  • The Hedgehog
    mondjuk ez meg a másik jó kérdés :D
  • The Hedgehog
    csinálj a DVD-ről egy image fájlt mondjuk Alcohol 120%-al és image drive-ról nyomd a játékot :) ez megoldja szerintem
  • Breki33
    MIt olvasnaa mecs közben?
  • Breki33
    erről jut eszembe van újabb gameplay
  • Taranov
    Én attól tartok, mert mindig akkor jelez a DVD olvasó LED-je, mikor beakad a játék.
  • Breki33
    pont tegnap linkeltem ki ilyet PPPPPPP
  • Breki33
    mountold be P

Amúgy nem hiszem, hogy meccs közben DVD-ről olvasna
  • Taranov
    Sziasztok!

Képzeljétek, az a gondom támadt, hogy a játék folyamatosan megakad (3-4 másodpercre) mikor olvassa a DVD-t. (Valószínűleg lassú a DVD író)
    Nincs véletlenül valami tippetek erre?

Köszi.
  • NiGhTM4R3
    Az tök jó lenne! Mindenféleképp támogatom az ötletet! Egy olyan patch ami mindent tartalmaz (gyep, arcok, reklámtáblák, gameplay, csukák, labdák, mezek stb :)
  • The Hedgehog
    hája... én már nem szólok :)
  • Breki33
    miért nem vágod meg?
  • The Hedgehog
    Idén lehet, hogy lesz ilyen is... de egyelőre még csak terv. A gyűjtögetés már elkezdődött, úgy néz ki, hogy a saját gépemen tuningolom a FIFA-t (mezek, grafikák stb) és a végén egy komplett patchben ki lesz dobva az egész.
  • I.C.ram
    Amerikai klubcsapat, magyar szponzor :D

• webibebi
    van valaki mircen?
  • NiGhTM4R3
    Miért nem csináltok olyan patchet, mind amit a FIFAMANIA szokott?
    Mert ti a Magyar Bajnokságot teszitek be, és azt turbózzátok, pedig sztem lenne igény a többi bajnokság turbózására is - egy patchben. A FIFAMANIA patchban az a baj h az olasz, és nem igazán értem.
  • The Hedgehog
    warezolás törölve... ne is próbálkozzatok :)
  • The Hedgehog
    ja há akkor ő is ott lesz, bár leszarom a politikát, de azért dícséretes, hogy Viktor így nyomja :)
  • Breki33
    komolyan kérdem, ha FElcsút feljut, a múltkor úgy álltak.
  • NiGhTM4R3
    Nemond, azthittem az egérrel kell lőni :D
    De nyomom rendesen, akkor az égbe száll a labda, ha csak egy kicsit akkor a kapus kezébe passzolom :)
  • NiGhTM4R3
    Tudtommal még nincs neten. Egyébként egy fiúról szól, aki dacolva szüleivel mindenáron világhírű focista akar lenni...
    ...a Newcastle-ben :P
    Előzetes alapján nem lesz rossz. Azért érdekes, h a világ legnépszerűbb sportjáról (talán a foci?) alig csinálnak filmeket..minden másról igen..
  • Ibron
    Góóól?Miről szól?ja persze a gólról:D,de úgy bővebben......érdekelne:D.
  • The Hedgehog
    :D való....

OFF: Nem látta valamelyikőtök a Góóól! című filmet? Tudom, hogy mától játszák, de bizonyára már fent van neten és találkozhattatok vele.
  • Breki33
    Orbán viktorral? P
  • The Hedgehog
    De... miután megcsináltam hozzá a HSP kiegészítőt a magyar bajnoksággal :D
  • Ibron
    Erőből?...nekem a D az....lövés...megnyomod hosszan és bummm!!....csak nekem meg az a bajom,hogy nem tudok lőni belőle gólt,mert nincs az a célzóka,mint a 2005-ben.......ahhoz vagyok szokva.
  • I.C.ram
    Hmmm. Nem lehetett az előzőekben magyar csapatot is managelni?
  • NiGhTM4R3
    Ez a számítógép "cselezése" egyenesen nevetséges, össze-vissza húzogatja a labdát, ő sem tudja hol van néha..pff
  • NiGhTM4R3
    Szabadrúgást senki sem tudja h lehet erőből lőni?