FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kár volt ide benézni...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
de hogy Mutu nincs bent a Juve-ban.........
leszarom a konfigod...
85 percben vezetnek és fordítani kell.
A Pes után irtó könnyûnek tünt 3-1-re nyertem utánna adott pontokat cseréltem is semmi gond nem volt
A meccs lefut, megtörténik a csere is, csak a végén áll le az exe.
Hmm, mégis csak baj van a cserékkel. Elöbb nem vártam meg a menübe való visszalépést a meccs után, és azért nem vettem észre.
Na az van, hogyha cserélsz és mentenél vagy visszatérnél a menübe, akkor fifa.exe hibát észlel és leáll.
azóta megpróbáltam hogy letörlöm és újra felteszem a programot de akkor se jó
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Egyébként az S a sima passz, a W az indítás/szöktetés, tehát végülis ez is passz, csak kevésbé pontos.
A csel a shift, érdemes használni, de eleinte nem biztos, hogy sikerülni fog.
A Q+W a keresztlabda, ez jó indításhoz, csak gyakran les ilyenkor.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
amúgy ha megkeresitek pl Real-t, Ajaxot, meg Portot, hogy melyik aztis be tudjuk rakni.
Tényleg ez a mezimportáló nem ír mezkófot?
amúgy ezek az elektronikus bl táblák jobban tetszenek mint a valódihoz hasonlítók a játékban
pedig ott több szinte egy az egyben az eredeti
Avanti Crociati!
Pl melyik passz gombot használja, vagy hogy használ-e cseleket, stb. Esetleg taktikák is jöhetnek.
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
Most megyek tesztelem a tiedet, hogy cserénél nincs-e gond.
meg a szélét is meg kéne csinálni ami nem bonyolult csak hosszadalmas
Akkor a mezimportálóval cseréknél kiakad?
Az én patchem ugye jó cseréknél?
Sztem jó ez nagyon.
Max, ha lesz rendes mezimportáló progi, akkor majd rakok még be 3. mezeket.
Ugyebár az unlocker elérhetõvé tette.<#vigyor0>#vigyor0>
ugye nemis volt nehéz így berakni? P
Mondjuk ezt csak ugy összedobtam szval nem tökéletes de mindenképpen jobb mint az eredeti
Mondjuk a reklámtáblák lehetnének egyformák és a füvek minden stadionban rendesen megcsinálva de 81 file van :-)
\"Hard to see, the dark side is.\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ezúton köszönöm Brekinek (alias Frenkie) a munkáját. Látványban mindenképpen sokkal jobb így, és ez dob rendesen a játék hangulatán.
Ha nem volt még akkor most egyben: Labdák zdata 25
Gyep és reklámtáblák zdata 26
THX Breki!<#taps>#taps>