9766
FIFA 06
-
beerka666 #6690 jax a warezolást toroljuk és töröljük!!!
-
#6689 Vki írjon légyszi egy telepítő kódot a játékhoz! Elbaszódott a kód-generáló.
-
#6688 Q-t nyomvatartani ezalatt, és így aki adta a passzt felfut és vissza is kapja. -
#6687 Kényszerítő: Q és 2X passzgomb gyors egymásután. -
#6686 a visszapassz természetesen nem automatikus, volt olyan fifa P
a szöktetést bill-el nem tudom pontosan deha bill-en gyorsan futsz és megnyomod a shift-et meglátod.
Sztem az a legurítás lehet vagy a szabadrúgás variációk ezt így most fejből.... -
recky90 #6685 Hááát:)
Nem nagyon sikerült összehozni sokmindent.
A kényszerítőzés az naggyából összejött, igaz nem passzolta vissza, de jól van.
Amikor magamat szöktetem akkor milyen sorrendbe kell nyomni a billentyűket?
Valamint lenne még 1 kérdésem:
Amikor szabadrúgás van, akkor a numerikus billentyűnél a 8-ast megnyomva előjön gy kis ábra. Azok mit jelentenek? -
recky90 #6684 Mindjárt kipróbálom h jók e :P -
recky90 #6683 Kösz a segítséget!
Thx:
recky -
#6682 lehet hogy megpróbálom :D -
#6681 oké de bill-en melyik a hoszan megtolós csel? c+két jobbra nyíl? EZt nem tudom
Amúgy érdemes megszokni igaz egy hónap sztem kell hozzá, hogy jobb legyél vele. -
#6680 ez mind helyes Egyébként ebben a részben próbáltam áttérni padra, csak már 8 éve bill.-lel tolom, a padot meg nem volt türelmem megszokni :DDDDD -
#6679 hát bill-el nem nagyon érdemes játszani de megpróbálom
lehet nem pontosan mondom
kényszerítőzés sztem q+s erre a passzoló ember beindul automatice
magad szöktetése: ez a shft lehet futással együtt, de szerintem lehetegyik csel is mikor hosszan tolja meg talán a kétszer jobbra nyil és a cselgomb, de nem biztos.
Lestatikát sztem a numerikuson található gombokkal állíthatod be.
Igazából ezeket inkább gamepadon tudom így nem biztos, hogy teljesen korrekt. -
recky90 #6678 Sziasztok!
Láttam az egyik újságban, hogy olyan trükköket lehet csinálni mint pl:
kényszerítőzés, saját magam szöktetése v lestaktika alkalmazása. Tudnátok nekem segíteni, hogy ilyeneket melyik billentyűvel lehet alkalmazni?
Előre is kösz:
Recky -
#6677 Penalty Shootout 06 - A programmal a 11-eseket lehet gyakorolni.
DOWNLOAD -
#6676 FAQ-ra nincs jelentkező? Aki frissítené? Nem kell semmi HTML tudás (talán alap), bejelentkezős felület, beépített HTML szerkesztővel... szóval fullos. Csak emberke kell aki ért a FIFA-hoz és nyúzni is fogja. -
mike369 #6675 inkább 1 ÜGYŰ -
#6674 itt az a gond, hogy mi azért szívunk (PC-sek) mert ezidáig a PS2 volt a célplatform. A FIFA-nál ugyanúgy mint a PES-nél. És ebben az évben (és talán már tavaly is) érezhető volt, hogy nem azt kaptuk amit kaphatnánk. A PS2 mindkét játék esetében a maximumot hozza (kis túlzással) és a cégek immár a következő generációs konzolok felé húzodnak. De amíg a X360-as tulajok már decemberben nyomhatják a gyönyörűszép FIFA 06 RtWC-t addíg nekünk PC-seknek várni kell erre. Jó esetben a hivatalos VB játék már az új motorral települ majd a gépünkre. PES téren rosszabb a helyzet. Ott még egy évet várni kell a nagy átalakulásra...
