FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
miértis?
mohus
jaj...
kár volt ide benézni...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Breki33
felülrõl azért jól néz ki
Breki33
??
The Hedgehog
a fû fura... nagyon fura. Mondjuk a játék hibája is, mert egyáltalán nem hajaz a textúra a valós gyepre. Hmmm olyan mintha szõnyeg lenne :\

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

fistin
nyehh, ikrek külön csapatban, vagy csak optikai csalódás??? 😄DDD

Breki33
The Hedgehog
Én vagy 50 mezt bepakoltam a Kit Importerrel... semmi gond. Cserék mennek! Hmmm... mondjuk berakás után nem árt lefuttatni egy FatGUI-t 😄

fistin
oké, kiscsoportos pajtásotok rákeresett a laggra 😊)))

Breki33
na kipróbáltam most teljes meccsen cserével nem akadt ki

de hogy Mutu nincs bent a Juve-ban.........
fistin
nem tudjátok miért laggol mint atom, amikor neten akarom tolni haverral??

Breki33
a stoplik benne vannak a megfelelõ zdata-s könyvtárban
Breki33
miért lenne jobb?
Ramore
köszi a válasz, már csak a stoplisokra lennék kiváncsi, hogy melyik zdatában vannak
zmeor
Szerintem is alaposan elcseszték ezt a 2006-osat. a 2005 sokkal jobb remélem a 2007 már jobb lesz

leszarom a konfigod...

Breki33
na kipróbáltam az egyik küldiben cseréltem JUve-Inter meccsen

85 percben vezetnek és fordítani kell.

A Pes után irtó könnyûnek tünt 3-1-re nyertem utánna adott pontokat cseréltem is semmi gond nem volt
Breki33
na megnézem
Forrest Gump
Lehet, hogy nem egyértelmûen írtam le.
A meccs lefut, megtörténik a csere is, csak a végén áll le az exe.
Forrest Gump
Nem.
Hmm, mégis csak baj van a cserékkel. Elöbb nem vártam meg a menübe való visszalépést a meccs után, és azért nem vettem észre.
Na az van, hogyha cserélsz és mentenél vagy visszatérnél a menübe, akkor fifa.exe hibát észlel és leáll.
Fred10
segítesetek please!!! feltettem a kit deluxeot és feltettem pár mezt aztán amikor felakartam tenni a chelsea mezét akkor rohadt sokáig dolgozott egyfolytában aztán nembírtam tovább és leállítottam azóta ha elakarom indítani ez írja ki Missing files or wrong directory! Please re-install to Fifa 06\data folder!!!
azóta megpróbáltam hogy letörlöm és újra felteszem a programot de akkor se jó

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

Breki33
talán ha visszaolvasnál megúsznád

kezdem dicsérni magam, hogy nem prószáltam ki, vhogy éreztem
gercse
vazz,instalálhatom ujra,mert kiakad a cseréknél mezimportálo progi miatt..😞

Breki33
keresztlabda?

sztem ebben tévedsz
Breki33
nem a régi maradt bent?
Taranov
Hát ott van a user's manualban 😛
Egyébként az S a sima passz, a W az indítás/szöktetés, tehát végülis ez is passz, csak kevésbé pontos.
A csel a shift, érdemes használni, de eleinte nem biztos, hogy sikerülni fog.
A Q+W a keresztlabda, ez jó indításhoz, csak gyakran les ilyenkor.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Forrest Gump
Pedig ez a Camp Nou.
Breki33
ja most nézem ez a képen a régi fû P
Breki33
és hogy szedted le?

amúgy ha megkeresitek pl Real-t, Ajaxot, meg Portot, hogy melyik aztis be tudjuk rakni.

Tényleg ez a mezimportáló nem ír mezkófot?
Breki33
okés

amúgy ezek az elektronikus bl táblák jobban tetszenek mint a valódihoz hasonlítók a játékban

pedig ott több szinte egy az egyben az eredeti
Fyrex
én mezimportálóval beraktam a mezeket aztán leszedtem és igy ugy néz ki mukodik, majd ha lesz javitott verzió felteszem azt

Avanti Crociati!

Forrest Gump
Semmi gond!

I.C.ram
Írjátok már le légyszi, hogy aki billel játszik az milyen gombokat használ, mire.

Pl melyik passz gombot használja, vagy hogy használ-e cseleket, stb. Esetleg taktikák is jöhetnek.
icespeakyy
köxi egyébként a segítséget...mostmár yó a game h a billenyûzetet ps/2-re kötöttem nem usb-re..így kíváló a game--thx mindenkinek..

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

Forrest Gump
Én még ki se próbáltam ezt a "06 Kit Working deluxe 1.0"-t, mivel azt írták egy páran hogy nem jó.
Most megyek tesztelem a tiedet, hogy cserénél nincs-e gond.
Breki33
jo de pl a reklámtáblák elsõ sora más templatés egy stadionnál eredeti fû maradt

meg a szélét is meg kéne csinálni ami nem bonyolult csak hosszadalmas

Akkor a mezimportálóval cseréknél kiakad?

Az én patchem ugye jó cseréknél?
Forrest Gump
Hát a leírásod alapján már elboldogultam vele<#vigyor0>.
Sztem jó ez nagyon.
Max, ha lesz rendes mezimportáló progi, akkor majd rakok még be 3. mezeket.
Ugyebár az unlocker elérhetõvé tette.<#vigyor0>
Szega87
Én is ha vigasztal <#hehe>

Breki33
nincs mit

ugye nemis volt nehéz így berakni? P

Mondjuk ezt csak ugy összedobtam szval nem tökéletes de mindenképpen jobb mint az eredeti

Mondjuk a reklámtáblák lehetnének egyformák és a füvek minden stadionban rendesen megcsinálva de 81 file van :-)
Vki kérdezte még régebben: én "még" billentyûzettel játszok 😊

\"Hard to see, the dark side is.\"

Fyrex
van már demo? .

Avanti Crociati!

szevasztok na milyen a demo
azon belül?

ha????

és hol van az az info-file?

Istencsászár
<#lama> olvasd el azt a megba*/+!% info filét

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Szega87
7 végén meg lesz a Fifa 06 , lehet benne cselezni , ha igen hányféle csel van no meg van teremfoci ??? ( utoljára a 98asba volt sajna ) ???<#wow1>

Forrest Gump
Na sikerült mindent beraknom, nagyon király lett így a játék grafikailag.
Ezúton köszönöm Brekinek (alias Frenkie) a munkáját. Látványban mindenképpen sokkal jobb így, és ez dob rendesen a játék hangulatán.
Ha nem volt még akkor most egyben: Labdák zdata 25
Gyep és reklámtáblák zdata 26

THX Breki!<#taps>
Király vagy Breki
gercse
ja, mindenféle konzol az volt nálunk is gyerekkorom ota, csak nálam a billenyûzettel való játék kimaradt(csak mohazni szoktam azzal)mert ugy kezdtem rögtön miután megkaptam a gépet h vettem (vagy kaptam)egy gamepadot

The Hedgehog
én meg szinkronban mindkettõvel nyúzom PS2 és PC szal' 😄 elõtte meg volt mindenféle konzol uhhogy nem ismeretlen a padolás 😄