FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33

Breki33

examinee
Oksa köszi!!

kinek van még képe errõl?Az tegye be!!!
Breki33
sztem Sammy tudja P
Breki33
igen van
Breki33
lásd kép
Heló! van egy-két kérdésem😛 1: meccs után a játékosok neve mellett mi az a három érték??? 2:menedzser módban mi értelme vana tehetségkutatásban? hogy kell??? nekem soha nem talál senkit! 3: mi a különbség a Q-s és a D-s szerelés között? 4:menedzser módban honnan leeht pénzt szerezni? mivan ha elfogy???
kösz dadek!!!!!
examinee
okké😄DDDDDDDDDDDD Azért thx!

The Hedgehog
nem jön ki PC-re...

nem tudom, már válaszoltam volna a kb 10x feltett kérdésedre ha tudnám 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

examinee
És ez nem jön ki pc-re? hátha jobb lesz😛

Hedge te nem tudod mit kell átirni hogy a gamepadomon menjen a 3-as gomb?
Azt tudom hol találom meghogy kikell választani a gampadom nevét és ott kell átirni valamit a számok közt... csak nem jöttem rá pontosan melyik sorba és mit!
?

Timbo
Szewasztok!+ egy kérdés lehet valamilyen módon nyomni neten nem eredetivel! (egyik haveromnál 😊 ) Vagy épp ti veletek-? Amugy faja játék mer akkor leszedem!

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

The Hedgehog
hagyd már abba a nagy képek beszúrkálását, legközelebbieket törölni fogom... méretezd õket át mielõtt feltöltöd!

The Hedgehog
FIFA 06 Road To World Cup képek:

http://www.mundofifa.net/article254.html

Aztán választhatsz

The Hedgehog
Ez a FIFA 06 RTWC ... XBOX360-ra jön ki... a következõ generációs FIFA rész! Zúzos.

CSÁó!egy kérdés lehet olyat csinálni hogy a carrierrr mod ba bármelyik csapatot,pl:chelsea lehessen választani????
kösz elõre is!
examinee
Hát rámész a multra és itt Direct ip! Te hostolsz õ beirja az ip-det és connectál és kész! De laggolni fogtok elöre szolok!

Nah akkor egy haverommal akarok multiban játszani. Leirnátok nekem hogy kell? Nincs idõm keresgélni,bocs...
Hello! Nekem olyan problémámim vannak, hogy a FIFA2005,06,NHL06 játékok élvezhetettlenül gyorsan futnak! Mit lehet ezzel kezdeni????????
Valaki segítsen!!!!!

A gépem:
Fujitsu Siemens laptop:AMD64 3000+3DNOW,ATI 9600\9700 128MB,512DDR
grizzly21
ugyan ilyen konzolra se lesz

examinee
És ez mi amugy?

Ez a graf jó lenne Pc-re

gercse
minek kell berakni noch einmal

talán sikerül megjeleníteni😊

gercse
uhh ja, minden inditásnál ujra kell konfigolni,azt hittem h csak nálam csinálja de ezek szerint nem...

examinee
Multiba? -> elvileg mindenkinek laggol és késön válaszol a játék multiba! de ahogy láttam Breki bemásolt valamit hogy panaszkodnak sokan forumokba és elvileg lesz hozzá patch!

Jó lenne ha lenne egy gamepad patch is hogy müködjenek és ellehessen menteni amit bekonfigoltál a gameba!

grizzly21
van akinél nem laggol a game?

gercse
szz=ssz 😄

gercse
olyan szponzort válaszz ami meccsenként a legtöbbet adja, nálam bejött, otthon + 700 idegenben kb - 700 szal ugyanannyi a pénzem,de ha majd kapok bonuszokat kupa meg más miatt akkor jo lesz 😄
egyébként akartam hoszzabbítani Di Canioval de nem ment bele ....kár 😄

gercse
ezt biztos nem törlik,de az elõzõ kép is ez nem?

Nahh sracok #5623ban kerdeztem.... valaki valszoljon mar...
Az xbox 360-as FIFA06 road to world cup 2006

gercse
alul a keresõbe írd be hogy eng.db-majd okulj

gercse
a demoban is észrevettem , ebbe még nem raktam be mezt de itt is homályos,ha éles mezt rakok be?

Helo lehet hogy hülyeséget kérdezek de honnan lehet leszedni a magyarosítást?
Falconer
Menj át a pl a PC tuning topikba, ott majd válaszolok vagy válaszolnak rá.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Kezd elegem lenni, valaki magyarazza mar el legyszi, hogy lehet nem csodbe menni manager modban. Ujat kezdtem, meg mindig a Romaval. Akarhogy allitom azt a rohadt jegyarakat igy is mindig minuszba jon ki minden meccs, legjobb esetben is -1000korul. Idegenbeliek persze kb -2500..
examinee
Igen Breki meg is néztem! Elvileg az elõs szám a 3-as számsorbol a gamepadom gomb száma! Be is irtam vagyis átirtam de ezekszerint nem értettem meg teljesen mit kell csinálni... ezért kérdeztem hátha valaki már megcsinálta és van gyakorlata benne😛 mert láma vagyok ehhez<#falbav>

examinee
Azt pattogom hogy ha 2 éve gamepaddal játszom elég nehéz visszaszokni a billhez! Ráadásul ha kiprobálod majd a gamepadot és megszokod rájössz hogy sokkal célszerübb-mint Breki is irta-gampaddal játszani!
Másik az hogy te otthon singlibe nyomod és sokaknak nem csak ez a céljuk.... de ezt nem részletezem!

Oks,csak nekem még nehéz a gamepaddal nyomnom

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Hollandia patch nincs még hozzá?

\"Hard to see, the dark side is.\"

Vki nem akar online bajnokságra jelentkezni? a meccsek direct ip-ben mennének, nemm igaz h senki nem akar😄

Senki sem tudja?

grizzly21
áhh bill 0 a Gphoz képest

Falconer
1650 uj üzenet, ehh 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

The Hedgehog
senki sem mondta, hogy azzal rossz csak gamepadel célszerûbb 😊

The Hedgehog
hangnemváltást ha lehet... egyrészt ha gamepaddel szeretne játszani szíve joga, másrészt azzal véleményem szerint sokkal játszhatóbb a játék