FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Én aki több, mint egy évtizede vagyok a FIFA híve átverve érzem magam és szó szerint szarnak arra, hogy mi mit is akarunk. Itt már rég nem az a helyzet, hogy üzleti szempontból nem pakolnak bele dolgokat. Egyszerûen egy rossz háttért alakítottak ki, maguknak ástak gödröt és most abból próbálnak kikecmeregni.
Nem állok le vitázni veled, mert úgy sem lennél képes felfogni mirõl is beszélünk. Nem benned kell, hogy tudatosuljon, hanem abban a 60 agyonfizetett pancserban akik nem képesek egy nyamvadt játékot úgy megcsinálni ahogy a kor, az õket kiszolgáló rajongók és a média elvárja.
Szerinted miért nyúltak le a PES-bõl egy csomó mindent? Miért hasonlít a játék képe a PES-éhez? Azért vazze mert elkezdtek remegni az EA-nál, hogy 1-2 éven belül a PES fanok pont ezek miatt a dolgok miatt többen lesznek. És mibõl lesz a PES fanatikus? Öreg, a várakozást megúnt FIFA fanból.... EZ A HELYZET!
CSak ugyebár gamepad nemmegy else lehet menteni meg a multi és nekem ezek számitanak!
üljünk, várjuk, hogy csináljanak végre valamit a fiúk, állva éljenezzük õket, bármit rontanak is el.
a többség így is mosolyogva pengeti ki a pénzt érte, aztán mikor kipróbálja már nem olyan õszinte a mosoly, de ha már megvette, akkor önmaga számára is bizonyítja, hogy megérte azzal, hogy isteníti.
a játék nem lett rossz, de bõven lehetne jobb is, ez a minden évben elszúrunk benne legalább annyit, amennyit fejlesztünk dolog pedig kezd stratégiának tûnni véletlen helyett.
egy sportjátékban mint ahogy az FPS-ben a multi az igazi
Hát tudod én szivesen jelentkeznék mert szerintem vagyunk itt páran akik jóbb grafikát tudnánk fél nap alatt bepakolni.
Ha neked megfelel így hát játsz vele, de ezek elég nevetséges érvek.
ibron 3 éve ugyanaz a gém amit javitottak eddig benne beleférrne minden évben egy 1-2 száz megás patchba... de azthogy tavaly óta sikerült a multit jácchatatlanná tenni ehhez ügyesség kell nomeg a gamepad probléma és a ocsméány grafika... ezvan +2.4 giga videóval akarták idén kiszurni a szemünket.. ez az ea ...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szar Bayern, szar Bayern :)
2005-nél volt olyan hogy más csapatoknál akadt ki tõle
nálam nincs gond
Gondolom van fent vmilyen drivered (Detonator?) ott állítsd be.
Nekem ATI-m van, erre ATI Tray Tools-t használok.
jobb klikk tulajdonságok beállítások speciális Nvidia
nekem is ilyen kátyám van a legújabb driverrel hibás volt , de van egy tuningolt driver azzal simán megy 87.05 Optimized driver
Sztem ezek befolyásolják a költségvetésedet, idegenben játszok olyan 400mínuszom van, ha otthon akkor olyan 800-900plusz.
A vezetõségnél majd a stadion-igazgatót (vagy mit) fejlesztem, mert akkor jobb lesz a stadion, több szurkoló jön stb stb remélem dõl a pénz 😛
Hát igen én ezért 2000FT-se adnék ki!
Most gondolj bele: apuka megveszi fiának és fél nap mire letöltegeti a patcheket, végignézi a forumot mit kell csináln... kérdezget! És jobb esetben jo a gamepadja a gyereknek mert pont támogatja a Fifa, de akkor se tudja elmenteni a konfigot! ???????????