FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
nincs kevesebb, sõt egyel több van (lengyel)

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

examinee
http://footballcommunity.ea.com/forum/viewtopic.php?t=11867

examinee
Ez is érdekse! Szépen megfogalmazott mindent! Tlán semmit enm hagyott ki:-> Wishesforpach

examinee
"There is a patch in development for the PC version of FIFA 06 that will address the following issues :

1 - USB Keyboard Incompatibility fix - FIFA 06 is currently not compatible with some commonly used USB keyboards. The patch will fix this issue so that they can function in FIFA 06. The fix will cover the majority of these keyboards, with special focus given to those keyboards being reported to the forums and tech support departments.

2 - By fixing the input peripheral recognition system, the Saitek P2500 controller will also be properly detected and function as intended (USB supported game pad).

3 - PC Controller Save Configuration fix – the User is currently not able to save their modified controller configurations. The patch will fix this and allow the User to save any changes they have made to the configuration of their supported keyboard or game pad controls.

While we do not have a fixed timeframe for the release of this patch currently, we do not believe the wait will be a lengthy one.

We'll update you further as we have more information."

examinee
YESSSSSSSSSSS!!! Köccce Breki!! Asszem most sokaknak örömet szereztél ezzel😄

Ramore
ja és reklámtáblát.😊
Ramore
labdát és cipõket hova kell importálni pontosan?
I.C.ram
Jól látom, hogy jóval kevesebb liga van a játékban, mint az elõzõ részekben? Manager módban nem találtam keleti ligákat egyáltalán, csak az unalomig lerágott angol, francia, német, spanyol, olasz...
Breki33
Asszem megoldottam a gondodat

"No it didn't work by default. The gamepad I have is a Logitech Wingman Cordless Gamepad USB and the C or "3" button simply wouldnt work. The game wouldnt even acknowledge its existence!

After following the guide stickied above I got the pad working just fine. So for any one else that has a problem, I have attached my new devdata.dat.

a=cross
b=pass
c=shoot
x=unmapped
y=throughball
z=Tactic

I havent altered the L1 (Trigger Run) and 2 or R1 (Sprint) and 2

Both analogue sticks work fine.

Cheers"

klikk
I.C.ram
Áh köszi sikerült!

Disable-re kell rakni a HID-compilant consumer control device-t a device managerben.
Breki33
The Hedgehog
Itt találtam egy GAMEPAD CONFIG TUTORIAL-t:

Sweetpatch

Breki33
köszi

ha megtaláljátok melyiket hagytam ki azis érdekes

FSHeditorral meg lehet nézni õket
Forrest Gump
Gyepek: zdata 26
The Hedgehog
tegnap egyébként elkezdtem berakni mezeket a játékba és nagyon jól mutatnak, fõleg a 2GK mezek... már csak az updatetelt arcokra várok, hogy kezdjék el gyártani õket a srácok, mert azokkal is nagyon sokat lehet a grafikán javítani!

The Hedgehog
jaja ez az

Breki33
Ez a MonkeyDragon-os amit használunk nem?
The Hedgehog
06 Kit Working Deluxe 1.0 - 2GK MEZ IMPORTÁLÓ

klikk

The Hedgehog
keress vissza az "ugrál" szóra alul a keresõvel...

icespeakyy
usb gond?

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

icespeakyy
de ha nem hsználja ki akkor tán sb gond? vagy program?

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

icespeakyy
tud vki segíteni??please help 😞😞

The Hedgehog
azért nem használja ki, mert ez nem egy DOOM3 😊 Majd ha annyi poligon futkos a FIFA-ban, mint az említett FPS-ben is akkor izzadni fog a procid ne aggódj. Vagy próbáld ki egy 1.4-es procóval és ott biztos nagyobb lesz a kihasználtság 😄

icespeakyy
van 1 usb-s egér...1 usb billentyûzet+ 1db usb szkenner...ez lehet a baj??

The Hedgehog
oks, attól függ mennyi idõm lesz vele foglalkozni :\

icespeakyy
hali..nekem is a menü az elején balra húz mindent(váltogat) de nekem nagyon be is szaggat..már a menü is...de nem tóm miért..gépigény ,és driver kilõve...szintúgy a a ctrl+alt+del programbezárások is mer alapon 3%os kihasználtságon van a proci...ami a legdurvább h játék közbe a proci kihasználtsága CSAK 30%..ez miért van..miért nem használja ki az egészet? lécci vki segítsen..pls..
elõre is köszi

Breki33
oks amihez nem írtam hányas zdata ha megtalálid leírhatnád, nincs erõm újra végignézni, igazából a gyepet kerestem de mig mergtaláltam pakoltam P
[HUN]FaTaL
pedig az zavar be sajnos, nekem is az zavar be😞 korábban volt egy kép hogy eszközkezelõben miket kell tiltani hogy menjen (egered attól még lesz)

http://goo.gl/gd6Zi5

Forrest Gump
Köszönöm!
Délután nekiugrok.<#vigyor0>
The Hedgehog
otthon nem jutok nethez így csak ma tudom hazavinni a cuccot, majd holnap elmondom 😊

Breki33
Hello

HOgy tetszenek a füveim? P

GOndolom be tudtad rakni
The Hedgehog
keress itt rá az "ugrál" szóra... alul a keresõvel. Volt már rá megoldás írva.

