FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy hülye kérdésem lenne: cseleket, hogy kell csinálni, hogy sikerüljön? (általában vagy az ellenfélbe megyek vagy nem sokat nyerek vele, ha oldalt nyomom)

\"Hard to see, the dark side is.\"

Breki33
neki
báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Ez most kinek ment?Nekem,neki,vagy neki?<#hehe>

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Breki33
SZEVA
hogy lehet egymásra connectelni?
unokaöcsémmel akarok jáccani és nem tudjuk összehozni
pls

Breki33
próbáld ki a gameplay patcheket most van we-s is
ja ezt én sem értem😊

Én meg azt nem értem,hogy meccsek után a fizetésem miért -3 898?<#hehe>....nemrég ugyan lecsökkent 3,500-re,de nem vágom,hogy lehetne ezt pluszba vinni.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

v.ki árulja már el nekem hogy hogy a kék égbe kell berúgdosni azokat a drágalátos 1 az 1be ziccereket, mert kezd 1 picit idegesíteni a dolog,h. folyton kimaradnak azok a k****t lövések, és szinte csak fejesbõl, meg lepattanóból lövök gólt.

a másik meg az h. sztem elég szar a játék al-ja mert mi az hogy agyba-fõbe cselezget mindenki, az emberváltás a (gépi) egy raklap f**z, meg a passzoláskor is mindig a legnehezebbet választja a gép, mikor ott virít elõtte az egyszerû...

na csak ennyi jött most ki belõlem, mert a parma 2 helyzetbõl lõtt 2 gól(fejelt) 10 emberrel, én meg megszakadtam, annyit támadtam, volt vagy 15 helyzetem, de persze az 5-ösrõl is sikerült fölévágnia a "sztárjaimnak".

effe lv6 24254

Fyrex
Juninho Pernambucanooooooo

neki ez nem távolság :p

Avanti Crociati!

gercse
tényleg...😄

Fyrex
áááááááááááááááá benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ááááááááááááááááááááááááááááááááá

üdv ittis remélem olyan okos leszel mint az fh-n

mini image-t szedj le www.gamecopyworld.com ról

Avanti Crociati!

rage
Azért az nem rossz, hogy a videok között az angol bajnokságról
készített kis összefoglalóban kitérnek a WBA bentmaradására,
meg láthatunk egy Gera-szaltót is
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Sziasztok!
vki segíteni másolva van meg a fifa06 feltelepítem de nem indul el mért lehet?
Hegeace
Hi! abba szeretnék segítséget kérni hogy minden meccs után lefagy a game. rákatt hogy quit to main menü és utána hallom a közönség hangját de nem reagál semmit. pls help! elõre is thx!

Heló szia remélem hogy vagy

Fogalmam sincs. Engem is kirúgtak az Arsenáltól pedig jól szerepeltem, de aztán elmentem a Milánhoz. Bármelyik nagy csapathoz mehettem volna. Nem értem miért nem engedi Nálad.

dadek na tudod a választ rá tehát ha elkezdem pl a milannal és kirugnak és kezdeném pl a chelseaval miért nem engedi?

Köszi

Forrest Gump
Megnyitod big gui-val a 23-as zdatát.
Aztán importálod a,camera.dat-ot, utána compress.
Végül lefuttatod a GenBH-t és a fatGUi-t.
gercse
thx, ezer hálám üldözni fog csak utol ne érjen..😄

examinee
Csak azt nem értem hogy a Maddenbe pl a gamepadoknak semmi baja és ellehet menteni... nemértem jobb lett volna ha átbasszák amit megcsináltak a a fifába és meküdöképes lenne...

Breki33
a zdata-ba mint irtam
Breki33
gercse
az mitõl van ha ezt dobja ki ha feltelepítettem és elindítottam?:

Fyrex
zsiráf

Avanti Crociati!

Müködik

Fyrex
tesztelted, mûködik?

