FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Irányítható ez, csak megint túlzottan konzervatív vagy 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

gercse
én gépes "korszakom" elõtt ps-eztem,szal a billentyûzet elvetve..😄

Taranov
Én billentyûvel játszom.
Van gamepad-em, de nem tudom megszokni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

gercse
ott a pont

The Hedgehog
az csak a Te hibád, hogy nem tudod irányítani 😊 nekem billel is megy csak éppen nem tudok azzal annyi és olyan gyors manõvereket és cseleket csinálni, mint mondjuk gamepad-el 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Fyrex
talán ma lessz idõm

Avanti Crociati!

I.C.ram
Fejlõdés=irányíthatatlanság? 😄
Breki33
tényleg a kiegészitõim sikerült már valakinek berakni? PP
Breki33
hm én még csak manuálisan raktam be ott nem tapasztlatam ilyet, de volt sejtésem, hogy érdemes várni a progival mig kipróbáljátok P
gercse
nekem egyszer csak ugy kilépett...,de azota nem, cserélni nem szoktam csak ha muszáj..😄

The Hedgehog
azóta kicsit több mindent tudunk játékmenet szintjén... ez van! fejlõdünk vazze!

Fyrex
ezzel a mez importáló progival nektek nem akad ki cserénél?

Avanti Crociati!

examinee
Áhhhhh elkezdtewm vele játszani! Nevetségesen buták a játékosok!
-ütközés ugy néz ki benne mint kick-box-ba egy Stop-semi kontakt!
-megesik hogy elveszed a labdát õ visszaveszi te megint el és így tovább ideoda pattogva
-jön az emberem felé a labda és elmegy elõlle

examinee
Olyan nincs hogy ninc senki a mircen! Ilyet fölösleges megkérdezned! menj fel és nézd mneg kivan ott!

Breki33
meg Pes-ben meg NHL-ben meg NBA-ban, meg gagyi autós játékokban PPP
I.C.ram
anyira nem vagyok foci fanatikus, hogy most beruházzak egyre, ami csak ennél a játéknál használnék úgy is.

De még mindig nem értem ,hogy hogyan lehet így elbaszni egy tök jó irányítást. fifa 99-ben utoljára jó.
Na, akkor majd kikeresem.

The Hedgehog
hmmm szerintem már ideje egy gamepadot vennie mindenkinek aki profin akar profi focis játékkal nyomni. Analóg karral nem olyan ám mint a "nyilakkal" 😄

Breki33
lehet csak nem érdemes
I.C.ram
ezt a játékot lehet gamepad nélkül is játszani? Képtelen vagyok gólt rúgni, de még az is gondot okoz, hogy elszedjem az ellenféltõl a labdát. Sajnos csak billem van. Régi Fifa-nak miért volt tökéletes billen is az irányításuk, ezt meg képtelenek jól megcsinálni.
Taranov
Köszi egyébként, megpróbálom.

Taranov
Nem tudom.

The Hedgehog
mondjuk ez meg a másik jó kérdés 😄

The Hedgehog
csinálj a DVD-rõl egy image fájlt mondjuk Alcohol 120%-al és image drive-ról nyomd a játékot 😊 ez megoldja szerintem

Breki33
MIt olvasnaa mecs közben?
Breki33
errõl jut eszembe van újabb gameplay
Taranov
Én attól tartok, mert mindig akkor jelez a DVD olvasó LED-je, mikor beakad a játék.

Breki33
pont tegnap linkeltem ki ilyet PPPPPPP
Breki33
mountold be P

Amúgy nem hiszem, hogy meccs közben DVD-rõl olvasna
Taranov
Sziasztok!

Képzeljétek, az a gondom támadt, hogy a játék folyamatosan megakad (3-4 másodpercre) mikor olvassa a DVD-t. (Valószínûleg lassú a DVD író)
Nincs véletlenül valami tippetek erre?

Köszi.

Az tök jó lenne! Mindenféleképp támogatom az ötletet! Egy olyan patch ami mindent tartalmaz (gyep, arcok, reklámtáblák, gameplay, csukák, labdák, mezek stb 😊

The Hedgehog
hája... én már nem szólok 😊

Breki33
miért nem vágod meg?
The Hedgehog
Idén lehet, hogy lesz ilyen is... de egyelõre még csak terv. A gyûjtögetés már elkezdõdött, úgy néz ki, hogy a saját gépemen tuningolom a FIFA-t (mezek, grafikák stb) és a végén egy komplett patchben ki lesz dobva az egész.

I.C.ram
Amerikai klubcsapat, magyar szponzor 😄

webibebi
van valaki mircen?

msn:[email protected] bárki felvehet

Miért nem csináltok olyan patchet, mind amit a FIFAMANIA szokott?
Mert ti a Magyar Bajnokságot teszitek be, és azt turbózzátok, pedig sztem lenne igény a többi bajnokság turbózására is - egy patchben. A FIFAMANIA patchban az a baj h az olasz, és nem igazán értem.

The Hedgehog
warezolás törölve... ne is próbálkozzatok 😊

The Hedgehog
ja há akkor õ is ott lesz, bár leszarom a politikát, de azért dícséretes, hogy Viktor így nyomja 😊

Breki33
komolyan kérdem, ha FElcsút feljut, a múltkor úgy álltak.
Nemond, azthittem az egérrel kell lõni 😄
De nyomom rendesen, akkor az égbe száll a labda, ha csak egy kicsit akkor a kapus kezébe passzolom 😊

Tudtommal még nincs neten. Egyébként egy fiúról szól, aki dacolva szüleivel mindenáron világhírû focista akar lenni...
...a Newcastle-ben 😛
Elõzetes alapján nem lesz rossz. Azért érdekes, h a világ legnépszerûbb sportjáról (talán a foci?) alig csinálnak filmeket..minden másról igen..

Góóól?Mirõl szól?ja persze a gólról😄,de úgy bõvebben......érdekelne😄.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

The Hedgehog
😄 való....

OFF: Nem látta valamelyikõtök a Góóól! címû filmet? Tudom, hogy mától játszák, de bizonyára már fent van neten és találkozhattatok vele.

Breki33
Orbán viktorral? P
The Hedgehog
De... miután megcsináltam hozzá a HSP kiegészítõt a magyar bajnoksággal 😄

Erõbõl?<#fejvakaras>...nekem a D az....lövés...megnyomod hosszan és bummm!!<#eljen><#hehe>....csak nekem meg az a bajom,hogy nem tudok lõni belõle gólt,mert nincs az a célzóka,mint a 2005-ben.......ahhoz vagyok szokva.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

I.C.ram
Hmmm. Nem lehetett az elõzõekben magyar csapatot is managelni?
Ez a számítógép "cselezése" egyenesen nevetséges, össze-vissza húzogatja a labdát, õ sem tudja hol van néha..pff

Szabadrúgást senki sem tudja h lehet erõbõl lõni?