9766
FIFA 06
-
#6124 azóta kicsit több mindent tudunk játékmenet szintjén... ez van! fejlődünk vazze! -
#6123 ezzel a mez importáló progival nektek nem akad ki cserénél? -
#6122 Áhhhhh elkezdtewm vele játszani! Nevetségesen buták a játékosok!
-ütközés ugy néz ki benne mint kick-box-ba egy Stop-semi kontakt!
-megesik hogy elveszed a labdát ő visszaveszi te megint el és így tovább ideoda pattogva
-jön az emberem felé a labda és elmegy előlle -
#6121 Olyan nincs hogy ninc senki a mircen! Ilyet fölösleges megkérdezned! menj fel és nézd mneg kivan ott! -
#6120 meg Pes-ben meg NHL-ben meg NBA-ban, meg gagyi autós játékokban PPP -
#6119 anyira nem vagyok foci fanatikus, hogy most beruházzak egyre, ami csak ennél a játéknál használnék úgy is.
De még mindig nem értem ,hogy hogyan lehet így elbaszni egy tök jó irányítást. fifa 99-ben utoljára jó. -
NiGhTM4R3 #6118 Na, akkor majd kikeresem. -
#6117 hmmm szerintem már ideje egy gamepadot vennie mindenkinek aki profin akar profi focis játékkal nyomni. Analóg karral nem olyan ám mint a "nyilakkal" :D -
#6116 lehet csak nem érdemes -
#6115 ezt a játékot lehet gamepad nélkül is játszani? Képtelen vagyok gólt rúgni, de még az is gondot okoz, hogy elszedjem az ellenféltől a labdát. Sajnos csak billem van. Régi Fifa-nak miért volt tökéletes billen is az irányításuk, ezt meg képtelenek jól megcsinálni. -
#6114 Köszi egyébként, megpróbálom. -
#6113 Nem tudom. -
#6112 mondjuk ez meg a másik jó kérdés :D -
#6111 csinálj a DVD-ről egy image fájlt mondjuk Alcohol 120%-al és image drive-ról nyomd a játékot :) ez megoldja szerintem -
#6110 MIt olvasnaa mecs közben? -
#6109 erről jut eszembe van újabb gameplay -
#6108 Én attól tartok, mert mindig akkor jelez a DVD olvasó LED-je, mikor beakad a játék. -
#6107 pont tegnap linkeltem ki ilyet PPPPPPP -
#6106 mountold be P
Amúgy nem hiszem, hogy meccs közben DVD-ről olvasna -
#6105 Sziasztok!
Képzeljétek, az a gondom támadt, hogy a játék folyamatosan megakad (3-4 másodpercre) mikor olvassa a DVD-t. (Valószínűleg lassú a DVD író)
Nincs véletlenül valami tippetek erre?
Köszi. -
NiGhTM4R3 #6104 Az tök jó lenne! Mindenféleképp támogatom az ötletet! Egy olyan patch ami mindent tartalmaz (gyep, arcok, reklámtáblák, gameplay, csukák, labdák, mezek stb :) -
#6103 hája... én már nem szólok :) -
#6102 miért nem vágod meg? -
#6101 Idén lehet, hogy lesz ilyen is... de egyelőre még csak terv. A gyűjtögetés már elkezdődött, úgy néz ki, hogy a saját gépemen tuningolom a FIFA-t (mezek, grafikák stb) és a végén egy komplett patchben ki lesz dobva az egész. -
#6100 Amerikai klubcsapat, magyar szponzor :D
-
#6099 van valaki mircen?
-
NiGhTM4R3 #6098 Miért nem csináltok olyan patchet, mind amit a FIFAMANIA szokott?
Mert ti a Magyar Bajnokságot teszitek be, és azt turbózzátok, pedig sztem lenne igény a többi bajnokság turbózására is - egy patchben. A FIFAMANIA patchban az a baj h az olasz, és nem igazán értem. -
#6096 warezolás törölve... ne is próbálkozzatok :) -
#6095 ja há akkor ő is ott lesz, bár leszarom a politikát, de azért dícséretes, hogy Viktor így nyomja :) -
#6094 komolyan kérdem, ha FElcsút feljut, a múltkor úgy álltak. -
NiGhTM4R3 #6093 Nemond, azthittem az egérrel kell lőni :D
De nyomom rendesen, akkor az égbe száll a labda, ha csak egy kicsit akkor a kapus kezébe passzolom :) -
NiGhTM4R3 #6092 Tudtommal még nincs neten. Egyébként egy fiúról szól, aki dacolva szüleivel mindenáron világhírű focista akar lenni...
...a Newcastle-ben :P
Előzetes alapján nem lesz rossz. Azért érdekes, h a világ legnépszerűbb sportjáról (talán a foci?) alig csinálnak filmeket..minden másról igen.. -
Ibron #6091 Góóól?Miről szól?ja persze a gólról:D,de úgy bővebben......érdekelne:D. -
#6090 :D való....
OFF: Nem látta valamelyikőtök a Góóól! című filmet? Tudom, hogy mától játszák, de bizonyára már fent van neten és találkozhattatok vele. -
#6089 Orbán viktorral? P -
#6088 De... miután megcsináltam hozzá a HSP kiegészítőt a magyar bajnoksággal :D -
Ibron #6087 Erőből?...nekem a D az....lövés...megnyomod hosszan és bummm!!....csak nekem meg az a bajom,hogy nem tudok lőni belőle gólt,mert nincs az a célzóka,mint a 2005-ben.......ahhoz vagyok szokva. -
#6086 Hmmm. Nem lehetett az előzőekben magyar csapatot is managelni? -
NiGhTM4R3 #6085 Ez a számítógép "cselezése" egyenesen nevetséges, össze-vissza húzogatja a labdát, ő sem tudja hol van néha..pff -
NiGhTM4R3 #6084 Szabadrúgást senki sem tudja h lehet erőből lőni?