FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert szerintem igen és amikor azt mondták neked hogy moderáld magad akkor megvolt a csávórol a véleményed...
Tudom hogy a trágár beszédnek itt nincs helye de te meg nem az anyám vagy szal majd a moderátor adja a bünti pontot...
Mindenbe bele kötsz ugy veszem észre ahelyett hogy segítnél.
Remélem érted
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Magyarul kép hiba? 😊
sztem akkor tuti driver baja van 😊
2.00Ghz 384Mb ram Radeon 9550 videókártyám van, de mégis törik a grafika a játékban. De csak ennél a játéknál semelyik másnál nem. A haveromnak gyengébb gépe van mégis jól megy neki. Légyszi segítsetek.
Elöször felraktam ment a game meg minden aztán csináltam 1 win reinstallt mostmeg mindig szabálytaLAN müveletet hajt végre akárhányszor ujra rakom 😞(
a konfigomat alul olvashatjjátok ha szükség van rá...
Driver miatt lehet? ATICSUD van fent azt irja CS n kivül másra nem naon ajánlatos :\
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Nálam teljesen gyári, nála egy kicsit akadt.Nem értem akkor, hogy minek a függvénye.
(2:0 oda, 1:0 ide hosszabításban)<#vigyor0>#vigyor0>
#fifa.hu csati
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Elsõ nap, hogy fenn volt a gépen a fifa06, rögtön játszottam 2 meccset, teljesen jó volt. Már örültem is, hogy legalább ezzel nem lesz gond. Erre azóta egy normális meccset nem tudtam játszani, élvezhetetlen volt mind <#sir>#sir>
Ircen azt mondták, vegyem le a grafot 1024, low-ra.
Így még nem próbáltam, de nem hiszem hogy az lenne a gond, hogy full beállításon tolom.
<#vigyor3>#vigyor3>
hát de vasszátok meg, hogy lehet így elméretezni a fejeket??!?!?!?!?!?!?!?! meg a labda télleg most hozták a baromfiudvarból <#bohoc>#bohoc>
remélem lesz valami patch rá..
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
sõt a videjóban még csak nem is szaggat 😊 nekem meg akad, beszarás!!! mi kell ennek 7800?? ehehhehe