FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. évad

Crack-et honnan tudok leszedni?Indításkor kéri a cd-t
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Irtam is, hogy "hogy a tokombe kell/lehet novelni a jegyarakat??"
Szoval ezt hol lehet megtenni?😊
Szoval ezt hol lehet megtenni?😊
Sracok, valaki mondja el, hogy lehet ezt a karrier modot rendesen jatszani?
AS Roma.. veretlenul vezetem a bajnoksagot, es a kupaban is allok meg, januar elejen. Nem vettem senkit, nem koltottem se jatekosfigyelore, se extra treningre, semmire. A szurkolok tamogatasa 99es😊
-30000nel alltam, az atigazolasi szezon kezdetevel eladtam par jatekost, lett -10000ezer, de nem nott a biztonsagom, es ki is rugott a vezetoseg!
A szponzoracional azt valasztottam amelyik a legtobbet fizeti.. (Meccsenkent kb 4400) viszont igy is minden meccsen kb -2000-be jovok ki, mert a jegybevetel csak vmi 1000 koruli.. azt hogy a fraszba lehet novelni?? Vagy mit lehetne tenni? Ahogy itt elneztem a forumon sokan szenvednek emiatt...
AS Roma.. veretlenul vezetem a bajnoksagot, es a kupaban is allok meg, januar elejen. Nem vettem senkit, nem koltottem se jatekosfigyelore, se extra treningre, semmire. A szurkolok tamogatasa 99es😊
-30000nel alltam, az atigazolasi szezon kezdetevel eladtam par jatekost, lett -10000ezer, de nem nott a biztonsagom, es ki is rugott a vezetoseg!
A szponzoracional azt valasztottam amelyik a legtobbet fizeti.. (Meccsenkent kb 4400) viszont igy is minden meccsen kb -2000-be jovok ki, mert a jegybevetel csak vmi 1000 koruli.. azt hogy a fraszba lehet novelni?? Vagy mit lehetne tenni? Ahogy itt elneztem a forumon sokan szenvednek emiatt...
micsoda?!lécci magyarázd el hogy hol kell megnyitni goats profilt(honnan kell berakni)? vagy hogy kell megcsinálni hogy választható legyen minden?kösz elõre is a segítséget
Meg van ,hogy mûködik az unlocker.
Berak egy "goats" nevû profilt és azt kell betölteni.
És lám, nyitva minden extra cucc!<#vigyor0>#vigyor0>
Berak egy "goats" nevû profilt és azt kell betölteni.
És lám, nyitva minden extra cucc!<#vigyor0>#vigyor0>
néztem tv-n is, de nekem nem lett jobb...Biztos a tv-m a hibás.
A szélét látom, ahhoz képest tényleg jó, de akkor sem az igazi
A szélét látom, ahhoz képest tényleg jó, de akkor sem az igazi
CSAK a Fradi
jáj..
Tudom, de arra gondolok, hogy úgy ahogy van, az egész fûgrafika szar...Pesbe megnézed a füvet, akkor az szexi. De ez olyan mintha lenne egy kétszínû kartonlap, és raknának rá egy kis elmosást. Sz'al ez nem éppen szexi 😞
Tudom, de arra gondolok, hogy úgy ahogy van, az egész fûgrafika szar...Pesbe megnézed a füvet, akkor az szexi. De ez olyan mintha lenne egy kétszínû kartonlap, és raknának rá egy kis elmosást. Sz'al ez nem éppen szexi 😞
CSAK a Fradi
Még tûrhetõ is lehetne, de ez a fû egyszerûen hányás...
Mármint nem a Te füvedre gondolok, hanem úgy általánosságban, borzasztó.
Mármint nem a Te füvedre gondolok, hanem úgy általánosságban, borzasztó.
CSAK a Fradi
amugy emondaná valaki hogy mit takar a STILL STICK nevü "dolog" ?😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
más náluk a jog,és nem adták el a nevük copyrightját!
