FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jólvan,akkor szidja,nekem8,mer így is tetszik,szerintem egészen szép játékot kreáltak...de nektek ez se elég...elvonulok játszani és késöbb megnézem,hogy mit termeltetek addig<#hehe>.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Breki33
Esetleg ha lesz update automatikusan telepítheted talán illetve játszhatsz az EA serveren.
Breki33
nézd meg a mezt a csukát és a reklámtáblát.

HA õ szidja elég gáz lehet elég nagy Fifas.
Annyival,hogy tudsz online jáccani.

Breki33
Elõször láttuk, most nem látjuk P
Ja és nézd meg a betett képemet..mégis mi bajod a grafikával?Szépen kivan dolgozva meg minden,ha neked nagyon jó minõség kell,dugd ki az orrod otthonról és menj el focit nézni és ámúlj a grafikán<#hehe><#hehe>.

Breki33
most akkor mindegy vagy jó? P

Most ahogy raktam be a mezeket láttam, hogy milyen undorító mezek vannak alapból
fûröl és egyebekrõl nem szólva.

Tényleg Hedge nemtudod miért lesz homályos amit berakok mez?

UGye 2005-ben volt a dupla felbontású textúra de itt alapból nagyobb elvileg berakva élesnek kéne lennie.

Itt meg azért képeken jobb mint játékban.
és mivel érek többet vele ha eredetibe veszem meg a játékot?

szóval van

Breki33
általában jellemzõen elsõ a rar P
Ehh..képzeld el,kivoltam tiltva,de figyeltem a topikot,olvastam miket írtok,szal nem kell visszaolvasnom..yo a vidi kártyám is,de nekem megfelel ez a grafika is.Elõre mondták úgyis,hogy nem lesz nagy változás a 2006ba grafikai szempontból,úgyhogy tök mindegy.

van benne magyar nyelv

Jó,akkor lerágott csont<#hehe>,de nekem akkor is tecccik így,ahogy van<#wink><#eljen>.Viszont bocsi a kép méretéért és abba is igazad van,hogy leírhatják a véleményüket...kultúráltan<#hehe>.

examinee
1: tanulj meg feltölteni
2: mértne lehetne szidni
3:grafika-lehet nálad ez az über de akkor vegyél egy videokártyát és nézz meg más gamekat
4: olvass vissza és rájössz milyen hibák vannak benne

The Hedgehog
hát ugye ez azért FIFA 06 topik, meg fórum mert itt mindenki elmondhatja a véleményét kulturált módon természetesen... a grafikai szempontból szerintem nem kúl a gamma, de ez már lerágott csont úgyhogy nem mennék bele 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Így asszem yo.

The Hedgehog
Ki. Meg lehet vásárolni bármelyik játékszoftvereket árusító szaküzletben 😊

Nah,nem tudtam írni,mert pont bekaptam egy kitiltást<#hehe>,de végre visszatértem<#wink>.Nemtom mit akadékoskodtok,a 2005-höz képest nagyon állat lett szerintem a Fifa 2006 és úgy alapjába véve is szépen fejlõdött.A grafikája,meg a játék kezelhetõsége is kúl<#hawaii><#eljen><#wink>.Szóval aki szidja,vagy a nem tetszését nyílvánítja ki,az inkább maradjon csöndbe és ne írjon ide<#hehe>.

Végezetül itt1kép,ami a gól után készült...egyik kedvenc jelenetem,mikor a csukáját tisztítják<#hehe>:

http://kepfeltoltes.hu/051003/g_l__r_m.JPG

The Hedgehog
Keress fel egy winrar-ral foglalkozó fórumot... Ennyit tudunk mi. Warezolni meg már nem nagyon akarunk itten', mert eddíg is sok volt.

BaziJoe
Ja és a magyar verzió kijött már?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

BaziJoe
Sziasztok éedekelne,hogy szerintetek hányan lehet játszani a gamet egyszerre hálozatban???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Panjabi Mc
azt csináltam hogy a az elsõ 64 filébõl levetttem a .rar kiterjesztést és a 65 öst meghagytam rarnak elindította ma Winrart és most elvbileg elkeztde kicsomozni?
Így gondoltátok?

Rotary & Dypee production

Panjabi Mc
Pedig Winrarom van

The Hedgehog
szerintem itt EU-ban december... fax tudja, nem emléxem már a pontos dátumra

The Hedgehog
a kicsomagoláshoz WinRAR-t használj és jó lesz

Hi! Vki letudná nekem írni, hogy kell a különbözõ cseleket megcsinálni (esernyõ stb), hogy lehet a csapattárs elé emelni a labdát? Billentyûzetem van... 😞
Breki33
egy rar-van a többi sorszámozott

legalábbis rar-nál ez így mûxik, de én ezt nem tudhatom :-)
Panjabi Mc
Az mitõl van hogy leszedtem a 65 fájlt ami .rar kiterjesztésû és erre mikor csomiznám ki nincs egyikbe se a képfájl hova tûnt vagy csak roszs az egész?

az xbox 360 novemberben jelenik meg?

gabber_saviola
Mythbusters 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

The Hedgehog
amikor az XBOX360 kijön - huh, asszem dec eleje -, de PC-re nem nyomják ki az tuti

azt nem tudod, hogy kb. mikor jelenik meg?

The Hedgehog
állítólag... majd ha hivatalosan megerõsítik 😊

De állítólag lesz benne road to world cup 2006

The Hedgehog
tartalmában szerintem igen, grafikailag és AI terén fog újat hozni, de nem bánnám, ha mondjuk több játékmódot kapnánk a NEXTGEN-ben 😊

examinee
Help! Aki keni hogy a gamepadon (Logitech Cordless Rumblepad) a 3-as gombomat hogyna tudnám aktiválni -mivel nem ismeri fel a game- az segítsen! elõre is thx ->priv

Szerinted az XBOX 360-ra készülõ FIFA06 tartalmában ugyanaz lesz mint a PC-s?

The Hedgehog
Attól még lehet jó a FIFA, hogy a PES is az 😊

The Hedgehog
annak sem a legjobb a grafja, csak változatosabb, élesebb és egyes részei jobban ki vannak dolgozva, de mondjuk pár elem nagyon "mû"-vé teszi a PES-t is... mondjuk az arcok és hajak ott brutálisan jól néznek ki 😊

Sziasztok!
Szerintem jo a fifa!De várjuk meg a Pest és majd ott kiderül minden!
PES grafikával nagyon jó game lehetett volna

The Hedgehog
ja szép dolog volt tõlük... 😊 bár azért az ezzel eltöltött idõt nem bántam volna ha a grafika csinosítgatására fordítják. Mondjuk már egyre kevésbé zavar a dolog 😊

Nem volt rossz ötlet, hogy berakták a nagyok adatait a játékba

The Hedgehog
hmmm szép meglátás...

Breki33
esik az esõ
The Hedgehog
na meg lehet csodálni az új topik fejlécet... remélem mindekinek teccik hö

Forrest Gump
<#vigyor0>
The Hedgehog
ki a rák rakott be engem házigizdának?

attiGT
Ja, ez megint egy rendkívül okos kérdés.

attiGT
BETUDTÁL SZÚRNI EGY KÉPET!!! CONGRATULATION!!!<#wink><#taps><#taps>