9766
FIFA 06
  • Breki33
    mi ez az EA logo? P
  • dadek
    Klasnic villant
  • dadek
    Egy fejes gól
  • derley
    ha az eng.db fájl írásvédett és ezért nem engedi hogy átírjam a nevét, akkor mit csináljak? az írásvédettséget se engedi levenni...
  • AlieN911
    uj démon ill alkohol kell
  • dadek
    Így fog kinézni a borító
  • derley
    mostmár semmilyet és bocs a káromkodásért:)
  • Davidsned
    Hihetetlen :)
    Szerintem hagyjuk abba...
  • Breki33
    ??
  • Breki33
    ird le, hogy milyen hibát ír ki és ne beszélj csúnyán
  • Davidsned
    Igen, úgyhogy megnyugodhatsz.
  • DEXTER92
    Még decemberig meg fog jelenni?
  • Davidsned
    Nah elárulnád, hogy ez most hogy a rákba jön ide?? Vagy csak terelsz??:)
  • derley
    előre is bocs a buzi kérdésért...na szóval letöltöttem a gamét, és ott az a bizonyos .rar fájl. na azt kell ugye kicsomagolni(ha jól tudom). amikor elkezdem kicsomagolni egy új mappába akkor csak egy .mdf fájlot csinál. ezt a fájlt ha bemountolom a daemonba akkor vmi hibát ír ki. mi a faszt csináljak?előre is kössz a segítséget
  • Breki33
    mert azt várod el hogy a sültgalamb a szádba repüljön

Biggui ki volt linkelve fatgui is már a demonál, vissza kell olvasni kipróbálni

énse kérdezgettem másokat a többieknek is megy elég részletes leírást kaptál
  • Davidsned
    Nem warezokra gondolok, ezt egy szóval se mondtam. Egyáltalán nem veszem természetesnek, csak olyan furcsa azért, h itt van egy tapasztalt fifa felhasználó és ha jön egy kezdő, mást se tud mondani csak, h keress keress keress, mitfoglalkozokénveled...
    [várom a lecseszéseket]
  • Davidsned
    Valamikor kíirja, amikor épp menüben is az szól.
  • icespeakyy
    nem kiell neki..benne van alapból
  • icespeakyy
    hy vki nem tuggya' h mi annak a számnak a címe amelyik a legszebb tíz gól alatt megy?? pls help :P
  • asfa
    hanem oda van telepítve ahova a readme irja akkor nem is jó vagy mi???mert máshova van telepitve nem alaphelyre és nem indul el a bat fálj!!!!!!!!!!!
  • examinee
    Amugy Probálj meg te connectolni és nem hostolni, ha ugyse megy dobd ki a routeredet mert az egy szar és vegyél helyette egy swichet és minden menni fog!
    Jah és van 7000- abbol a fel arrol szol hogy ezt hogy kell azt hogy kell és csak keresni kéne! Ha majd nyitsz egy topicot megtudod hogy milyen idegesitő hogy már 2 hete kint van a game és azzzal jönnek hogy nem indul el! Pedig csak keresni kéne és megtalálja...
  • Breki33
    miért talán ez a feladatom?
    birom, hogy egyesek ezt milyen természetesnek veszik

főleg olyanok akik sose segítettek itt senkinek

Akit zavar, hogy nem segítek warez dolgokban és olyanokban amit 100* megkérdeztek már nyisson egy másik fifa topicot ahol csak ezek lesznek megigérem, hogy besem nézek oda.

És miis jobban járnánk.
  • Davidsned
    Gyepmester ez jó
    Viszont alapból segíteni kéne mindenkinek, nem??
  • Davidsned
    6434-es hsz-mre nem tudna valaki választ?
  • Fyrex
    importer nincs?:P
  • Forrest Gump
  • dadek
    Music Exporter 06
  • NiGhTM4R3
    Bazz, nem akarok ott megsérteni senkit de vannak ám kockafejek :P Némelyikük tipikus "féléletemagépelőttélem" egyén :D
  • asfa
    hali.tudja valaki hogy mit kell akkor csinálni ha a játék elején kiirja hogy problem with fifa 06 exe??????????
  • Forrest Gump
    Azt csináld, ami az nfo file-ban van.
    De fenn a bannerban ott van, hogy mi a sorsa a warezzal kapcsolatos kérdéseknek!
  • Forrest Gump
    Mind a 32 döntős kapott egy Spring Office programcsomagot
    Első helyezett: FH és EA ajándékcsomag, Connect - Motorrevü - Men's Health éves előfizetések, 100%Fradi havi előfizetés, 10 000 FT vásárlási utalvány és 20*30 perc internethasználat a Játékosok Klubjában (Bp. XVII.ker. Kis utca 1) , http://www.focimagus.hu/ havi full regisztráció
    Második helyezett: FH és EA ajándékcsomag, Connect - Motorrevü - Men's Health éves előfizetések, 100%Fradi havi előfizetés, 20*30 perc internethasználat a Játékosok Klubjában (Bp. XVII.ker. Kis utca 1), http://www.focimagus.hu/ havi full regisztráció
    Harmadik helyezett: FH és EA ajándékcsomag, 100%Fradi havi előfizetés, 20*30 perc internethasználat a Játékosok Klubjában (Bp. XVII.ker. Kis utca 1), http://www.focimagus.hu/ havi full regisztráció
    Negyedik helyezett: FH ajándékcsomag, 20*30 perc internethasználat a Játékosok Klubjában (Bp. XVII.ker. Kis utca 1), http://www.focimagus.hu/
  • HELPer
    Mi volt a Office zsaciban?
  • Forrest Gump
    kép a buliról
  • Forrest Gump
    #fifa.hu-ról voltak egy páran.
    Azt mondták jó buli volt
  • Davidsned
    Most őszíntén mondom visszakerestem multi témába de nem találtam ilyesmit, amúgy thx a segítséget.
  • Breki33
    Volt valaki ezen?

klikk

De levertem volna őket PP
  • Breki33
    nem kell topicon belül rákeresni hanem keresésné úgy kell beállitani hogy az adott hozzászólást jelenitse meg
  • gercse
    Breki, biztos hogy a soccergamingon láttad a lazio mezt ? mert beírom a keresőbe hogy lazio kiadja Curswine topikját, ok ott azon belül is rákeresek,de csak megemlítik h csinál majd,mindegy azért ha véletlen bukkansz egyre akkor jussak az eszedbe :D
  • Matt89
    www.fifaonline2006.atw.hu 3 fő jöhet még a bajnokságba!gyertek!jo lenne már jovo héten kezdeni!
  • Breki33
    későn szóltál