9766
FIFA 06
-
Davidsned #6812 Kezdő vagyok mirc-ben és azt szeretném kérdezni, h melyik szerverre menjek fel?(tom #fifa.hu, de kell vmi alap szerver is nem?) -
Gport #6811 szerintem a vidikártyával van gond... nekem is volt ilyen gondom tavaly a 2005-tel.... Egyszerűen túlmelegszik és lefagy, utána megint minden stimmel, próbáld ki, és tegyél bele egy másik vidi kártyát: ajánlom: Ati Radeon 9600x series 512MB vagy Tornado Inno Geforca 4 512Mb
The Hedgehog remélem ezt az üzenetet nem törlöd ki
-
TuaPapa #6810 Hali, valaki tudna nekem segíteni? A game úgy "randomra" fagy, van hogy le tudok játszani 5 meccset fagyás nélkül, van h már az első felénél kifagy... Fogalmam sincs mitől fagyhat, de nagyon idegesít. A konfigom: AMD 2600+, 1giga ram, Ati9600... Vidkari driver meg a legfrissebb catalyst. Próbáltam már más driverrel, azzal se volt jó. -
Davidsned #6809 Hát én feltettem, de valamit elcseszhetett nekem a játékban mert nem indult el utána. Az uninstall opció most nagyon hasznos volt :) -
#6808 Hungarian Language Patch
Na emberek, csináltam egy kis patch-t ami arra jó, hogyha felrakod, akkor a FIFA 06 magyar lesz. Ami a jó benne, hogy utána a játék elején a nyelvválasztó menü nem a szövegek nyelvét, hanem az audio kommentár nyelvét fogja választani.
Egyszerűen felrakható, uninstallálható.
Megtalálható itt:
download hunpatch
-
R9 #6807 Magyarul?:)
a másodikat értem -
Gport #6806 naja 2005-ben is voltak ilyenek :( -
#6805 az szép okos beszéd -
#6804 kurva fifa:
uccso ember becsuszik hátulról még csak sárga se.
na mindegy:
Brekkk:
hogy tudom a gamepadton becserélni jobbra kis ráfizetéssel? -
#6803 1. Minimum System Requirements
==========================================================
1.3 GHz Intel Pentium III or equivalent (Athlon/Duron/Celeron)
256 Megabytes of RAM (512 MB recommended)
DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated 32 MB video card or equivalent (see supported chipsets in section 8)
380 MB free hard disk space
DirectX 9.0c Compatible Sound Card
MS compatible mouse
Keyboard
Please note that 16 bit colour is not supported
Required Operating Systems:
Windows XP or Windows 2000
Note that Windows 95, Windows 98, Windows ME and Windows NT 4.0 are not supported.
Required Software:
DirectX 9.0c -
#6802 Gport... érthetetlen hozzászólásaidat törlöm... minek kérdezel vissza feleslegesen? -
Bendihb #6801 hi megjelent a fifa06 teljes verziója mekkora kb a gépigénye légyszi komolían mondjátok meg!!!!!!!!!
-
#6800 khm .... ez az ex-TCM-hez van bazze :) -
Gport #6799 brrrrrr -
#6798 brrrrrrr -
#6797 FIFA Manager 06 Data Editor v1.0
[IMG]http://downloads.breamster.com/downloads/images/FIFA_Manager_06_Data_Editor_v1.0_mi[336].jpg[/IMG] -
#6796 nem tok róla -
#6795 vitáztak is miatta veled! :D -
#6794 johogynem bádogember a reklámtáblák miatt
NIncs valahol egy ilyen id lista ennek az embernek? -
#6793 Én a multi miatt nem raktam be.
Bár régen ilyesmi nem zavart P -
#6792 egyelőre nem... de készül hozzá a hivatalos program a Creation Centre 2006... én már láttam az első verziót! nem lesz rossz :P -
#6791 nem gyepember.... füves :) -
#6790 lehet csapatot csinálni benne? -
#6789 Csak azért kérdeztem, mert kíváncsi voltam van e valakinek első kézből szerzett tapasztalata arról, hogy melyik gameplay igazán jó... -
Gport #6788 naja az más... bocs félreértettem.... TÉLLEG BOCS -
#6787 nem PS
PES !!! -
Gport #6786 hogy érted, hogy PS szerűvé? -
#6785 ja amúgy én két gameplay-t linkeltem ki ide az egyik állítólag Pes szerűvé teszi a játékot -
#6784 hát én nem tudom mi az id-je én az összes stadiont felulirtam illetve mindbe cseréltem a gyep textúrákat, de a mintázathopz nem nyúltam, mondjuk tudnám vszínű cserélgetni, de ehhez se ídőm se kedvem.
