FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
én lennék a legboldogabb ha nem tudnám eldönteni, hogy most FIFA-t indítsam el vagy a PES-t... de látom idén megint PES lesz a dologból és fáj! Fáj mert azért nálam nagyobb FIFA fan ebben az országban alig akadt (most már azért van 😄)

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
Ha összeszednének a FIFA scene-bõl pár arcot (Ariel, Jinman, Xavier, FEDE) akkor bizony mondom, hogy remek kis játékot raknának össze. Csak hallgatni kellene az õ tanácsaikat.

Igen....megértem,de nemtom milyen a PES,majd egyszer azt is kipróbálom és,ha esetleg az tényleg jobb,mint a Fifa,akkor is top1:Fifa.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

The Hedgehog
Nem is ezek a dolgok zavarnak leginkább 😊 Hanem az, hogy például az ellenfél játékosa miért BUTA... miért viszi vissza a saját kapujáig a labdát, hogy ott kirúgja szögletre?! Miért?! Ezt még a FIFA 2005-ben sem csinálta. Vicc!

examinee
Jó csak te billel nyomod! Kb 6 privit kaptam már hogy nekik se megy a gamepad és nemtudnak mit csinálni! És valahogy egyteértek velük hogy 1 éve vettek egy jo gamepadot: mert tegyük hozzá hogy jó az a pad: és hidd el billre visszaszokni nellehet ezekután meghát sokkal élvezhetetlenebb ha már gapepaddal nyomtad! Na mindegy hagyom is ezt mert már annyiszor leirtam! CSak értsd meg hogy ilyen hibákat nem lehet elyteni! ha le is számitom a gamepadot-> olyan nincs hogy a multit igy alkurják!

<#hehe><#hehe>...annak én is örülnék,még akkor is,ha ez a mostani nekem is tetszik,mer hát azért mégiscsak jobb lenne egy hibákkal mentes Fifa végre<#wink><#eljen>.

The Hedgehog
nem érted és nem látod át mirõl is van szó... Nem arról, hogy itt most meg kell elégednünk hanem arról, hogy már évek óta arra várunk, hogy meghallgassák a rajongókat. Nem teszik!

Én aki több, mint egy évtizede vagyok a FIFA híve átverve érzem magam és szó szerint szarnak arra, hogy mi mit is akarunk. Itt már rég nem az a helyzet, hogy üzleti szempontból nem pakolnak bele dolgokat. Egyszerûen egy rossz háttért alakítottak ki, maguknak ástak gödröt és most abból próbálnak kikecmeregni.

Nem állok le vitázni veled, mert úgy sem lennél képes felfogni mirõl is beszélünk. Nem benned kell, hogy tudatosuljon, hanem abban a 60 agyonfizetett pancserban akik nem képesek egy nyamvadt játékot úgy megcsinálni ahogy a kor, az õket kiszolgáló rajongók és a média elvárja.

Szerinted miért nyúltak le a PES-bõl egy csomó mindent? Miért hasonlít a játék képe a PES-éhez? Azért vazze mert elkezdtek remegni az EA-nál, hogy 1-2 éven belül a PES fanok pont ezek miatt a dolgok miatt többen lesznek. És mibõl lesz a PES fanatikus? Öreg, a várakozást megúnt FIFA fanból.... EZ A HELYZET!

felõlem... várd a 2007-et, hátha rekordeladások mellett megszólal a lelkiismeretük és csinálnak egy jót... <#eplus2>

Igen..de azért ellehet tekinteni ezektõl....nekem se engedi meghagyni a módosított biltt..na és?Belépek a játékba,bepötyögöm azt,ahogy én megszoktam és már mehet is amecs<#wink>....egy perc az egész,gondolom gamepad át állításnál se olyan sok idõ... a multihoz nem tudok mit szólni,hogy mennyire szaggat meg ilyenek,de ez van.

<#hehe><#hehe>...akkor is..éljen Fifa és kész<#hehe><#eljen><#hawaii><#wink>.

examinee
Figyi nekem tetszene a Fifa! Nekem a graffal sincs semi gondom! Ati 9600-om van ami nem annyira jo de semmi kifogásom a grafffal... sõt szerintem jobb lett a játszhatóság is!
CSak ugyebár gamepad nemmegy else lehet menteni meg a multi és nekem ezek számitanak!

hagyd már ezt a demagóg marhaságot! <#whatever>

De azért írjál,hogy akkor kapásból benne legyen a játékba<#hehe>.