Jó reggelt mindenkinek!

Breki33
Tehát röviden

Biggui megnyit
fsh beimportál (Persze kiis lehet szedni ha valaki módosítani akar)
packed (szerintem ezt is lehet több file-ra egyszerre)
kilép
Fatgui
GenBH
Breki33
Najó leírom röviden, de nem szivesen foglalkoznék majd olyan kérdésekkel, hogy mi az fsh elszúrtam a zdata02-est mit tegyek, lila szinû lett a kiskörmöm meg hasonló

EZ nem neked szól hanem általánosságban

1. Készíts mentést !!! (kezdõk egész data könyvtár profik zdata file-k: mind nemcsak a nagyméretûek)

2. Bigguival megnyit az aktuális zdata (open ugye)

3. Megkeresed azt a file amit be akarsz rakni (lehet egyszerre több is ha már profin csinálod és tudod, hogy mind ugyanabban a zdata-ban van).

pl xy.fsh megvan a zdata 22-ik sorában (tökmindegy hányadik sor csak ugyanaz legyen). Fontos megnézni, hogy a sor végén yes vagy no van a packednél (általában yes ez azt jelenti be van csomagolva), mert berakás után no lesz és általában be kell csomagolni.

4. tehát megvan a file ráállsz jobb egérgomb vagy felül import (fejbõl irom)
ha jó alul kiirja hogy felülirja-e és leokézva látszik, hogy megteszi.

utánna sajnos elugrik, de könnyû megtalálni, mert kijelölve marad, ilyenkor jön az hogy packed tehát becsomagolás és a sor végén no yes-re változik. BIztos van kivétel de 99% hogy be kell csomagolni.

5. Ha ez megvan jön a következõ fsh-ha nincs több simán kilépsz, esetleg leher rebuild de én nem alkalmazom mostanában.

6. Ezis nagyon fontos: Fatgui-t és genbh-t másold a fifa data könyvtárába a zdata-k mellé. ÉS bármit raksz is be utánna futtatnod kell elõbb a fatgui-t másik a GEnBH-t. Elõbbi ugye a fat miatt, ez mûködés közben kiir azt hiszem két hibaüzenetet ezt simán le kell okézni. Aztán a bh filekat kell létrehozni a GanBH-val simán futtatva parancssorosan megjelenik.

7. És ennyi. NEm bonyolult, de el lehet vele szúrni a Fifa-t fõleg kezdõknek.
HA valaki egy zdata-t elrontott és tudja melyiket mentésbõl visszamásol de akkoris kell fatgh és GEnBH !!!
Breki33
És mi?

HAd mondjam másoknak ha kérdik

Javítás még nincs az akadást én szerencsére nem tapasztsltam.

A másikra még nem volt igényem de sztem biztos állítható menüben ésszerû határok között.

Vagy multiban?
Sziasztok!

Breki! Rájöttem, hogy mi okozza a játék lassulását, mostmár király a gamma.
Lenne 1-2 kérdésem:

1. Van valami javítás a multihoz hogy ne legyen ilyen tetû szar, mert még helyi hálón is akad a csatlakozó gépen a játék.

2. Meg laehet azt oldanivalahogy, hogy a félidõ hossza ne csak 10 perc legyen, hanem akár 20, 30, vagy 45?

Elõre is kösz ha valaki tud segíteni valamelyikben.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

I.C.ram
Senki nem tud segíteni? 😞 Egy darab USB-s cucc van bedugva csak, az pedig az egerem, ami elég fura lenne, ha bezavarna.
Ramore
köszi! 😊
I.C.ram
de mi?? Nincs rádugva semmilyen kontroller, csak a bill., egér. Joy ki van húzva.
Forrest Gump
Valamilyen usb-s cuccod bezavarja.
I.C.ram
Na már sikerült elindítani, most viszont az a bajom, hogy olyan a menû, mintha folyamatosan nyomnám a jobbra gombot. Azaz folyamatosan mennek az opciók. Már a nyelvet sem tudom kiválasztani, mert pörög folyamatosan.
Forrest Gump
Ramore
Segítene valaki? Honnan tudnám gyorsan letölteni a Biggui, Fatbh, Genbh cuccokat?

Forrest Gump
Sajna nem, ennek az fsh témának neki sem mertem kezdeni.
Leírást meg nem találtam<#szomoru1>
(tudom, keresõ)
Breki33
Énmeg a Realt

De mi ez a grafika?

Ezek szerint nem sikerült berakni a kiegészitõket?
examinee
Nincs a laggra semmi megoldás! majd adnak ki egy pachet remlhetöleg! De azse biztos!

Forrest Gump
Kicsit lefociztam az Osasunát<#vigyor0>

Breki33
gondolom te host
AlieN911
ehh 😄D lol nem volt semmi akadás.. szal nemtom mivan :S:S:S itt jo ott nem LOL😄

Honda - The Power of Dreams

Breki33
okés de aztán védekezni PP