FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forrest Gump
Ó de <#lama> vagyok. Vissza tudtam csomagolni, de az exe akkor is leáll.
Nálam egyértelmûen a camera.dat a ludas.De nekem kell az a cameraállás, úgyhogy nem lesz sérülés bekapcsolva, így csere sem lesz<#vigyor0>
Nálad hogy a fenében jó vajon?
mármint,olyat,ami a wincsimen van😊
hogy kell ide képet beszúrni?
Forrest Gump
Na teljesen szûz fifába csak a camera dat-ot raktam be, és hibával le az exe, ha cserélek.
Annyit vettem észre, hogy mikor big gui-val berakom,a packed alatt no-n marad a camera.dat, és nem tudom yes-re állítani.
Hogy kell visszacsomagolni?
Jah, és melyik big gui-t használod?
The Hedgehog
jajaja 😄 majd megbuherom csak este már olyannyira nem volt erõm, hogy inkább így nyomtam tovább a meccseim 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
akkor ha jobbra húzod kétszer csinálja az elhúzóst?

sztem meg lehet buherálni, hisz azoknak is sikerült akiknek egyáltalán nem ment a jobb analog
Breki33
okés köszi

ha valaki látja szóljon

mondjuk annyira nem zavar nekem még ezek tetszenek a legjobban

Mondjuk nem az olyanok, hogy nyerd meg az angol ligakupát, hanem hogy lõjj öt gólt egy ellenfélnek, legyen ennyi meg ennyi a labdatartásos, fordítsd meg a meccset stb.
The Hedgehog
a fel-le irányok fel vannak cserélve a jobbra-balra irányokkal... 😄 Nem RumblePad-em van egyébként 😊

Forrest Gump
Töröltem az összes profilomat, mentésemet. Továbbra is fenn áll a hiba.
Ha neked jó a camera.dat-al akkor azt már nem nézem.
Reinstall lesz 1-2 órán belül, azt majd kiderül.
sammy
...küldetést...

sammy
Sztem lehet hogy ki kell kapcsolni, azt a részt hogy a küldetés alkalmazza-e az aktuális meccsre. Hogy hol kell kikapcsolni azt nemtom, de valahol láttam ilyet.

Breki33
ja megvan

a camera nálam is bent van
Breki33
milyen unlocker?
Breki33
Szerintem 512*512-eseket

Amiket találtam a Soccergaming fórumon

Ugye neked nem RUmblepad 2-esed van? P
DE ezt nem teljesen értem fl a két fellfele helyett a két lefelére csinálja az elhúzóst?

Sztem a devdata-t kell buherálni a leírás alapján ha nem jó
Forrest Gump
Reinstall lesz ebbõl és egyesével végig megyek rajta ma.
Forrest Gump
Hopp, ez érdekes. Visszatettem az egész eredeti data könyvtárat és ugyanúgy leáll az exe cserével.
Itt már csak két dolog lehet. Vagy az unlocker, vagy a camera.dat.
The Hedgehog
hmmm 2GK mezeket pakoltál be vagy sima 512x512-eseket? szerintem az sem mindegy...

Hogy a jelenség természetes-e? Nem tudom, bár elég furcsa mit ne mondjak. Küldetéseket még nem próbáltam 😊 Nem izgatnak túlságosan, de majd azért adok nekik egy esélyt ha már jobban megy a játék.

Tegnap cseleket próbáltam. Az a gázos, hogy a jobb analógom szarul van belõve és a fel-le irányok a jobbra-balra, a jobb-bal irányok a fel és le mozgás(cselezés) 😄 Furcsa volt, aztán a visszajátszásnál vettem észre amikor a kamerát akartam forgatni, hogy meg vannak cserélve az irányok 😄 Namondom... Nem próbáltam ezt belõni még, de be lehet?

Breki33
na én meg azt hiszem nem azt hanem az 1.2-est bár lehet otthon a másik van.

FAtbuilder vagy amit a socceracces kiadott a demohoz egyszer se mûködött jól nálam.

KIpróbálhatnátok azt a küldit mikor az ellenfél vezet 5 percel a végew elõtt és meg kell nyernetek.

TEgnap azzal nyomtam és semmi gond nem volt.

Nálam Juve-Inter volt ez, utánna asszem nyomtam egy teljes meccset úgy, hogy 5 perc alatt kellet gólt lõnöm asszem a PSG ellen de nem lõttem viszont végigjátszottam a meccset.

