9766
FIFA 06
  • The Hedgehog
    erre a platformra nem lesz PES :) majd PS3-ra valamikor jövő nyár végén már láthatunk valamit a PES-ből szerintem :)

A fű szerintem jó. Meghát itt már szerintem nem lesz könnyű dolgod a mintázással PC-n, lévén az egész fű poligonokból van felépítve :D Bár biztos rá van húzva valami színes tetcsör.

A játékmenet alapja tényleg ugyanaz. Persze. De a mozgás sokkal finomabb. Látszik, hogy "van hely" a sokkal több fázisú animációkra.
  • Breki33
    szerintem tök ugyanaz a játékmenet

és a fű sem tetszik P

Pes video kéne már erre a platformra
  • The Hedgehog
    Megnéztem ezt az ENGLAND - BRAZIL nextgen videót. Hát bazz... valahogy a játékmenet sem tűnik rossznak. Igaz nagyon hajaz a FIFA 06-ra, de egy látszik, hogy sokkal, de sokkal finomabb a mozgás és az egyes animációk jobban kapcsolódnak egymáshoz.

A másik a látvány. Hátbizony ebben azért odaver. Ahogy Ronaldinho haja mozog futás közben, vagy a közeliken a mezek dinamikusan mozognak. Eszméletlen...

Ha nem veszek már csak emiatt XBOX360-at akkor hülye vagyok... Leszarom! Ilyen FIFA-ra vártam eddíg!
  • The Hedgehog
    FifaX Career Multiplayer Patch 06 (185 Kb) - Small patch, which allows:

- Play FIFA 06 Manager Mode with your friend playing for the opposite team
    - Play FIFA 06 Manager Mode with your friend playing for your team.

• midian
    Hello Aki jártas a foci játékok terén(pontosabban F.06-ban)az kérem segítsen,_lenne néhány kérdésem:Van a Ball center labdaimportáló,(egyet sikerült )betennem, azóta egyet sem.A gépem magas grafikán beszaggat,ki is fagy néha(nem a beállítástól)3200-as proci,1gb ram,9800 pro-val ??? Ha valaki tudja hogy hogyan kell CSAVARNI a labdát szabadrúgáskor,az kérem írjon
  • báttyó02
    hüha kisgeri bekeményitett :DDdas
  • csum666

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
  • Ibron
    Hát bakker én ezt nem vágom..más topikba,ha a kepfeltoltes.hu-ról töltöm fel,akkor a direkt linkkel normális méretű,itt meg nagyon nagy....hogy lehet ez?Mindegy...ezer bocs a kép méretéért.
  • Ibron
    Na. Fifát mostanában hanyagoltam,de ismét elkezdtem vele játszani.Belépek és teljesen új izét hallok...új játékosnak a gólját...mer eddig hallottam Beckhamét,Rooneyét meg mindenkiét,de Grerardét még nem..na mindegy,most már igen.Aztán szépen folytattam Coventry cityvel a félbehagyott karierem és megnyertem vele mindent,feljutottam az FA Premier league-be...igaz,amatőr szinten nyomom,szóval könnyű volt,de a comunity shield döntőnél Manchaster United(a kedvenc csapatom:)ellen játszottam és volt 5kapuralövésem összvissz.MU-nek nulla.Míg a mittoménmi...másodosztályba a mecs végén 11 kapura lövés volt a Coventryvel...szóval izgalmas mecs volt és 11-s rúgások döntöttek,ahol nyertünk,mer Giggs elbénázta az 5diket...szépen mellé lőtte.A lapusomnak volt olyan megmozdulása 11-snél,hogy mielőtt ellőtte volna a MU játékos,elmozdultam vele középről jobbra és ő lőtt...én még vetődtem vissza középre és kivédtem.Úgyhogy comunity shieldet megnyertem a Coventry cityvel.

Itt1kép a csapatról.
  • R9
    jee sikerült :P
  • R9
    Na hát én letiltottam az usb-nél mindent de így is rossz :\
  • Breki33
    nah inkább így

klikk

Elég érdekes a fű
  • Breki33
    Ezt láttátok?

Angol-Brazil

Asszem módosítom az álláspontom.
  • Anthony001
    Daemonba tettem be egy MDF kiterjesztésű imaget.
    Nem hiszem hogy mini ( 3,5 gb ):)
  • Fyrex
    mini image bemountolva?
  • Anthony001
    Na megfogadtam tanácsod, de olyat még mindig nem találtam, hogy nem indul el, úgy hogy semmit sem ír ki mert nekem ezt csinálja
  • Breki33
    ajánlom magamat P
  • Breki33
    ird be neki mit keressen

így tényleg nehéz
  • Rossi1
    Csaó!

Na végre írhatok!!!:))) Az a helyzet, hogy kb. 3 hete nem tudtam internetezni, sőt gépet sem tudtam használni szóval le vagyok maradva... Megjelent meg is van, de van már hozzá valamiféle update vagy frissítés??? Köszi rossi
  • Fyrex
    Jó akkor mind1
    nagyon nehéz lenne rákeresni
  • Anthony001
    Jó akkor mind1
    Nagyon nehéz lenne leírni
  • Fyrex
    alul van a kereső
  • Anthony001
    Oké.
    Már visszaolvastam 3 oldalt
    Légyszi írd le
  • Fyrex
    az hogy nem olvasol vissza
  • Anthony001
    Hello all!

Feltetteam a gamet.
    Rámegyek az ikonra, és nem indul el.
    Semmi sem törtnéik.
    Mi lehet a baj?
  • Forrest Gump
    Ebben egyetértek,de hát az a játék az eredményes. Nagy sajnálatomra.
  • Breki33
    akkor beirhatnátok neki
  • examinee
    arrol szerintem fogalmunk sincs ki! Popec a legjobb Mo-n de szerintem vagyis Tuti hogy ez nem ő! Ugyhogy ez a gyerek szájhös!
  • Istencsászár
    jaja:)))))
  • examinee
    erröl meg: szerintem az nem menö hogy a bugokatr kihasználva jobb lesz valaki!
  • Breki33
    oké és ez a kisgeri??
  • Forrest Gump
    Hát 2k5-ben elég jól ment, de a vége fel már nem bírtam tartani a lépést az igazi menőkkel. ( FH liga NB1 nyolcadik.)
  • Fyrex
    figyelj szóljak egy modinak hogy basszon ki a picsába vagy abbahagyod a warez téma feszegetését?
  • Forrest Gump
    Hát ide így regisztráltam anno, mert CoD-ban ez volt elején a nevem.
    De ircre nem akartam ezt a nicket.
  • Breki33
    És te milyen szinten vagy csakhogy tudjam hova helyezni magam PP
  • examinee
    jajaolvan:DDD Miez az álnév?:P
  • Breki33
    Kisgari 18 aki a cikket irta.

Kicsit beleszálltam a lelkébe
  • Forrest Gump
    Ircen ZoTyA vagyok
  • examinee
    mért te ki vagy?
  • examinee
    Erröl van szó! Csak hülye emberek döntenek erröl- illetve mindig a pénz kell nekik! csak arra nem jöttek rá hogy igy sokkal nagyobb pénztöl estek el! -jah és büntetni tudnak- ahhoz értenek amilyen hülyék máshoz nem% gondolkodni már másnak kell!