FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy hülye kérdésem lenne: cseleket, hogy kell csinálni, hogy sikerüljön? (általában vagy az ellenfélbe megyek vagy nem sokat nyerek vele, ha oldalt nyomom)
\"Hard to see, the dark side is.\"
Ez most kinek ment?Nekem,neki,vagy neki?<#hehe>#hehe>
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
SZEVA
hogy lehet egymásra connectelni?
unokaöcsémmel akarok jáccani és nem tudjuk összehozni
pls
hogy lehet egymásra connectelni?
unokaöcsémmel akarok jáccani és nem tudjuk összehozni
pls
ja ezt én sem értem😊
Én meg azt nem értem,hogy meccsek után a fizetésem miért -3 898?<#hehe>#hehe>....nemrég ugyan lecsökkent 3,500-re,de nem vágom,hogy lehetne ezt pluszba vinni.
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
v.ki árulja már el nekem hogy hogy a kék égbe kell berúgdosni azokat a drágalátos 1 az 1be ziccereket, mert kezd 1 picit idegesíteni a dolog,h. folyton kimaradnak azok a k****t lövések, és szinte csak fejesbõl, meg lepattanóból lövök gólt.
a másik meg az h. sztem elég szar a játék al-ja mert mi az hogy agyba-fõbe cselezget mindenki, az emberváltás a (gépi) egy raklap f**z, meg a passzoláskor is mindig a legnehezebbet választja a gép, mikor ott virít elõtte az egyszerû...
na csak ennyi jött most ki belõlem, mert a parma 2 helyzetbõl lõtt 2 gól(fejelt) 10 emberrel, én meg megszakadtam, annyit támadtam, volt vagy 15 helyzetem, de persze az 5-ösrõl is sikerült fölévágnia a "sztárjaimnak".
a másik meg az h. sztem elég szar a játék al-ja mert mi az hogy agyba-fõbe cselezget mindenki, az emberváltás a (gépi) egy raklap f**z, meg a passzoláskor is mindig a legnehezebbet választja a gép, mikor ott virít elõtte az egyszerû...
na csak ennyi jött most ki belõlem, mert a parma 2 helyzetbõl lõtt 2 gól(fejelt) 10 emberrel, én meg megszakadtam, annyit támadtam, volt vagy 15 helyzetem, de persze az 5-ösrõl is sikerült fölévágnia a "sztárjaimnak".
effe lv6 24254
áááááááááááááááá benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ááááááááááááááááááááááááááááááááá
üdv ittis remélem olyan okos leszel mint az fh-n
mini image-t szedj le www.gamecopyworld.com ról
üdv ittis remélem olyan okos leszel mint az fh-n
mini image-t szedj le www.gamecopyworld.com ról
Avanti Crociati!
Azért az nem rossz, hogy a videok között az angol bajnokságról
készített kis összefoglalóban kitérnek a WBA bentmaradására,
meg láthatunk egy Gera-szaltót is
:-)
készített kis összefoglalóban kitérnek a WBA bentmaradására,
meg láthatunk egy Gera-szaltót is
:-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Sziasztok!
vki segíteni másolva van meg a fifa06 feltelepítem de nem indul el mért lehet?
vki segíteni másolva van meg a fifa06 feltelepítem de nem indul el mért lehet?
Hi! abba szeretnék segítséget kérni hogy minden meccs után lefagy a game. rákatt hogy quit to main menü és utána hallom a közönség hangját de nem reagál semmit. pls help! elõre is thx!
Heló szia remélem hogy vagy
Fogalmam sincs. Engem is kirúgtak az Arsenáltól pedig jól szerepeltem, de aztán elmentem a Milánhoz. Bármelyik nagy csapathoz mehettem volna. Nem értem miért nem engedi Nálad.
dadek na tudod a választ rá tehát ha elkezdem pl a milannal és kirugnak és kezdeném pl a chelseaval miért nem engedi?
Köszi
Megnyitod big gui-val a 23-as zdatát.
Aztán importálod a,camera.dat-ot, utána compress.
Végül lefuttatod a GenBH-t és a fatGUi-t.
Aztán importálod a,camera.dat-ot, utána compress.
Végül lefuttatod a GenBH-t és a fatGUi-t.
Csak azt nem értem hogy a Maddenbe pl a gamepadoknak semmi baja és ellehet menteni... nemértem jobb lett volna ha átbasszák amit megcsináltak a a fifába és meküdöképes lenne...
Müködik
Na mi hir? Csinálja már ea a patcheket???? vagy sose jön ki mert elég sok mindent megkéne oldani?😛PP
Leszedtem a camera.dat-ot, de hová kell berakni?
