9766
FIFA 06
-
#6772 erre a platformra nem lesz PES :) majd PS3-ra valamikor jövő nyár végén már láthatunk valamit a PES-ből szerintem :)
A fű szerintem jó. Meghát itt már szerintem nem lesz könnyű dolgod a mintázással PC-n, lévén az egész fű poligonokból van felépítve :D Bár biztos rá van húzva valami színes tetcsör.
A játékmenet alapja tényleg ugyanaz. Persze. De a mozgás sokkal finomabb. Látszik, hogy "van hely" a sokkal több fázisú animációkra. -
#6771 szerintem tök ugyanaz a játékmenet
és a fű sem tetszik P
Pes video kéne már erre a platformra -
#6770 Megnéztem ezt az ENGLAND - BRAZIL nextgen videót. Hát bazz... valahogy a játékmenet sem tűnik rossznak. Igaz nagyon hajaz a FIFA 06-ra, de egy látszik, hogy sokkal, de sokkal finomabb a mozgás és az egyes animációk jobban kapcsolódnak egymáshoz.
A másik a látvány. Hátbizony ebben azért odaver. Ahogy Ronaldinho haja mozog futás közben, vagy a közeliken a mezek dinamikusan mozognak. Eszméletlen...
Ha nem veszek már csak emiatt XBOX360-at akkor hülye vagyok... Leszarom! Ilyen FIFA-ra vártam eddíg! -
#6769 FifaX Career Multiplayer Patch 06 (185 Kb) - Small patch, which allows:
- Play FIFA 06 Manager Mode with your friend playing for the opposite team
- Play FIFA 06 Manager Mode with your friend playing for your team.
-
midian #6768 Hello Aki jártas a foci játékok terén(pontosabban F.06-ban)az kérem segítsen,_lenne néhány kérdésem:Van a Ball center labdaimportáló,(egyet sikerült )betennem, azóta egyet sem.A gépem magas grafikán beszaggat,ki is fagy néha(nem a beállítástól)3200-as proci,1gb ram,9800 pro-val ??? Ha valaki tudja hogy hogyan kell CSAVARNI a labdát szabadrúgáskor,az kérem írjon -
#6767 hüha kisgeri bekeményitett :DDdas -
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
Ibron #6765 Hát bakker én ezt nem vágom..más topikba,ha a kepfeltoltes.hu-ról töltöm fel,akkor a direkt linkkel normális méretű,itt meg nagyon nagy....hogy lehet ez?Mindegy...ezer bocs a kép méretéért. -
Ibron #6764 Na. Fifát mostanában hanyagoltam,de ismét elkezdtem vele játszani.Belépek és teljesen új izét hallok...új játékosnak a gólját...mer eddig hallottam Beckhamét,Rooneyét meg mindenkiét,de Grerardét még nem..na mindegy,most már igen.Aztán szépen folytattam Coventry cityvel a félbehagyott karierem és megnyertem vele mindent,feljutottam az FA Premier league-be...igaz,amatőr szinten nyomom,szóval könnyű volt,de a comunity shield döntőnél Manchaster United(a kedvenc csapatom:)ellen játszottam és volt 5kapuralövésem összvissz.MU-nek nulla.Míg a mittoménmi...másodosztályba a mecs végén 11 kapura lövés volt a Coventryvel...szóval izgalmas mecs volt és 11-s rúgások döntöttek,ahol nyertünk,mer Giggs elbénázta az 5diket...szépen mellé lőtte.A lapusomnak volt olyan megmozdulása 11-snél,hogy mielőtt ellőtte volna a MU játékos,elmozdultam vele középről jobbra és ő lőtt...én még vetődtem vissza középre és kivédtem.Úgyhogy comunity shieldet megnyertem a Coventry cityvel.
Itt1kép a csapatról. -
R9 #6763 jee sikerült :P -
R9 #6762 Na hát én letiltottam az usb-nél mindent de így is rossz :\ -
#6761 nah inkább így
klikk
Elég érdekes a fű -
#6760 Ezt láttátok?
Angol-Brazil
Asszem módosítom az álláspontom. -
#6759 Daemonba tettem be egy MDF kiterjesztésű imaget.
Nem hiszem hogy mini ( 3,5 gb ):) -
#6758 mini image bemountolva? -
#6757 Na megfogadtam tanácsod, de olyat még mindig nem találtam, hogy nem indul el, úgy hogy semmit sem ír ki mert nekem ezt csinálja -
#6756 ajánlom magamat P -
#6755 ird be neki mit keressen
így tényleg nehéz -
Rossi1 #6754 Csaó!
Na végre írhatok!!!:))) Az a helyzet, hogy kb. 3 hete nem tudtam internetezni, sőt gépet sem tudtam használni szóval le vagyok maradva... Megjelent meg is van, de van már hozzá valamiféle update vagy frissítés??? Köszi rossi -
#6753 Jó akkor mind1
nagyon nehéz lenne rákeresni -
#6752 Jó akkor mind1
Nagyon nehéz lenne leírni -
#6751 alul van a kereső -
#6750 Oké.
Már visszaolvastam 3 oldalt
Légyszi írd le -
#6749 az hogy nem olvasol vissza -
#6748 Hello all!
Feltetteam a gamet.
Rámegyek az ikonra, és nem indul el.
Semmi sem törtnéik.
Mi lehet a baj? -
#6747 Ebben egyetértek,de hát az a játék az eredményes. Nagy sajnálatomra. -
#6746 akkor beirhatnátok neki -
#6745 arrol szerintem fogalmunk sincs ki! Popec a legjobb Mo-n de szerintem vagyis Tuti hogy ez nem ő! Ugyhogy ez a gyerek szájhös! -
#6744 jaja:))))) -
#6743 erröl meg: szerintem az nem menö hogy a bugokatr kihasználva jobb lesz valaki! -
#6742 oké és ez a kisgeri?? -
#6741 Hát 2k5-ben elég jól ment, de a vége fel már nem bírtam tartani a lépést az igazi menőkkel. ( FH liga NB1 nyolcadik.) -
#6740 figyelj szóljak egy modinak hogy basszon ki a picsába vagy abbahagyod a warez téma feszegetését? -
#6739 Hát ide így regisztráltam anno, mert CoD-ban ez volt elején a nevem.
De ircre nem akartam ezt a nicket. -
#6738 És te milyen szinten vagy csakhogy tudjam hova helyezni magam PP -
#6737 jajaolvan:DDD Miez az álnév?:P -
#6736 Kisgari 18 aki a cikket irta.
Kicsit beleszálltam a lelkébe -
#6735 Ircen ZoTyA vagyok -
#6734 mért te ki vagy? -
#6733 Erröl van szó! Csak hülye emberek döntenek erröl- illetve mindig a pénz kell nekik! csak arra nem jöttek rá hogy igy sokkal nagyobb pénztöl estek el! -jah és büntetni tudnak- ahhoz értenek amilyen hülyék máshoz nem% gondolkodni már másnak kell!