9766
FIFA 06
  • Forrest Gump
    Ki ez a nagy bajnok?
    Kíváncsi lennék rá, mert aki számít azt hiszem mind ismerem.
  • Breki33
    Itt nem eről van szó

kéretik mégegyszer elolvasni a #6710-es hozzászólást.
  • Gport
    POntosan így van...Az emberek nem jókedvükből Warezolnak legalábbis nem mind, mert munka van vele, meg minden de addig amíg máshogy nem fog menni addig csak gy fog sikerülni, hogy mindenki hozzájusson egy filmhez, vagy gémhez, vagy akármihez... Ha nem lennének warezok akkor nem hiszem, hogy sikersek lenének a játékok, a fejlesztők akiadóknak pedig nem lenne siker, igaz, hogy nem vették meg a játékot, de van aki játszik vele... ez van... és ez mindig is így lesz, amíg csak az árak er nem érhetik azt a szintet ami reális. kinek van 10-20 ezre egy játékér, inkább kinlódik három napot hogy letöltse és összerakja de nem fogja megvenni
  • examinee
    Ez csak teervbe van a pach! ird be a keresőbe alulra hogy usb probléma vagy manu probléma és megtalálod a megoldásT!
  • R9
    Van már valami megoldás az usb-s problémára?Enniyt találtam:
    "There is a patch in development for the PC version of FIFA 06 that will address the following issues :

1 - USB Keyboard Incompatibility fix - FIFA 06 is currently not compatible with some commonly used USB keyboards. The patch will fix this issue so that they can function in FIFA 06. The fix will cover the majority of these keyboards, with special focus given to those keyboards being reported to the forums and tech support departments.

2 - By fixing the input peripheral recognition system, the Saitek P2500 controller will also be properly detected and function as intended (USB supported game pad).

3 - PC Controller Save Configuration fix – the User is currently not able to save their modified controller configurations. The patch will fix this and allow the User to save any changes they have made to the configuration of their supported keyboard or game pad controls.

While we do not have a fixed timeframe for the release of this patch currently, we do not believe the wait will be a lengthy one.

We'll update you further as we have more information."

Csak mivel szart se értek angolul nemtudom :(
    vki help thx
  • examinee
    Eheez csak annyit amig itthon 13-ezer forint egy kibaszott game addig mindig is lesz warez meg kalozkodás! Nem is értem mért lépnek fel ellene! Lekéne csökkenteni az árat és akkor eladás pl 3-szorosára nöne és a mozikban se azt kéne nyomni hogy a kalozkodás büncselekmény! GG
  • Gport
    szerintem is
  • Breki33
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

"Breki: hát nem tudom! Nekem más a véleményem! A Nem tudásomról csak annyit, hogy 2-szeres Fifa2005 bajnok vagyok! Nem mintha beképzeltségből mondanám, de abban nem tudnak elverni! És veled ellentétben én válltig állítom, hogy a Fifa rengeteget fejlődött! Rendben, hogy neked nem tettszik, de nekem nagyon. A játékosok mozgása, a cselezési rendszer, a kapuralövések, a szöglet, a szabadrúgás mind rengeteget fejlődött! Én tudod ezen a véleményen vagyok! Grafika nem nagy cucc, de azért nekem tettszik, és más véleményét is figyelembe véve kapott 16 pontot a 20-ból! Ez tükrözi, hogy nem vagyok elszállva tőle, de mégis jobbnak érzem! Tudom ez az én bajom! A multiról csak annyit, hogy én más sokat nyomtam multiba, és az általad leírtakat nem tapasztaltam. Sajnálom, nekem tökéletesen működik, és igenis hangulatos! A másik dolog a gamepados: be lehet állítani, és el is lehet menteni. Nekem ez is működik, szál ezzel se értek veled eggyet! És amatőr lennék, mert billel nyomom? Hmm...felettébb érdekes, én billel igenis nagyon jól játszom, jobban mintr gamepaddal, és még sincs 3 kezem, egszerűen nekem csak jobban fexik a bill! És ha ezt nem hiszed el, akkor szívesen játszok veled, persze a ki mersz állni:)! És hidd el, tövirűl hegyire ismerem a játékot, és nem vagyok elfogult! Számomra rengeteget fejlődött a Fifa, sokkal élvezetesebb lett, és ez a legjobb Fifa, ami eddig megjelent! Sajnálom, ha más ezt nem így érzi, de én akkor is kitartok amellett amiket írtam! A kiugratást igenis ismerem, nincs ellenfelem ebben! Ha kételkedsz szavamban, akkor gyere és játszunk eggyet! És köszönöm szépen a vélemyényedet, hogy megosztottad velünk, de mint látod nem értek veled eggyet! És ez szerintem jogos! "
  • Breki33
    na már nem akad P
  • Breki33
    volt aki itt hirdette
  • Gport
    Nem tom lesz e online liga
  • webibebi
    nem csinál valaki online ligát?
  • Fyrex
    szép szpem
  • Gport
    küldd
  • szabolcs17
    elküldöm priviben. de ha nem hagyátok abba a warezolást én megőrülök, mert nem eről szól a topik.
  • Fyrex
    sokszori figyelmeztetés után is warez