Igazából azt se tudom Highbury-ban milyen a gyep.
gyep ember PP
Elárulom, hogy mikor pl Hedge-t megismertem gameplay ember voltam, tehát gameplay-okat gyártottam, sőt anno volt az a Fifa amelyikben nem lehetett távolról gólt lőni azt mi buheráltuk meg olyanra, hogy távolról is lehesssen.
Akkor nevezett el süni gameplay mester-nek PP
Amúgy énis hasonlót értettem csak ez a felíveléses dolgot nem.
Viszont nem értem mi az a link amit kilinkelt.
KÖszi amúgy a segítséget. -
#6783 Mintha az lenne a baja, hogy elmosódik a kép pl. felívelésnél. És feltűnt neki, hogy a Highburyben ez a probléma kevésbé jelentkezik. Próbált az ini fájlokban kutakodni a hiba oka után, de nem talált semmit.
Úgyhogy arra gondolt, az miatt lehet a dolog, mert a Highburyben a gyep kevésbé csíkos mint más stadionokban. Vagyis hogy kevésbé részletes a fű, és ezért nem jelentkezik a mosódás.
És mivel te vagy a gyep ember :) ezért tőled kér segítséget, hátha van kevésbé részletes kidolgozottságú füved.
Vagy más megoldásként kéri a Highbury-s fű ID-jét, hogy azt be tudja rakni más stadionokba. -
#6782 Gameplayt próbáltatok már? Ezeket találtam:
Avoks féle gameplay
Kenny féle gameplay
-
#6781 Ezt valami perfekt angolos lefordítaná nekem?
Frenkie, Help Us smooth out FIFA 06
--------------------------------------------------------------------------------
Hi frenkie
As you may or may not know I have been trying to sort out the blurring of the PC version of the game when humping the ball upfield. Weve been trying all sorts of stuff, and have tried with FIFA 05 and UEFA CL as well. There seems to be no ini setting to fix the problem.
Playing last night (FIFA 06) I noticed the problem was much reduced at Highbury, as the turf texture is far less detailed with many less grass lines.
link
You have been the turf man for PES and FIFA for ages and I wondered if you could have a look and see if you can help? Maybe by trying out a simpler turf texture along the lines of the highbury one in game.
If you cant, can you ID the highbury turf texture in the BIGs, that way I can copy that turf to all stadia?
Any help would be great and of course I could be well off the beaten track as to what is causing the problem, but hey, its worth a go...
Cheers
Asywalker
Nem egészen értem mi a problémája
-
#6780 jah ha lennemár valami norm javitás:D -
#6779 kösziiiii -
#6778 szánalmas emberek vannak... na ilyeneknek nem engednék online újságot szerkeszteni! -
#6777 Breki:
Az objektív kritika egy dolog.
"Az nem a kommentátorok felvétele hanem eredeti régi gólok közvetítése." Volt itt még a billentyűzetbeállítás-mentésével kapcsolatban vmi, meg a mutival, stb. Oké lehet, hogy ez elkerülte KisGeri figyelmét (bár kétlem...)
Az viszont túlzás, hogy "Nem mondtad, hogy amatőr vagy de aki bill-el tud csak játszani az nem ismerheti igazán a játék képességeit."
Személyeskedésbe ne menjünk bele! Ha Te gamepad rajongó vagy az egy dolog. A jelek szerint KisGeri jobbszereti a billentyűzetet. Mérjétek össze a tudásotokat online.
Amúgy az ortodox rajongókkal mindig ez a baj. Nem csak arról vannak meggyőződve, hogy ők a legjobbak, hanem arról is, hogy ahogy ők játszanak az úgy a legjobb és mindenki más amatőr. Ha ez a cikk minden hibája (pár "patchelésre" ítélt apróság), akkor nincsen azzal semmi baj. Töltsd le a javítást és mindjárt jó lesz... :)
NO COMMENT -
#6776 Azzal választassz Taktikát! Ha a nyil előre mutat akkor támadó taktika lesstektikkal együtt! Ha hátra mutat akkor védekezö ha semmit akkor semleges a taktika! -
#6775 Ne tolongjatok ennyire a FAQ szerkesztői posztjáért... én csinálnám, de szerintem épp elég dolgom lesz még emellett is. -
#6774 prezentáld... kiváncsi vagyok! ezt nem is tudtam :) -
#6773 Én ezt máshogy tudom
"October 5, 2005 - Konami has some big plans for Winning Eleven on the Xbox 360"
A teljes hírt ha érdekel máshol prezentálom.