FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
1 - USB Keyboard Incompatibility fix - FIFA 06 is currently not compatible with some commonly used USB keyboards. The patch will fix this issue so that they can function in FIFA 06. The fix will cover the majority of these keyboards, with special focus given to those keyboards being reported to the forums and tech support departments.
2 - By fixing the input peripheral recognition system, the Saitek P2500 controller will also be properly detected and function as intended (USB supported game pad).
3 - PC Controller Save Configuration fix – the User is currently not able to save their modified controller configurations. The patch will fix this and allow the User to save any changes they have made to the configuration of their supported keyboard or game pad controls.
While we do not have a fixed timeframe for the release of this patch currently, we do not believe the wait will be a lengthy one.
We'll update you further as we have more information."
"No it didn't work by default. The gamepad I have is a Logitech Wingman Cordless Gamepad USB and the C or "3" button simply wouldnt work. The game wouldnt even acknowledge its existence!
After following the guide stickied above I got the pad working just fine. So for any one else that has a problem, I have attached my new devdata.dat.
a=cross
b=pass
c=shoot
x=unmapped
y=throughball
z=Tactic
I havent altered the L1 (Trigger Run) and 2 or R1 (Sprint) and 2
Both analogue sticks work fine.
Cheers"
klikk
Disable-re kell rakni a HID-compilant consumer control device-t a device managerben.
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
elõre is köszi
http://goo.gl/gd6Zi5
Jó reggelt mindenkinek!
Biggui megnyit
fsh beimportál (Persze kiis lehet szedni ha valaki módosítani akar)
packed (szerintem ezt is lehet több file-ra egyszerre)
kilép
Fatgui
GenBH
EZ nem neked szól hanem általánosságban
1. Készíts mentést !!! (kezdõk egész data könyvtár profik zdata file-k: mind nemcsak a nagyméretûek)
2. Bigguival megnyit az aktuális zdata (open ugye)
3. Megkeresed azt a file amit be akarsz rakni (lehet egyszerre több is ha már profin csinálod és tudod, hogy mind ugyanabban a zdata-ban van).
pl xy.fsh megvan a zdata 22-ik sorában (tökmindegy hányadik sor csak ugyanaz legyen). Fontos megnézni, hogy a sor végén yes vagy no van a packednél (általában yes ez azt jelenti be van csomagolva), mert berakás után no lesz és általában be kell csomagolni.
4. tehát megvan a file ráállsz jobb egérgomb vagy felül import (fejbõl irom)
ha jó alul kiirja hogy felülirja-e és leokézva látszik, hogy megteszi.
utánna sajnos elugrik, de könnyû megtalálni, mert kijelölve marad, ilyenkor jön az hogy packed tehát becsomagolás és a sor végén no yes-re változik. BIztos van kivétel de 99% hogy be kell csomagolni.
5. Ha ez megvan jön a következõ fsh-ha nincs több simán kilépsz, esetleg leher rebuild de én nem alkalmazom mostanában.
6. Ezis nagyon fontos: Fatgui-t és genbh-t másold a fifa data könyvtárába a zdata-k mellé. ÉS bármit raksz is be utánna futtatnod kell elõbb a fatgui-t másik a GEnBH-t. Elõbbi ugye a fat miatt, ez mûködés közben kiir azt hiszem két hibaüzenetet ezt simán le kell okézni. Aztán a bh filekat kell létrehozni a GanBH-val simán futtatva parancssorosan megjelenik.
7. És ennyi. NEm bonyolult, de el lehet vele szúrni a Fifa-t fõleg kezdõknek.
HA valaki egy zdata-t elrontott és tudja melyiket mentésbõl visszamásol de akkoris kell fatgh és GEnBH !!!
HAd mondjam másoknak ha kérdik
Javítás még nincs az akadást én szerencsére nem tapasztsltam.
A másikra még nem volt igényem de sztem biztos állítható menüben ésszerû határok között.
Vagy multiban?
Breki! Rájöttem, hogy mi okozza a játék lassulását, mostmár király a gamma.
Lenne 1-2 kérdésem:
1. Van valami javítás a multihoz hogy ne legyen ilyen tetû szar, mert még helyi hálón is akad a csatlakozó gépen a játék.
2. Meg laehet azt oldanivalahogy, hogy a félidõ hossza ne csak 10 perc legyen, hanem akár 20, 30, vagy 45?
Elõre is kösz ha valaki tud segíteni valamelyikben.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Leírást meg nem találtam<#szomoru1>#szomoru1>
(tudom, keresõ)
Honda - The Power of Dreams