min: +
  • The Hedgehog
    azt nem is törlöm... csak Puma1 pl már túlzásba vitte a dolgot :)
  • BaziJoe
    Egyébként én nem arra gondoltam ,hogy honnan lehet leszedni a gamet mert aki nem találja az ugyse tudja elindítani! Inkább némelyik game elindítására és a neten valo játék magyarázatára! Azt,hogy honnan lehet a gamét a bolton kívűl megszerezni az szerintem se ide tartozik!!!
  • The Hedgehog
    egy ember aki érti és látja :) KÖSZÖNJÜK!
  • The Hedgehog
    Az oldal üzemeltetői ha engedik a warezolást akkor annyit jelent, hogy nyíltan kiállnak mellette. Ergo valamilyen szinten ők is bűncselekményt követnek el. Nem hiába harcolnak legalább az ellen, hogy NE LEGYEN FELTŰNŐ a warez jelenléte.
  • CéZé
    Ha megfigyeled amikor kijön egy játék mindig levan irva hogyan lehet elindítani stb. és ált faq is készül
    De amikor megjelenés utánn hetekkel hónapokkal is arról lehet olvasni hogy hogyan indítsam el az már kicsit unalmas. Na ezek vannak törölve szerintem.
  • Breki33
    főleg, hogy vsn kereső

egyszer állnának bíróság előtt a most fennhangon warezoldalakat hirdetők......
  • Breki33
    a rendőrség ezzel foglalkozó csoportjára is be fogsz menni és előadod a nyomozónak?
  • The Hedgehog
    itt nem ezen van a hangsúly... Én itt nem ítélem el (és rajtam kívül sokan mások sem) a warezolást, mert Mo-n sokan nem azért warezolnak, mert jó, hanem mert nincs más választásuk. Én is töltök játékokat, igaz amelyik nagyon megtetszik meg is veszem...

Csak azt szeretnénk, hogy ne arról szóljon már a topikok nagy része, hogy agyonwarezolja mindenki. Nem akarjuk, hogy a warez lapok tulajdonosai kapva-kapva az alkalmon itt hirdetgethessék az emelt díjas sms-ekkel operáló oldalaikat. A warezt FIFA 06 téren kimerítettük. 20x le lett írva honnan lehet leszedni, 20x lett postolva reg kód és 40x befirkáltuk, hogy miként kell elindítani, kiírni a játékot. Nincs arra szükség, hogy erről még többet beszéljünk.

Read back...
  • Breki33
    ugye tudod, hogy ez büntetendő cselekmény
    attól még hogy nem tudod megvenni nem vagy jogosult
  • Gport
    Szerintem se kellene törtölni a warezolást, az oldalról, sőt válaszolni is lehetne rá... AZért mert szerintem aki ezt írta, annak, ois van olyan game vagy softje, ami nem eredeti, szal, szerintem ez nem egy olyan fórum ahol ezt nem lehetne megengedni, sőt, ha valakinek nincs pénze. vagy más miadt nem tudja megvenni a játékot, azoknak segíthetnénk megszerezni, letölteni egyéb...
    Ami azt illeti nekem sincs még meg a játék, noha nem azért mert nincs rá pénz, lusta vagyok elsétáéni a boltig, a neten pedig inkább kihagogy a rendelést... Szal sztem engedjük a warezolást...
  • mike369
    ...vagy csak okosodtak közben...
  • BaziJoe
    Nagyon érdekes ez a warez kérdés mostanában egyre több forumba látom,hogy törlik a warezos kérdéseke! Nem értem mért, mert szerintem nagyon kevés ember van aki meg tudná venni a játékot igy megjelenéskor.És én még emlékszem azokra az időkre amikor ezen a Forumon még szose esett arroll,hogy valaki megvenne bármilyen gamet-is!És akkor valahogy nem láttam kiírv,hogy (HA OLYAN EMBER VAGY AKI MEGVETTE A JÁTÉKOT VAGY HA EREDETI JÁTÉKKAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEDVAN AKKOR AZT TŐRŐLJÜK, VAGY NEM VÁLASZOLNK)!!!!! Szóval valószínű,hogy emberkék kezdik elfelejteni azt,hogy honnan jöttek!!!!!!!!!
  • Breki33
    megha itt tele lesz warezzel akkor az szemet fog szúrni

elég csak a 0-day fórumragondolni
  • beerka666 #6701
    nemtom

• recky90
    Hogy lehet szabadrúgásnál kiválasztani hogy beadás legyen vagy kapuralövés?
  • The Hedgehog
    én minden évben megveszem, bár vannak évek amikor visszaadtam volna :D
  • beerka666 #6698
    nekem meg 99-2005ig van meg eredetibe!!!a 2006 meg..hát..izé..az is:)
  • The Hedgehog
    nekem például megvan, és tavaly 25ezer példány fogyott a FIFA 2005-ből...

Itt nem azért tiltjuk a warezt mert kötelezni akarunk mindenkit az eredeti megvételére. Egyszerűen csak azért nem akarunk warezolni, mert ha visszaolvasol már ki lett merítve a téma. Nem akarunk ezzel már foglalkozni. Reg kódot is írtak. Keress...
  • báttyó02
    4788-7MA4-C2MF-GXEF-QDXQ
  • mike369
    természetesen MINDENKINEK!
  • jax
  • jax
    Most őszintén. Kinek van meg itt eredetibe a játék?
  • The Hedgehog
    na persze... gondolom, hogy ahhoz kéred! ott van a dobozon :D
  • jax
    Ez is warez?
    Eredeti játékhoz nem kell kód?