<#nyes>

Breki33
ahhoz nem kell irni

ígyis összedobtam fél nap alatt
az a baj, hogy pont ez az a hozzáállás, ami miatt b*sznak fejleszteni.
üljünk, várjuk, hogy csináljanak végre valamit a fiúk, állva éljenezzük õket, bármit rontanak is el.
a többség így is mosolyogva pengeti ki a pénzt érte, aztán mikor kipróbálja már nem olyan õszinte a mosoly, de ha már megvette, akkor önmaga számára is bizonyítja, hogy megérte azzal, hogy isteníti.
a játék nem lett rossz, de bõven lehetne jobb is, ez a minden évben elszúrunk benne legalább annyit, amennyit fejlesztünk dolog pedig kezd stratégiának tûnni véletlen helyett.

Amúgy meg....nekem semmi bajom a grafikával és a játékkal se<#hehe>.

Jól van,na,de én megvédem a Fifát a pampogóktól😛 és tetszik úgy,ahogy van...nem reklamálok,hogy ááá...nézzétek,milyen fos graf,meg hûûû..de elbaszták a multit....ez van,majd lesz jobb.Elégedjetek meg ezzel..és menj,akkor írj mailt<#hehe>,kíváncsian lesem mit dobsz össze.

Breki33
grafikán természetesen nem grafikai motort értve

bár azis adott régóta PPP
Breki33
má miért ne lenne vészes?

egy sportjátékban mint ahogy az FPS-ben a multi az igazi

Hát tudod én szivesen jelentkeznék mert szerintem vagyunk itt páran akik jóbb grafikát tudnánk fél nap alatt bepakolni.

Ha neked megfelel így hát játsz vele, de ezek elég nevetséges érvek.
"csõ lord😊"<#hehe><#hehe>...de akkor is....ezek ugyan hibák,na és?.. multi elbaszva,de én úgyse multizok<#hehe>...és elvilleg van akinek jó,szóval nem annyira vészes....de én azt mondom akkor is,hogy lesz jó Fifa<#eljen><#wink>...és ez is már egy jó,még, ha ti lefikázzátok ezerrel...mondom..írjatok mailt a Fifa csapatnak,hogy pár muksó jelentkezne segíteni és összedobtok közösen egy kúl játékot és akkor végre mindenki happy lesz<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>...különben meg várjatok,míg õk alkotnak valami igazán jót és fogadjátok el,hogy van a mostani..meg örüljetek annak,hogy egyáltalán van Fifa😛<#wink>...mer,ha nem lenne az a csapat,Fifa se lenne.

nagyon igazad van!!!!

The Hedgehog
megnéztem... csúnya... ettõl még jó játék persze, de csúnya. Azt azért ne mondjuk már, hogy szép. Meg különben is az zavar, hogy évek óta ugyanilyen, nem az, hogy ilyen!

Istencsászár
csõ lord 😊

ibron 3 éve ugyanaz a gém amit javitottak eddig benne beleférrne minden évben egy 1-2 száz megás patchba... de azthogy tavaly óta sikerült a multit jácchatatlanná tenni ehhez ügyesség kell nomeg a gamepad probléma és a ocsméány grafika... ezvan +2.4 giga videóval akarták idén kiszurni a szemünket.. ez az ea ...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

examinee
Madden 2006-ba mértmnegy minden?? Ott pl semmi gond nincs ezekkkel!

examinee
Haggyad már! ezek olyan alap dolgok lennének! Eddig a multival semmi nem volt! Gamepadok is jok voltak és ellehetett emnteni konfigot... Ez neked javulás?

Akkor talán állj be közéjük és dobj össze egy jó Fifát<#hehe>...aztán kiderül,hogy még te sehol se vagy hozzájuk képest<#hehe><#hehe>...úgyhogy ne fikázd se a multi,se a single részét...szépen haladnak a javulásba és majd összedobnak egy ütõs Fifát<#wink>.De nekem tökéletesen megfelele a mostani is<#wink><#eljen>.

examinee
Akkor is is fos hogy nem tudnak rendes multit meg gamepad konfigot és elmentést betenni, ráadásul hogy nem menti el a bnill ill gamepad konfigodat ha beállitod!

