FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Áruld el plz te még sosem beszéltél csunyán?
Mert szerintem igen és amikor azt mondták neked hogy moderáld magad akkor megvolt a csávórol a véleményed...
Tudom hogy a trágár beszédnek itt nincs helye de te meg nem az anyám vagy szal majd a moderátor adja a bünti pontot...
Mindenbe bele kötsz ugy veszem észre ahelyett hogy segítnél.

Breki33
Fsheditor
Forrest Gump
Hát én úgy nem raktam még be mezt.
Az a fshed, azt sem tudom, hogy mi<#vigyor0>
Breki33
mert kb ott van 50 fifás akivel játszhatsz P
Breki33
akkor jön a dadada
grizzly21
minek mirceztek olyan fos, nekem be se jön a quake-net mert valami trojai virusproblémája van, pedig van nortonom és futattni is szoktam. ma délután viszont játszani fogunk ha törik ha szakad😊

Fyrex
aha .

Avanti Crociati!

aha
Breki33
ember, olvasol is?
A full játékhoz kijött új mezeket melyik programmal lehet berakni, mert eddig csak demohoz találtam progit.
Breki33
ezt nem értem, bigguivan és fsheddel rakom
Fyrex
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Avanti Crociati!

Breki33
t75__0_0_21 Bayern München Home
Forrest Gump
Majd a mezek berakásához jó lesz ez a Fifa06 kitupdate, vagy kell egy új ami a fullhoz is jó?
Breki33
Matula bácsi azt mondta, mindig az beszél a hasáról akinek nincsen gyomorrontása.

Remélem érted
Fyrex
mondjuk moderáld magad, aztán olvass vissza

Avanti Crociati!

Breki33
t75__0_0_11 Manchester Home
nah jo ezt mindig elrontom sry

basszus kulcs :\szar

Ezzel mia faszt csináljak??? :\

Breki33
t75__0_0_9 Liverpool Home
Breki33
t75__0_0_5 Chelsea Home
Breki33
na megvannak a mezek és a csukák a zdata04-ben
Milyen drivert tegyek fel? Nektek melyik fajta van?
Fyrex
NO WAREZ

viszlát

aki erre a hszre válaszol neki ITT, annak is

Avanti Crociati!

Sziasztok! Melyik verziót érdemes letölteni netrõl? Mert a MIRROR-ra azt mondták, hogy xar. Elõre is THX. És ha tudtok magnet linket (TTH) adni hozzá akkor 1Xûbben le tudnám húzni dc++-on. THX

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Amikor passzolok akkor olyan csikok vannak benne. Akkor mi?
Törik???
Magyarul kép hiba? 😊
sztem akkor tuti driver baja van 😊

Help!!!!!!

2.00Ghz 384Mb ram Radeon 9550 videókártyám van, de mégis törik a grafika a játékban. De csak ennél a játéknál semelyik másnál nem. A haveromnak gyengébb gépe van mégis jól megy neki. Légyszi segítsetek.

Srácok help plz!!!
Elöször felraktam ment a game meg minden aztán csináltam 1 win reinstallt mostmeg mindig szabálytaLAN müveletet hajt végre akárhányszor ujra rakom 😞(
a konfigomat alul olvashatjjátok ha szükség van rá...
Driver miatt lehet? ATICSUD van fent azt irja CS n kivül másra nem naon ajánlatos :\

Forrest Gump
Van Nforce-on egy Fifa 06 Unlocker.
Honnan lehetne elérni?
Fyrex
Andy Johnson cselezi ki a védõt

Avanti Crociati!

bodesz
kiválasztani nemlehet...fogod átnevezed hun.db-t eng.db re és mé memcardoknál is ezt csak ott hun_memc.loc-to eng_memc.loc ra és ennyi...mit nemlehet ezen érteni vazz?

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

fhsasa
Nem lenne egyszerûbb, ha valaki feltenné valahova a magyar nyelvfájlokat? Mert akkor szerintem a megfelelõ mappába elég lenne azokat csak bemásolni, h kitudjuk választani a magyar nyelvet...

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Forrest Gump
Játszottunk Brekivel 2 meccset, most tényleg jó volt.
Nálam teljesen gyári, nála egy kicsit akadt.Nem értem akkor, hogy minek a függvénye.
(2:0 oda, 1:0 ide hosszabításban)<#vigyor0>
Breki33
nemolyan rossz a multi

kicsit akad de nem vészesen
Forrest Gump
Szerver: quakenet, nem ircnet.
grizzly21
nem hát, segitsetek már: servers->ircnet budapest->fifa ott csak 2en vannak

Forrest Gump
Sikerült felmenni #fifa.hu-ra?
grizzly21
nekem tényleg nem!! nem tudom miért. esetleg aki gondolja kiprbóálhatjuk: msn:[email protected]

Istencsászár
Quakenet cim: irc.quakenet.org
#fifa.hu csati

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
multi totális csõd... mintha bulettime lenne annyira laggol...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grizzly21
hm, mircre hogy lehet felmenni? nekem mirc budapestre felmegy ott van egy fifa szerver de ott össz visz 2en vannak

Forrest Gump
Nekem is szar, késik mint atom.
Elsõ nap, hogy fenn volt a gépen a fifa06, rögtön játszottam 2 meccset, teljesen jó volt. Már örültem is, hogy legalább ezzel nem lesz gond. Erre azóta egy normális meccset nem tudtam játszani, élvezhetetlen volt mind <#sir>
Ircen azt mondták, vegyem le a grafot 1024, low-ra.
Így még nem próbáltam, de nem hiszem hogy az lenne a gond, hogy full beállításon tolom.
fistin
waze, ilyen fejem lenne, felraknám a polcra, és addig röhögnék rajta, amíg le nem esik!!!
<#vigyor3>

hát de vasszátok meg, hogy lehet így elméretezni a fejeket??!?!?!?!?!?!?!?! meg a labda télleg most hozták a baromfiudvarból <#bohoc>

grizzly21
off
hogy tudok belépni a fifa chanelbe folyton hülye connection timed outokat kapok a mirctõl

báttyó02
nem a netemmelk van baj,ahgy viszaolvastam 3-an is irták ugyanezt,hogy lassu 😞
remélem lesz valami patch rá..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

fistin
nem hogy jó a fû, egyenesen odavág! játékban semmi.. nudli..
sõt a videjóban még csak nem is szaggat 😊 nekem meg akad, beszarás!!! mi kell ennek 7800?? ehehhehe

grizzly21
milyen a kapcsod?

báttyó02
nekem szar a multi teljesen

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -