9766
FIFA 06
  • gercse
    jövöre is lesz pc-re fifa? régebben nem arrol volt szó hogy abbahagyják?
  • jAsOn VoOrHeEs
    "A probléma akkor kezdődik, mikor egy-egy kényes szituációnál közelíteni kezd a nézőpont: az arcok cirka 30 színből állnak, szegény aranylábúak sérója pedig pontosan olyan, mintha egy gigászi bölény telibefosta volna őket a pályát övező kandeláberek magasából.Ð"

:DDD
  • The Hedgehog
    nem nagyon értem amit a végén a szurkolókról kérdezel, de szerintem bűn randák :)
  • Gport
    a pcguru cikkéről beszéltem,,, asszem elfelejtettem adarírni... de nem mondhatod a szurkolók ugyanojan lapos papíremberek nem?
  • The Hedgehog
    pozitívumot? a HCGAMER-es cikk épphogy negatív kritikával illeti... olvasd el mielőtt ilyeneket írsz!
  • The Hedgehog
    grafika? csodálatos? nehülyíts már :)
  • Gport
    igen.. végre pozitívumot is olvastam a gammáról... egyébként az én véleményem, is a pozitívokhoz tartozik de azér van benne negatívum is... mikor meghallottam, hogy fifa06 nem tudtam elképzelni, hogy i újat találnak még ki a játékba, hiszen a foci szeretete, és az ünneplés már az eddigiekben is bőven megnyílvánult...Kíváncsian vártam, majd megjelenés után néhány nappal sikerült megszereznem... az első indításnál, is de inkább az első meccsek után megdöbbentem... hiszen a grafika csodálatos, ugyanolyan graphicmotor van benne mint a 2005-ben, de szinte minden más sokat fejlődött, egyet kivéve: a szurkolók még mindig ugyanolyan lapos papír emberkék mint az eddig megjelentekbe... bár azt ígérték, hogy a 07, és 08 verzók alatt ez a feladat is meglesz oldva, sőt azt ígérik, hogy új motort is kap a játék... remélem igazat mondanak igaz addig még van idő a fejlesztésre, eddig is lett volna mégsem volt meg... reméljük, hogy ezután sikerül a fejlesztőknek egy "IGAZI" játékot írni a focirajongóknak... minden más teccik a játékban. sőt a career mód és sokat fejlődött. egy biztos én jáccani fogok vele :D
  • The Hedgehog
    "Bele kellene törődnünk, hogy a sportjátékoknak leáldozott a PC-n? Vagy inkább: az EA Sports-nak már nem pálya PC-re minőségi sportjátékot gyártani? Persze gazdasági szempontból ez egy teljesen helytálló döntés lehetne (miután a cég PC-s bevételei csak sokadrészét képezik a teljes képnek), csak az fáj igazán, hogy ez brand (sőt, nem csak ez) nem a PS2-n és nem is az Xbox-on csinálta meg a karrierjét, hanem a mi jó öreg perszonál számítógépünkön. Ha mi ezt nem szerettük volna ennyire, és nem öleltük volna keblünkre minden évben, akkor most sehol sem lenne. Talán ha az elmúlt három-négy évben is azt láttam volna az egyes részekben, hogy ott a törekvés a fejlődésre, ott vannak a probálkozások (mint ahogyan előtte évről-évre "más" játékot kaptunk), akkor nem lennék ideges. Most viszont az vagyok, mert ez már néhol a konkrét átverés határait rugdossa meg. Főleg akkor, amikor leülök egy Xbox-os verzió elé, és azt látom, hogy ugyanaz a szoftver máshogyan üzemel. Nem igazán szeretném ezt tovább részletezni, hiszen aki FIFA-rajongó volt, az pontosan ismeri azt a mérget, ami ebben az esetben elszabadul...Velősen összefoglalva: A FIFA 06 nem olyan, hogy hupililát hányok tőle, viszont könnyen lehetett volna olyan, hogy az agyamat is kidobom az ablakon örömömben, és ez egészen konkrétan gáz. Leginkább azért, mert tavaly ugyanezt mondtam a FIFA 2005-ről...Egy jótanács a fejlesztőknek: ha ez a koncepció, akkor inkább ne is büntessék azzal a PC-seket, hogy "lehetett volna" egy jó játékuk."

Mennyire szívemből beszélt :\
  • The Hedgehog
    Ez a korrekt cikk...
  • Magic Boy
    A HC Gamer értékelése a FIFA 2006-rol
  • The Hedgehog
    kéretik az offot abbahagyni... ezt a témát már kimerítettük!
  • Gport
    na melyik ez a topik:)?
  • Breki33
    kit érdekel a véleményed ha ez így van

warezolj csak neis hallgas másokra akik esetleg nemcsak a haver által terjesztett hülyeségeket fújják.

Mindenki a maga kárán tanul, de legalább ne terjeszze ezeket a valótlanságokat.
    Abban a topicban olyan emberek vannak akik a bíróság előtt feleltek azért mert azt hitték ezért nem büntethetőek.
  • Gport
    utánanézek... az véleményem akkor sem fogod SEM TE SEM AZ SG "EZZEL FOGLALKOZÓ TOPIKJAI"megváltoztatni VILÁGOS?
  • Breki33
    Könyörgöm mielőtt valaki itt elkezdi terjeszti ezeket nézzen már kicsit utánna legalább az itt az sg-n ezzel foglalkozó topicban.
  • Breki33
    Nem egyáltalán nincs igy és nem kéne hülyeségeket terjeszteni.
  • Breki33
    Dehogy csak azok

Nem kéne már ezeket terjeszteni.

Konkrét példa egy Need 4 Speed 3-as ért az itélet: megrovás és a 25 million-s
    szakértő díj egyénre felosztott része.

Ez sokaknál többszázezer forint és tilják az illető fizetéséből, sőt a nagy cégek magán úton perelik.

Nem másolt másnak se nagy tételben se egykét barátnak egy azaz egy darab CD-je volt.

Volt akit egy mp3-as cd miatt itéltek el.

És a paksi ügyben sokan vissza se kapták gépeiket.

Nem arról volt szó hogy maga a program legális-e de vele warez letöltése nem legális.

Fel kéne már fogni.
  • Gport
    igen... pontosan így van
  • Davidsned
    Ez mind igaz, de egyelőre csak azok vannak veszélyben, akik nagytételben másolnak és pénzért (aki magának esetleg 1-2 barátnak, annak nem kell félnie:). Amúgy a DC egy teljesen legális program csak éppen warezra nem szabad használni (torrenttel ugyanez).
  • examinee
    hát mert gifbe mentettem el ! Szoval levn butitva a kép! Bocs az 1024-ért:D
  • Breki33
    látom érdemes itt linkelni

Előbb olvass aztán kérdezz
    És please méretezd át a képet

Amúgy miért ilyen zajos nálad a fű?
  • examinee
    Hát hogy mit lehet azokon állitani??? Mert elvileg ha nyomogatom akkor vilagit illetve nem világit! Csak jelentenek valmit... ez taktika??? vagy mi? és mi mit jelent?

Totti kabbe:DDD
  • Istencsászár
    lama nagyobb nemvolt? szétcseszed a topicot:)))))))))
  • Forrest Gump
    ezt hogy érted?
  • examinee
  • examinee
    Carragher neve fölött ezek mit jelentenek????
  • Breki33
    na már nem akad
    mi volt a megoldás?
  • dadek
    laza kis pöci:)
  • gercse
    vagyis van egy kérdésem,:D
  • gercse
    az csak egy kérdés h be is kell engedni ezeket az ellenörzö hapekokat?:D
  • Breki33
    fórumon
  • Breki33
    elvileg sehonnan

deha mégis van annyi eszed, hogy nem nyilvános fórumban reklámozod és nem fizetős wareznak küldesz sms-eket.

Dehogy tölthetsz le felejtsétek már el ezt a baromságot.
    Ha a szomszéd feljelent és kijön a szoftveres szakértő akkor bekerülsz a gépezetbe és járhatsz bíróságra, vagy lebukik a haver aki másolt.

Hogy lehet ilyen baromságokat mondani, hogy a DC legális?
    Komolyan ezeken márcsak nevetni tudok.

Egyrészt ugye már megbeszétük anno egy másik fóeumon mégis újra felbukkanak ezek a hülyeségek.
  • examinee
    És pl dc-röl lehet tölteni? vagy egy gamet honnan szedsz le ha büncselekmény!
    Én csak ezt nem értem! Elvileg le letölthetsz csak nem kereskedhetsz vele!- feltételezem a többiek sem ezért kérik a linkeket! Vagy eleve azért büncslekmény mert a warez oldalt nem müködtethetik? Dc elvileg legális: az akkor nem büncselekmény?
  • Breki33
    aham nem szokás

az ip cím azonosítja a számítógépedet a hálózaton
  • egypszichonauta
    az mi?bocs de nem értek annyira az ilyenekhez?ja gondolom úgyse írod le me itt nem szokás segíteni csak ennyit mondasz majd:alul a kereső
  • Breki33
    azis poén lesz ha kirom ide az ip-d?
  • egypszichonauta
    poén volt,nyugi
  • egypszichonauta
    valaki plíz mondja má meg honnan lehet letölteni a játékot?és cracket hozzá?hogy kell felinstallálni?meg mit kell még csinálni vele?
  • Breki33
    ami nincs is

egyeseknek ajánlanám azt a bizonyos fórumot itt ahol leírják, hogy jöttek a rendőrök házkutatást tartani és hogy vitték el bizonyítéknak az egész gépet

beidézésről, itéletről nemis beszélve
    de mindig van olyan lüke aki ezt természetesnek veszi és azt hiszi őt nem iétlhetik el ezért.
  • Fyrex
    de komolyan tehát ez érthetetlen

két sorral lejjebb van hogy nincs warez és nincs krekk erre ujabb kettő: adjunk már krekket