9766
FIFA 06
-
#6486 mi ez az EA logo? P -
dadek #6485 Klasnic villant
-
dadek #6484 Egy fejes gól
-
#6483 ha az eng.db fájl írásvédett és ezért nem engedi hogy átírjam a nevét, akkor mit csináljak? az írásvédettséget se engedi levenni... -
#6482 uj démon ill alkohol kell -
dadek #6480 Így fog kinézni a borító
-
#6479 mostmár semmilyet és bocs a káromkodásért:) -
Davidsned #6478 Hihetetlen :)
Szerintem hagyjuk abba... -
#6477 ?? -
#6476 ird le, hogy milyen hibát ír ki és ne beszélj csúnyán -
Davidsned #6475 Igen, úgyhogy megnyugodhatsz. -
#6474 Még decemberig meg fog jelenni? -
Davidsned #6473 Nah elárulnád, hogy ez most hogy a rákba jön ide?? Vagy csak terelsz??:) -
#6472 előre is bocs a buzi kérdésért...na szóval letöltöttem a gamét, és ott az a bizonyos .rar fájl. na azt kell ugye kicsomagolni(ha jól tudom). amikor elkezdem kicsomagolni egy új mappába akkor csak egy .mdf fájlot csinál. ezt a fájlt ha bemountolom a daemonba akkor vmi hibát ír ki. mi a faszt csináljak?előre is kössz a segítséget -
#6471 mert azt várod el hogy a sültgalamb a szádba repüljön
Biggui ki volt linkelve fatgui is már a demonál, vissza kell olvasni kipróbálni
énse kérdezgettem másokat a többieknek is megy elég részletes leírást kaptál
-
Davidsned #6470 Nem warezokra gondolok, ezt egy szóval se mondtam. Egyáltalán nem veszem természetesnek, csak olyan furcsa azért, h itt van egy tapasztalt fifa felhasználó és ha jön egy kezdő, mást se tud mondani csak, h keress keress keress, mitfoglalkozokénveled...
[várom a lecseszéseket] -
Davidsned #6469 Valamikor kíirja, amikor épp menüben is az szól. -
#6468 nem kiell neki..benne van alapból -
#6466 hy vki nem tuggya' h mi annak a számnak a címe amelyik a legszebb tíz gól alatt megy?? pls help :P -
#6465 hanem oda van telepítve ahova a readme irja akkor nem is jó vagy mi???mert máshova van telepitve nem alaphelyre és nem indul el a bat fálj!!!!!!!!!!! -
#6463 Amugy Probálj meg te connectolni és nem hostolni, ha ugyse megy dobd ki a routeredet mert az egy szar és vegyél helyette egy swichet és minden menni fog!
Jah és van 7000- abbol a fel arrol szol hogy ezt hogy kell azt hogy kell és csak keresni kéne! Ha majd nyitsz egy topicot megtudod hogy milyen idegesitő hogy már 2 hete kint van a game és azzzal jönnek hogy nem indul el! Pedig csak keresni kéne és megtalálja... -
#6461 miért talán ez a feladatom?
birom, hogy egyesek ezt milyen természetesnek veszik
főleg olyanok akik sose segítettek itt senkinek
Akit zavar, hogy nem segítek warez dolgokban és olyanokban amit 100* megkérdeztek már nyisson egy másik fifa topicot ahol csak ezek lesznek megigérem, hogy besem nézek oda.
És miis jobban járnánk. -
Davidsned #6460 Gyepmester ez jó
Viszont alapból segíteni kéne mindenkinek, nem?? -
Davidsned #6459 6434-es hsz-mre nem tudna valaki választ? -
#6458 importer nincs?:P -
#6457 -
dadek #6456 Music Exporter 06 -
NiGhTM4R3 #6455 Bazz, nem akarok ott megsérteni senkit de vannak ám kockafejek :P Némelyikük tipikus "féléletemagépelőttélem" egyén :D -
#6454 hali.tudja valaki hogy mit kell akkor csinálni ha a játék elején kiirja hogy problem with fifa 06 exe?????????? -
#6453 Azt csináld, ami az nfo file-ban van.
De fenn a bannerban ott van, hogy mi a sorsa a warezzal kapcsolatos kérdéseknek! -
#6451 Mind a 32 döntős kapott egy Spring Office programcsomagot
Első helyezett: FH és EA ajándékcsomag, Connect - Motorrevü - Men's Health éves előfizetések, 100%Fradi havi előfizetés, 10 000 FT vásárlási utalvány és 20*30 perc internethasználat a Játékosok Klubjában (Bp. XVII.ker. Kis utca 1) , http://www.focimagus.hu/ havi full regisztráció
Második helyezett: FH és EA ajándékcsomag, Connect - Motorrevü - Men's Health éves előfizetések, 100%Fradi havi előfizetés, 20*30 perc internethasználat a Játékosok Klubjában (Bp. XVII.ker. Kis utca 1), http://www.focimagus.hu/ havi full regisztráció
Harmadik helyezett: FH és EA ajándékcsomag, 100%Fradi havi előfizetés, 20*30 perc internethasználat a Játékosok Klubjában (Bp. XVII.ker. Kis utca 1), http://www.focimagus.hu/ havi full regisztráció
Negyedik helyezett: FH ajándékcsomag, 20*30 perc internethasználat a Játékosok Klubjában (Bp. XVII.ker. Kis utca 1), http://www.focimagus.hu/ -
#6450 Mi volt a Office zsaciban? -
#6449 kép a buliról -
#6448 #fifa.hu-ról voltak egy páran.
Azt mondták jó buli volt -
Davidsned #6447 Most őszíntén mondom visszakerestem multi témába de nem találtam ilyesmit, amúgy thx a segítséget. -
#6446 Volt valaki ezen?
klikk
De levertem volna őket PP -
#6445 nem kell topicon belül rákeresni hanem keresésné úgy kell beállitani hogy az adott hozzászólást jelenitse meg -
#6444 Breki, biztos hogy a soccergamingon láttad a lazio mezt ? mert beírom a keresőbe hogy lazio kiadja Curswine topikját, ok ott azon belül is rákeresek,de csak megemlítik h csinál majd,mindegy azért ha véletlen bukkansz egyre akkor jussak az eszedbe :D -
Matt89 #6443 www.fifaonline2006.atw.hu 3 fő jöhet még a bajnokságba!gyertek!jo lenne már jovo héten kezdeni! -
#6442 későn szóltál