Az a baj h ahhoz v pénz kell v sms v egy ember aki emghiv egy torrent oldalra!nehéz lesz csak ugy találni ingyeneset sztem!de ha tok iok majd!
www.fifaonline2006.atw.hu Online bajnokság<#wow1>#wow1>
tul joa a géped, szerezz be egy kicsit gyengébb videokártyát és jó lesz. lol. egyébként hogy érted hogy gyorsabB?😊
Hello, Sziasztok!
Nagyon jo ez a forum!
Hála The Hedgehog-nak<#eljen>#eljen> Nekem olyan problémámim vannak, hogy a FIFA2005,06,NHL06 játékok élvezhetettlenül gyorsan futnak! Mit lehet ezzel kezdeni????????<#falbav>#falbav>
Valaki segítsen!!!!!
A gépem:
Fujitsu Siemens laptop:AMD64 3000+3DNOW,ATI 9600\9700 128MB,512DDR
Nagyon jo ez a forum!
Hála The Hedgehog-nak<#eljen>#eljen> Nekem olyan problémámim vannak, hogy a FIFA2005,06,NHL06 játékok élvezhetettlenül gyorsan futnak! Mit lehet ezzel kezdeni????????<#falbav>#falbav>
Valaki segítsen!!!!!
A gépem:
Fujitsu Siemens laptop:AMD64 3000+3DNOW,ATI 9600\9700 128MB,512DDR
NAJÓ EGY IDEIG MÉG OK VOLT DE MOSTMÁR ELÉG A KONZOLOS ILYEN OLYAN KÉPEKKEL VIDEÓKKAL. szerinem.
mind1, töröltem, nekem csalódás volt.
ja... az AI nagyon buta. Ezt kezdem egyre jobban észrevenni. Nekem csinált olyat a pali, hogy kb a félpályán visszafordult és futott elõlem, majd szögletre vezette a lasztit. Mindezt PRO fokozaton. Ez azért marha ciki...
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
kifutkoznak a labdával, felrúgnak 3x, egy (!!!) db szabadrúgást nem kapok, stb.
szerintem az EA visszafelé fejlõdik.
szerintem az EA visszafelé fejlõdik.
ütközések... tényleg. Most, hogy lenyomtam néhány meccset tényleg elég idiótán viselkednek 1-1 ütközésnél a játékosok. Néha úgy pattan le egyik játékosom a másikról, mintha korcsolya lenne a lábán és jégen találkoznának. A labdabirtokló meg sem rezzen, a másik meg "félrecsúszik". Vicces.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Amúgy itt a gyenge az a videokari esetleg érdemes megnézni más driverrel, de ATI-ban nem vagyok otthon.
oké ha nem vagy kezdõ linkerld ki a procceseid megmondom mi nem kell
AMúgy végre egy korrekt hozzászólás aki segítõ szándékra nem bunkón reagál és beszól.
Nagyon üdítõ.
És ezt nem irónikusan mondom.
AMúgy végre egy korrekt hozzászólás aki segítõ szándékra nem bunkón reagál és beszól.
Nagyon üdítõ.
És ezt nem irónikusan mondom.
részemrõl uninstall a gém.
ezen mi volt vajh' 1dvd-nyi? tele van buggal(graf., és játékmenetbeli bugok), vicces módon kezeli az ütközéseket, szabadrúgást, miegymást.
inkább visszatelepítem a fifa2004-et...
ezen mi volt vajh' 1dvd-nyi? tele van buggal(graf., és játékmenetbeli bugok), vicces módon kezeli az ütközéseket, szabadrúgást, miegymást.
inkább visszatelepítem a fifa2004-et...
Ne haragudj hogy nem írtam konfigot, és köszi hogy válaszoltál.
Azért nem írtam konfigot, mert (nem nagyképûségbõl mondom, de nem vagyok kezdõ) az nem okozhatja a problémát. Szóval ha bárki tud valami megoldást arra hogy miért ilyen atomlassú a Fifa+NHL (Madden NFL+Tiger 06 az tökéletesen fut.) az légyszi help.
Konfug: Asus K8N;Athlon64 2800+(2150Mhz), 1GB DDR400, ATI9600Pro
Azért nem írtam konfigot, mert (nem nagyképûségbõl mondom, de nem vagyok kezdõ) az nem okozhatja a problémát. Szóval ha bárki tud valami megoldást arra hogy miért ilyen atomlassú a Fifa+NHL (Madden NFL+Tiger 06 az tökéletesen fut.) az légyszi help.
Konfug: Asus K8N;Athlon64 2800+(2150Mhz), 1GB DDR400, ATI9600Pro
///// Asus G751 \\\\\\\\\\