9766
FIFA 06
  • Breki33
    Azoknak nézzük meg akik nem kultúráltan fórumoznak, warezolnak beszólnak másoknak és izélgetik a gyepmestert P
  • Barni
    hé ez én vagyok
    miért szükséges megnézni az ip-t?
    nem értelek
  • mosley
    Csá,gyere game!? (mirc)
  • Breki33
  • Solidus
    Bocs ez nem offolás akart lenni csak már én sem viselem el ha itt osztjátok egymást.
  • Solidus
    Nah,hát nem ezért akartam ide bekukkantani,hogy ezt olvassam.:(Mondom magamban,ez már igen 541 új olvasatlan üzenet,de itt a végén elfajultak a dolgok.1,teljesen felesleges itt szipolyozni egymást,arra ott van a gumiszoba...2,én is újreg vagyok de nekem feltűnt az a kereső ott a kép alján és ott keresek ha valami fontos kérdésem van,ha ott nincs válasz akkor kérdezek.3,egyébként még 451 üzit is képes vagyok visszaolvasni mert Fifa lázban égek és nem zavarok másokat az álltalában 500* elhangzott kérdések miatt.Ennyi...
  • Davidsned
    Még soha nem multiztam. Viszont szeretnék 1valakivel játszani, csak én router mögött vagyok. Azt szeretném tudni, h egyáltanán így 1 adott emberrel hogyan tudom tolni (többjátékos direkt ip-t próbáltuk, nem akart összejönni). Másrészt, az is kéne tudni, melyik portot használja a játék, h esetleg szabaddá tegyem a routeren.
  • examinee
    Az lenne a kérdésem hogy akinek eredetibe van meg a game annak laggol az online vagy a dip?
  • Breki33
  • Breki33
    fifa.hu
    qukenet server
  • GYUFo
    Köszi szépen, egyszerűen lusta voltam átlapozni a kiskönyvet. Majd átfogom, csak ilyenkor olyannyira rávagyok kattanva a játékra, hogy amint van egy kis szabadidőm már játszok is. :)

FIFA 2002-nél is (ulőző FIFA játékom) a kiskönyvet akkor olvastam el, amikor már 2 hete játszotam. És akkor döbbentem rá mi mindenről nem tudtam. :P
  • webibebi
    meik szobábban?
  • Breki33
    miért nem mész fel a mirc-re ott sok multis van

leírás
  • webibebi
    mért?
  • webibebi
    aki akar online jáccani annak itt az msn címem:[email protected]
  • Breki33
    öszintén szolva nem nagyon nézegettem vhol láttam de nem tudom hol

most inkáb pes-el nyomom

de jobb sarokban a keresőbe beírod és ott az advanced searchban rákereshetsz
  • gercse
    tényleg Breki találtál már Lazio mezt? gondolom gyűjtögettél mezeket a csapatoknak,(vagy rosszul gondolom?)soccergamingon körülnéztem 2 napja, nem nagyon láttam...gondoltam neked biztos lesz.
  • gercse
    de nem lennél tudatlan, ha gondolkodnál,és nem cselekednél előbb
  • fatallerror
    aztnemértem mrreason h mért érzed úgy h kötelességünk lenne segíteni neked és bárki másnak? különben meg Brekit megérthetnéd hisz 100x leírta ugyanazt mert egyesek nemtudják használnia keresőt
  • gercse
    lehet hogy akkora betűkkel kellett volna kiírni mint a FIFA 06 :P
  • Breki33
    és ami a bannerban van elolvastad?
  • MRREASON
    bocs, kicsit nézz visszább a 21:45-ös üzimre és utána mond, hogy nem köszöntem meg...
  • Breki33
    én mondtam Hedgenek, hogy legyen.
  • gercse
    mondjuk egy faq elférhetett volna a banneren,de mostmár mindegy, meg azt se vették volna észre...
  • Davidsned
    Nem erről van szó, hanem arról, hogy segítettünk és még egy köszi-t se tudott felböfögni, csak egy szép gesztust!
  • Breki33
    Előtted a lehetőség, hogy bármi kiegészítőt készíts.

Dumálni könnyű és ócsárolni másokat.
  • gercse
    nem nagymenőség van itt, csak használni kell a topik alján a keresőt, és ha már sehogysem boldogulsz akkor tegyél fel kérdéseket, nem pedig az az első
  • Breki33
    inkább az a szánalmas aki nem olvassa el ami felülre van írva hanem megkérdezi újra és újra ugyanazt

nem véletlen találták ki a keresőt
    amúgy meg minek dumálsz bele?
    Segitettél itt bárkinek is?
  • MRREASON
    kössz, akkor ezek szerint vannak még, akik megértenek másokat is!!
  • Paparazzi20
    igazad van,abszolút,van itt egy-két sztár,akik csak annyit tudnak benyögni,hogy használd a keresőt,ami rendben is van,csak ne lenne olyan nagy az arcuk egyeseknek,mert ők gyepszőnyeget tudnak készíteni..hahaha
  • Paparazzi20
    szánalmas ez a topic,az összes nagymenővel együtt,elmegy az ember kedve,hogy bármit is merjen kérdezni itt
  • MRREASON
    nah, de mind1, kaksi rá, kössz a segítséget!
  • gercse
    segít az ember és ez a hála....
  • MRREASON
  • Davidsned
    Igen, és utána angol nyelvet válassz a játékban! És legközelebb tájékozódj annyira, h ne kérdezz ekkora ***ságot!
  • Breki33
    ha azt mondom igen nem kérdezel többet?
  • MRREASON
    mi?
    csak nevezzem át és kész?
  • Davidsned
    A játék magyar, és ezzel a modszerrel hívod elő belőle a magyar nyelvet!!
  • Fyrex
  • MRREASON
    me fifahungary-n nincs fenn..