Avanti Crociati!

examinee
Na mi hir? Csinálja már ea a patcheket???? vagy sose jön ki mert elég sok mindent megkéne oldani?😛PP

Leszedtem a camera.dat-ot, de hová kell berakni?

Az a baj h ahhoz v pénz kell v sms v egy ember aki emghiv egy torrent oldalra!nehéz lesz csak ugy találni ingyeneset sztem!de ha tok iok majd!

osho
... jha, isten nem bottal ver...

De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !

www.fifaonline2006.atw.hu Online bajnokság<#wow1>

grizzly21
tul joa a géped, szerezz be egy kicsit gyengébb videokártyát és jó lesz. lol. egyébként hogy érted hogy gyorsabB?😊

Hello, Sziasztok!
Nagyon jo ez a forum!
Hála The Hedgehog-nak<#eljen> Nekem olyan problémámim vannak, hogy a FIFA2005,06,NHL06 játékok élvezhetettlenül gyorsan futnak! Mit lehet ezzel kezdeni????????<#falbav>
Valaki segítsen!!!!!

A gépem:
Fujitsu Siemens laptop:AMD64 3000+3DNOW,ATI 9600\9700 128MB,512DDR
grizzly21
NAJÓ EGY IDEIG MÉG OK VOLT DE MOSTMÁR ELÉG A KONZOLOS ILYEN OLYAN KÉPEKKEL VIDEÓKKAL. szerinem.

mind1, töröltem, nekem csalódás volt.

The Hedgehog
ja... az AI nagyon buta. Ezt kezdem egyre jobban észrevenni. Nekem csinált olyat a pali, hogy kb a félpályán visszafordult és futott elõlem, majd szögletre vezette a lasztit. Mindezt PRO fokozaton. Ez azért marha ciki...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

kifutkoznak a labdával, felrúgnak 3x, egy (!!!) db szabadrúgást nem kapok, stb.
szerintem az EA visszafelé fejlõdik.

The Hedgehog
ja... lesz idõm csinálok valamit...

Breki33
úgy értettem
The Hedgehog
vagy egy FAQ kellene...

The Hedgehog
ütközések... tényleg. Most, hogy lenyomtam néhány meccset tényleg elég idiótán viselkednek 1-1 ütközésnél a játékosok. Néha úgy pattan le egyik játékosom a másikról, mintha korcsolya lenne a lábán és jégen találkoznának. A labdabirtokló meg sem rezzen, a másik meg "félrecsúszik". Vicces.

Breki33
Amúgy itt a gyenge az a videokari esetleg érdemes megnézni más driverrel, de ATI-ban nem vagyok otthon.
Breki33
teisfiambrutus? P

akkor jöhetnél multizni :-)
Breki33
Arra csak a kérdések jönnek ki

#5052 lehet érdemes lenne beinni felulre
Breki33
oké ha nem vagy kezdõ linkerld ki a procceseid megmondom mi nem kell

AMúgy végre egy korrekt hozzászólás aki segítõ szándékra nem bunkón reagál és beszól.

Nagyon üdítõ.
És ezt nem irónikusan mondom.
részemrõl uninstall a gém.
ezen mi volt vajh' 1dvd-nyi? tele van buggal(graf., és játékmenetbeli bugok), vicces módon kezeli az ütközéseket, szabadrúgást, miegymást.
inkább visszatelepítem a fifa2004-et...

Ne haragudj hogy nem írtam konfigot, és köszi hogy válaszoltál.
Azért nem írtam konfigot, mert (nem nagyképûségbõl mondom, de nem vagyok kezdõ) az nem okozhatja a problémát. Szóval ha bárki tud valami megoldást arra hogy miért ilyen atomlassú a Fifa+NHL (Madden NFL+Tiger 06 az tökéletesen fut.) az légyszi help.

Konfug: Asus K8N;Athlon64 2800+(2150Mhz), 1GB DDR400, ATI9600Pro

///// Asus G751 \\\\\\\\\\