Szóval akinek nincs konzola az lemarad. Én konzolbarát vagyok. PS2-m is van és tervezem az X360-ast is. Miért? Mert szép, okos, ügyes és PC-t inkább a munkának szeretném már szentelni, mintsem játéknak. Persze lesznek majd kivételek :) -
dadek #6673 ilyen hülye gólt kapni pro-n!
-
#6672 nem mennék itt bele P -
#6671 igaz mindkettőre nem?? -
#6670 én ezt a Fifa-ra írtam P -
#6669 "hát játszok vele de mostanában inkább a Pes5 demo-t nyomom
nem azt mondom, hogy rossz csak........"
egyetértek Brekivel...picit jobb mint a pes4 és ennyi...de a PC nem ennyit bír, sokkal többet...
én konzolpárti vagyok
el lehet gondolkodni vajon miért kell egy X360 ahhoz, hogy PC-re majd a "konzolport" a jelenlegi PC-k tudásának megfelelően nézzen ki...
szóval minek is kell megvárni a következő konzol-generációt?
sztem a pumafélék miatt:) -
#6668 Nekem megvan a FIFA 06 meg a Pro Evolution Soccer 5 is (konzolra-álá PS2) de mindegyik belopta magát a szivembe...FIFA 06 : 91% PES5 : 93%.Szerintem nem kell senkinek se ilyen hülyéket komolyan vennie,méghogy 70%... -
#6667 70%????Ez az ember beteg.Nah laikusok irnak véleményt... -
#6666 Gyakorolj csak mert kivagy hívva ahogy megjelent.Szia -
#6665 hát játszok vele de mostanában inkább a Pes5 demo-t nyomom
nem azt mondom, hogy rossz csak........ -
#6664 -
beerka666 #6663 teljesen 1et értek ezzel -
#6662 Én a cikkeket lesza..... azzal fogok játszani amelyik nyilván életszerübb. -
#6661 értem,csak nem érdekel...mármint az ilyen emberek véleménye, nem adok rá semmit,ha nem tudja megindokolni a kritikáját. -
#6660 de érted mit mondok?
másik forumon találkoztam nemegyszer oylannal aki egyszerüen fikázza a pes-t,erre megkérdem,hogy milyen alapon? és nemtud rá válaszolni...vagy full baromságokat mondd
na az iylen cikkek miatt
na mindegy tényleg mert ez kemény flém már :D -
#6659 pff...
PES 70% - Fifa 94 %
...továbbra is a véleményem : EZ 1 ZSENI
NO COMMENT -
beerka666 #6658 Jól mondod :) -
#6657 csakhogy aki az ilyen cikkekre hallgat és nem a saját tapasztalatára,az ne beszéljen...,én sem játszottam még a demojával,de a teljest le fogom tölteni ill megveszem :D -
#6656 Mindegyem nem vitázni jöttem mindenki játszon azzal ami neki tetszik csak kötelességemnek éreztem mielött valaki megveszi borsós áron tudja mivel áll szembe.Mindenkinek jó játékot csövi. -
#6655 de az iylen cikkek nem egy-két embert fognak arról meggyőzni hogy a pes szar...
és akkor csodálkozok hogyha valaki azzal jön hogy fos a pes,holott hozzá se nyúlt még,csak az iylen cikkekre hallgat -
#6654 szerintem oly mindegy kinek mi a véleménye, a lényeg hogy neked tetszen,vagyis nekünk:D -
#6653 de ezen a cikken látszik hogy egy oylan ember irta aki teljesen elfogult....
tuti 100 hogy a fullt is lefogják húzni -
#6652 Teljesen igaz amit irnak habár biztos alfogult fifás irta,de eggyetértek vele nem igazán sikerült olyan jól,habár ez még csak a demó,de legalább itt vátozatos és változatos gólok vannak. -
#6651 uristen