9766
FIFA 06
  • Shevchenko
    Azért Brekitöl megkérdezném hogy neki bejön ez a gyönyörüség sablonos gólokkal???
  • báttyó02
    ja aki eme gyönyörüséget el akarja olvasni,az itt megteheti
  • báttyó02
    "Új etalon!

Számomra megszületett ISTEN GYERMEKE!:) Ugyan nem tökéletes ez a FIFA sem, de az életben, mint ahogy azt már megszokhattuk semmi sem tökéletes. Vannak hibái, mint minden másnak, de ezek a hibák eltörpülnek mindamellett, amit az új rész kínál. Hangulatos, életszerű, remek felépítésű, könnyen kezelhető, igazán élvezetes fociprogramot adott ki 2005-ben az EA a kezei közül! És hogy mi a véleményem a nagy rivális PES-ről? Az, hogy a FIFA06 mellett labdába sem rúghat! Ajánlom mindenkinek, fanatikusoknak pedig kötelező darab!"

:|||||||||||||
    no comment
  • Shevchenko
    Végre nállam is megy a Fifa06,de el kell mondanom nektek óriási csalódás,mert megint televan sablonos gólokkal,ráadásul a gép is 95%-ának gólaja szélröl beadott labda ami igan gusztustalan,de akinek ezt tetszik játszon vele.Amugy a manager része nagyon fasza.Sziasztok.
  • LES FORZA INTER
    Hali! Vki segítene? Az lenne a kérdésem, hogy meccs közben melyik gombkombinációval lehet védekezési taktikát váltani? Azt tudom, hogy támadás taktikát a num2,num6,num5,num4,num8-al váltok, de védekezést hogy lehet váltani?? PLS help!
  • Fyrex
    azér számomra röhejes hogy ennyi idő alatt képtelen volt vele bármit is kezdeni
  • The Hedgehog
    Puma1: büdösül abbahagyhatnád már a warezolást... régen leírtunk mindent, hogy miért hogyan és mivel kell indítani. Olvass vissza légyszi. Ne kelljen már itt 20x elmondani. Rég nem arról szól már a topik amit itt tolsz.
  • Fyrex
    megkaptam dvd-n és felinstalláltam . :w
  • Fyrex
    igy jártál . :|
  • puma1
    nem indul
  • Fyrex
    nagyon csönd van ma mivan táborba mentek az ovisok? :P
  • The Hedgehog
    Csinálok asszem FAQ-ot... kéne nem?... de nekem nem lesz időm mindíg frissítgetni, szal 1 embert erre jelentkezzen, aki azért játszani fog a játékkal és ért is hozzá!
  • examinee
    Oké köszi! Kiprobáljuk csak nem nekem kell a Logitechez hanem egy srácnak mert ő xboxos gamepaddal nyomja pc-n és az nem mükszik neki Fifa 2k6-nál!
  • The Hedgehog
    én eddíg bírtam várni :) meg most nagyon kellett egy TV (régi kaputt) aztán hamár veszek ügye :P
  • Breki33
    opsz

akkor várok még P
  • The Hedgehog
    SAMSUNG WS-32Z308P... 82cm... álvánnyal együtt 190e

• Breki33
    jó csak árat mondj P
  • The Hedgehog
    persze, hogy jó, de ha már HDTV-re igazítják akkor... meg most eléggé lezúzták az árakat és pont TV-t akartam venni így döntöttem emelett, de nem akarok OFFba menni
  • Breki33
    Mondjuk a HDTV (High Definition Television) 1920x1200 pixel
  • Breki33
    Úgy tudom sima TV is jó hozzá
  • The Hedgehog
    hát nem tom... én most vettem egy HDTV-t :) Előkészülök az XBOX360-ra :D

Egyébként a gameplay videóban a menü és az interaktív felület tetszett. Ahogy a háttérben melegítenek a játékosok :D
  • Breki33
    DE én kinyomtam és jól nézett ki

Mások a szinek P

Viszont az új távoli kamerával ott játszani........
  • The Hedgehog
    igen tegnap én is meglestem... gameplay szinte semmit sem fog változni

Tegnap nyomtam XBOX-on a FIFA 06-al is... hááát... Messze jobban néz ki és jobban mozog, mint PC-n. Pedig a grafika ugyanaz. Kivéve, hogy itt a bejátszásoknál facásan elmossa a háttért ami durva jól néz ki. Valamint ugye a mezek is szebbek, vagyis TV-n azért nem annyira látszik az elmosottság. Persze ez nem jelenti azt, hogy ha a PC verziót kinyomod TV-re akkor jobban fog menni :D

Hát igen. Konzolok...
  • Breki33
    Úgy nézem gameplayban nem sok változás lesz, csak grafikában.

Aki játszik vele elég béna PP
  • The Hedgehog
    Ja és hosszas tesztek utána. Tegnap egész délután szinte mezeket pakolgattam nagy unalmamban (plusz egy kis betontörés is volt hála a járólapozásnak OFF :D) ... szal' úgy látszik a KIT RAPTOR tökéletesen működik. Az új FATBHBUILDER ami mellé települ is faxán újragenerálja a megpiszkál zdata-kat és fat táblát. Szóval nincs gond...

Használjátok nyugodtan.

Ja és ROHADT GYORS. Egy mezt kb 5 mp alatt bepakol.
  • Breki33
    Both analogue sticks work fine.
  • Breki33
    XBOX 360 gameplay
  • The Hedgehog
    nah nekem továbbra is fent áll a probléma a gamepad-dal... a jobb analóg irányai fel vannak cserélve valahogy így:

alap / mostani rossz beállítás:

fel / jobbra
    le / balra
    jobbra / fel
    balra / le

Hmmm nem tudom hol lehet az analógokat belőni. A gombokra oké ott a config.dat, de mi van az analógokkal? Azt hol a rákban tudom kalibrálni?
  • The Hedgehog
    ha nincs itt rajtad kívül ilyen ember akkor valahol a többségnek van igaza nem? :D

na jó reggelt'
  • Breki33
    sztem igen nézz utánna soccergaming-on
  • Breki33
    azt hiszem még nem
  • Ibron
    Szerintem igen.....................szerintük meg nem.Én védem egyedül a Fifa 2006-t...bár lehet,hogy más is amellett van,hogy jó és foggal körömmel harcol ezért az álláspontért,de nemtudok róla,hogy lenne ilyen ember rajtam kívűl.
  • Mozes
    milyen a game? Jobb mint a 2005?
  • dadek
    Egyébként nálam működnek a mezek még nem fagyott ki.
  • dadek
    Ronaldinho

• examinee
    Szoval a gamedata.dat -ba kell ott is átirni valmit?
  • Forrest Gump
    Breki, Rómának raktál te be mezt?
    Mert ha nem akkor most kipróbálom ezt a raptort, meg meg is nézem mennyi a különbség az eredetihez képest.
    FH-n van egy Róma mez.
  • Breki33
    ezt is a tutorial segítségével lehet megoldani

olvastam vmit róla
  • Forrest Gump
    Mezt még nem találtam, viszont egy ilyet igen.
  • examinee
    Arra van valakinek megoldása ha egy gamepadon az egyik analog kar nem müködik? -a cselezös ???