9766
FIFA 06
-
#6180 talán ha visszaolvasnál megúsznád
kezdem dicsérni magam, hogy nem prószáltam ki, vhogy éreztem -
#6179 vazz,instalálhatom ujra,mert kiakad a cseréknél mezimportálo progi miatt..:( -
#6178 keresztlabda?
sztem ebben tévedsz -
#6177 nem a régi maradt bent? -
#6176 Hát ott van a user's manualban :P
Egyébként az S a sima passz, a W az indítás/szöktetés, tehát végülis ez is passz, csak kevésbé pontos.
A csel a shift, érdemes használni, de eleinte nem biztos, hogy sikerülni fog.
A Q+W a keresztlabda, ez jó indításhoz, csak gyakran les ilyenkor. -
#6175 Pedig ez a Camp Nou. -
#6174 ja most nézem ez a képen a régi fű P -
#6173 és hogy szedted le?
amúgy ha megkeresitek pl Real-t, Ajaxot, meg Portot, hogy melyik aztis be tudjuk rakni.
Tényleg ez a mezimportáló nem ír mezkófot? -
#6172 okés
amúgy ezek az elektronikus bl táblák jobban tetszenek mint a valódihoz hasonlítók a játékban
pedig ott több szinte egy az egyben az eredeti -
#6171 én mezimportálóval beraktam a mezeket aztán leszedtem és igy ugy néz ki mukodik, majd ha lesz javitott verzió felteszem azt -
#6170 Semmi gond!
-
#6169 Írjátok már le légyszi, hogy aki billel játszik az milyen gombokat használ, mire.
Pl melyik passz gombot használja, vagy hogy használ-e cseleket, stb. Esetleg taktikák is jöhetnek. -
#6168 köxi egyébként a segítséget...mostmár yó a game h a billenyűzetet ps/2-re kötöttem nem usb-re..így kíváló a game--thx mindenkinek.. -
#6167 Én még ki se próbáltam ezt a "06 Kit Working deluxe 1.0"-t, mivel azt írták egy páran hogy nem jó.
Most megyek tesztelem a tiedet, hogy cserénél nincs-e gond. -
#6165 jo de pl a reklámtáblák első sora más templatés egy stadionnál eredeti fű maradt
meg a szélét is meg kéne csinálni ami nem bonyolult csak hosszadalmas
Akkor a mezimportálóval cseréknél kiakad?
Az én patchem ugye jó cseréknél? -
#6162 Hát a leírásod alapján már elboldogultam vele.
Sztem jó ez nagyon.
Max, ha lesz rendes mezimportáló progi, akkor majd rakok még be 3. mezeket.
Ugyebár az unlocker elérhetővé tette. -
#6157 Én is ha vigasztal -
#6156 nincs mit
ugye nemis volt nehéz így berakni? P
Mondjuk ezt csak ugy összedobtam szval nem tökéletes de mindenképpen jobb mint az eredeti
Mondjuk a reklámtáblák lehetnének egyformák és a füvek minden stadionban rendesen megcsinálva de 81 file van :-) -
Davidsned #6155 Vki kérdezte még régebben: én "még" billentyűzettel játszok :) -
#6153 van már demo? . -
Mia Amiko #6152 szevasztok na milyen a demo -
puma1 #6145 azon belül? -
puma1 #6143 ha????
-
puma1 #6142 és hol van az az info-file?
-
#6141 olvasd el azt a megba*/+!% info filét -
#6139 7 végén meg lesz a Fifa 06 , lehet benne cselezni , ha igen hányféle csel van no meg van teremfoci ??? ( utoljára a 98asba volt sajna ) ??? -
#6138 Na sikerült mindent beraknom, nagyon király lett így a játék grafikailag.
Ezúton köszönöm Brekinek (alias Frenkie) a munkáját. Látványban mindenképpen sokkal jobb így, és ez dob rendesen a játék hangulatán.
Ha nem volt még akkor most egyben: Labdák zdata 25
Gyep és reklámtáblák zdata 26
THX Breki! -
Piko888 #6137 Király vagy Breki -
#6136 ja, mindenféle konzol az volt nálunk is gyerekkorom ota, csak nálam a billenyűzettel való játék kimaradt(csak mohazni szoktam azzal)mert ugy kezdtem rögtön miután megkaptam a gépet h vettem (vagy kaptam)egy gamepadot -
#6135 én meg szinkronban mindkettővel nyúzom PS2 és PC szal' :D előtte meg volt mindenféle konzol uhhogy nem ismeretlen a padolás :D -
#6134 Irányítható ez, csak megint túlzottan konzervatív vagy :D -
#6133 én gépes "korszakom" előtt ps-eztem,szal a billentyűzet elvetve..:D -
#6132 Én billentyűvel játszom.
Van gamepad-em, de nem tudom megszokni. -
#6131 ott a pont -
#6130 az csak a Te hibád, hogy nem tudod irányítani :) nekem billel is megy csak éppen nem tudok azzal annyi és olyan gyors manővereket és cseleket csinálni, mint mondjuk gamepad-el :) -
#6129 talán ma lessz időm -
#6128 Fejlődés=irányíthatatlanság? :D -
#6127 tényleg a kiegészitőim sikerült már valakinek berakni? PP -
#6126 hm én még csak manuálisan raktam be ott nem tapasztlatam ilyet, de volt sejtésem, hogy érdemes várni a progival mig kipróbáljátok P -
#6125 nekem egyszer csak ugy kilépett...,de azota nem, cserélni nem szoktam csak ha muszáj..:D