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
Nagyon köszi asegítséget!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
Még egy hatalmas negatívum, amit sztem még nem említettek. Hiányzik a holland válogatott. Tudja valaki, h miért? (asszem már tavaly is kicsit necces volt hollandia)
\"Hard to see, the dark side is.\"
akkor valami jó szponzort mondjatok😊
már nem tudsz semmit csinálni sztem, én is a rossz szponzor választás, fizuemelés meg pénz elköltés miatt elbasztam és hiába nyertem...
de mit csináljak hogy ne menjen le ha nyerek mindig szinte
nem nem, én azért kezdtem uj karriert mert az elején hülyeségembõl megemeltem a fizetéseket és minden meccsen - ban voltam,akármit csináltam pár meccs után már - 4000 be voltam, és hiába nyertem az összes meccsem, elküldtek
ha le megy a közéspõ értéked akkor nem biztos a helyed a klubnál... szval csak nyerned kell és nem rúgnak ki 😊
Iceman
ja nekem se nyit meg semmit😊
Hát én meg 2004-essel és 2005-össel értem el sikereket fifábvan, dehát ugye multi részben! Singlevel nem játszok: pl : gamepad 3-as gombot nem ismeri ami a fögombok közt van és az kéne! És erröl beszélek nem értek hozzá hogy kell átirni szerintem csak az érti mint pl Brekiék és õk a sokbol a kevesek!😄
Nagy szar, semmit nem nyit meg.
Mondjuk gyanús, mert ami az nforce-n van, az 5 mb, ez meg kõkemény 3kb.
Mondjuk gyanús, mert ami az nforce-n van, az 5 mb, ez meg kõkemény 3kb.
és kivel kened?
na akkor milyen sikereket értél el mert engem minden csapattól kirugnak pedig nyerek mindig miket kell csinálni hogy ne rugjanak ki?
És tudod az a baj hogy pl single-re nem is lenne idöm meg kedvem se! Mindent multiba nyomok ha lehet! Ez olyan minta a codot csak singlebe tudnám játszani!
nekem is full élvezhetetlen a multi,és a többségnek is sajna
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Jo de Breki: szerinted ez normális játék? ezért 13000 Ft-ot? söt 1 ezrest sem adnék! Megveszi apuka gyerekének és nyulkéálni kell a gamba hogy menjen a gamepad, mindig bekell konfigurálni mert nem jegyzi meg mit állitott be... és pl nekünk a multi élvezhetetlen!
nemcsak oda én fejeltem két méterrel mellé is gólz
van EA-s forum esetleg azt, de hatalmas javítást sztem ne várj
van EA-s forum esetleg azt, de hatalmas javítást sztem ne várj
Valaki értelmezze már ezt legyenszíves, mert én megcsináltam ami le van írva, de semmit nem nyitoot meg.
Instructions:
Unpack the included rar file into your Documents and Settings/............./
documents/fifa06/ directory or copy the file manually into your "A. Profiles"
directory.
Keep in mind, that if you haven't played the game yet, then there will be no
"A. Profiles" directory. Of course if you play in another language, then your
directory will be called A. Profiles, Where "Profiles" is in the language of
your choice.
This Unlocker will give you access to all FIFA 06 challenges, Classic Player
bios, Classic teams, World teams, Overhead Camera, Funny SFX, Footballs,
Alternative Kits, Player Celebrations Packs, Stadium Packs, Season Highlights
and finally gives you 999.999.999 in points.
Instructions:
Unpack the included rar file into your Documents and Settings/............./
documents/fifa06/ directory or copy the file manually into your "A. Profiles"
directory.
Keep in mind, that if you haven't played the game yet, then there will be no
"A. Profiles" directory. Of course if you play in another language, then your
directory will be called A. Profiles, Where "Profiles" is in the language of
your choice.
This Unlocker will give you access to all FIFA 06 challenges, Classic Player
bios, Classic teams, World teams, Overhead Camera, Funny SFX, Footballs,
Alternative Kits, Player Celebrations Packs, Stadium Packs, Season Highlights
and finally gives you 999.999.999 in points.