FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam egyértelmûen a camera.dat a ludas.De nekem kell az a cameraállás, úgyhogy nem lesz sérülés bekapcsolva, így csere sem lesz<#vigyor0>#vigyor0>
Nálad hogy a fenében jó vajon?
Annyit vettem észre, hogy mikor big gui-val berakom,a packed alatt no-n marad a camera.dat, és nem tudom yes-re állítani.
Hogy kell visszacsomagolni?
Jah, és melyik big gui-t használod?
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
sztem meg lehet buherálni, hisz azoknak is sikerült akiknek egyáltalán nem ment a jobb analog
ha valaki látja szóljon
mondjuk annyira nem zavar nekem még ezek tetszenek a legjobban
Mondjuk nem az olyanok, hogy nyerd meg az angol ligakupát, hanem hogy lõjj öt gólt egy ellenfélnek, legyen ennyi meg ennyi a labdatartásos, fordítsd meg a meccset stb.
Ha neked jó a camera.dat-al akkor azt már nem nézem.
Reinstall lesz 1-2 órán belül, azt majd kiderül.
Amiket találtam a Soccergaming fórumon
Ugye neked nem RUmblepad 2-esed van? P
DE ezt nem teljesen értem fl a két fellfele helyett a két lefelére csinálja az elhúzóst?
Sztem a devdata-t kell buherálni a leírás alapján ha nem jó
Itt már csak két dolog lehet. Vagy az unlocker, vagy a camera.dat.
Hogy a jelenség természetes-e? Nem tudom, bár elég furcsa mit ne mondjak. Küldetéseket még nem próbáltam 😊 Nem izgatnak túlságosan, de majd azért adok nekik egy esélyt ha már jobban megy a játék.
Tegnap cseleket próbáltam. Az a gázos, hogy a jobb analógom szarul van belõve és a fel-le irányok a jobbra-balra, a jobb-bal irányok a fel és le mozgás(cselezés) 😄 Furcsa volt, aztán a visszajátszásnál vettem észre amikor a kamerát akartam forgatni, hogy meg vannak cserélve az irányok 😄 Namondom... Nem próbáltam ezt belõni még, de be lehet?
FAtbuilder vagy amit a socceracces kiadott a demohoz egyszer se mûködött jól nálam.
KIpróbálhatnátok azt a küldit mikor az ellenfél vezet 5 percel a végew elõtt és meg kell nyernetek.
TEgnap azzal nyomtam és semmi gond nem volt.
Nálam Juve-Inter volt ez, utánna asszem nyomtam egy teljes meccset úgy, hogy 5 perc alatt kellet gólt lõnöm asszem a PSG ellen de nem lõttem viszont végigjátszottam a meccset.
Ja az nekem fora, hogy a legfelsõ menüpontnál most nem tudok sima meccset játszani, hanem mindig az utolsó küldit hozza be
Ez természetes?
Tehát nem a mezberakás a gond.Legalábbis nálam.
Lehet más fatgiu-t használok?
NEkem hálisten semmi gond.
Amúgy egy valamit kihagytam a patchbõl ami nagyon ronda az a mezszámozás
DEmoban megcsináltam, de a teljesben még nem volt erõm hozzá, ha valaki megcsinálta kilinkelhetné :-)
de egyet kipróbálhatsz, ugye tudod melyik zdata-kat módosítottad, illetve ha a mezek miat van az világos melyik kettõ (félreértések elkerülése végett van többen is de én kettõbe raktam)
Szval fogod az eleredeti DVD-t és visszatöltöd az egyiket.
Lefuttatod a fatgui-t és genBh-t és kipróbálod.
itakdálseeeee
Ez minden esetben így van.
Ha nem cserélek, akkor nincs gond.
Nagyon nem izgat, mert kikapcsolom a sérülést.
Azért nem lenne rossz rájönni, hogy mitõl lehet.<#vigyor0>#vigyor0>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]