9766
FIFA 06
-
#6650 Azért Brekitöl megkérdezném hogy neki bejön ez a gyönyörüség sablonos gólokkal??? -
#6649 ja aki eme gyönyörüséget el akarja olvasni,az itt megteheti -
#6648 "Új etalon!
Számomra megszületett ISTEN GYERMEKE!:) Ugyan nem tökéletes ez a FIFA sem, de az életben, mint ahogy azt már megszokhattuk semmi sem tökéletes. Vannak hibái, mint minden másnak, de ezek a hibák eltörpülnek mindamellett, amit az új rész kínál. Hangulatos, életszerű, remek felépítésű, könnyen kezelhető, igazán élvezetes fociprogramot adott ki 2005-ben az EA a kezei közül! És hogy mi a véleményem a nagy rivális PES-ről? Az, hogy a FIFA06 mellett labdába sem rúghat! Ajánlom mindenkinek, fanatikusoknak pedig kötelező darab!"
:|||||||||||||
no comment -
#6647 Végre nállam is megy a Fifa06,de el kell mondanom nektek óriási csalódás,mert megint televan sablonos gólokkal,ráadásul a gép is 95%-ának gólaja szélröl beadott labda ami igan gusztustalan,de akinek ezt tetszik játszon vele.Amugy a manager része nagyon fasza.Sziasztok. -
#6646 Hali! Vki segítene? Az lenne a kérdésem, hogy meccs közben melyik gombkombinációval lehet védekezési taktikát váltani? Azt tudom, hogy támadás taktikát a num2,num6,num5,num4,num8-al váltok, de védekezést hogy lehet váltani?? PLS help! -
#6645 azér számomra röhejes hogy ennyi idő alatt képtelen volt vele bármit is kezdeni -
#6644 Puma1: büdösül abbahagyhatnád már a warezolást... régen leírtunk mindent, hogy miért hogyan és mivel kell indítani. Olvass vissza légyszi. Ne kelljen már itt 20x elmondani. Rég nem arról szól már a topik amit itt tolsz. -
#6643 megkaptam dvd-n és felinstalláltam . :w -
#6641 igy jártál . :| -
puma1 #6640 nem indul
-
#6639 nagyon csönd van ma mivan táborba mentek az ovisok? :P -
#6638 Csinálok asszem FAQ-ot... kéne nem?... de nekem nem lesz időm mindíg frissítgetni, szal 1 embert erre jelentkezzen, aki azért játszani fog a játékkal és ért is hozzá! -
#6637 Oké köszi! Kiprobáljuk csak nem nekem kell a Logitechez hanem egy srácnak mert ő xboxos gamepaddal nyomja pc-n és az nem mükszik neki Fifa 2k6-nál! -
#6636 én eddíg bírtam várni :) meg most nagyon kellett egy TV (régi kaputt) aztán hamár veszek ügye :P -
#6635 opsz
akkor várok még P -
#6634 SAMSUNG WS-32Z308P... 82cm... álvánnyal együtt 190e
-
#6633 jó csak árat mondj P -
#6632 persze, hogy jó, de ha már HDTV-re igazítják akkor... meg most eléggé lezúzták az árakat és pont TV-t akartam venni így döntöttem emelett, de nem akarok OFFba menni -
#6631 Mondjuk a HDTV (High Definition Television) 1920x1200 pixel -
#6630 Úgy tudom sima TV is jó hozzá -
#6629 hát nem tom... én most vettem egy HDTV-t :) Előkészülök az XBOX360-ra :D
Egyébként a gameplay videóban a menü és az interaktív felület tetszett. Ahogy a háttérben melegítenek a játékosok :D -
#6628 DE én kinyomtam és jól nézett ki
Mások a szinek P
Viszont az új távoli kamerával ott játszani........ -
#6627 igen tegnap én is meglestem... gameplay szinte semmit sem fog változni
Tegnap nyomtam XBOX-on a FIFA 06-al is... hááát... Messze jobban néz ki és jobban mozog, mint PC-n. Pedig a grafika ugyanaz. Kivéve, hogy itt a bejátszásoknál facásan elmossa a háttért ami durva jól néz ki. Valamint ugye a mezek is szebbek, vagyis TV-n azért nem annyira látszik az elmosottság. Persze ez nem jelenti azt, hogy ha a PC verziót kinyomod TV-re akkor jobban fog menni :D
Hát igen. Konzolok... -
#6626 Úgy nézem gameplayban nem sok változás lesz, csak grafikában.
Aki játszik vele elég béna PP -
#6625 Ja és hosszas tesztek utána. Tegnap egész délután szinte mezeket pakolgattam nagy unalmamban (plusz egy kis betontörés is volt hála a járólapozásnak OFF :D) ... szal' úgy látszik a KIT RAPTOR tökéletesen működik. Az új FATBHBUILDER ami mellé települ is faxán újragenerálja a megpiszkál zdata-kat és fat táblát. Szóval nincs gond...
Használjátok nyugodtan.
Ja és ROHADT GYORS. Egy mezt kb 5 mp alatt bepakol. -
#6624 Both analogue sticks work fine. -
#6623 XBOX 360 gameplay -
#6622 nah nekem továbbra is fent áll a probléma a gamepad-dal... a jobb analóg irányai fel vannak cserélve valahogy így:
alap / mostani rossz beállítás:
fel / jobbra
le / balra
jobbra / fel
balra / le
Hmmm nem tudom hol lehet az analógokat belőni. A gombokra oké ott a config.dat, de mi van az analógokkal? Azt hol a rákban tudom kalibrálni? -
#6621 ha nincs itt rajtad kívül ilyen ember akkor valahol a többségnek van igaza nem? :D
na jó reggelt' -
#6620 sztem igen nézz utánna soccergaming-on -
#6619 azt hiszem még nem -
Ibron #6618 Szerintem igen.....................szerintük meg nem.Én védem egyedül a Fifa 2006-t...bár lehet,hogy más is amellett van,hogy jó és foggal körömmel harcol ezért az álláspontért,de nemtudok róla,hogy lenne ilyen ember rajtam kívűl. -
Mozes #6617 milyen a game? Jobb mint a 2005? -
dadek #6616 Egyébként nálam működnek a mezek még nem fagyott ki. -
dadek #6615 Ronaldinho
-
#6614 Szoval a gamedata.dat -ba kell ott is átirni valmit? -
#6613 Breki, Rómának raktál te be mezt?
Mert ha nem akkor most kipróbálom ezt a raptort, meg meg is nézem mennyi a különbség az eredetihez képest.
FH-n van egy Róma mez. -
#6612 ezt is a tutorial segítségével lehet megoldani
olvastam vmit róla -
#6611 Mezt még nem találtam, viszont egy ilyet igen. -
#6610 Arra van valakinek megoldása ha egy gamepadon az egyik analog kar nem müködik? -a cselezös ???