Rudee
Most van egy kis idõm, visszaolvastam pár oldalt. Sajnos egyre több az idióta. Miért 3,5 giga az egész? Lehet azért hogy beleférjen 5 nyelven is a kommentár. Valaki írta, hogy 100 megába is elfért volna, ilyeneknek csak gratulálni tudok. Akinek nem teccik, annak nem kötelezõ jáccani vele. A tizensokadig oldal környékén beszúrt képeknek se kell hinni, mind lerontott minõségû jpg. Kár hogy páran azok alapján kezdték a fújj ettõl hányok és hasonló szövegeket. Talán meg kellett volna nézni mindenkinek a saját gépén, hogy mit mutat.

Szar Bayern, szar Bayern :)

A cipõk megyik zdata-ban vannak?

Aha....hát..lássuk...jegyár:drága...szurkolói támogatás:99.....biztonság:99...csapatösszhang:43...ez az amit még nem annyira értek,de majd valahogy kibogózom....szponzor:Nemzeti Sport<#hehe><#hehe>.Szóval nemtom...és a Liga kupát már megnyertem a Coventryvel...a fejlesztések most úgy vannak,hogy a csatár a középpályás meg a védõ 4,a többi 3vagy2dik szinten...majd fejlesztem õket,csak most pénzt gyûjtök.

Breki33
miértis?
Breki33
nem csak kérik a soccergamingon a 26 megás patchem és elõtte érdekel
Az a baj, hogy csak a demo csapatok mezei vannak meg

Neked nem rakja be vagy a meccs végén kifagy?

Breki33
úgy értem rendesen tesdztelve más csapatopkat is nézve

2005-nél volt olyan hogy más csapatoknál akadt ki tõle

nálam nincs gond

Breki33
A kit importálok akik kipróbálták nincs gubanc vele?

Játékba? sehol - mint ahogy eddig sem lehetett.
Gondolom van fent vmilyen drivered (Detonator?) ott állítsd be.
Nekem ATI-m van, erre ATI Tray Tools-t használok.

Breki33
A driverben gondolom

jobb klikk tulajdonságok beállítások speciális Nvidia

nekem is ilyen kátyám van a legújabb driverrel hibás volt , de van egy tuningolt driver azzal simán megy 87.05 Optimized driver
Nos, elõszõr is otthon vagy idegenben játszasz. Másodszor a jegyek milyen áron vannak. Harmadszor mekkora a szurkolói támogatottságod (ha nem szeretnek a szurkolók, nem mennek a meccsekre - logikus) Negyedszer milyen szponzort választottál.
Sztem ezek befolyásolják a költségvetésedet, idegenben játszok olyan 400mínuszom van, ha otthon akkor olyan 800-900plusz.

A vezetõségnél majd a stadion-igazgatót (vagy mit) fejlesztem, mert akkor jobb lesz a stadion, több szurkoló jön stb stb remélem dõl a pénz 😛

AA-t és az anizotropikus szûrést hol lehet állítgatni??? Nállam roszabb a grafika,mint a fifa05-ben,és még nem is folyamatos a kép😞 gf6600gt..Vissza fele fejlõdünk..
The Hedgehog
ez nem így mûködik... fix konfigra - mint az XBOX360 - könnyebb összerakni a játékot. Nem ám csak úgy van, hogy vazze átrakom PC-re és kapcsolgatni lehet ezt azt. Nem két napos munka az ilyen, meg kellene már érteni.

examinee
Nem fura.. az lenne fura ha kormánnyal nyomnák😛

Hát igen én ezért 2000FT-se adnék ki!
Most gondolj bele: apuka megveszi fiának és fél nap mire letöltegeti a patcheket, végignézi a forumot mit kell csináln... kérdezget! És jobb esetben jo a gamepadja a gyereknek mert pont támogatja a Fifa, de akkor se tudja elmenteni a konfigot! ???????????

ebben viszont igazad van h amíg veszik a játékot addig minek változtassanak vmi igazán nagyon

Breki33
És kevesebbet keresnének.
ezek az EA-s srácok kegyetlen lusták,simán kiadhatnák a next-gen FIFA motorját PC-re is részletes grafikai beállításokkal,pl ha vkinek nembírja a 3D-s füvet akkor átállíthatja 2D-sre stb... 1 év bõven elég h kicsit módosítsák úgy a mocit h skálázható legyen így gyenge gépen is menne

Breki33
Lehet fura, de van akik még bill-elé játszanak.
examinee
Kormánnyal..

Breki33
gamepaddal?

mert azt leírtam részletesebben