Ja az nekem fora, hogy a legfelsõ menüpontnál most nem tudok sima meccset játszani, hanem mindig az utolsó küldit hozza be

Ez természetes?
The Hedgehog
Ja ha mondjuk így belegondolok elõfordult már elõtte is, hogy elszállt a gamma a meccs végén. Szal'

Breki33
akkort vár a többi zdata

reméljük nem játékbug
The Hedgehog
Az új FIFA 06-hoz kijött FatGUI-t használtam, de Herc elmondása szerint az csak a demóval mûködik normálisan. Mindegy Ariel FatBuilder-e ami a KITRAPTOR-hoz jön nekem tavaly sem okozott csalódást, meg a FIFASOCCER.ru-sok is ígérik az új FIFAFS-t amivel aztán totál könnyen és hibamentesen lehet pakolgatni. Megvárom... addíg gyûjtögetés 😄

The Hedgehog
Ezt nem figyeltem, de akkor jelentkezett, bár "alap mezes" csapatokkal nem próbáltam!

Forrest Gump
Na gyorsan visszapakoltam az eredeti 4-es, 5-ös zdatákat, ugyanúgy leáll az exe a meccs végén.
Tehát nem a mezberakás a gond.Legalábbis nálam.
Breki33
Ja nem én tegnap JUve-vel az INtert nyomtam le és mindegyokhez raktam be mezt.

Lehet más fatgiu-t használok?
NEkem hálisten semmi gond.

Amúgy egy valamit kihagytam a patchbõl ami nagyon ronda az a mezszámozás

DEmoban megcsináltam, de a teljesben még nem volt erõm hozzá, ha valaki megcsinálta kilinkelhetné :-)
Breki33
nem csak akkor jelentkezik, ha olyannal játszotok ahol mindkét csapathoz raktatok be mezt?
The Hedgehog
na egy rakat mez berakása után azért nekem is elõjött a cseréknél a kiakadás, és néha meccs végén is amikor a továbbra nyomok... bizonyára azért van, mert a KIT IMPORTER belepiszkál a fat-ba és nem mindent pakol össze rendesen. Lényegében mindegy, mert hétvégén kijön az új KIT RAPTOR 😄 Azzal meg már gond nélkül pakolgathatunk...

The Hedgehog
W a szöktetés S a sima passz 😊

Breki33
Ezt most komolyan kérded?

Természetesen mindkettõt.
Breki33
hát mivel nálam nincs hálisten ezt meg nem mondom neked

de egyet kipróbálhatsz, ugye tudod melyik zdata-kat módosítottad, illetve ha a mezek miat van az világos melyik kettõ (félreértések elkerülése végett van többen is de én kettõbe raktam)

Szval fogod az eleredeti DVD-t és visszatöltöd az egyiket.
Lefuttatod a fatgui-t és genBh-t és kipróbálod.
itakdálseeeee

I.C.ram
Nem a bill kiosztást kérdeztem, hanem, hogy nálatok hogy nz ki egy billes támadás, melyik gombot használjátok passzra pl.: W vagy S? 😊
Forrest Gump
Na tesztelgettem még egy kicsit, hát sajnos nálam leáll az exe, ha cserélek.
Ez minden esetben így van.
Ha nem cserélek, akkor nincs gond.
Nagyon nem izgat, mert kikapcsolom a sérülést.
Azért nem lenne rossz rájönni, hogy mitõl lehet.<#vigyor0>
Ramore
Engem a szabálytalanságok dühítenek, engem folyton ellökdösnek, könnyedén szerelnek, én meg két pontosnak tûnõ becsúszásra kapok két sárgát.
Solid Snake
Megint elvonón van 😊 grat szép a gól!
Breki33
Breki33
közben lõttem egy szép gólt

Breki33
Az viszont nem tetszik, hogy az egész Juve keretben nincs Mutu, de az elején ír valami frissítési lehetõségrõl
Breki33
nem azért mondom

de nekem tetszik, mondjuk lehet az új kártyát jobban be lehet lõni a játékhoz
The Hedgehog
nemrossz, de nem is az igazi... de szerintem ez nem a te hibád

Istencsászár
ha nemtudnám hogy ez egy fifa 06 topic rávágnám hogy 4 évvek ezelõtti játék😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Breki33
ok
fistin
hhháááát 😊 nem akarok beleszólni 😊)

Breki33
Breki33
na mutatok egy felsõ-t
The Hedgehog
mert ott azért adott hozzá egy jó alap... tudod szarból várat 😊 de legalább Breki próbálkozik 😄

Breki33
mohus
a másik forumban sokkal jobb gyepmester vagy....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
reális😊....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]