FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
FORZA MILAN!!!
lökésekért piros lap? ez helyes??
muhaha
jó de a gameplay hasonlónak tûnik, bár a végén azas csel hatalmas
illetve kettõ mert elõbb visszahúzza aztán flipésflop majd megtolja.
Szerinted milyen?
3meccset játszottam eddig a fifa2006-tal, ebbõl kettõn kiállították a játékosom(1x jogosan, 2. sárga után), a negyedik meccset pedig abbahagytam, mert jött a 3.kiállítás, se sárga, se figyelmeztetés, csak 1lökés, aztán zuhany..
kissé vicces, hogy a futballból "kézilabdát" csináltak a szabálykönyv alapján.
ha durván akarok játsszani, kiállít 5-6 embert is akár??!!
<#levele>#levele>
Most töltöttem fel
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
inkább maradjanak ezen a grafikai szinten, de a játékélménynek alaposan neki kellene feküdni.
A gond ott van, hogy amíg konzolra adnak a fejlesztõknek egy konkrét specifikációt, amire írni kell a dolgot, addig pc-nél figyelembe kell venni rengeteg féle processzort, videókártyát,... ezért gyakran hanyagok és jönnek sorban a gagyi konzol átiratok, amik hol futnak, hol nem, rondák,... stb.

ja és Romában ottvan még Ferrari, Zotti, Corvia a csapatban...
Volt ott egy elég részletes beállítási leírás is .
De tûzfal, router illetwe switch az elég rizikós.
Nm tanácsolhatnék ilyet de próbáljátok meg egyszer tûzfal nélkül kipróbálni.
Próbáld meg kilõni a felesleges procceseid pl alg, esetleg spysweeper ilyenek.
Utánna sokat fog javulni érdemes mergnézni mi mennyire fogja.
Neten szeretnék a játékkal játszani, de ez eddig sosem jött össze.
A haverommal próbáltuk, akinek ugyanolyan nete van, mint nekem.
Az IP-nk 172.16-tal kezdõdik, ez vmi router szerûségre utal, de nem az, hanem switch, ha jól tudom.
Hogyan tudnám beállítani a tûzfalamban, hogy fusson a játék neten?
Tehát melyik portokat, címet engedélyezzem a FIFAnál.
Sygate tûzfalam van.
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
Van egy nagy problémám. Az idei EA játékok, így a Fifa06, NHL06 azt csinálják, hogy elindítom, akad az EA logo mint a barom, a menü jó (bár NHL-ben ritkán adja be) elindítok egy meccset és olyan mintha mézbe játszanának. Atom lassú a játék, picit akad is, teljesen élvezhetetlen. Felraktam a Macromedia Shockwavet ami a telepítõ DVD-n van, kipróbáltam 3 drivert, de mindennel ugyanezt csinálja. Ha valaki tud valami megoldást az légyszi segítsen.
Elõre is köszi.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)